טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,330 נושאים בפורום הזה
-
מזה צ'רג'ר ?? הבנתי שזו כמו וונטה בכניסה של האוויר למנוע..
הודעה אחרונה מאת Leon, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שאלה חשובה... נאמר לי בבדיקה שצריך לתקן מספר דברים : 1.גומיות מגן לציריות פגומות... מהי העלות הצפויה ? 2.פקקי מים פגומים מתחת לבלוק מנוע ... עלות ? 3.נזילה ממשאבת מים - תיקון/החלפה ועלות ? 4.רצועת טיימיניג ? אגב אני משתמש חדש , אבל לפי התרשמותי מהפורום הזה נראה לי שהוא לעניין... תודה לעונים מראש...
הודעה אחרונה מאת אייל, -
מישהו יכול לענות לי על השאלה האחרונה בקישור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=48515 ומה לגבי גנרטורים שעובדים על בנזין? האם לא מתדלקים אותם באותו בנזין שמתדלקים רכב? תודה, אלי.
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
מהי שילדת מרכב ?
מאת 2rBo- 1 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת מהיא שילדת מרכב עשיתי חיפוש ולא הבנתי עדיין אם שילדת מרכב היא השאסי או שבעצם רק החלק החיצוני של הרכב פחחות צבע וכו...
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
- 1 תגובות
- 821 צפיות
בשעה טובה קניתי 146 שנת 96, מנוע 1.6 בוקסר...השאלה היא כל כמה זמן לעשות טיפולים?מתי להחליף טיימינג, פלאגים(שמעתי שהם יקרים בטירוף למה) יש לכם מקום שאתם יכולים למליץ לי? אהההה ומה לגבי הדלק שלה...כמה בממוצע היא בולעת...אני יודע שהרבה יחסית אבל כמה?
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
המנוע של הרכב שברשותי מנפח מאוד יש לחץ חזק של אדים, כיצד ניתן לפתור את הבעייה וממה היא נובעת??
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
שלום חבר'ה אם מישהו מבין במצבים של האמבולייזר (במאזדה לנטיס מודל-2000 )... כי שמתי לב שלאחר כמה דקות שהשארתי ת'אוטו פתוח הוא מפעיל ת'אזעקה ..(אבל לא סוגר ת'דלתות) עכשיו איזה חבר ניסה לנסביר לי ו"שיחקנו במצבים..( ע"י לחיצות בכפתור האמבולייזר מתחת להגה) וזה שינה לי ת'מצב שהייה אולי מישהו מבין ויכול לומר לי איזה מצבים יש , ולהסביר מה עדיף תודה לכם.... (יש לי אזעקה של קוברה אז גם האימבולייזר של קוברה)??? M3 קטלנית:http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_pic.php?pic_id=768
הודעה אחרונה מאת eli7333, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יש לי בעייה כאשר אני מתניע את הרכב ( ניוטרל ) הוא רועד , לאחר לחיצה על הגז זה מפסיק אך לפעמים שוב חוזר . זה קורה גם בזמן העברת הילוך כשהקלאץ' בפנים ( ניוטרל ) .
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ליפני מיספר ימים כאשר הנעתי את הרכב הבחנתי שדולקות מיספר מנורות בלוח המכוונים מנורה כתומה -- תקלה כללילת במנוע מנורת STOP והמנורה האדומה בצד ימין של מד החום מיכויוון שפעם כבר ניתקלתי במשהוא דומה כאשר ניכנסה לי שקית ניילון למאוורר בדקתי את אותם הדברים שקית לא היתה אבל הפיוז של המאווררים היה שרוף לאחר החלפה שלו ובדיקה שהוא לא נישרף והמאווררים עובדים ובזמן הבחנתי שעדיין המנורות לא כבו לאחר מיכן הגעתי למוסך ובו בדקו את המחשב לא נימצא שום דבר המחשב אופס וזה גם לא עזר וכמו כן הרכב נוסע ממש לא טוב מגמגם ומקרטע אבקש עזרה כיוון משהו מיכל מי שיודע משהוא בנידון
הודעה אחרונה מאת mike, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם ! ברשותי סיווק קופה ( ESI ) שנת 95 . הבעיה היא ככה : בזמן התנעה כשהמנוע קר נשמעים נקישות מהשסתומים בשניות הראשונות להתנעה . נקישות אלה מופיעות גם לאחר חימום המנוע לגמרי בסל"ד מסוים ( 1,500 סל"ד ). הניקישות נורא מעצבנות למרות שהם לא מורגשות בצורה חזקה כל-כך. הרכב עבר כיוון שסתומים במוסך הונדה לפני 10,000 ק"מ , ואני משתמש בשמן חצי סינטטי (LM ). ממה יכולה לנבוע הבעיה ? הרכב מאוד שמור ומטופל ( יד-2 ) וזה דבר שנורא מפריע לי ואני מחפש לפתור את הבעיה..... כל עזרה ממי שמבין בעניין תעזור מאוד , תודה!!! בני.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
באונו קיימת רגישות לתפוחי הפורנט הקדמיים שנוטים לשבוק מהר מדי ולפתח רעשים חזקים מאוד בזמן סיבוב ההגה ובזמן מעבר על שיבושים בכביש - וזה למעשה מה שהביא אותי להחלטה להחליף את זוג המשולשים (לפחות) והבוקסות למוט המייצב. המצרכים הדרושים: 1. זוג משולשים חדשים + תפוחי פרונט (כבר מורכבים, באים עם המשולשים) 2. זוג בולמי זעזועים חדשים של KYB מסוג שמן - כי גם הגיע זמנם של המקוריים (100K קמ)... 3. זוג בוקסות למוט מייצב (סטבלייזר) - כי הקודמות כבר שחוקות לגמרי. בהודעות הבאות - התמונות. קריאה נעימה. איציק
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
שלום אני מחפש שם של מוסך טוב של סיאט במרכז. חשוב שהוא יהיה מוסך מורשה של "צ'מפיון מוטורס". תודה.
הודעה אחרונה מאת odreiangel, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי את העיניין?? ראיתי שבצד ימין למטה רשום 1,9 bar. עכשיו יש עוד כפתור שלחוצים עליו בלוח שעונים עצמו הוא נמצא ונדלקת מנורה כזאת ((!)) בלוח שעונים, וזה לא אנדברקס...הכפתור עצמו לא עושה כלום הוא רק מדליק את הנורה בלוח שעונים, ולא ממש הבנתי מה הוא עושה שם.... אלה 2 דברים שכבר הרבה זמן רציתי לשאול תודה לעונים.... ועוד פרט ומאוד חשוב, לא מדובר כמובן על אונו טורבו, אלה על SL-70 שנת 89' 1.3 ליטר.
הודעה אחרונה מאת asi08, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם אני מעוניין לקנות רכב ששנתיים לא עשה טסט,אני צריך לשלם אגרה עבור כל התקופה שבה לא היה לו טסט או רק על השנה הנוכחית ? ואם לרכב הוחלף מנוע מ1000 ל1200 ויש לבעלים את כל הניירות אבל בגלל שלרכב אין טסט אי אפשר לעדכן את זה במשרד הרישוי.. הקיצר,מה קודם למה ? ויש למישהו מושג כמה עולה העניין של עידכון הנפח המנוע במשרד הרישוי ?
הודעה אחרונה מאת elimalka, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
BX- יש לי נזילה מאזור המיכל. ה"רשת" של הרדיאטור תקינה. היכן מתקנים??
הודעה אחרונה מאת Leon, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1. היום הייתי במוסך והוחלפו מספר דברים. האם המחיר סביר? 2. מדדתי את צריכת הדלק. הרכב עבר 448 ק"מ (הרוב בין-עירוני) עם 27.5 ליטרים (דלק 96). כלומר על כל ליטר דלק היא נסעה 16.2 ק"מ. האם צריכת הדלק נורמלית לרכב שלי? *הרכב הוא אופל אסטרה 1992 קרבורטור 1.4 ל' גיר רגיל
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
נתקלתי בו לאחרונה, חצי סינטטי מחיר לגלון 80 ש"ח. למשהוא יש מושג על איכות המוצר ? האם AC DELCO משווק שמנים תחת הסכם OEM ? ואם כן מי יצרן המקור ? תודות מראש למתאמצים להשיב. עופר
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אצלי ברכב דייהו רייסר כנראה שחומר בידוד הרעש בין המנוע לתא הנוסעים יבש/פגום ואני מאוד הייתי רוצה לעשות עם זה משהו... 1. באיזה חומר משתמשים?? 2. האם ניתן לעשות זאת לבד?? 3. זה פנימי או חיצוני?? (הכוונה שצריך לפרק את כל הדש בורד הגה וכו או שעושים את זה מהמנוע)
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם ניתן לתת הסבר לתופעה הבאה? הסובארו שלי לא סחבה. כלום. אני נוסע לירושליים דרך כביש אחד, וזה נורא. הסובארו נוסעת 50 בימני בעליות, ומתאמצת כמו בת 100. היתה לי פורד פיאסטה שנת 80 שעלתה יותר טוב את ירושליים. כאילו לסובארו יש 20 כוחות סוס בלבד... פשוט קיללתי את כל הנסיעה. הדבר גם בא לידי ביטוח בזינוקים ברמזורים, ונסיעה "לא חלקה" גם ב90 בישורת. הלכתי למוסך, והחליפו לי כבלי הצתה. זהוא - יותר מזה לא נגעו. וראו זה פלא - האוטו השיל מעליו את 15 שנותיו, ומזנק כאיילה שלוחה ברמזור, ונוסע 100 כאילו אין מחר. עדיין לא עליתי לירושליים, אבל אני מאמין שהבעיה נפתרה. קיבלתי אוטו אחר, והחיוך חזר לפנים. עכשיו, למה זה? כולה כבלים, איפה נעלמו 60 כוחות ס…
הודעה אחרונה מאת sotka, -
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
רציתי לשאול מה לפי דעתכם מחירי שוק לבולמים תחליפיים לסיווק ESI 95 . העניין הוא שאני רוצה לדעת מה הסביבות מחיר כדי לעשות השוואות בין חנויות ולדעת על איזה בולם ללכת וכמובן איפה עדיף לקנות .... נ.ב : אני מעוניין להחליף את כל 4 הבולמים. תודה על העזרה !!! בני.
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום נתקלתי בבעיה... חוטי הצתה ל205, קיבלתי בעבר המלצה שכדאי להשקיע במקוריים... מה דעתכם ? להשקיע במקוריים או שאפשר להסתפק בתחלופי ? ניר.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
אונו לא מתניע
מאת chen- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי בעיה קשה עם הרכב שלי והמוסכניק שלי לא מצליח להתמקד על הבעייה. אני אשמח אם מישהו יוכל לקרוא את הסיפור הארוך ולעזור... הרכב הוא פיאט אונו 1400 משנת 95 עם הזרקת דלק ואימובילייזר. יום בהיר אחד לפני חודשיים המכונית פשוט סרבה להתניע - היה סטרטר אך האוטו סרב להידלק. ניסיתי כמה פעמים והמכונית פשוט לא התניעה. לאחר 20 דקות ניסיתי שוב ולא התניעה ואח"כ חיכיתי עוד 45 דקות שלאחריו המכונית כן התניעה. למחרת חזר הסיפור וברגע שהמכונית התניעה נסעתי למוסך. המוסכניק אמר שהיות והחיישן של ההצתה נשחק, זו אולי הבעיה, אז החלפתי חיישן. אחרי שבוע שוב נכבה האוטו ושוב כשנדלק לאחר 45 דקות של המתנה, נסעתי למוסך. עכשיו המוסכניק אמר שזה יכול להיות כל מיני דברים (כולל אימובילייזר) ועד שה…
הודעה אחרונה מאת chen, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ממה שהבנתי יש לנו באוטו קלאץ' הידראולי אז אם מישהו יכול להססביר לי מה זה וגם כמה יעלה להחליף ומה יקרה אם אני יאחר או ידחה יותר מידי או בכלל
הודעה אחרונה מאת Duc, -
- 2 תגובות
- 938 צפיות
שלום רב. ראיתי היום סובארו ג'סטי למכירה,האוטו עמד בשנה וחצי האחרונות לדברי הבעלים ואין לו טסט,הבעלים,שנשמע די אמין אומר שהוא החליף למנוע 1200 ושיש לו את כל הניירות אבל בגלל שהוא לא עשה טסט אז כרגע ברישיון לא מעודכן המנוע החדש. עכשיו,המחיר שהוא דורש על הרכב הוא 7000 במקום 13000 במחירון,הסיבה לירידה היא לטענתו : 1.האוטו היה בעברו רכב חברה. 2.עניין המנוע. 3.תיקוני פחחות לא רציניים. 4.טסט. שאלתי היא,מה עלי לדרוש ממנו בכדי לדעת שעניין המנוע אכן חוקי ? אני רוצה לקחת את האוטו לפחח שייתן לי הצעת מחיר ושייבדוק שאסי וכו'.ורק אחר מכן לבדיקה. איזה ניירות אני צריך בשביל כל הפרוצדורה של החלפת המנוע,ומה המחיר של כל העניין ? (בל נשכח שהאוטו עומד גם בלי טסט כבר שנה וחצי..…
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
בעייה באזעקה
מאת SUB- 2 תגובות
- 852 צפיות
יש לי מצובישי סופר לאנסר 95, כשאני נועל את האוטו ומשאיר את החלון פתוח ואז פות את הדלת מהחלון, האזעקה לא פועלת. ישבתי גם בתוך הרכב והפעלתי את האזעקה וזזתי בפנים האזעקה לא פעלה כאילו אין גלאי נפח, ויש גלאי נפח בפינות לייד השמשה קדימה. יש אמובולייזר ברכב וגם כבל למכסה המנוע. מה הבעייה?
הודעה אחרונה מאת SUPER, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממה זה נובע? איך מתקנים את זה? (ניתן לבד או רק במוסך?) וכמה זה יעלה לי בערך?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום , ברשותי לאדה סמרה(שקיבלתי בירושה מאבי ז"ל) 1500 92 191K האוטו מטופל בקנאות כל 10000 שזה נופל בול כל שישה חודשים. כאשר 1000 ק"מ קודם לכן האוטו לוגם פחית K44. לפני החלפת השמן אני עושה לו שטיפת מנוע פנימית עם ENGINE FLUSH של STP(התחלתי מ-120K ועד היום בהצלחה רבה וללא שום בעיות ,האוטו אצלי מ-63K ). לאחר מכן מחליף פילטר אויר פילטר שמן ושמן חצי סינטטי בד"כ LM באריזת תכלת או צהובה (LIECHTLAUF ) -כאשר בד"כ זמן רב לאחר ההחלפה השמן עדיין בהיר. בבדיקה מידגמית של הפלגים כל 5000 ק"מ הפלגים(DENSO EPR U-GROOVE) נראים יבשים בצבע הנכון(לבן אפרפר) וכמעט ללא פיח אפר ואכילה של האלקטרודה.(בכל מיקרה מחליף כל 10K). המנוע אינו שורף שמן ובין טיפול לטיפול מספיק לו ב…
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המשך לבעיות שלי ברשותי שרייד 93 גיר רגיל קרבורטור מנוע 1.0 התופעה שהכי הורגת אותי זה שלפעמים האוטו פשוט טייס וסוחב וסוגר אפילו 140 ולפעמים הוא בקושי סוחב וכמעט ונעצר ב 80 מה יכול לגרום לדברים האלה?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ענו לי בבקשה ב- ה"פ יוסי
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
רעשים ברכב
מאת איתן69- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי רכב מסוג מזדה לאנטיס שנת 2000,בימים האחרונים התחלתי לשמוע רעשים מתחת לרכב כמו של גולה שהולכת קדימה ואחורה,חשבתי בהתחלה שזה מהדוד של האגזוז,אולם היום בבוקר הייתי במכון אגזוזים והוא בדק את האגזוז ואמר כי הרעש אינו משם,גם במוסך המורשה לא ידעו ממה הרעש ואמרו לי תשאיר את הרכב ואנחנו נחפש מאיפה הוא נגרם,האם למישהו יש רעיון מהיכן הרעש יכול להיגרם?
הודעה אחרונה מאת ירון פ,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 751 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- winner
- לב טוב
- Camaro 92
- ידית
- SurfHigh
- amit_a
- falou
- mcshmupi
- SlowRide
- Tal7
- Or05230