טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,334 נושאים בפורום הזה
-
כדיי לבצע תיקון קטן בפח חייבים ללכת לפחח או שאפשר לבד? אחרי הכל מדובר במכה קטנה. תודה.. פלויד.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 1 תגובות
- 977 צפיות
למיטבת ידיעתי, מזרק הדלק במנוע פועל רק במצב on\off זאת אומרת, משפריץ דלק בכמות קבועה או לא משפריץ בכלל..לכן כמות הדלק בכל פעימה קבועה והמשתנה היחיד הוא הסל"ד ובמקרה הכללי, גודל המזרק. השאלה שלי היא האם באוטו בעל הזרקה, צריכת הדלק מושפעת אך ורק מהסל"ד ואם כן האם ניתן להסיק מכך שבמצב תיאורטי אופטימלי נסיעה בת 30 דקות ב-2000 סל"ד שוות ערך בדיוק לנסיעה בת 15 דקות ב-4000 סל"ד? והאם ההשערה תקפה גם במצבים קיצוניים של סל"ד גבוה ומהירות גבוהה ולכן נסיעה מהירה וקצרה יותר לעומת נסיעה במהירות ממש איטית לאורך זמן..?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
מנוע צעדים
מאת ari 66-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
לכל המבינים שאלה? מנוע צעדים זה שמו המעשי של מתג מצב מצערת? כן או לא
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
מה זה אוברול? מה עושים למנוע באבורול? ומה הבדל בין אוברול לחצי אוברול? ומה קורה למנוע אחרי אברול הוא כמו חדש? תודה..
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 977 צפיות
מדובר על מיצובישי לנסר 89 אוטומט (8 שסתומים). רציתי לדעת מה הנזק שיגרם עם רצועת הטיימינג תיקרע? פשוט קראתי בפורום שיש רכבים שבהם אין נזק למנועה במקרים דומים, אלה פשוט מחליפים את הרצועה בחדשה. וגם כאשר שאלתי מוסכניק האם ניתן להחליף לבד את הרצועה. הוא אמר שב 8 שסתומים זה אפשרי, כי אם מבצעים אפילו טעות בהרכבה, אז לא יגרם נזק. אבל ב 12 שסתומים אם תתבצעה טעות, ילך המנועה! אז כל מי שמבין בעניין, אני אשמח לקבל מידע.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. עברתי בשכונה שלי,וראיתי גאינטים ישנים אבל צבועים מבפנים בצבע כחול כזה יפה. מישהו יודע איך ניתן ליצבוע את זה באיזה ספריי צבע ואיפה ניתן להשיג את זה ?
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אבל הבולמים חדשים למדי. יש לי התלבטות קשה בין האפשרויות הבאות: חימום ומתיחה מחדש של הקפיץ אצל קפיצולוג יעלה 700 ש"ח וזה יקר לי, אין את הכסף הזה עכשיו. ספייסרים לא עולים הרבה אבל בעלי ניסיון אמרו לי שזה מקצר את מהלך הקפיץ ובטווח הארוך מזיק יותר ממועיל. קפיצים חדשים מסובארו עולים 400 ומשהו לאחד (!!)... בשלוש פירוקיות ששאלתי מוכרים את הקפיץ עם הבולם ב150 ש"ח אחד ולך תדע באיזה מצב הוא לפני שהתקנת אותו, יכול להיות שגם הןא זקן/גמור... איזה עוד פתרונות יש? אני מכיר לפחות עוד 2 חברים באוניברסיטה עם אותו הדגם ואותה הבעייה, והם תפרנים כמוני... האם אפשר אולי לקנות איפושהוא קפיצים בלבד, אפילו משומשים? (להמר על 50 ש"ח זה לא כמו להמר על 300 ש"ח)
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם , יש לי בעיה כאשר אני מסובב את ההגה כאשר אני עומד אני שומע מן רעש מוזר כזה , כאילו משהו מפריע לסיבוב של ההגה מן רעש של גרירה של משהו. למישהו יש רעיונות מזה יכול להיות ??? חייב עזרה דחוף
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
לקראת התקנת הבולמים החדשים רציתי לעשות יישור קו כללי לכל חלקי הגומי שבאיזור, ואני מתכוון לכל הבוקסות שיש מקדימה ומאחורה (סה"כ די הרבה - רק לזרוע התחתונה מאחורה יש 3 בוקסות) , וכמו כן תושבות ועוד מס' חלקי גומי לבולמים. המחירים לרוב החלקים הנ"ל בחברה הינם בלתי הגיוניים בעליל (ועל כן רובם לא הוזמנו מעולם). השאלה היא האם ניתן להשיג סט מושלם שכזה בארץ (לא משנה איפה, יש טלפון וחברות שילוח...) ואם כן, היכן. בתודה מראש...
הודעה אחרונה מאת santiago, -
ווקס לאוטו
מאת guyg- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני נוהג לשטוף היטב את האוטו שלי פעם בשבועיים בממוצע. אני פשוט לא בוטח במכונות השטיפה האוטומטיות (שורטות!!!).יש לי נוזל שטיפה וסמרטוט טוב לנקיון מבחוץ, ואני גם נהנה מזה. הייתי אבל רוצה לדעת האם שווה לעשות ווקס לאוטו, האם זה באמת מגן על הצבע? האם ואיך אני יכול לעשות את זה לבד?
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. לא מיזמן אחי הגדול קנה רכב חדש, סוזוקי בלנו 96. הרכב נוסע והכל אצלו תקין, אבל אני רואה שאחי ממש חורש על האוטו, הוא עושה בערך 100 קלומטרים ליום! (יש ימים שאף יותר) ואני מתחיל לידאוג קצת לצריכת הדלק. רציתי לישאול אתכם אם זה אפשרי וכדאי להתקין ברכב בלוני גז ולהפוך אותו לממונע בגז, מכיוון שזה יחסוף הרבה מזומנים לעומט צריכת ועלות הדלק. במיקרה וזה אפשרי וכדאי אנא אימרו לי איפה יש מוסכים שמיתעסקים בעיניין זה. אשמח לישמוע כל דעה ופיסת מידע בנושא. תודה
הודעה אחרונה מאת Leon, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם כמו שבטח הבנתם יש לי הונדה סיוויק 96 1600 סמ"ק עשתה 160,000+ ק"מ עכשיו הבעיה שלי היא כזאת אני שם תמפתח(תמפתח = את המפתח) בסטרטר מסובב עד הסוף ולא רק שלא מתניע - אין את הרעש של ההתנעה בדרך כלל שיש בעיה של התנעה יש את הרעש של המנוע אבל הוא לא מצליח להתניע פה בכלל אין רעש!! מה שמוזר זה שהבעיה קוראת מדי פעם ומדי פעם זה כן מתניע אני ישמח לקבל פיתרונות פה מהפורום לפני שהולכים לטחון אותי במוסך באיזה 5000 שקל בתודה - תום
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
מהיא טמפ עבודה בפזו 206 החדשה
מאת Guest amit100- 2 תגובות
- 980 צפיות
היום נסעתי בפזו 206 החדשה (אוטומט) יכול להיות שטמפ עבודה בפזו היא רק 82 מעלות סמתי לב שלאחר שחנינו את הרכב וחזרנו לרכב אחרי 10 דקות (המנוע הייה סגור) בהתחלה הוא הייה על 95 מעלות ולאחר 5 -7 שניות נסיעה הוא ירד ל 82 ונשער שם עד סוף הנסיעה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 10 אלף צפיות
עלה לי כרגע על עוד רעיון שיקשה (לא ימנע לחכמולוגים למיניהם) על הגנבי רכב ובעיקר גנני המערכות סטריאו לרכב. זה למגן את החלונות נגד ירי או שיש משהוא פחות טוב וזול שגם מונע פריצה? כמה אמור לעלות כזה דבר כולל התקנה של 2 שמשות קדמיות -+? אם יש לכם מה להוסיף לחדש לי אני מאוד יודה אגב חיפוש לא הניב לי תוצאות.
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
הרכב דייהו רייסר 94' אוטומט 1500 סמ"ק הזרקה.. 136 אלף .. (ז"א 4000 לפני טיפול) לפי בדיקה זה ישמע אולי מופרח ומטורף אבל יוצא משהו כמו 7 ק"מ לליטר.. אני כבר ממש מיואש! שמתי 120 שקל מילא חצי מיכל בערך משהו כמו 23 ליטר נסעתי אולי 100 ק"מ וזהו.. המחוג על האדום ... נמאס לי מזה כבר.. שואב ים של דלק, את הכיס והנשמה... מה יכולות להיות הסיבות לזה?? צביקה אני אודה לך אם תוכל גם לעזור לי...
הודעה אחרונה מאת gaiv, -
-
מיספר מנוע
מאת shai_oziel- 2 תגובות
- 717 צפיות
שלום לכולם ; יש ברשותי סאאב 96 אספנות והמנוע שמותקן בה לא תואם במיספרו למיספר המופיע ברשיון רכב (כך קניתי את הרכב ואן לי מושג מהיכן המנוע הזה) רציתי לדעת אם יש מישהו שמקיר אזה קומבינטור מספרי מנוע מיקצועי ואולי יש איזו דרך חוקית לשינוי המיספר בתודה מראש עוזיאל שי
- 0 תגובות
- 725 צפיות
היי לכולם, הטווינגו שלי מריחה קצת מקלאצ' ונראה לי שהגיע הזמן להחליף את האיזי (עשתה לי גם קצת סימנים של חולשה היום). המערכת הזאת דיי מעצבנת בלי קשר. בכל אופן- למישהו יש המלצה על מוסך לא מרכזי שיעשה את זה בלי לקרוע אותי במחיר, ומאיפה אפשר להשיג את החלקים (אני שוקל לעשות את זה לבד, יש לי המון ניסיון טכני). חשוב לי שזה יהיה בצפון (אם מישהו מכיר). אגב- האם החלפת הג'נטים למגנזיום תשפר את יציבות הרכב והעומס\שחיקת הבלמים? תודה לכם שוקומן טווינגומן
הודעה אחרונה מאת shooka, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי 205 ועשיתי איתה עד כה 6K ק"מ סה"כ יש עליה 152 אלף הבחור שרניתי ממנו את הרכב לא יודע/ לא זוכר מתי נעשה החלפת רצועת הטיימניג האחרונה השאלה היא כול כמה ק"מ מחליפים בדגם 205 שנת 95 רצועה? והאם היא נקרעת, היא יכולה להרוס את המנוע (מנוע 1400) ישנם מכונית שזה הורס את הראש מנוע ויש שלא האם במכונית שלי זה יכול לקרות?
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול אם אתם מכירים מקומות ברחובות שניתן לקנות שם צבע לרכב לפי מספר הצבע של הרכב כלומר מקום שיוצר צבע בהתאם למספר הצבע של הרכב? כמה זה אמור לעלות בערך לכמות לא גדולה. לצביעת ספוילר. תודה שגיא.
הודעה אחרונה מאת Nitro_86, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. ברשותי אופל קדט מודל 87 ושמתי לב בזמן האחרון שהיא נוטה לזלול כמות גדולה יחסית של נוזל קירור מה יכולה להיות הסיבה לכך?
הודעה אחרונה מאת alon, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! קראתי בהיינס על הקרבורטור ברכב שלי (אסטרה 1992) ולא הבנתי סעיף אחד. מישהו בבקשה יכול להסביר לי את סעיף 6 המודגש באדום? ...צביקה, אני מחקה
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
מחירי הבנזין 1 2
מאת יניב_ה- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אפשר למצוא ברשת מחירים מעודכנים יומית של מחירי הדלק ?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 2 תגובות
- 984 צפיות
יש לי פיאט בראבו 1998 מנוע 1400. החלפתי יוניט חום והמאוורר של הרדיאטור מתחיל לעבוד אחרי קו האמצע במהירות 1 אותו דבר גם שאני מפעיל את המזגן. לעומת זאת מהירות 2 לא נכנסת לעבודה עם הפעלת המזגן. נגד המירויות נבדק ע"י חשמלאי רכב ונמצא תקין. האם זה תקין או שישנה בעיה כלשהיא ?
הודעה אחרונה מאת yanay, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחרונה קניתי פיאס פונט 60 שנת 2003 עם 80 אלף ק"מ מחברת השכרה. אני לא נוסע פרוע לא מושך לסל"ד גבוה (למרות שאין מד סל"ד), ובאופן עקרוני לא נוסע עם מזגן. מנתוני היצרן(17 מחוץ לעיר 14 בתוכה) וגם מהנחה אישית שלי מנוע 1250 סמ"ק 60 כ"ס גם אם יש לו 80 טאלף ק"מ וגם אם אני נוסע רק בעיר לא צריך לצרוך 11 ק"מ לליטר . למישהו יש עוד השערה למה צריכת הדלק כל כך רעה.
הודעה אחרונה מאת zvih, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
גלעד (fizban) וליאור (אנוכי) מבקשים את יעוצכם בנושא ריפוד. אנחנו מתכוונים להתקמבן על עיסקה ולרפד את 2 המכוניות שלנו: ה-306 XSI שנת 98 כחול-סיגמה (מטאלית) של גלעד. ה-106 ראלי שנת 97 כחול-אינדיגו שלי. ניתן לראות 3 תמונות של כל אחת מהמכוניות בתחתית ההודעה: מבחוץ, הריפוד הפנימי, והדלת לכל אחד מאיתנו 3 דלתות, מושבים רגילים מאחורה ומושבים ספורטיבים מקדימה (כאשר אלו של ה-306 מסובכים קצת יותר, כנראה). 1. הסתכלו על התמונות. אנחנו רוצים את עצותיכם - איזה ריפוד לשים במושבים, ואיזה בדלתות? קחו בחשבון צבעים (לאו דווקא צבע אחד, אם יש לכם רעיונות לתבנית מסוימת או לכיתוב תגידו) וסוג החומר (דמוי עור, דמוי עור הפוך, כותנה וכו'). סתם כדוגמה: מקדימה לשים דמוי עור שחו…
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
יש מועדון או אתר למידע על הרכב הנחמד הזה? כשהוא תקין הוא אדיר....
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 4 תגובות
- 969 צפיות
כיצד קשור צריכת הדלק\סולר של האוטו לבין הורדת והעלת הילוכים? באיזה סל"ד כדאי להעביר הילוך ובאיזה להוריד? אם מישהו יכול להרחיב קצת בנושא, בבקשה... בברכה, אלי.
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צ'מעו, מאז שקיבלתי את הרכב אני מטפל בו במרום-הצמרת לוי בבני-ברק. יש לי בעיקר דברים טובים להגיד על המוסך: מנסים לפעול לטובתך ולא לדפוק אותך כספית (כמה פעמים כבר הם הוכיחו לי את זה) מוסך מרווח וגדול, וכמו כן הרבה עובדים, מזכירות מסודרת וכו' נהלי עבודה מסודרים ולא חאפריים עבודה יסודית יחסית חשבונית מפורטת ביותר (כמו שצריך להיות) עם זאת, ישנם 2 דברים שמטרידים אותי: הם מוסך מורשה, ולכן הם יקרים - אע"פ שאף פעם הם לא "דפקו" אותי כדי להרוויח כסף - המחירים שלהם פשוט יקרים כברירת מחדל (וכל החלפים שם הם מהחברה). חוסר סבלנות ויכולת לטפל בכל התקלות - ומי כמוכם יודע שאני האבא של כל הפדנטים. אם אני מביא להם רשימת תקלות, הם פשוט לא מתקנים חצי מהם בטענתם "שזה ל…
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכל חברי פורום, אני נסיתי לחפש היום אם יש משהו שקשור לנושא הזה ב"חיפוש" בפורום ולא מצאתי. אז כך אתמול נגשתי לטסט ו"טסטר" היכשיל אותי על מנורות "כחולות" בפנסים ראשיים (כאלה שמאירות אור לבן ). ....מאוד מעצבן אבל זה מה יש ,להבא אלמד . אז לאלו מכם שיש מנורות כאלה בפנסים ראו הוזהרתם.
- 1 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
?? תודה רבה אני פשוט הולך מחר ורוצה לדעת אם יעלה לי
הודעה אחרונה מאת roei,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 894 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- pooh-bear
- flytomars
- Shay_u
- FlicK
- SlowRide
- Matan1515
- יובל .מ.
- נולד לליסינג
- Coresh
- yoni2sh
- spidrman
- amirtoar