Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום.

קניתי את האוטו מתושב השומרון, וקיבלתי ממנו את חלונות הזכוכית המקוריים של האוטו.

אני מעוניין להרכיב אותם, אך נתקלתי בכמה קשיים.

בחלונות הקדמיים (חשמליים) - לא מצליח להבין איך מוציאים את החלון מהמסילה (אנכית) שלו !!

אני רואה מעין "תושבת" במסילה, אך לא מבין את הפיסיקה שלה - איך אני מנתק את התושבת ?!

בחלונות האחוריים (מנוף ידני) - לא מצליח להבין איך מוצאים את הידית של המנוף !!

אשמח אם מישהו ייתן לי עזרה.

אני חייל ולא מעוניין לשפוך כסף אצל בעל מקצוע.

ד"א, סחתיין על הפרוייקטים המצולמים שלכם, בשבוע שעבר התקנתי בולמים אחוריים לבד - קלי קלות !!

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אחי בתחלס אצל בעל מיקצוע לא צריך לעלות יותר מ50 ש"ח לצד אבל אם יש לך ביטוח שמשות גש לחברה הכי קרובה אליך ותגיד להם שאתה רוצה להחזיר את השמשות הרגילות אם עזרתי שמחתי בייי

פורסם

העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך הנה לגשת בכל זאת לזגג רכב לביצוע המלאכה.

הבעיה היא גם בנתוק החלון עצמו מתפס הפלסטיק שמחברו אל מנגנון החלון, שללא ידע ומכשיר מתאים אתה עלול לשוברו ואז הנזק גדול (ויש 4 כאלו, כמניין הדלתות). האמן לדברי, יש לי נסיון כחשמלאי לשעבר למכוניות פיאט.

מאיזה אזור אתה בארץ?, אולי אוכל לכוונך לזגג רכב לא יקר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

קבלו עדכון.

הסתדרתי, והחלפתי בנתיים את החלונות האחוריים (לבנתיים).

דווקא היה קל.

לא להאמין שהחלונות נכנסים למקום שלהם.... (יש צורך בקומבינטוריקה)..

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...