טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב , אז ככה ,כמו שעידכנתי בפורום לפני מספר ימים , די השלמתי את הכנת הרכב (וולקן) להספקים גבוהים יותר. ההסבה כוללת (למי שלא יודע.. ): 1. צלחות+קאליפרים+רפידות+ציריות ברלינגו 2. רביעיית בולמי גאז + קפיצי הנמכה 3. הסבת הגיר לידני ועכשיו לדילמה הגדולה - איזה מנוע לשים???האופציות הם: 1. פיז'ו 605 2.0 טורבו - קשה נורא להשיג אחד במצב טוב + עלות פרוייקט 15-20K 2. להגדיש את המנוע הנוכחי שנמצא במצב תקין לחלוטין (140K) - עלות פרוייקט 10K 3. אופציה חדשה ש"צצה" - XANTIA 2.0 16V - אין לי מושג כמה יעלה פרוייקט כזה... יש לציין שאני לא "נעול" על מנוע טורבו - אך לאחר שנהגתי על כזה (A3 1.8T) , יצאתי עם חיוך על הפנים... מה אתם ממליצים מבחינת עלות - תועלת ? …
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
-
חלפים מחו"ל
מאת elimalka- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו מכיר אתר בחו"ל שאפשר להזמין ממנו חלפים בממדים קטנים שעולים *יקר מאוד* בארץ, כמו אינג`קטורים לפולקסווגן קאדי שלי?
הודעה אחרונה מאת elimalka, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, שמי אלחנן ואני חדש בפורום. ברשותי פורד אסקורט 95 , 1600 סמ'ק. אני פונה אליכם בבקשת שם של מוסך או שניים, רצוי בתל אביב , שנחשבים לאמינים והגונים בעיניכם לטיפול בפורד. נידפקתי עם המוסך האחרון שלי, ולא אחזור לשם יותר. תודה חברים, אלחנן
הודעה אחרונה מאת ssc, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אתמול בערב , במהלך נסיעה על אוטו של חבר(יש לציין שהנסיעה היתה רגועה וללא שום עומס מיוחד על הרכב) פתאום הבחנתי בעשן לבן עולה מכיוון הגלגל האחורי הימני. ישר עצרתי לבדוק מה קרה והדבר היחיד שהבחנתי בו היה קצת ריח של גומי שרוף. כל השאר היה נראה תקין. אפילו הצמיג לא היה חם במיוחד... כל שאר הנסיעה הכל הלך חלק , אבל חבר שלי נשאר מעט מפוחד מהמקרה... יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכזאת תופעה ומה צריך לעשות איתה?? (דרך אגב , הרכב הוא קאיה ריו) בתודה מראש , עמרי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אנשים לאחר חיפושים בפירוקיות ושאר מקומות נשאר רק לשאול את שבטח נשאל פה בעבר... מישהו יודע על מקום שמוכר גומיות לדלת (זו שיושבת על הBODY ואוטמת בינו לבין הדלת) באיזור חיפה? ביררתי במרכז, תל אביב, יפו, בני ברק, פתח תקווה...כלום... במוסך המרכזי רוצים עליה 430 ללא מע"מ, חלופית עולה אותו דבר. מתאר לעצמי שישנם כאן עוד כמה אנשים עם בראבו.. יש רעיון מישהו?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
איפה קונים אטמים ? 1 2
מאת RACEPAK- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם ביררתי בהונדה מחיר של אטם לסעפת פליטה והם דורשים 250 ש"ח לא כולל מע"מ. מישהו מכיר מקום שאני יכול לקנות חליפי ביותר זול ? לפי מה שאני יודע מחיר אטם לא אמור לעבור את ה 50 ש"ח. בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב! חיפשתי תשובה לשאלתי בעזרת אפשרות החיפוש ולא מצאתי(עימכם הסליחה) אז ככה... יש לי דייהו (SUPER -איך שאני אוהב את המילה הזאת) רייסר מודל 95 אוטומטית הקילומטראז' שלה מסתכם ב 195,000 ק"מ( די הרבה) היא עדיין נוסעת וכל זה... אין מה לעשות בינתיים... זה הרכב שלי!!! רק שלי ואני מאוד אוהב אותו.... חוץ מכמה בעיות שכל הדייהו סובלות מהן יש עוד בעיה קטנה שאני בטוח שיש לה פתרון... בזמן שאני משלב למצב DRIVE אני שומע מין דפיקה כזאת...(בוף)כאילו המנוע התחבר(משהו כזה ) אחרי זה אין שום רעשים... אבל אי חושש שמה זאת בעיה חמורה! יש לציין שאין את רעש הדפיקה הזה אלא רק בשילוב להילוך DRIVE(D) עוד שאלה(לא קשורה לנושא)...הסכך שמש שלי תלוי כי חסר חיבור אחד תמונה …
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבריה כך לומדים לרכב אל אופנוע... http://www.localhost.nl/stuff/movies/motor/JD2Promo.wmv
הודעה אחרונה מאת dvd, -
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי המיצובישים שלנו דורשות יחס. הראשונה, לאנסר 92 שחוגגת עוד מעט 100K ק"מ והחלטנו לפנק אותה בטיפול שווה במיוחד והשניה סופר-לאנסר שנת 97 שחוגגת בקרוב 50 אלף K והיא זו שצרכה טיפול באמת (האוטו מעולם לא ביקר במוסך, מלבד טיפול אחרון ב30K אם אני זוכר נכון) האוטו היה של סבא שלי ולא זז כמעט - רק נסיעות פעם בשבוע, ואחת לשנה נסיעה לבאר שבע (בשמונים קמ"ש בנתיב בימני...) אז המכוניות צריכות יחס ואני צריך המלצה למוסך שהוא לא טוב, הוא מעולה למיצו. רצוי מאוד באיזור השפלה - רמלה \ לוד \ באר יעקב \ חולון \ רחובות. שייקחו את האוטו ויטפלו בו (אני מניח שצצריך לעשות טיימינג ועוד דברים שמחליפים אחרי 7 שנים על הכביש) תודה לממליצים רון.
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום ברשותי טויוטה קורולה שנת 2001 בזמן האחרון נתקלתי ברעשים מוזרים בזמן ההאטה, אני מתחיל להאט ועד שהאוטו מגיע לעצירה מוחלטת יש רעש של ציפצוף כזה שנפסק מתי שהאוטו מגיע לעצירה מוחלטת. אני לא יודע איך לתאר את הרעש לצערי מקווה שמישהו יבין ועוד שאלה, כמה אמור לעלות טיפול 10K לרכב הנ"ל? ומה בדיוק עושים בטיפול הזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אצלי בדיהוו יש בעיה כשאני מפעיל את המגבים אז רק השמאלי עובד לחצי חלון והימני לא זז בכלל. איך ניתן לסדר את זה? וממה זה יכול לנבוע? תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום , הגיע לידיי ראצ'אט בוקסות שפועל על מערכת אוטומציה (לחץ אוויר). בעיותו היחידה היא שפי שזה נראה חסר השסתום שיושב מתחת להדק. ככה שכל האויר בורח משם . חיפשתי באיזור מגוריי (נהריה ) מי מתעסק עם הדברים האלו אך ללא הועיל . מישהוא מכיר מקום בארץ שמתעסק עם דברים כאלו ? תודה מראש. Obelix
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה שלום. קניתי את האוטו מתושב השומרון, וקיבלתי ממנו את חלונות הזכוכית המקוריים של האוטו. אני מעוניין להרכיב אותם, אך נתקלתי בכמה קשיים. בחלונות הקדמיים (חשמליים) - לא מצליח להבין איך מוציאים את החלון מהמסילה (אנכית) שלו !! אני רואה מעין "תושבת" במסילה, אך לא מבין את הפיסיקה שלה - איך אני מנתק את התושבת ?! בחלונות האחוריים (מנוף ידני) - לא מצליח להבין איך מוצאים את הידית של המנוף !! אשמח אם מישהו ייתן לי עזרה. אני חייל ולא מעוניין לשפוך כסף אצל בעל מקצוע. ד"א, סחתיין על הפרוייקטים המצולמים שלכם, בשבוע שעבר התקנתי בולמים אחוריים לבד - קלי קלות !!
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני יודע שעשן לבן זה אומר מנוע אוכל שמן ועשן שחור אוכל דלק. אבל לי יוצא עשן כחול כזה. מישהו אמר לי שזה אומר שהמים הירוקים של הרדיאטור נכנסים דרך הפקונג ראש לתוך השמן השחור והאגזוז משחרר עשן כחול. אבקש חוות דעת רק ממי שבאמת מבין פה כי אני אובד עצות.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 תגובות
- 35.1 אלף צפיות
כן כן, אני יודע שזאת שאלה טפשית אבל היא מפריעה לי ! חיפשתי בכל הרכב, ניסיתי לעשות הכל ואני עדיין לא יודע איך מפעילים את המגב האחורי באיביזה? (תמוהה אני יודע) אז ככה: כדי להפעיל את המגבים הקדמיים מפעילים כמו בכל רכב, ידית ימנית למעלה או למטה (תלוי בקצב). השפרצת מים על החלון הקדמי: ידית ימנית אחורה (לכיוון הנהג) והמים משפריצים להנאתם. השפרצת מים על החלון האחורי: ידית ימנית קדימה (והמים משפריצים) אבל פה באה הבעיה: כאשר המים יוצאים גם המגב מתחיל לנוע, הוא נע כ-4-5 פעמים ומפסיק, לפעמים מפסיק לגמרי ולפעמים הוא ממשיך עם הפסקות (כמו שמפעילים מגבים כשיש רק טיפטוף קל) איך מפעילים אותו לכמה בעמים בודדות? איך מפעילים אותו לחזרות עם הפסקות? איך לאזעזל שולטים במגב …
הודעה אחרונה מאת ariel:-), -
- 10 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
יש לחבר שלי טויוטה קורולה ראנקס והוא מחפש חצאיות לרכב אשמח לעזרה במיידי
הודעה אחרונה מאת asi08, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת משהוא קטן: חבר שלי בבסיס חשב שהוא חכם גדול וניסה לעשות לבד כיוון שסתומים ברכב שלו (פיאסטה 90 ומשהוא) אחרי נסיעה קצרה הוא שרף ראש מנוע והתברר לו (שבגלל שהוא אהבל) שיש לו שסתומים הידראולים ומכיוון שהוא חשב שהם לא אז הוא כיוון אותם לא נכון, והוא אמר לי שהוא היה צריך פשוט לסגור את כולם עד הסוף. 1). רציתי לדעת אם מה שהוא אמר בסוף זה נכון? 2). והאם זה דבר יקר לעשות כיוון שסתומים ברכב שיש לו שסתומים הידראולים? 3). למרות שלפי מיטב ידיעתי אינם צריכים כיוון אז למה בעצם מכוונים אותם?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כרגע הרכב (סיוויק 92') נמצא במוסך לקראת החלפת מנוע,השאלה היא מה עושים עם המנוע הישן? המצב של המנוע "גמור" עם רינגים שחוקים וקראנק שבור,האם כדאי לקחת את המנוע הישן מהמוסכניק? או שאני ישאיר לו אותו. לאן הוא עובר בדיוק למזבלה? או שאפשר למכור אותו למכונים שמחדשים אותו ומוכרים אותו (כמו סטרטרים ואלטרנטורים). מה דעתכם? תודה מראש למגיבים. איציק.
הודעה אחרונה מאת honda91, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 844 צפיות
טוב אז בעקבות המעבר לב"ש הצרפתיה תצטרך לפעמים טיפול אוהב... יש ממליצים על מוסכים לצרפתיות? (גם כאלה שאפשר לסמוך עליהם וגם כאלה שלא שוחטים?) הרמן.
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כחודש עשיתי לדיהטסו אפלאוז שלי (GLI שנת 1997 אוט') ניקוי מצערת במוסך מורשה. לאחר מכן עלתה רמת צריכת הדלק שלי מ: 430 ק"מ לטנק ל: 310 ק"מ לטנק דלק !!!!! חזרתי למוסך אך לא גילינו דבר אפילו בבדיקת המחשב!! אנא עיזרו לי לפתור בעייה זו. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, לחבר שלי יש בעיה כבר המון זמן עם הפיורינו שלו: הרכב מקרטע באמצע נסיעה. להדיוט כמוני זה נראה כאילו לא מגיע דלק למנוע לשניה. הוחלפו: משאבת דלק מחשב פלאגים צמת מחשב חיישן דלק (רכב הזרקה) אולי גם עוד דברים. הבעיה לא נפתרה. עצות? מישהו מכיר מוסך שמסוגל לטפל בתחלואות של האיטלקיה הזו? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מגבים לפי'גו 307 1 2
מאת Nis- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היום חשמלאי רכב הציע לי מגבים של VISION (או משהו כזה...) שהם תחליפיים ב135 ש"ח! הוא טוען שמגבים מקוריים ל307 עולים בחברה 240 ש"ח! הוא דיבר משהו על עם סנפיר או בלי , בקיצור הוא האכיל אותי קש? או שיש צדק בדבריו? אגב אח"כ הלכתי לבקר בחנות חלפים בתחנת דלק סמוכה, המוכרת (שניראת לא ממש מבינה ) הציעה לי את אותם מגבים ב50 ש"ח!
הודעה אחרונה מאת פאסאט מהגהנום, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחבר שלי יש פורד מוסטנג מודל 96 והמסילה של הסאן רוף שלו נשברה, היכן בירושלים ניתן לתקן את הבעיה? דבר שני, היכן הוא יוכל להשיג ספוילר מתאים? תודה לעונים. bmw123
הודעה אחרונה מאת bmw123, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב האם יתכן החלפת משאבת מים ברכב דייהטסו אפלאהוז+ טיימניג גרמה לבעיה במזגן? ביום חמישי הכנסתי את הרכב למוסך לא מורשה לסדר נזילה של מים שגרמה להתחממות של המנוע באותה הזדמנות הוחלפה גם רצועת טיימינג (סה"כ 800 שח ) בבוקר יום שישי כאשר הפעלתי את המזגן הוא לא מקרר !!!!!! יוצא אוויר אבל לא קר !!!!!! האם נגמר הגז? האם יש בעיה במדחס? האם האם יש קשר בין הטיפול לבין הבעיה במזגן ?(רוב הסממנים מצבעים על קשר אולם איני בטוח) אני טכנאי מחשבים ואני יודע שלמרות סמיכות הדברים לפעמים הבעיות אינן קשורות זאת לזאת אלא חוסר מזל תודה מראש יוסי
הודעה אחרונה מאת kost26, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שמכיר בקרבורטור של su יש בוכנה שעובדת על שמן. הבנתי שצריך למלא בפנים שמן עדין. שאלתי היא האם שמן שיש לי בבית לצורכי בישול מתאים הוא ?
הודעה אחרונה מאת החנזיר, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
עשיתי תאונה והרסתי לאבא שלי את הפלסטיק של הפגוש ועיקמתי את הפגוש קצת מהצד מישהו יודע כמה דבר כזה עלול לעלות? יש לו טויוטה קורולה שנת 2000 אני חושבת תודה מישהו יכול לעזור לי בעניין..? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני נמצא כעת בתחילת פרוייקט לבניית קארטינג. עשיתי היום "ישיבת צוות" עם חבר (איזה חשוב אני נשמע ) ותיכננו את השילדה שלנו, והחלטנו להכניס מערכת מתלים לקארט. בכל אופן אני זקוק ל-4 בולמים קטנים ואני צריך עזרה ויעוץ מאיפה להשיג אותם. הם צריכים להיות קטנים, בעלי מהלך של כ-6-7 ס"מ (זה לא סופי עדיין). כדאי מאוד שתהיה להם יכולת כיונון (ברז) ועדיף שיהיה כמה שיותר קלים. עזרה ויעוץ יתקבלו בברכה, תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה,לפני כמה זמן גיליתי שיש לי סדק במיכל,אז בטיפול הבאה שנסעתי ביקשתי מהמוסכניק לסתום לי את הסדק,הוא שם חומר כולשהוא אבל הוא התקלף אחרי תקופת זמן קצרה. חשבתי לשים בונדו,מה דעתכם? יעבוד? במקרה האהבה השניה שלי היא צילום,אז צילמתי לכם תמונה: תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- 0 תגובות
- 850 צפיות
SXI 1400 93 150,000 ,ללא ממיר קטליטי ,ק"מ בזמן האחרון המנוע מקרטע,כאשר אני נוסע על הטורים ובמכה אחת לוחץ את כול הדוושה נוצר קירטוע,גמגום של המנוע ,בסביבות 2000סלד הקירטוע נפסק והאוטו "מרביץ" פלגים חדשים,קבלי הצתה דיי חדשים(שנתיים),תוסף דלק גם לא עזר, האם יש לי בעיית הצתה או חיישן כול שהיא או שהמנוע פשוט מתחיל להתעייף... אודה לתגובתכם
הודעה אחרונה מאת א106XSI, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לאבא שלי AUDI A4 1.8T שנת 99' טיפ' לרכב יש רעידות/ויברציות בשילוב הילוך רוורס ו/או D מה הסיבה האפשרית?: תושבות מנוע,תושבות גיר,צינורות וואקום,? מבדיקה לא מעמיקה במיוחד התגלה צינור וואקום יבש שמחובר מסעפת היניקה לחיישן של המסילת דלק-הוחלף,יש צינור נוסף שמיתחבר מסעפת היניקה לטורבו (למטה מצד שמאל) איך אני מגיע לקצה שמתחבר לטורבו???-צריך לפרק את הפלסטיקים מלמטה או שיש פטנט לעשות זאת מלמעלה? כמו כן הרכב עומד על צריכה של כ-7 ק"מ לליטר בעיר-תקין???(לא ניראה לי....) לבעלי ידע במנועי 1.8 טורבו של אוודי/פולסווגן/סיאט - תודה רבה על עזרתכם רועי
הודעה אחרונה מאת roei,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 905 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- malcishua
- David32
- amosbmw
- אברהם א
- DareDevil
- daniel.asu
- eladts
- zaf
- Tal7
- YULI1
- Mega