Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיאט בראבו יוניט חום


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט בראבו 1998 מנוע 1400.

החלפתי יוניט חום והמאוורר של הרדיאטור מתחיל לעבוד

אחרי קו האמצע במהירות 1 אותו דבר גם שאני מפעיל את המזגן.

לעומת זאת מהירות 2 לא נכנסת לעבודה עם הפעלת המזגן.

נגד המירויות נבדק ע"י חשמלאי רכב ונמצא תקין. האם זה תקין

או שישנה בעיה כלשהיא ?

פורסם

כשהמזגן פועל, לחץ גז המזגן מפעיל את מהירות 1 האיטית של מאורר הרדיאטור (דרך נגד).

כעבור כ 30 שניות בערך אמורה להתחיל לפעןל מהירות 2, המהירה, של מאורר רדיאטור וזאת ע"י ממסר השהיה למהירות 2. ממסר השהיה זה נמצא בתיבת ממסרים ונתיכים הנמצאת בצמוד לארגז המצבר לכוון הרדיאטור ועליה מכה עם ברג שראשו 10 מ"מ. הממסר הוא לבן או כחול.

ממסר השהיה זה מוציא פקוד לממסר מהירות 1 של המאורר (שפועלת) וכעבור זמן גם פקוד לממסר מהירות 2 (צהוב) הנמצא בתיבת פלסטיק שחורה קטנה על בית מאורר הרדיאטור. (ואני חושד בו כגורם לבעיה).

מומלץ לך לגשת למוסך מורשה פיאט המכיר המע' ויודע כיצד לבדוק ולאתר.

בברכה - רפי לין :-)

×
×
  • תוכן חדש...