Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה לי כרגע על עוד רעיון שיקשה (לא ימנע לחכמולוגים למיניהם) על הגנבי רכב ובעיקר גנני המערכות סטריאו לרכב.

זה למגן את החלונות נגד ירי או שיש משהוא פחות טוב וזול שגם מונע פריצה?

כמה אמור לעלות כזה דבר כולל התקנה של 2 שמשות קדמיות -+?

אם יש לכם מה להוסיף לחדש לי אני מאוד יודה

אגב חיפוש לא הניב לי תוצאות.

פורסם

ישנם 2 סוגי שמשמות ממגנות

אחת היא שמשה מגנה מפני ירי, בנויה משכבות של זכוכית ופלסטיק - יקר מאוד, כבד מאוד, צריך לעשות שינויים רציניים ברכב כדי להתקין אותה ובאמת אין סיבה לעשות את זה.

שניה, שמשה נגד אבנים, מדובר בעצם בסוג של פלסטיק שהוא מעט גמיש ולא נשבר בקלות, החסרון בפלסטיק הזה שיש להחליפו כל כמה חודשים או שנה כי הוא דוהה בשמש.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני חושב שהרעיון הוא לא שימושי משום שחלונות אלו הם לשימוש צבאיו בלבד לבנתיים

מה שאומר שכל סוג חלון יהיה נורא יקר, כי צריך בעל מיקצוע מומחה כדי להתקין חלון שכזה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

הרעיון שלך לא חדש משהו, חבר שלי קנה פאסאט עם חלונות כאלו, ואז באמת ראיתי שזה בעיה לשבור לו את החלון ככה שהרכב שלו קצת יותר מוגן ומה גם הכפתורים אצלו שנעולים הם חלק מהדלת ואי אפשר לפתוח אותם ביד (ככה זה פאסאט החל מ-97) אז גם אם ישברו את החלון, יש בעיה להכנס לרכב...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
הרעיון שלך לא חדש משהו, חבר שלי קנה פאסאט עם חלונות כאלו, ואז באמת ראיתי שזה בעיה לשבור לו את החלון ככה שהרכב שלו קצת יותר מוגן ומה גם הכפתורים אצלו שנעולים הם חלק מהדלת ואי אפשר לפתוח אותם ביד (ככה זה פאסאט החל מ-97) אז גם אם ישברו את החלון, יש בעיה להכנס לרכב...

אין בעיה לשבור חלון ולפתוח את הדלת, פשוט פותחים את הידית מבפנים והכפתור עולה... (היתה לנו פאסאט 97, זה לא שאני פורץ פאסאטים סדרתי)

לגבי החלונות, אם תשכח שיש גם חלונות מאחורה, לדעתי זה פתרון יקר מדי, הייתי מוותר \ מבטח.

גיא

פורסם

במחיר שזה יעלה לך - אפשר לקנות 30 רדיו דיסקים.

ואל תשכח שהחלונות לא יכנסו לתוך המסילות

ולא לחריץ שבדלת

ותצטרך להחליף את מנועי המרימים החשמליים לחזקים יותר כי המשקל של זכוכית כזאת הוא גדול מאד.

פורסם

כ"מתנחל" שיש לו הרבה ניסון עם חלונות ממוגנים הרשו לי להעיר:

עלות התקנת חלונות ממוגני אבנים הינה כ-2000 ש"ח לרכב סטנדרטי.

כבר כ-5 שנים שהגיעו לנוסחת פלסטיק שלא נשרטת וגם קלה מספיק ע"מ שמרימי השמשות לא יטחנו.

כל הסיפור כי גם כשממגנים רכב נגד אבנים לא מחליפים את החלון האחרי משתי סיבות:

1) שימשה ממוגנת עם מפשיר אדים נורא יקרה ולפי התקנות הרכב חייב שיהיה לו מפשיר אדים אחורי.

2) יש להשאיר פתח דרכו יהיה אפשר לחלץ את הנוסעים במקרה תאונה.

ולכן את תמגן את הרכב עדיין יוכלו הגנבים לרסק את השמשה האחרוית ולגנוב מתכולת הרכב כאוות נפשם.

אגב, מיגון חלונות נגד ירי כולל ביטול מרימי השמשות ולא ניתן לפתוח את החלונות כלל זאת כחלק אינטגרלי מהמיגון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חסר תועלת-אחת משיטות הפריצה היא לנקב עם מוט מחודד את הפח מתחת למנעול ולשחרר את מנעול הדלת. ונגד זה אין תרופה...

פורסם
כ"מתנחל" שיש לו הרבה ניסון עם חלונות ממוגנים הרשו לי להעיר:

עלות התקנת חלונות ממוגני אבנים הינה כ-2000 ש"ח לרכב סטנדרטי.

כבר כ-5 שנים שהגיעו לנוסחת פלסטיק שלא נשרטת וגם קלה מספיק ע"מ שמרימי השמשות לא יטחנו.

כל הסיפור כי גם כשממגנים רכב נגד אבנים לא מחליפים את החלון האחרי משתי סיבות:

1) שימשה ממוגנת עם מפשיר אדים נורא יקרה ולפי התקנות הרכב חייב שיהיה לו מפשיר אדים אחורי.

2) יש להשאיר פתח דרכו יהיה אפשר לחלץ את הנוסעים במקרה תאונה.

ולכן את תמגן את הרכב עדיין יוכלו הגנבים לרסק את השמשה האחרוית ולגנוב מתכולת הרכב כאוות נפשם.

אגב, מיגון חלונות נגד ירי כולל ביטול מרימי השמשות ולא ניתן לפתוח את החלונות כלל זאת כחלק אינטגרלי מהמיגון.

ואללא תודה חברים מכול הלב, שניה לפי שהלכתי לשיון כתבתי את זה והתעוררתי עכשיו עם מלא תשובות (ועוד כמה שאלות), עם עלות התקנה זה 2000 זה לא נורא בכלל אני בטוח שגנב ממוצע אפילו רובם לא ימשיכו לנסות לפרוץ במקרה של שמשות קדמייות ממוגנות.

בקשר לשמשות ירי הבנתי לא כדאי יקש וכו.

בקשר לממוגן אבנים ואללא נישמע לי אחלה פתרון להקשות עליהם ולא ניראה לי שהם יכנסו מאחורה, אם אפשר עוד מישהוא שמבין בנושא של אם זה נשרט צריך להחליף מידי פעם

בברכה

פורסם

טוב, ברור שאין מה לעשות לגבי חיתוך של הדלת סביב המנעול, חוץ מלקנות מרצדס משוריינת...

עכשיו ככה, האדון עם הפאסאט, בפאסאט של חבר שלי, נעלתי את עצמי בפנים, וניסיתי לפתוח את כל הדלתות, נכשל...

אז אין להם אפשרות, שבירה של החלון האחורי, סבבה, שברו אותו, ואיך בדיוק הם יטפסו על האוטו ויזחלו לבפנים בלי להחתך ? הם נינג'ות או שדים ? אתם כנראה שוכחים שאחרי ששוברים חלון פותחים את הדלת...

גיא, חבר שלי לא מיגן את הרכב במיוחד, הוא קנה ממתנחל פשוט, אז יצא לו די נחמד...

מה גם שכיף זה שאצלו הפלסטיק חום כזה, אז קצת כהה ותיקני, וגם מונע מחום להכנס לרכב, ממש נחמד היה ולא היה סבל לנסוע לאילת ברכב באמצע היום (אני בדר"כ סובל מזה קשות)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
טוב, ברור שאין מה לעשות לגבי חיתוך של הדלת סביב המנעול, חוץ מלקנות מרצדס משוריינת...

עכשיו ככה, האדון עם הפאסאט, בפאסאט של חבר שלי, נעלתי את עצמי בפנים, וניסיתי לפתוח את כל הדלתות, נכשל...

אז אין להם אפשרות, שבירה של החלון האחורי, סבבה, שברו אותו, ואיך בדיוק הם יטפסו על האוטו ויזחלו לבפנים בלי להחתך ? הם נינג'ות או שדים ? אתם כנראה שוכחים שאחרי ששוברים חלון פותחים את הדלת...

גיא, חבר שלי לא מיגן את הרכב במיוחד, הוא קנה ממתנחל פשוט, אז יצא לו די נחמד...

מה גם שכיף זה שאצלו הפלסטיק חום כזה, אז קצת כהה ותיקני, וגם מונע מחום להכנס לרכב, ממש נחמד היה ולא היה סבל לנסוע לאילת ברכב באמצע היום (אני בדר"כ סובל מזה קשות)

אל תשכח שחלונות בנויים ככה שבמקרה והם נשברים אז הם נשברים להרבה חתיכות קטנות ולא כמו חלון רגיל בבית ככה שאי אפשר יהיה להיחתך במקרה של תאונה.

ולכן הם לא צריכים להיות נינג'ות כדי לעבור דרכו.

• תוכן חדש...