טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,334 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. בתשובה לשאלת אחד מחברי הפורום ענית (חשבת שמדובר בגיר אוטומטי) שמומלץ לא לגעת בשמן ובמסנן שלו עד לשביקתו של הגיר האוטומטי. אודה לך אם תסביר עצמך ותחדד נקודה זו, שלעניות דעתי היא ההיפך מהמומלץ/מקובל שהסבירו לי. בתודה! (ברשותי סיטרואן קסארה עם AL4).
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם היום בנסיעה שגרתית לגמרי נתניה-רעננה-נתניה נהגתי על הלנטיס של החברה באחד מהרמזורים שמתי לב פתאום לרעש מוזר מתכתי משהו שמלווה ברעידות ורטיטות שההרגשה שלהם חשודה ולא טבעית בלחיצה על דוושת הבלם. אני לא חושב שהרפידות של הברקס נשחקו {לא בטוח}.. עוד כמה פרטים...: הנורה שמתריעה על רפידות שחוקות לא נדלקה. הנורה שמתריעה על בעיה ב ABS גם לא נדלקה. לכאורה שום התראה {חוץ מהרעש המדאיג כמובן}. לא חסר שמן ברקס. הרכב דיי חדש ושמור {שנת 2003} ולא חורשים עליו. הרעש והרטט מופיעים לקראת סוף העצירה ולא בתחילתה וזאת לאחר לחיצה ממושכת. כמו מה הסימפטומים האלה נשמעים לכם?.. קריטי או לא? האם זה יכול להיות משהו מסוכן ?
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 1 תגובות
- 879 צפיות
שלום, אז ככה: היום בבוקר אני נוסע בפאסאט 94' (של המשפחה) לבית ספר, לפתע אחרי 7 דקות נסיעה בערך הרגשתי מין קליק מוזר כזה שאני מסובב את ההגה (גם בסיבוב לימין וגם בשמאל), זה קרה מס' דקות לפני שהגעתי לחנייה (יש לציין בסיבוב חד בלבד). בדרך לבית הרגשתי מין רעש מוזר, כאילו שתי חלקים נפגשים, רעש דומה לרעש ששומעים שעולים על כביש מקורצף, רק כאשר ההגה פונה לצד שמאל, אפילו רעש קל בנסיעה ישרה. יש לציין בפנייה לצד ימין התופעה איננה מופיעה. מחר האוטו נכנס למוסך, רציתי לדעת אם אולי אתם יכולים לזהות את הבעיה.?! תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ברשותי 106 מודל 96 לפני כחודש יומיים ברציפות שכחתי לכבות אורות ברכב, לפני כשבועיים הרכב לא היה בשימוש כ 4 ימים, ולאחר מכן התחילה הבעיה, כל בוקר הרכב אינו מתניע. איני עושה נסיעות ארוכות כל יום, סך כל הקילומטרז כל יום מסתכם בכ 30 ק"מ, 15 הלוך וחזור. אני מבין שאם המצבר התרוקן בזמנו, אין לו שום סיכוי להטען ע"י נסיעות כאלו. השאלה איפה מטעינים אותו ? האם בחשמליית רכב? כמה זה עולה ולכמה שעות ? ושאלה נוספת היא איך אפשר לבדוק שלא הלך גם האלטרנטור ? תודה.
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 1 תגובות
- 941 צפיות
שלום לכולם אז כך יש לי כמה מפתחות מהרכב אחד מהם קצת גדול הוא פותח את הדלתות ומתניע את הרכב אז כך במפתח יש נורה קטנה ומקום לסוללה . מישהו יול להסביר לי למה זה נועד ?? הרכב שנת 1987 תודה שגיא.
הודעה אחרונה מאת m&t, -
- 17 תגובות
- 4 אלף צפיות
קודם כל הקלאץ' שלי לא גמור אבל הוא בשלבי סיום של חייו, אחרי 80K ק"מ הגיע הזמן. כשמחליפים את הקלאץ' צריך עוד איזה שהם חלקים ? חייבים לקנות מקורי ? יש קלאץ' "משופר" ? ממנהגי כשדברים "נגמרים" ברכב (כמו בולמים לדוגמא) לשים במקומם דברים משופרים - איכותיים יותר. הייתם נותנים למוסך "חצר" או מוסך לא מורשה לעשות כזאת עבודה על האוטו שלכם ? מכיוון שזה אוטו מנוע "מסובך" במידה מסיומת יש לי הסתייגות קלה ממוסכים שלא רגילים לעבוד עם כאלה מכוניות. להזכירכם החלפת קלאץ' באיביזה כרוכה בהוצאת המנוע והגיר. כדאי לי כבר על הדרך להחליף עוד דברים ? אין לי משהו הרוס באוטו. אבל דברים שרצוי להחליף פעם ב80K ק"מ, טיימינג הוחלף כבר. דניאל.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צריך שמישהו יעזור לי .. מחפש שיפורים קוסמטיים למגאן קופה כגון בקאליות שקופות ודברים בסגנון... לא מצאתי באף אתר אז אני מקווה שפה מישהו יוכל לעזור
הודעה אחרונה מאת P1oneer, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תמליצו בבקשה: איפה לקנות חלקים בזול לטיפול 10,000 בירושלים?
הודעה אחרונה מאת elia888, -
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
בוקר טוב צריך לסדר קצת את הרכב ( פג'ארו ארוך 97 GLS אוטומטי טורבו דיזל ) בעיות שהתחילו מהתקנת רדיו דיסק רעה מאוד ועכשיו משפיעות בכלל על החשמל ברכב בעיה נוספת שאולי לא קשורה הנעילה המרכזית השתוללה ( ניתקנו לפי הצעות את החוט כחול לבן ואכן כרגע היא עובדת רק מהשלט בסדר , אבל רוצים להחזיר עטרה ליושנה ) . מחפשים : מישהו אמין ! ושיודע מה הוא עושה לבדיקת החיווט ובמיקרה הצורך החלפת מה שצריך בלי להרוס יותר ( כמו הבחור מרמת ישי שמחמת היכרות לא אנקוב בשמו ) שפשוט עשה נזקים ( רדיו מזמזם אלא אם כן האורות עובדים , דיבורית שהפריעה ניתק חלק ממנה והשאיר חלקים אחרים , אנטנה חשמלית שהוחלפה והתחילו להכנס מים מהכנף ) וכן כן למה שתקנו ? לא אני אחראי
הודעה אחרונה מאת LV2XLR8, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נסעתי לפני כמה ימים על כביש שסללו ממש שניות קודם ואחרי זה כל הצד של האוטו החלק התחתון שחור מישהו יודע איך מורידים את הדבר הזה? יש המלצות? תודה
הודעה אחרונה מאת NadavRally, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 931 צפיות
שלום חברים אז ככה: יש לי איביזה שנת 96 מנוע 1600 והאגזוז נדפק, גם הדוד הקדמי וגם האחורי, אני צריך להחליף את שניהם. אז חשבתי שאם כבר מחליפים אז לאגזוז לחץ אבל מסתבר שהזול ביותר עולה 1600 שקל ולהחליף את שני הדודים לדודים סטנדרטיים זה 850 שקל (המחירים הם ממוסך אגזוזים באיזור התעשיה כפר סבא) שאלות: 1) רציתי לדעת אם יש אגזוז לחץ אפקטיבי ואיכותי במחיר נמוך יותר. 2) האם אני חייב להחליף את שני הדודים בשביל אגזוז לחץ? או להחליף רק את האחורי ואת הקדמי להשאיר סטנדרט? 3) מה אתם הייתם עושים במקומי כשיש לכם תקציב אבל אתם מחפשים משהו הכי משתלם? תודה רבה לכולם אתם אחלה!
הודעה אחרונה מאת War-Hammer, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה אולי קצת טיפשית, אבל אני חייב להיות בטוח. הדלק שצריך למלא שם זה 95 נטול עופרת כי אני לא זוכר מה אמרו לי כשקניתי את הרכב. אני יגיד לכם למה אני שואל את זה כי פשוט בזמן האחרון התחילה לי בעיה רצינית עם הרכב.. קודם כל לפעמים כאשר אני מתחיל לנסוע ואני לוחץ על הגז, אני שומע רעש מהמנוע (נראה לי שזה מהמנוע) רעש של טררררררר... וכמה שיותר חזק אני לוחץ על דוושת הדלק, הרעש נהיה יותר חזק. בדרך כלל זה קורה כאשר אני מתחיל ישר לנסוע בלי לחמם את המנוע. ובעיה שניה היא, שלפעמים כאשר אני נוסע, הטורים מתחילים לעלות לבד, בלי ללחוץ על דוושת הדלק כלומר אני יכול לשים על הילוך ראשון, ובלי ללחוץ על דוושת הגז, המהירות מתחילה לאט לאט לעלות, ואני שומע את המנוע "צועק" שכאי…
הודעה אחרונה מאת a222a, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. שמתי לב שכשאני עומד במקום (בניוטרל) ולוחץ על דוושת הגז, האוטו רועד בין 1200 ל 2000 סל"ד בערך. זה מרגיש כמעט כאילו אני צריך להוריד הילוך - אבל אני בניוטרל מעל 2000 סל"ד אין בעיה. מישהו יכול להסביר/להציע פיתרון? אגב, עשיתי חיפוש על "רעידות" ו"מנוע" אך א תוארה בעיה דומה לשלי בתוצאות. תודה.
הודעה אחרונה מאת GTI 6, -
-
יישור קו ב-306
מאת BMW-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מבקש את המלצות המומחים והמוסכניקים בפורום. קניתי 306.. כרגע עם 213000 ק"מ, עשיתי בדיקה לפני קניה ואילו הממצאיםעם מהצעות מחיר לתיקון) (רשמתי את זה אמנם בפורום ייעוץ, אבל זה היה בשרשור לא נכון) 1)נזילת שמן בין גיר למנוע-600 ש"ח 2)משאבת מים נוזלת- 480 ש"ח 3)נזילת שמן הגה כוח- 800 ש"ח 4)בולם קדמי נוזל- 600-700 ש"ח לזוג 5)2צמיגים אחוריים להחלפה - אין מחיר מסוים 6)בלמים קדמיים- צלחות+רפידות -חוטי הצתה- 150 ש"ח -תושבות מנוע- 150 ש"ח -קלאץ'--->(מיסב לחץ מרעיש)- 1200 ש"ח לקלאץ' חדש. כל המחירים הם כערך! המנוע יצא מעולה עם קומפרסיה טובה. מערכת פליטה תקינה. אין פגיעת שלדה. נאמר לי שמשאבת המים נכון לעכשיו זה…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבר מסר לי שקית מלאה בוקסות , (cr-mo-יפני,heyco-גרמני) . איך אני מסיר חלודה מבפנים ? מברשת ברזל לא עזרה לי מספיק , רעיונות?! אולי ספירט כמו ניקוי נשק? תודה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מזדה אוטומט שנת 93,הבעיה היא כשאני מניע את הרכב לוקח לו איזה חצי שעה להגיע לטורים נורמלים.בהילוך סרק הרכב מראה 2000סלד וכשמעביר לD הוא מראה 1000-1100 סלד. אחרי החצי שעה,20 דקות הרכב מתחיל לרדת לטורים נורמלים שלו שזה 550-600 סלד ב-D תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Bear, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן כולם. רציתי לשתף אותכם בבעיה שאני חושב שיש לי ברכב. הרכב המדובר הוא סיטרואן קסנטיה 2001 2000CC 16V. התיבה היא AL4 אם אני לא טועה. כמו שיש ב306, 406, וכו'.. עכשיו הבעיה היא שלפעמים בנסיעה, כשהאוטו מעביר הילוך, ההילוך נכנס במן מכה כזו, וזה מרעיד משהו את כל הרכב. עוד משהו זה שלפעמים שאני בא לעלות על מדרכה או משהו האוטו "שוכח" להעביר הילוך ואז במכה הוא מוריד הילוך ואו שמרגישים מכה כזו, או שהאוטו מפרפר. אני רוצה לציין שרוב הפעמים שאני מרגיש את ההעברות האלה זה אחרי שאמא שלי נוסעת על האוטו, ויש לנו מן הסתם סגנון נהיגה שונה לגמרי.. יכול להיות שהאוטו פשוט "מתרגל" לצורת נסיעה שלה, ואחר כך מתבלבל בגלל צורת הנהיגה שלי או שזה בעיה מכאנית?
הודעה אחרונה מאת alfa_romeo11, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראשית ברכות ושלומות לכולם, אני חדש כאן - אבל התרשמתי שהפורום הזה יוכל לתרום לי, ואני לו - אז "הנני כאן". ולשאלתי, ברשותי מיצובישי גאלאנט 1600GL ידנית מודל 90 (ישנה אבל חיה רעה, וטפו טפו... לא עושה בעיות, ולא מצריכה יחס מיוחד). קניתי אותה לפני 4 שנים, ועשיתי עליה מעט מאוד קילומטראג' (44 אלף, סה"כ). עדיין לא החלפתי שמן גיר, וזה קצת מדאיג אותי. כך שהייתי מעוניין לקבל עצות לגבי איך וכמה. לפני שנהייתי סטודט, כשהשתחררתי - עשיתי מכונאי סוג אחד (בשביל הביטוח לאומי והכיף), וזה נתן לי קצת ידע, תאוריה, וניסיון מקצועי במסגרת סטאג' במוסך של מאזדה. אבל לא התאים לי גריז על הפנים כדרך קבע, אז עברתי לתחום אחר... אבל מה תמיד אהבתי להתעסק עם הרכב שלי, ועם רכבים של …
הודעה אחרונה מאת oranyum, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ביום שישי הלכתי לבדוק אוטו למכירה. פיאט בראבה, 1.4, 1998, יד ראשונה, 70000ק"מ... בקיצור הכל נשמע טוב. כשראיתי את האוטו, הבנתי שצבע כהה (כחול מטליק) יהיה בעייתי, אבל לקחתי אותו לבדיקה במכון בדיקה. הם מצאו המון תקלות... אני אפרט אותן פה ואני צריך הסבר עליהם (האם זה משהו רציני או לא) והערכה גסה כמה יכולים לעלות כל התיקונים: -מנוע, מע' הצתה, מע' דלק, מע' קירור: רעש מערכת תיזמון ושסתומים, נזילות שמן, פיח בצילינדרים, לחץ דחיסה נמוך, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, קורוזיה בית טרמוסטט, ניקוי הזרקה -מערכת פליטה: דליפה בחיבורי צינורות, דוד עמעם מרכזי פגום -מערכת היגוי: לתקן זויות היגוי -קפיצים: בולמי זעזועים אחוריים חלשים, נזילותשמן במערכת הידראולית -שילדה: פגיעות פח מ…
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
כיסויים לרכב
מאת logras- 0 תגובות
- 768 צפיות
אני מחפש מקום שיוכלו להתקין לי כיסויים לרכב מצובישי כריזמה באזור השרון כפ"ס\רעננה וכמה זה יכול לעלות 10X
הודעה אחרונה מאת logras, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכם מישהו יכול בבקשה להגיד לי את המילים השלמות באנגלית של קיצור המילה DOHC? אני יודע שהפירוש שלהם מכאנית זה "שניי גלי זיזים עיליים" (אחד אחראי על שסתומי פליטה ואחד אחראי על שסתומי יניקה)
הודעה אחרונה מאת or213, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ישנם רעשים מההגה בעת סיבובו, אני מניח שמדובר במסרק הגה. ההגה לא מתוגבר. האם ניתן לקנות מסרק הגה חדש ולהחליף ? או שנהוג רק לשפץ ? מישהו החליף בעבר ויודע עלויות ומורכבות העבודה ? (ולא, אני לא הולך להתעסק עם מערכת ההיגוי באוטו, סתם בשביל הרקע ובשביל להיות "מוכן" כשאגיע למוסך).
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מקרה עצוב שקרה לי שבוע שעבר! באתי בבוקר ל'סדנא' [עם אפשר לקרוא לזה ככה] שלי ואני רואה שמשהו נראה מוזר! נכנסתי והתחלתי ל גנבו לי ציוד יקר, מאוד!!! סדר גודל של 6 אלף שקל!! ומה שלא גנבו שברו, הליפט האהוב שלי הלך!! זה היה ציוד שקניתי בחו"ל, משהו אכותי...................................... צריך להוציא להורג את הגנבים כמו מחבלים!!!!!!!!!!!!!! מישהו יודע, מכיר , חנות טובה באזור יבנה, רחובות, ראשון שאני יכול לקנות כלים חדשים? תודה! ***********מוות לגנבים***********
הודעה אחרונה מאת איתמר_פ, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
.........
הודעה אחרונה מאת GiLahish, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי. יש לי פיאסטה שנת 1990 מנוע 1400 cvh קרבורטור. איזה דלק? 96 עם עופרת או 95 נטול ? תודה.
הודעה אחרונה מאת red soldier 205, -
ריח מהאוטו
מאת maorsioni- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי ריח כאשר לוחצים ואין לי ממיר קטליתי רציתי לדעת אם זה קשור
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש לי יונדאי לנטרה שנת 98, וחשבתי לבצא לה טיפול 10,000 לבד. יש לי נסיון במנועי דיזל גדולים (ספינות). חשבתי לבצע את הטיפול הנ"ל שנראה לי לאמורכב מדי לבד. אז קודם כל יש להחליף את הפרטים הבאים מסנן שמן אויר מסנן דלק החלפת השמן. והחלפת פלגים עד כה נכון. חשבתי להחליף רק בהתחלה את הדברים ה"פשוטים" יחסית מסנן אויר ודלק. אך.... אל תצחקו עלי אנני יודע ביוק איך פותחים את שני המסננים הנ"ל ביונדאי לנטרה שנת 98 משהו יכול לעזור לי בתוהד מראש???
הודעה אחרונה מאת Barakx, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ליד הבית שלי יש תחנת דלק חדשה תנותנת 50 אג' הנחה על דלק ממסוג בנזין 99. ידוע לי על בנזין 95, 96 ו98 אבל מזה זה 99?? התחנה היא של חב' סונול מה זה הדלק הזה??? משהו מכיר???
הודעה אחרונה מאת bar-lev, -
דש בורד ל205
מאת סוס- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מת למצוא דש בורד נורמאלי ולא במחיר פתיחה. חוצמזה אני אשמח לקבל טיפים על שיפורים ואחזקה לאוטו החדש שלי.
הודעה אחרונה מאת srack, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 947 צפיות
רכשתי רכב יד שניה שנת 98. עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית. חשבתי מה כדאי להתקין ברכב אזעקה או אימובליזר??? *כאשר יש היתרון של אזעקה בכך שהיא תנעל את כל התדתות והחולנות החשמלאיים (4 חלונות).
הודעה אחרונה מאת gaiv,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 279 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zibib
- אליה
- David32
- אלי122
- רועי5
- מבין הרבה
- ברונקו
- צוק
- axSupreme
- Alloytoy
- ldti
- gadik6