Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חשמל ב-205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בימים האחרונים התחילה תופעה מעניינת:

במהלך הנסיעה נדלקת נורת המצבר. אם עומדים בסרק או ללא גז, הנורה אינה דולקת, אך ככל שפותחים יותר מצערת - הנורה נדלקת חזק יותר ויותר.

האוטו הוא 205 FOREVER.

יש לציין שלפני כשנה הייתה בעיה דומה שנדלקה הנורה והאוטו כבה, ובמוסך הוחלף ווסת.

מה עלי לעשות ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
שלום,

בימים האחרונים התחילה תופעה מעניינת:

במהלך הנסיעה נדלקת נורת המצבר. אם עומדים בסרק או ללא גז, הנורה אינה דולקת, אך ככל שפותחים יותר מצערת - הנורה נדלקת חזק יותר ויותר.

האוטו הוא 205 FOREVER.

יש לציין שלפני כשנה הייתה בעיה דומה שנדלקה הנורה והאוטו כבה, ובמוסך הוחלף ווסת.

מה עלי לעשות ?

.....אין מה לעשות כנראה שוב הלך האלטרנטור...לתקן או להחליף.

ניצן

פורסם

WTF, שמעו את זה:

במוסך המכונאי שניסה למכור לי לוקשים, פירק את הווסת לבדיקה (כמובן אמר שצריך להחליף גם אותו בנוסף לאלטרנטור).

לאחר שהוא הרכיב אותו בחזרה ונסעתי הבייתה, המנורה לא דולקת יותר !

כנראה שזאת סתם הייתה בעיית מגעים כלשהי. נשמע לכם הגיוני ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
WTF, שמעו את זה:

במוסך המכונאי שניסה למכור לי לוקשים, פירק את הווסת לבדיקה (כמובן אמר שצריך להחליף גם אותו בנוסף לאלטרנטור).

לאחר שהוא הרכיב אותו בחזרה ונסעתי הבייתה, המנורה לא דולקת יותר !

כנראה שזאת סתם הייתה בעיית מגעים כלשהי. נשמע לכם הגיוני ?

יכול להיות שהיתה בעית מגע בד"כ הם לא מתעסקים ומחליפים.

ניצן

פורסם

שלום !!!

מנורת הטעינה נדלקת גם בטעינת יתר מה שמסביר את הידלקות הנורה ככל שפותחים יותר את המצערת

בדר"כ ווסת עושה את הבעיה אך אי אפשר לסמוך על זה ב 100 אחוז כי גם באלטרנטור עצמו יש חלקים שמתבלים ושלא בטוח אם החליפו אותם או לא בשיפוץ.

לעניין הווסתים , היחידים שמחזיקים מעמד במקרה הזה הם ווסתים צרפתיים או גרמניים HELLA

הייתי ממליץ להעיף מבט/לברר איזה הוא שם לך

כמו כן לקבל ממנו אחריות של חצי שנה ולא פחות

חולם על S2000... רוצה אימפרזה טורבו...

בינתיים מסתפק ב 205 שמורה...

פורסם
שלום !!!

מנורת הטעינה נדלקת גם בטעינת יתר מה שמסביר את הידלקות הנורה ככל שפותחים יותר את המצערת

כמו כן לקבל ממנו אחריות של חצי שנה ולא פחות

איזה שטויות.

האלטרנטור מפיק אותו מתח כול הזמן פשוט ככול שהוא מסתובב יותר מהר הוא מפיק יותר אמפר.

ככה שיש עומס אז המתח נמוך וכשאתה מרים טורים הוא מתגבר על העומס בעזרת תוספת אמפר.

וטעינת יתר לא מדליקה שום מנורה ! היה לי אלטרנטור באוטו שהיה מוציא 15.5V מה אתה אומר על זה. לא נדלקה שום מנורה....

שמע לי תחליף אלטרנטור.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...