Jump to content

איתן69

  • הודעות

    17
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של איתן69

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. כבר בדקתי את הפיוזים כולל ניתוק המינוס לחצי שעה הנורית לא כבתה.
  2. מאיזור רחובות
  3. עקב בעיית מצבר חיברתי כבלים להנעה,עקב כך נדלקה נורית כרית אוויר ולא נכבית,עפ"י מה שקראתי בפורומים ניתן לאפס את מחשב הרכב ,במוסך מורשה טויוטה טוענים כי הרכב במודל 1998 אין אפשרות לחברו לדיאגנוסטיקה והאפשרות היחידה היא להתחיל להחליף חלקים החל ממחשב כרית אוויר ועד סליל,האם מישהו מכיר את הרכב ויודע אם יש אפשרות חיבור למחשב ואיפוס המערכת ובדיקה ספציפית של התקלה.
  4. שלום לכולם! לפני חודש החלפתי את משאבת בלם אחורי לאחר שהישנה נזלה,כולל החלפת רפידות וחריטת דרמים. מאז מידי מס' ימים נתפס הגלגל השמאלי ימני בצורה קשה כולל עשן מאיזור הגלגל וריח חריכה,כמובן שחזרתי למוסך כל פעם,ביצעו החלפת רפידות,החלפת דרמים,כוונים כולל בלם יד,אולם התופעה לא נעלמת וחוזרת על עצמה,האם מישהו נתקל בעבר בדבר כזה ויכול לתת עצה. תודה מראש
  5. מכירים מישהו מומלץ ואמין למילוי גז במזגן באיזור רחובות
  6. לציין כי בעמידה עם טורים גבוהים המזגן מקרר די טוב
  7. ברשותי רכב מסוג טויוטה קורולה 98,בימים האחרונים הבחנתי כי המזגן מקרר רק בנסיעה מהירה,בעמידה או בנסיעה איטית אינו מקרר כלל,מה יכולה להיות הסיבה.
  8. מחיר יקר ,יש לי גם אותו רכב שנתיים ואני משלם כ-2300 מקיף כולל גרירה ושמשות.
  9. ברשותי רכב מסוג טויוטה קורולה,היום בזמן נסיעה ארוכה מצפון הארץ לדרום לאורך 250 ק"מ,הרגשתי באמצע הנסיעה רעידה קלה ונורית אזהרה מנוע דלקה לשני שניות לערך בלבד,האם ייתכן ומדובר בסתימת דלק קלה או בדלק לא תקין או לחלופין הדבר מרמז על בעיה נוספת.
  10. לשאלתכם אני גר באיזור רחובות.
  11. יש ברשותי טויוטה קורולה שנת 98,ואני צריך לעשות לרכב טיפול 160000,אני מתלבט בין ללכת למוסך מורשה כי לפי מה שקראתי בפורום שוחטים את האנשים במחיר,או לחלופין ללכת למוסך אמין לעשות טיפול במחיר סביר,כמו כן אם יש בעל טויוטה שימסור כמה שילם בממוצע על טיפול במוסך מורשה.
  12. יש ברשותי קטנוע קימקו,עד היום תדלקתי באוקטן 96,שאלתי האם אפשר לשנות את הדלק לנטול עופרת 95 או שזה יגרום נזק לקטנוע.
  13. אני קניתי לפני כחודש את אותו סוג רכב ושנה,ובבדיקה היה לרכב פגיעה של ירידת ערך 6% והמוכר בלי וויכוח הוריד את הסכום מהמחירון,אני חושב שככה צריך להיות,וצריך להתעקש עם המוכר על כך,שתרצה למכור את הרכב גם ממך ידרשו את אותה ירידת ערך להוריד מהמחירון.
  14. איזה מודל הרכב,וכמה קילומטרים עבר?
  15. ברשותי רכב מסוג מזדה לאנטיס שנת 2000,בימים האחרונים התחלתי לשמוע רעשים מתחת לרכב כמו של גולה שהולכת קדימה ואחורה,חשבתי בהתחלה שזה מהדוד של האגזוז,אולם היום בבוקר הייתי במכון אגזוזים והוא בדק את האגזוז ואמר כי הרעש אינו משם,גם במוסך המורשה לא ידעו ממה הרעש ואמרו לי תשאיר את הרכב ואנחנו נחפש מאיפה הוא נגרם,האם למישהו יש רעיון מהיכן הרעש יכול להיגרם?
×
×
  • תוכן חדש...