טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,346 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תודה לכל העונה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם אני מחליף את הדוד שלי לדוד של אוטו אחר בעל מנוע יותר גדול (הרי הדוד שלו אמור להיות יותר פתוח משלי בגלל שהמנוע שלו פולט יותר גזים) האם זה אפשרי ?? יפריע לזרימה ?? זה רעיון טוב ?? תודה מראש לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מבקש המלצה על צמיגים לקלאו RT 1.4 1994 מידות הצמיג 165/65 R13. יש לי כרגע ברכב 4 צמיגים של פירלי. הפנצריות שהיתי בהם המליצו לי לקנות צמיג קוריאני או סיני במחיר סביב ה270 לצמיג. האם פירלי נעלמו מארצנו? האם הצמיג הקוריאני או הסיני טובים? כל רביעית הפירלי הוחלפו ביחד ברכבי לפני כ3 שנים 60K ק"מ. האחוריים עדיים כמו חדשים רק הקדמיים שחוקים. האם הסיבה זה רק הינע וברקסים או יש עוד סיבות? היכן ניתן להשיג צמיגים טובים ומחיר טוב?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת כמה צריך לעלות לי החלקים הבאים מפירוקייה(מחירים ממוצעים/טווח מחירים סביר): מדובר בפיאט אונו S70 שנת 92 (מנוע 1400 אם זה משנה). -דלת ימין קדמית -דלת שמאל קדמית -דלת ימין אחורית -דלק שמאל אחורית -פגוש קדמי -פגוש אחורי -מכסה מנוע -כנף ימנית קדמית -כנף שמאלית קדמית עוד דבר שהייתי הכי מאושר בעולם אם תוכלו לעזור לי ....איפה אני יוכל למצוא את החלקים הנ"ל בצבע לבן, או אחר - אבל שיהיה אחיד. עדיף מאיזור הצפון ...אפשר טיפלה יותר רחוק תודה לכולם!!
הודעה אחרונה מאת c-lior-s, -
אני מחפש לרכב צמיגים ספציפים של אחת מהחברות הללו. לכן הייתי רוצה לדעת אם קיים בארץ הדגם: TOYO PROXSES4 או PROXSES T1 במידה 195\50\R15 או FALKEN דגם GRB 451 כמובן במידה 195 50 R15 כל חוות דעת תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום ישלי RSI שנת 95 רק עכשיו קניתי אותה והתחלתי ליסוע עליה ולפני כמה זמן התחיל להיות לי ריח מוזר בתוך האוטו... אני חושב שזה בא מהמנוע למישהו יש מוגש מזה יכול להיות???? תודה בכל מקרהץץ
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
מה הסיבה לאיתות מהיר ברכב?
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
שמן מנוע ESSO
מאת as74- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו יכול לעזור לי לקבל מידע לגבי שמן מנוע שמן ESSO- 10/40 ,שמן מומלץ או לא,ממוחזר?
הודעה אחרונה מאת quantum, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
יש לי גולף 92 FUNCTION יש לי מזגן ברכב והוא עובד מצויין. אבל שאני מעביר ממיזוג לחום. יוצא אויר אבל לא חם. למה זה?! ואם יש פתרונות שאפשר לנסות? תודה תמיר
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
שאלה בנושא פלגים 1 2
מאת nit_zan-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, קראתי באחד השירשורים שרצוי להימנע מפתיחה וסגירה של אותו הפלג. השאלה למה? אילו בעיות זה יכול לגרום? ניצן
הודעה אחרונה מאת levil, -
-
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר שלי קנה ג'אנטים רחבים לרכב שלו והוא רוצה להרחיב את הכנפיים בעזרת פיבר. השאלה היא: מה הדרך הכי טובה לחבר את הפיבר לגוף הרכב? האם שכבת פוליאסטר וסיבים תספיק בשביל לחבר את השבלונה לגוף הרכב או שצריך להשתמש בדברים אחרים? צריך לקחת בחשבון שהכנפיים הקדמיות נמצאות ליד הדלת וכל פעם שיסגרו את הדלת הכנף תקבל זעזוע לא קטן. יש דרך שהפיבר לא יתפוצץ כ"כ מהר? תודה, ערן.
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני עומד לרכוש פג'ו 205 שנת 93 ללא מזגן ברצוני לדעת האם ניתן להתקין לאוטו מזגן?(לקרור בלבד) כמה יעלה לי התענוג? ומה הם המקומות ההמולצים לעשות זאת(רפי לין זה בשבילך תודה לכולם על העזרה
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טיפול 10000 כולנו, ללא יוצא דופן עושים כל.... 10000 ק"מ. אני, אישית, צריך לעמוד עכשיו בפני מוסכניקים תחמנים מעירי, ולסמוך עליהם (או שלא.. ) שישימו חלקים טובים בטיפול. אציין לטובה את צביקה מהפורום (צביקה קרבורטורים) , אשר השקיע מזמנו, ועזר לי טלפונית (!) הן בייעוץ אודות הטיפול 10K (והן בתקלה נוספת שהייתה לי במשאבת ברקס.). משיחה איתו התברר שעדיף לקנות חלקים טובים, ובפרט פילטרים מקוריים של הרכב, ולחסוך את הכסף ע"י עשיית הטיפול לבד (ולא מקניית חלקים באיכות ירודה...) מה דעת המנהלים: לעשות פרוייקט טיפול 10K מצולם (נניח, כמו פרוייקטים אחרים שאיציק עשה) , ולעשות את זה דביק!! אין ספק כי הדבר יהיה עזר לרבים (או בעצם לכל אחד מאיתנו, בבוא העשרת אלפים המיוחלים...) …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי סיאט איביזה 1.6 שנת 94. בטיפול ה -10K האחרון, נמסר לי כי הבולמים הקדמיים שלי חלשים וכי בטיפול 10 הבא (175,000 ק"מ) אצטרך להחליף את הבולמים. ברצוני לציין כי לא מזמן החלפתי קלאצ' חדש + מחזיר שמן גיר - 2000 ש"ח והטיפול 10 האחרון עלה לי 1500 ש"ח - כולל החלפת בלמים קדמיים. את הטיפולים אני עושה במוסך מורשה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר מקומות באמת טובים וזולים באיזור רחובות שאפשר לטפל שם ברכב כולל טיפולי 10 ובטיפול הקרוב ברצוני להחליף את הבולמים. אני מחפש מוסך זול וטוב מפני שאני כבר לא עומד בהוצאות הללו.. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת ibiza, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זו בעיה שאני אישית מניח קשורה לתושבת גיר אבל נשאל... ההילוך השלישי בפונטו(כבלים) משתחרר לניוטרל בלחיצה על הגז מהיום.אגב היה לו עד היום נוהג לחרוק מדי פעם אם זה קשור... רעיונות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 1 תגובות
- 989 צפיות
לא תיפטרו ממני בקלות היום ... אז ככה: 1. איך אני מחליף נורה שנשרפה בתוך הבקלית האחורית ברכב? אני מעריך שניתן לעשות לבד.... 2. יש לי פיצוצי חלודה קטנים בקצוות השמשה הקדמית (איפה שהאנטנה של הדיבורית ומדבקת הטסט...) מהי המצלתכם: א. לצבוע את הגג ולסדר על הדרך (החיסרון: יש שמועות שרכב שצבעו לו את הגג עבר תאונה קשה...) ב. לדחות את זה - תוך שנתיים אני מעריך אני אחליף את הרכב למשהו יותר ספורטיבי, האם במשך שנתיים זה יתפשט ? ג. לסדר נקודתית. מהי הערכתכם עלות סידור חלודה כזו (מה שנקרא בבדיקה חלודה חודרת ממתחת לצבע).
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. היום בבוקר נדלקה לי מנורה בלוח שעונים (מנורה שקשורה לבקרה של המחשב), ניגשתי למוסך ושם לאחר שחיברו לי מחשב לרכב אמרו לי שהחיישן למדה הלך. לפי מה שקראתי בשרשורים על חיישן הלמדה הבנתי שאם הוא הולך אז הרכב מקרטע ונוצרים בק-פיירים וצריכת הדלק עולה. אבל בבדיקה היום נתנו לרכב לעבוד במשך כשעה והמנוע לא זייף ולא קרטע. המחיר שאמרו לי הוא 1900 ש"ח והרכבה בסביבות ה100 ש"ח. הם רצו לנתק לי אותו ואמרו לי שבטסט להחליף כי זה לא מפריע לנסוע בלי החיישן. הבנתי שאפשר לפתוח ולנקות אותו עם איזשהו תרסיס אלכוהולי? יכול להיות שהוא התלכלך? הרכב הוא גולף מנוע 1.6 שנת 2002 תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ברשותי קורולה 93 ידנית. 1. לגבי המשאבת ברקס- הציעו לי אחת מקורית של טויוטה ב-500 ש"ח - האם המחיר טוב או זול מידי? (במוסך מורשה רוצים פי שלושה). 2. לגבי טיפול 10000 - מצאתי אחד ב-280 ש"ח והשני ב500. שניהם כוללים פלאגים, פילטרים (אויר דלק ושמן) ושמן מנוע. האם כדאי ללכת על היקר או על הזול? איזה שמן צריך לשים ברכב (עבר 190 אלף). אשמח לקבל תשובתו מהמומחים... יום טוב... נ.ב מתי אמצא מוסכניק ישר שאפשר לסמוך עליו??? ....
הודעה אחרונה מאת m&t, -
-
- 1 תגובות
- 700 צפיות
שלום קליאו 94 שברה 3 תושבות , מסכנה מה עושים , כמה עולה , ?????? ללא הרכבה יש לי מישהו מושג כמה עולים החללקים
הודעה אחרונה מאת pingaloca, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, בימים האחרונים התחילה תופעה מעניינת: במהלך הנסיעה נדלקת נורת המצבר. אם עומדים בסרק או ללא גז, הנורה אינה דולקת, אך ככל שפותחים יותר מצערת - הנורה נדלקת חזק יותר ויותר. האוטו הוא 205 FOREVER. יש לציין שלפני כשנה הייתה בעיה דומה שנדלקה הנורה והאוטו כבה, ובמוסך הוחלף ווסת. מה עלי לעשות ?
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תודה רבה לכל העונה אם אפשר להגדיר תחום טוב ופחות טוב אני יודע שזה תלוי בנסיעה עירוני בין עירוני וכאלה אני מבקש ככה ממוצע סטנדרתי +/- תודה שוב
הודעה אחרונה מאת cmishal, -
- 10 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום. קניתי לא מזמן מגבים חדשים של VISION לסובארו ליאונה. עכשיו בדר"כ אני התקנתי את המגבים עם שתי ברגים. המגבים החדשים יש להם איזשהיא צורת חיבור חדשה או משהו כזה ואני לא מצליח להבין איך אפשר לחבר אותם כדי שלא יפלו.. בבקשה עזרה תודה.
הודעה אחרונה מאת High Octane, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב , אז ככה ,כמו שעידכנתי בפורום לפני מספר ימים , די השלמתי את הכנת הרכב (וולקן) להספקים גבוהים יותר. ההסבה כוללת (למי שלא יודע.. ): 1. צלחות+קאליפרים+רפידות+ציריות ברלינגו 2. רביעיית בולמי גאז + קפיצי הנמכה 3. הסבת הגיר לידני ועכשיו לדילמה הגדולה - איזה מנוע לשים???האופציות הם: 1. פיז'ו 605 2.0 טורבו - קשה נורא להשיג אחד במצב טוב + עלות פרוייקט 15-20K 2. להגדיש את המנוע הנוכחי שנמצא במצב תקין לחלוטין (140K) - עלות פרוייקט 10K 3. אופציה חדשה ש"צצה" - XANTIA 2.0 16V - אין לי מושג כמה יעלה פרוייקט כזה... יש לציין שאני לא "נעול" על מנוע טורבו - אך לאחר שנהגתי על כזה (A3 1.8T) , יצאתי עם חיוך על הפנים... מה אתם ממליצים מבחינת עלות - תועלת ? …
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
-
חלפים מחו"ל
מאת elimalka- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו מכיר אתר בחו"ל שאפשר להזמין ממנו חלפים בממדים קטנים שעולים *יקר מאוד* בארץ, כמו אינג`קטורים לפולקסווגן קאדי שלי?
הודעה אחרונה מאת elimalka, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, שמי אלחנן ואני חדש בפורום. ברשותי פורד אסקורט 95 , 1600 סמ'ק. אני פונה אליכם בבקשת שם של מוסך או שניים, רצוי בתל אביב , שנחשבים לאמינים והגונים בעיניכם לטיפול בפורד. נידפקתי עם המוסך האחרון שלי, ולא אחזור לשם יותר. תודה חברים, אלחנן
הודעה אחרונה מאת ssc, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אתמול בערב , במהלך נסיעה על אוטו של חבר(יש לציין שהנסיעה היתה רגועה וללא שום עומס מיוחד על הרכב) פתאום הבחנתי בעשן לבן עולה מכיוון הגלגל האחורי הימני. ישר עצרתי לבדוק מה קרה והדבר היחיד שהבחנתי בו היה קצת ריח של גומי שרוף. כל השאר היה נראה תקין. אפילו הצמיג לא היה חם במיוחד... כל שאר הנסיעה הכל הלך חלק , אבל חבר שלי נשאר מעט מפוחד מהמקרה... יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכזאת תופעה ומה צריך לעשות איתה?? (דרך אגב , הרכב הוא קאיה ריו) בתודה מראש , עמרי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אנשים לאחר חיפושים בפירוקיות ושאר מקומות נשאר רק לשאול את שבטח נשאל פה בעבר... מישהו יודע על מקום שמוכר גומיות לדלת (זו שיושבת על הBODY ואוטמת בינו לבין הדלת) באיזור חיפה? ביררתי במרכז, תל אביב, יפו, בני ברק, פתח תקווה...כלום... במוסך המרכזי רוצים עליה 430 ללא מע"מ, חלופית עולה אותו דבר. מתאר לעצמי שישנם כאן עוד כמה אנשים עם בראבו.. יש רעיון מישהו?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
איפה קונים אטמים ? 1 2
מאת RACEPAK- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם ביררתי בהונדה מחיר של אטם לסעפת פליטה והם דורשים 250 ש"ח לא כולל מע"מ. מישהו מכיר מקום שאני יכול לקנות חליפי ביותר זול ? לפי מה שאני יודע מחיר אטם לא אמור לעבור את ה 50 ש"ח. בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב! חיפשתי תשובה לשאלתי בעזרת אפשרות החיפוש ולא מצאתי(עימכם הסליחה) אז ככה... יש לי דייהו (SUPER -איך שאני אוהב את המילה הזאת) רייסר מודל 95 אוטומטית הקילומטראז' שלה מסתכם ב 195,000 ק"מ( די הרבה) היא עדיין נוסעת וכל זה... אין מה לעשות בינתיים... זה הרכב שלי!!! רק שלי ואני מאוד אוהב אותו.... חוץ מכמה בעיות שכל הדייהו סובלות מהן יש עוד בעיה קטנה שאני בטוח שיש לה פתרון... בזמן שאני משלב למצב DRIVE אני שומע מין דפיקה כזאת...(בוף)כאילו המנוע התחבר(משהו כזה ) אחרי זה אין שום רעשים... אבל אי חושש שמה זאת בעיה חמורה! יש לציין שאין את רעש הדפיקה הזה אלא רק בשילוב להילוך DRIVE(D) עוד שאלה(לא קשורה לנושא)...הסכך שמש שלי תלוי כי חסר חיבור אחד תמונה …
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבריה כך לומדים לרכב אל אופנוע... http://www.localhost.nl/stuff/movies/motor/JD2Promo.wmv
הודעה אחרונה מאת dvd,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 993 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Pavlik
- BRAVO_SX
- פינקו
- ymalool
- WE988244
- o.r
- amosbmw
- sperial
- חוםואבק
- RedLabel
- רפי לין
- matan_mil