Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לחבר שלי טויוטה קורולה ראנקס והוא מחפש חצאיות לרכב אשמח לעזרה במיידי
פה יש זה גם דו צדדיות, והמחירים מאוד אטרקטיביים!!

Honda hornet 600

פורסם
פה יש זה גם דו צדדיות, והמחירים מאוד אטרקטיביים!!

מה אני אגיד לך? ממש סטנדאפיסט!!!:?

בכל אופן, לבחור שפתח את ההודעה- גש לסדנאות השיפורים ברחבי הארץ והם כבר ימליצו לך על חצאיות,ספויילרים ושאר תוספות....

ואם אתה לא מוצא את הכתובות של סדנאות השיפורים אז תריץ חיפוש בפורום....

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
מה אני אגיד לך? ממש סטנדאפיסט!!!:?

בכל אופן, לבחור שפתח את ההודעה- גש לסדנאות השיפורים ברחבי הארץ והם כבר ימליצו לך על חצאיות,ספויילרים ושאר תוספות....

ואם אתה לא מוצא את הכתובות של סדנאות השיפורים אז תריץ חיפוש בפורום....

שי.

עם כל הכבוד שי...אתה מאוד כללי.

זה כמו שמישהו יגיד פה הרכב שלי יתקלקל, אז תגיד לו לך למוסך!!

לפותח השירשור..

כאן אתה יכול למצוא את מה שאתה רוצה,

המקום נמצא באיזור תעשייה בני ברק רחוב ברוך הירש E&A.

נ.ב:

לגבי החצאיות, נו טוף מה אגיד ומה אומר, תמיד אני הייתי נגד הפלסטיקים האלה על איזה אוטו שזה לא יהיה....אבל אם אתה מתעקש זה הלינק בשבילך מקום מצויין לפלסטיקה:? ולשיפורי מנוע :-D !

Honda hornet 600

פורסם

תראה, אני לא מבין ולא מעניינים אותי גם שיפורי חוץ בינתיים...ככה שאין לי את הכתובות של הסדנאות

בכל אופן, התשובה שלי הייתה כללית מידי, שלך לעומת זאת זלזלנית מידי......תעשה לבד חושבים ותראה מה עדיף....

ועוד משהו, להבדיל מפורום אוף-טופיק ששם אתה יכול להגיב ככה בכיף מבחינתי ואני לא אגיד לך על זה כלום, פה זה פורום טכני אחזקה וטיפולים רציני......הודעה כמו זאת שענית לו בהתחלה הייתי מוחק אם זה היה תלוי בי.

ובכל זאת, הצלחת קצת להתאמץ כי עצבנתי אותך וענית לבנאדם בצורה רצינית....

חומר למחשבה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
תראה, אני לא מבין ולא מעניינים אותי גם שיפורי חוץ בינתיים...ככה שאין לי את הכתובות של הסדנאות

בכל אופן, התשובה שלי הייתה כללית מידי, שלך לעומת זאת זלזלנית מידי......תעשה לבד חושבים ותראה מה עדיף....

ועוד משהו, להבדיל מפורום אוף-טופיק ששם אתה יכול להגיב ככה בכיף מבחינתי ואני לא אגיד לך על זה כלום, פה זה פורום טכני אחזקה וטיפולים רציני......הודעה כמו זאת שענית לו בהתחלה הייתי מוחק אם זה היה תלוי בי.

ובכל זאת, הצלחת קצת להתאמץ כי עצבנתי אותך וענית לבנאדם בצורה רצינית....

חומר למחשבה,

שי.

שי,

בוא נסכם את זה שגם לי וגם לך אכפת מהתוכן בפורום הזה.

ולכן מאוד לא הייתי רוצה שהפורום יהפוך לפורום סיגנון מקס טיונינג עם כל הכבוד, ששם הנושאים הללו מדוברים הרבה יותר.

לכן מאוד רצוי לדכא את השאלות הללו כגון: מאיפה אני יכול להשיג חצאיות, מדבקות, ספויילרים,טסות מסתובבת פיצוצים לאוויר וכו'...

קח לך 5 דקות ותנסה לדמיין את הפורום הזה מוצף בשאלות כאלה, הייתה נשאר פה???? (לא נראה לי :| ).

נ.ב-לא עיצבנתה אותי כלל העצבים לא מובילים לכלום...פשוט הייתה מאוד כללי בתשובה שלך. אז אמרתי אם כבר לעזור אז נפנה אותו בצורה יותר ממוקדת.

Honda hornet 600

פורסם

זה יעלה לך קרוב ל1000 ש"ח

תבדוק בסדנאו תהשיפורים בארץ, כמו מילניום, שוקי דרימס, האלמנט החמישי וכו'...

בהצלחה!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
תודה למי שעזר כמה שיכל לבדרנים ולמעצבי האופנה שנתנו קישורים מצחיקים

ומי שחושב שכדי לעזור מתי שיש בקשה או שאלה מסוימת פשוט תעזור במה שאפשר

ותקבל פי שתיים בייייייייייייייייייייייייי

דודו דיי נו :cry:....אתה יודע שצחקתי!

אגב לפי דעתי הכותרת מצויינת "חצאיות לרכב-היכן,כמה ולמה"..

באמת למה???

Honda hornet 600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...