טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,344 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, נשבר לי הסוגר של משענת היד(זאת שיושבת מעל ההנד-ברקס) ב307 XS משמע - אי אפשר לשים דברים בפנים ולהרים את המשענת. בכל מקרה בחברה רוצים על זה משהו כמו 500 שקל +-. האם יש סיכוי להשיג ביותר זול היכן שהוא? האם יש כזו גם ב 206? האם יש סיכוי למצוא בפירוקיות? תודה
הודעה אחרונה מאת madmax, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני חושד שיש לי בעיה במזרקים, לא חשוב למה ואיך, השאלה שלי היא פשוטה ואשמח אם מישהו יענה. איך אני יכול לבדוק שהמזרק אכן נפתח, איך אני יכול לדעת בוודאות שאין לי בעיה במערכת ההזרקה. האם יש דרך לתת פולס למזרק ולראות שהוא נפתח? האם אפשר לפרק משהו ולראות ? אשמח לכל עזרה אפשרית.
הודעה אחרונה מאת gabisas1, -
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נזילת שמן מחזיר שמן אחורי של המנוע,הרכב טויוטה קרינה מודל 93, במה כרוך התיקון וכמה צריך לעלות-סדר גודל....
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
הפרוקיה דני את אפי במושב טרומן נסגרה לפני 4 שנים. היום בנסיעה לשם הודיעו לי אנשים במושב. לידיעתכם. האם משהוא מכיר פרוקיה אחרת בסדר גודל כזה? להל"ן הלינק. http://www.geocities.com/Baja/Dunes/3616/
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה קורה חברה? אני צריך עזרה קטנה שלכם בשבוע האחרון שאני עובר את המהירות של 110 אפילו בקצת יש רעידות באוטו לא ממש נעים לנסוע בו ב 120 זה כבר ממש מגעיל לפעמים אני נוסע בכביש החוף רוצה לעקוף רכב נוסע "רק" על 120 וזה פשוט מרגיז אני לא רוצה להגיד מה קורה במצב שאני על 130 יש לי פשוט מסאג חינם כול האוטו רועד מה הסיבה ? הרכב זה פיגו 206 שנת 2002 עם 90 אלף קילומטר מקווה מאוד שתעזרו לי אם אני צריך לתת עוד פרטים בשמחה תודה רבה ושבת שלום מתן נ.ב אני מציין שבנסיעות רגילות של מהירות של פחות מ 100 הסיעה חלקה כמו תמיד
הודעה אחרונה מאת DRS, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום 1) כמה בערך עולה רק העבודה להחלפת בולמי זעזועים קדימה+אחורה? 2) לא כל כך רציתי, אבל בסוף אפשר להתפשר על Monroe? אני לא יודע למה בארץ כל כך אוהבים למכור אותם, אבל אני לא מוצא Boge / Sachs
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
-
מגב אחורי Clio B
מאת TnT- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יודע היכן ניתן להשיג מגב אחורי לרנו Clio B ? אני יודע שיש במוסך המרכזי רנו, אבל שם זה עולה 100 ש"ח(יקר לטעמי). וכשהייתי באוטו-דיפו ובהום-סנטר טענו שניתן להשיג רק אצל היצרן(שאני מניח שזה המוסך המרכזי). למישהו יש מושג אם ניתן להשיג בעוד מקום? בפחות מ-100 ש"ח כמובן... תודה.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השאלה היא: אם קיים מנוע מסויים שעובד בטמפרטורה מסויימת נניח בטמפרטורת עבודה של 90 מעלות צלזיוס, השמן המתאים לאותו מנוע הוא נניח 20W50, אם אותו מנוע יעבוד בטמפרטוות יותר נמוכות נניח 70 מעלות צלזיוס, האם צריך או כדאי להחליף את צמיגות השמן לשמן יותר דליל?או יותר סמיך? או להשאר עם אותו השמן? האם בטמפרטורות עבודה שונות צריך להחליף סוג צמיגות של שמן? אני לא מדבר על טמפרטורות חיצוניות למשל בין חורף לקיץ,אלה לשוני של טמפרטורות עבודה של מנוע למשל ע"י שינוי טרמוסטט או יוניט מאוורר.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מי היבואן של ברידג'סטון בארץ?
הודעה אחרונה מאת B-T, -
- 0 תגובות
- 750 צפיות
שלום לכולם יש לי סיוייוק האצ'בק 97 מנוע 1.4 *האם מישהוא יודע איזה מחשב יש לה OBD-1 או 0BD-2. ? אני יודע שמשנת 96 התחילו להשתמש ב OBD-2. אבל בו יש 2 חיישני חמצן, אחד בסוף הסעפת ואחד אחרי הממיר. אצלי יש רק 1. בסעפת. *אני צריך את המידע בכדי לדעת עם ה BLUEBOX של GREDDY מתאים לי. בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 1 תגובות
- 924 צפיות
ערוץ 65 ב YES , היום היה משעה 13:00 עד 16:00 , מחר יום שבת משעה 11:30 עד הערב. מומלץ מאוד....
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי ארבע חלונות חשמל עכשיו שאני לוחץ על האזעקה הוא עושה לי שני הבהובים במנורות הכתומות הצדדיות ונעול את ארבעת הדלתות השאלה שלי האם אפשר לעשות גם שהחלונות יסגרו לבד מבלי שאני יצתרך לסגור אותם כל פעם שאני מסיים את הנהיגה מחכה לתשובה ותודה רבה
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אנשים אחרי שבועיים שלא הייתי פה. קניתי 205 GTI 1900 ויש לי מספר בעיות קטנות שאולי תהייה לכם תשובה עליהם: 1.יש לי בעייה של טורים גבוהים ברכב במצב סרק (2000 סל"ד), 2.יש לי כמה בעיות חשמל:פנס אחורי ימני לא פועל,אורות ברקס לא פועלים,המגבים לא פועלים בכלל,כלומר יש איזשהו קצר בין המגבים לחלונות חשמל שצריך לסדר. 3.הידית של המכסה מנוע שנועדה לפתוח אותו לא תקינה. אם יש מישהו שיודע לסדר את הדברים או מישהו שמכיר אחד כזה,שיודיע לי ואם אפשר אז בערך מה המחירים פחות או יותר. אני יודע שאלו לא בעיות רציניות חוץ מזה האוטו פגז!!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 1 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
אני מחפש טמבון קידמי ללנוס 99 שלי כן כן , דייהו גם אני בסרט הזה בבקשה בלי לצחוק עליי תודה רבה לעזורים אגב , כמה אמור לעלות קקה שכזה לדעתכם ?
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 941 צפיות
האם ישנו קשר ישיר בין צלצולים במנוע בסחיטה של הדוושה(רק לפעמים) לבין מצב התערובת...? האם צילצולים מעידים על תערובת עשירה מידיי או ענייה מידיי? נצא מנקודת הנחה שכיוון ההצתה בוצע כראוי ושכל שאר רכיבי הקרבורטור\הצתה תקינים לגמריי.
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, הייתי מעוניין לדעת כיצד עובדת מערכת ה-Abs ב-Vw.Corrado. הבנתי שישנו מעין "בלוק" \ בוקסה שאחראי על המערכת, כמו כן הבנתי שמחיר החלק נע בין 7-10k ש"ח. האם מישהו מכיר ? סהר.
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם בזמן האחרון אני נתקל בהרבה כלים של חברת WORKSTEEL. האם למישהוא יש ניסיון עם כלים אלו? (PROS AND CONS) בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קראתי מדריך להרכבת מערכת לאוטו ובכלל כל גדבר חשמלי רשום שם לנתק ת ההדק השלישי ( - ) אצל חבר שלי עשינו את זה רק שניתקנו גם את הפלוס ( + ) ומה שקרה זה שהאזעקה נדפקה לא יודע משו השתבש שם השאלה שלי זה אם אני מנתק עכשיו רק את ההדק השליש כמו שכתוב במדריך בלי לנתק את הפלוס זה יכול לקרות גם הדבר הזה? ודבר שני אני לא יכול להתחשמל נכון? מחכה לתשובות
הודעה אחרונה מאת raanan, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי רכב ניסאן אלמרה שנת-99. צבע הרכב הוא בורדו מטאלי. הצבע לא דהה ולא שרוף, אבל הוא לא חלק. את הרכב רכשתי יד שנייה ובבדיקה ידעתי שיש לו תיקוני צבע. איך אני יכול לעשות את הצבע חלק? האם וקס או פוליש ואקס יעזרו? שאלה נוספת האם פוליש ואקס או רק וקאס מזיקים לצבע הרכב? האם תוכלו בבקשה גם להסביר לי איך מורחים ואקס? ואיזה ואקס מומלץ? בתודה מראש, דורון ריבניק.
הודעה אחרונה מאת Pc-Mastr, -
הנורה של לחץ השמן מהבהבת לי (לפעמים גם מצפצפת), כאשר שעון הטורים מגיע ל-25 הנורה נעלמת, כאשר שעון הטורים יורד מתחת ל-25 הנורה שוב נדלקת... למישהו יש מושג מה הבעיה? (שמן מנוע כמובן לא חסר).
הודעה אחרונה מאת elimalka, -
ישנם שלושה מוצרים מהחברה הזאת שנמכרים בחנויות: motor up שאמור להאריך את חיי המנוע prep up שמנקה את המנוע fule up שמנקה את מערכת הדלק רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלה, ואם הם עושים את העבודה שלהם כמו שצריך? דרך אגב, אם מישהו זוכר הייתה לי בעיה במערכת הקירור באיביזה 92, יוצא שהמיכל אידוי החדש התרוקן עוד פעמיים ועכשיו הוא בסדר, כמעט מלא רוב הזמן, האוטו לא מתחמם יותר... פשוט נסעתי לי כמה מאות קילומטרים והבעיה איכשהו נפתרה... מוזר...
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי סיאט איביזה שנת 92' ולאחרונה התחילו "להעלם" לי מים (ירוקים) מהמיכל אידוי. מה שמוזר הוא שאין דליפה של המים בשום מקום. הגעתי למוסך והם אמרו שהמיכל עצמו מיושן ובלוי וזה מקור הבעיה. החלפתי את מיכל האידוי ובכל זאת הבעיה נמשכת, תוך יומיים ירדו המים לחצי מיכל. איך אני יכול לגלות את הסיבה לבעיה הזאת ואיך לתקן אותה?
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אוקי הבעיה היא כזאת: הרכב של חבר שלי בולם ממש גרוע הדוושה קשה והברקסים ממש חלשים אין להם נשיכה טובה, נאמרו לי כמה אופציות: צינורות התנפחו, ומגבר בלם. האם מישהוא מכיר מוסך באשדוד או סמוך לאשדוד שידע לבדוק את הבעיה ולתת מענה אמין בלי להשאיר אותו עם חור גדול בכיס? אם יש אפילו מישהוא מהפורום שהוא מקצועי יודע לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר גם זה יהיה טוב. פרטים על הרכב: הוא עבר 182,000 ק''מ נבדקו רפידות וצריך להחליף את האחוריות בקשר לצלחות הברקסים אנחנו לא מומחים אבל נראה לנו שגם להן לא יזיק שיפוץ.
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם כן זה שוב אני, הרבה שאלות אני יודע מה לעשות אני סקרן (כן כן הסקרנות הרגה את החתול אל תדאגו אני ישרוד את זה) רציתי לשאול אחרי כמה ק''מ בערך מחליפים ממיר קטליטי? השאלה באה בעקבות רעש מתכתי ששמעתי מכיוון המנוע כשמשכתי טורים עד ל 3000 סל''ד זה היה בהילוך פארקינג, חבר שלי שהוא משרת איתי אמר לי שיש סיכוי שזה ממיר קטליטי מפני שיש לו גם רעש כזה אבל לו יש הונדה סיביק אז לכן חשבתי לשאול אותכם... אגב הרכב עבר כמעט 200,000 ק''מ עוד שבוע בעזרת השם והוא משנה קידומת...
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב\לילה טוב, ברשותי סיאט איביזה 99 1.6 ושמתי לב שהטורים בסרק מגיעים ל-900 סל"ד אחרי שקראתי כמה וכמה הודעות פה עשיתי חיפוש ושמתי לב שאצל רוב האנשים הסלד בסרק נמוך (500-600 סל"ד) יתכון שהרכב מכוון גבוה מידי ובגלל זה יש לי תיצרוכת דלק שלא ממש נראת לי נורמלית (9-8 לליטר בנסיעה עירונית) או שכך הן האיביזות ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
-
מוסך לא מומלץ
מאת ליאורZX-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. שמעו סיפור עצוב על מוסך פ'יגו סיטרואן ראשי ועל דרכי ההתמודדות שלהם עם תקלות!!! לפני כשבועיים ביום שישי החלטתי לבצע מעשה נועז בצרפתיה שלי (ZX1.9 בציר 93) ולנקות לה את המעבר בכניסה למנוע מכיוון סעפת יניקת האוויר.... כתוצאה מכך לאחר ההתנעה עלו הטורים בסרק לכ1200 סל"ד בנוסף שיחקתי קצת עם החוטים בצמה הראשית והטורים קפצו ל2000סל"ד!!! בהזדמנות הראשונה נעסתי למוסך ושם לאחר שהסברתי להם בדיוק במה נגעתי על מנת לא להסתיר פרטים עלינו על כך שבטעות החלפתי בין שני חוטים מתוך שלוש בכניסה לחיישן מצערת ...מה שהוביל לירידה חזרה של הסל"ד לאזור ה1200 אך החשמלאי והמנהל מוסך לא הסתפקו בכך והצהירו שהחיישן נדפק ועליי לרכוש אחד חדש בסכום המטורף של 700 ש"ח בערך!!! ושאולי גם המחשב נדפק…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז ככה, מכיוון שהבולמים שלי לא במצב מדהים (וגם כשהם היו חדשים הם לא היו מדהימים, אם להודות) אני מחפשת קצת מידע על בולמי זעזועים שווים לסובארו טנדר. (קדמיים ואחוריים). מכיוון שאני לא ממש מבינה בנושא, אני מבקשת את עזרתכם . הדגם הוא 2X4, שנת 93 אם זה חשוב. למישהו יש ניסיון עם זה? מעדיפה להביא מארה"ב / EBAY - אבל אם יהיה במחירים סבירים בארץ בכלל טוב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת R750-Girl, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם החלפת נוזל הבלמים ללא פירוק כלשהו,רק ריקון מיכל המילוי (הכוס) , ומילוי מחדש בנוזל בלמים חדש, האם זה מועיל? המוסכים קוראים לזה - לפעולה זו " ריענון נוזל בלמים". תכלס זו פעולה מאוד פשוטה, לוקחים מזרק נקי מפלסטיק, שואבים את כל נוזל הבלמים מהכוס,מנקים את הכוס ביסודיות עד לתחתית וממלאים חדש, האם זה מועיל משהו או שזה סתאם עוד בלוף?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיבלתי זוג מפתחות אבל הבעיה היא שיש איזה חיישן כזה ( כאילו חתיכת פלסטיק כזאת ) שבלעדיה אני לא יכול להתניע את המנוע זה שייך לקודן הזה השאלה שלי איך אני יכול לארגן עוד אחד כזה מחכה לתשובה
-
היי שלום לכם.. יש ברשותי איביזה מלוקקת ומטופלת למרות יותר מ185,000 ק'מ באותו המנוע. לאחרונה ברגע ההצתה יוצא עשן לבן מהאגזוז. איך אני יכול לדעת אם זה ראש מנוע או סתם לכלוך בקרבורטור? אשמח לקבל תשובה..ואחלה פורום פלויד.
הודעה אחרונה מאת צביקה.,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 329 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- WideFocus
- elibaba
- pooh-bear
- ניקו פ.
- EladOs34
- asix
- gadik6
- yoav911gt2
- yahaga
- xdmanxd99
- יבגניפ