Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קורולה 93 ידנית.

1. לגבי המשאבת ברקס- הציעו לי אחת מקורית של טויוטה ב-500 ש"ח - האם המחיר טוב או זול מידי? (במוסך מורשה רוצים פי שלושה).

2. לגבי טיפול 10000 - מצאתי אחד ב-280 ש"ח והשני ב500. שניהם כוללים פלאגים, פילטרים (אויר דלק ושמן) ושמן מנוע. האם כדאי ללכת על היקר או על הזול? איזה שמן צריך לשים ברכב (עבר 190 אלף).

אשמח לקבל תשובתו מהמומחים... יום טוב...

נ.ב מתי אמצא מוסכניק ישר שאפשר לסמוך עליו??? ....

פורסם

היי

1. מחיר טוב, לך על זה.

2. לגבי הטיפול אני הייתי עושה לבד ובמחיר 280 ש"ח אתה יכול לקנות חלפים הרבה יותר איכותיים ממה שישימו לך במוסך כי שם משתמשים בהכי ירוד=הכי זול,ולא משנה לאיזה מוסך תלך,אני הייתי במקומך קונה פלאגים איכותיים,גלון שמן איכותי חצי סינטטי ,פילטר אויר ופילטר שמן ועושה הכל לבד,חצי שעה וסיימת.

נ.ב. לשאלתך: אין דבר כזה.

פורסם

1. אני לא מבין בזה הרבה. מה ז"א גלון איכותי?? אשמח לקבל דגם + הערכת מחיר. בנוסף: כמה ליטר צריך לשים?

2. לגבי הטיפול: נורא לדחות ב1500 ק"מ, ולהחלליף רק שמן?

פורסם

לפי תשובתך אני מבין שאין לך מושג בכלל ולכן לא תוכל לעשות את הטיפול לבד,מה שכן תוכל לעשות אם הרכב חשוב לך זה את המינימום,כלומר,ללכת לקנות את כל החלקים ואז ללכת עם זה למוסך שיחליפו לך, ככה לפחות תדע שקנית משהו איכותי, לגבי שמן ופילטר אויר ופילטר שמן וגם פלאגים-כל הטיפול למעשה, אתה יכול לקנות מאוטו דיפו ולקבל שם גם ייעוץ.

אני לא אוהב לקנות משם כי הם יקרנים אבל אם אין לך כוח ללכת להסתובב בין חנויות לחלקי חילוף אז זה הפתרון בשבילך וגם את הטיפול תוכל לעשות שם.

ועדיין ייצא לך אותו מחיר כמו במוסך "הזול" , אך עם חלקים איכותיים.

שמן מנוע תקנה של AGIP חצי סנטטי יעלה לך במיבצע 70 ש"ח או של LM גם כן חצי סינטטי באותו מחיר בערך-נתון לשיקולך.

לגבי לדחות את הטיפול , זה קצת בעייתי,אתה יכול לדחות כעיקרון אפילו יותר אבל אני לא הייתי דוחה,להיפך אני הייתי מקדים,בכ"ז הרכב גמע 190000 עם כל הכבוד,לפי דעתי אתה צריך להחליף שמן כל 7500 ק"מ.

השמן הוא הנושא היותר קריטי פה משאר הדברים ,ואם עשית במוסך זה או אחר את הטיפול האחרון אז בטח שמו לך שמן שהוא לא הכי איכותי שיש אפ אתה מבין למה אני מתכוון.

פורסם

לפני שאתה מוציא כסף על חלקים ושמנים - תברר קודם במוסך אם הם מסכימים לעשות טיפול עם החומרים שלך.

סביר שלא, שכן הם מרוויחים גם על החומרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לפי תשובתך אני מבין שאין לך מושג בכלל ולכן לא תוכל לעשות את הטיפול לבד,מה שכן תוכל לעשות אם הרכב חשוב לך זה את המינימום,כלומר,ללכת לקנות את כל החלקים ואז ללכת עם זה למוסך שיחליפו לך, ככה לפחות תדע שקנית משהו איכותי, לגבי שמן ופילטר אויר ופילטר שמן וגם פלאגים-כל הטיפול למעשה, אתה יכול לקנות מאוטו דיפו ולקבל שם גם ייעוץ.

אני לא אוהב לקנות משם כי הם יקרנים אבל אם אין לך כוח ללכת להסתובב בין חנויות לחלקי חילוף אז זה הפתרון בשבילך וגם את הטיפול תוכל לעשות שם.

ועדיין ייצא לך אותו מחיר כמו במוסך "הזול" , אך עם חלקים איכותיים.

שמן מנוע תקנה של AGIP חצי סנטטי יעלה לך במיבצע 70 ש"ח או של LM גם כן חצי סינטטי באותו מחיר בערך-נתון לשיקולך.

לגבי לדחות את הטיפול , זה קצת בעייתי,אתה יכול לדחות כעיקרון אפילו יותר אבל אני לא הייתי דוחה,להיפך אני הייתי מקדים,בכ"ז הרכב גמע 190000 עם כל הכבוד,לפי דעתי אתה צריך להחליף שמן כל 7500 ק"מ.

השמן הוא הנושא היותר קריטי פה משאר הדברים ,ואם עשית במוסך זה או אחר את הטיפול האחרון אז בטח שמו לך שמן שהוא לא הכי איכותי שיש אפ אתה מבין למה אני מתכוון.

בשיחה טלפונית מוקדמת, שהיתה לי עם AA 123, התרשמתי שהבחור הבנתו

ברכב לוקה בחסר, (בלשון המעטה), ולכן גם אני בעד מקומות כמו אוטו,

דיפו, לשם ביצוע טיפול 10,000,ראשוני ברכב, כמובו שאני גם מצטרך לדעתו של רז

שבאוטו דיפו, אין צורך , ולא ניתן להביא את המצרכים מהבית. ( על לשון מצרכים לעוגה..)

והייתי מוסיף למרות העלות , החלפת שרשרת טיימינג!

בנוסף לטיפול 10,000 הכחור זקוק להחלפת משאבת בלמים ראשית בדחיפות,

לכן למען בטחונו האישי, הייתי ממליץ לו ולשכמותו, לבצע זאת במוסך מורשה ומסודר, מאשר אצל חפרים...!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
חאפרים יש גם במוסך מורשה- רק שם זה עם קבלת פנים יפה וחור גדול בכיס.
...סלח לי. אך לא הייתי קורא לאוטו דיפו חאפרים!

בכל מקרה הייתי סומך עליהם יותר , מבן השכן שעבד במוסך 3 חודשים,

ולרוב בניקיון המוסך ובהגשת כלי עבודה וכבר מיעץ לך כמו מכונאי עם דיפלומה, וכבר מחליף לך בלמים באוטו +שמנים ופלגים ,,, "ובזול " ..!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...