טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,330 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם קודם כל... רובנו בערך יודעים איך להעלות כ"ס.. השאלה שלי היא איך אפשר להעלות את המומנט? אם בכלל... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למישהו יש מושג כמה אמורה לעלות משאבת דלק חדשה בפיאט פונטו 75
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
בעיית בולמים
מאת Tweet- 0 תגובות
- 684 צפיות
חברים יקרים, מקרה מוזר קרה לי הסופ"ש, כאשר נסעתי ברכבי, עברתי בתוך בור קטן בכביש כאשר נכנס לשם הגלגל האחורי השמאלי, הוא המשיך "לכדרר" כמעט 30 מטר מהבור, לא הבנתי בהתחלה מה פשר הרעידות, אך לאחר התיעצות עם חבר הבנתי שזה מגיע מהבולמים. הבנתי שאני צריך להחליף, והבנתי שהמקובל הוא שגם לא מחליפים אחד, אלא את ארבעתם ביחד. בנוסף הבנתי מהשיחה איתו ש100,000 שהרכב סגור עליהם כרגע מספיקים לרביעית בולמים מקוריים מהקניה. שאלתי היא האם למישהו יש נסיון עם בולמים תחליפיים ואם כן של איזו חברה, ומה סדר גודל עלות לרבעיית בולמים שיתאימו לרכב, ויסעו יותר מ1000 קילוטמר? רצוי לציין שרכבי הוא מיצובישי סופר לאנסר מודל 96.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לאור כל פניות ה"הצילו" בפורום בשעות האחרונות - אתם יכולים להירגע (גם אחיו התאום של "הצילו" - "דחוף" כבר לא גר כאן יותר). עונת הרחצה כבר נסתיימה , המצילים הלכו הבייתה והחסקה בשיפוצים. פעם ראשונה בים - מה? בקיצור - תעבדו בבקשה על הכותרות שלכם , אנחנו לא חדר מיון , ואין צורך לצעוק כאילו הרכב לפני התקף לב , הוא לא. הודעות עם כותרות משונות כאלה יימחקו להבא. לתשומת ליבכם.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ההודעה הבאה תהיה קצת ארוכה ובה אני ינסה להסביר בידיוק מה יש ומה קרה באוטו שהפך אותו לחלש מאוד בנסיעות האחרונות או קיי אז ככה קודם כל מדובר באאודי איי 3 , 1800 טורבו 180 כ"ס סטנדרטיים + צ'יפ שמעלה בערך את הכ"ס ל-205-210 (*יש באוטו צ'יפ שנעשה אצל פרילינג לפני חודשיים בידיוק*) אז ככה: שלשום התחלתי בנסיעה לכיוון חיפה בדרך לשם האמת האוטו הגיב מצויין כרגיל מכל הבחינות ואז באמצע הכביש האוטו כאילו העביר הילוך(האוטו גיר טיפטרוניק) וכאילו הייתה מין "מכה" כשנכנס ההילוך (אולי בגלל הכוח של הרכב) המשכתי לסוע ולא יחסתי לזה חשיבות , אחרי איזה 20 דקות בערך אני מרגיש שהתגובה הרגישה שהייתה לאוטו בדרך כלל נעלמה . האוטו עדיין מגיב מצויין ומפתח מהירות אבל לא כמו שהיה מקודם , פתאו…
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם!!! ויום לא טוב לי . הייתה אצלי נזילה מהאטם של האגן שמן. לא משהו רציני אבל התריד אותי וכדי לנהוג בראש שקט החלתתי לתקנה. הבעיות מתחילות פה: יש לי על האגן סימן של דפיקה לדעתי הבעלים הקודמים על על אבן ונשאר סימן של דפיקה חזקה מאוד. אין משם נזילה וכך נסעתי 4 חודש (אני מזכיר הנזילה הייתה מהאטם עצמו שכבר כנראה מת). כאשר פירקו לי את האגן שמן שאלתי את המכונאי האם כדאי בכמה דפיקות ליישר את המכה. הוא ענה לי לא כדי כי כל דפיקה יכולה לנפץ אץ המתכת העדינה. אמרתי בסדר והצטערתי שלא הבאתי מפרוקית, אגן שמן משומש במצב טוב. אחרי שהמכונאי ניקה טוב טוב גם את בלוק המנוע (החלק התחתון) וגם את האגן שמן. שמתי לב שבעל המוסך ניגש אליו ואמר לו משהו ולאחר מס' דקות אני רואה את המכו…
הודעה אחרונה מאת MIKE_AIRFORCE1, -
- 7 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
יש לי רכב מסוג יונדאי אקסנט שנת 97 גיר רגיל עשתה 117 אלף קילומטר יש לי בעיה שהמנוע שורף שמן איך אני יודע הוא מוצא עשן לבן מההגזוז עכשיו רציתי לדעת אמרו לי שאי אפשר לתקן את זה אלה רק להחליף את כל המנוע או ראאש מנוע ! חלק אמרו לי שזה רק רינגים ןחלק אמרו לי שזה גומיות שצריך להחליף בראש מנוע רציתי לדעת מה בדיוק אני צריך לעשות כדי שהמנוע לא ישרוף שמן יותר ? אני אוהב את האוטו הזה ואני רוצה אותו לעוד הרבה זמן איך אני יכול להיות בראש שקט ?
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע מתי צריך לעשות טיימינג בפולו 1400 שנת 1998? במוסך (פליקס) אמרו לי לפי תאריך, אבל יש לי כרגע רק 67,000 ק"מ על האוטו. חוץ מזה - מה בערך העלות של טיימינג (כולל עבודה). תודה! אורי.
הודעה אחרונה מאת TT, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נדלקת נורת check בלוח מכוונים - מה לעשות? (יונדאי אקסנט ) האם צריך ללכת ישר למוסך או לא? למה זה קשור? האם כל מוסך יכול לתקן את זה או רק מורשים?
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני רוצה לשים שטיחי אלומיניום ברכב שלי עכשיו ביררתי בשתי סדנאות אחת אמרה שהיא מוכנה לעשות על כל הדיפון שמתחת לשטיח הרגיל עם ברגים הסדנה השנייה אמרה שהיא מוכנה לעשות רק בגודל של השטיחים שיש לי עכשיו ועם גומיות שחורות מסביב אני מעדיף את האופצייה הראשונה אבל הסדנה השנייה אמרה לי שאם אני שם שטיחים כאלה עם ברגים אז יחדרו לי מים והשטיח שמתחת יסריח ויהיה שם בלאגן אני לא כל כך קונה את זה מה אתם אומרים כדאי לעשות??? אני לא רוצה להכין לבד וגם אין לי כל כך זמן תודה רותם
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רק לא מוסכים מורשים! כי מוסך מורשה של סקודה בירושלים פשוט שוחט כספים ולא אמין!
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברים טסו לח"ול והשאירו לי רכב חשבתי שאני מצילה את אוטו הצמא ומילאתי 9 ליטר מים במיכל השמן ,מסתבר. מה לעשות ומה מידת הנזק מישהו יכול לעזור לי
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך אפשר לנקות את פס ההצללה על החלון? הפס שעכשיו כולו השחיר מכתמי לכלוך שיצטברו עליו בקיץ ויתביישו בגלל השמש ניסיתי עם נוזל רגיל לניקוי חלונות וזה לא עזר האם יש איזו דרך להסיר את זה בלי לפגוע בצבע הפס ובמדבקה שלה?
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי. הרכב הוא איביזה 1998 2000 סמ"ק. הבנתי שהסרת ממיר קטליטי תתרום ל"שחרור" המנוע ולהוספת עוד כמה כוחות סוס. להבנתי הממיר הוא מעיין מסנן וככל מסנן הוא גורם להאטה של מעבר הגזים הנפלטים דרכו ובכך מעמסה על המנוע. במידה ומסירים את הממיר האם הרכב עדיין יעמוד בבדיקת ה CO בטסט? האם זה לא ייגרום ל"מחלות" כגון טורים לא יציבים, בעיות עם חיישנים וכדומה.? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 7 אלף צפיות
באוטו של אבא שלי יש נקישות במסרק הגה ובגלל זה הוא לא עבר טסט מה הכוונה ומה פירוש התקלה?
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי שיפורים בסובארו ג'אסטי, מלבד השיפורים הקבועים שאפשרי לעשות לכל רכב, האם יש שיפורים מיוחדים המיועדים לסובארו ג'אסטי? דברים מיוחדים, ששווה לשים במכוניות ישנות יחסית שנה 1991, למשל? נ.ב. האם ישנו מד טמפרטורה של המנוע, מדיוק יותר מהמד חום מנוע, שיכול להתריע על סכנה של התחממות יתר ע"י נורה? או צליל? או משהו בסיגנון..?
הודעה אחרונה מאת Drx, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בזמן החלפת הילוך (יש לציין שרק בהילוך ראשון ושני) יש כמו נקישות כאלה מאיזור הגיר... גם בנסיע בכביש לא חלק עם בורות התופעה הזו קורה ברצף של נקישות. חשבתי אולי זה תושבת גיר...או במקרה הגרוע הגיר עצמו מה שלא ממש נראה לי..... עם זה אכן בעיית תושבת גיר,איך אני יכול לבדוק איזה תושבת זו בדיוק?
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום . יש ברשותי פיאט אונו שנת 93 מנוע 1000 fire לאחרונה בדקתי כמה האוטו צורך דלק לפי השיטה המקובלת למלא את המיכל לאפס מונה ןלאחר זמן מסויים למלא שוב ו לחלק התוצאה שקיסלתי הייתה 11.3 ק"מ לליטר האים זה נורמלי ? הייתי רוצה לציין שאני גר בחיפה ועושה די הרבה עליות אבל גם ירידות לא יודע אם זה מיתקזז תודה
- 1 תגובות
- 981 צפיות
הטסט שלי ב 19.10, שילמתי כבר את האגרה (תודה ל KOMPY, על הבאת עינין כרטיס האשראי ותשלומים לאגרת רישוי.) ע"ס 3500 ש"ח. יש מספר דברים שאני צריך לעשות, היתי צריך לעשות אותם מזמן אבל מפאת חוסר מרשרשים, דחיתי. את הדברים הבאים אני אעשה במורשה, יעלה כמה שיעלה.: הורדת גיר+ החלפת אטם שבין הגיר למנוע (נזילת שמן)(לא ידוע לי מחיר) החלפת בולם הגה ( 1500 ש"ח כולל מעמ) ברקסים קדימה, צלחות להחליף.(גם לא זכור לי, אם מישהו יכול להגיד לי כמה זה עולה בסיטרואן.) זהו למעשה. עכשיו דברים אחרים: צמיגים אני זקוק ל 2 צמיגים בדחיפות, אני לא מתכוון לשים TOYO כי זה כבר לא מונית, ולא ממש אכפת לי אם הם יחזיקו 50K או 200K ק"מ. הצעה לצמיגים זולים וטובים(לא משהו ספורטיבי, אבל שלא יחליק בחורף.)…
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם היום עשיתי טיפול 60000(191K) ללאדה שלי הטיפול כלל: חגורת טיימינג-59 ש"ח 2 מחזירי שמן 58 ש"ח מותחן-98 ש"ח עבודה 120 ש"ח החלפת שמן גיר של BG SYNCRO SHIFT סינטטי 3 ליטר GL-4=כולל עבודה162 לפני מע"מ=כולל מע"מ 189 סה"כ לטיימינג 335 ש" לפני מע"מ=392 כולל החלפתי גם 2 גומיות לציריה=42 ש"ח עבודה 100 ש"ח סה"כ לציריה 142 לפני מע"מ=כולל 166 ש"ח אטם מכסה שסתומים 29 ש"ח +עבודה 35 ש"ח=64 ש"ח=כולל מע"מ 75 ש"ח בדיקת בלמים 60 ש"ח לפני מע"מ =כולל 70 ש"ח סה"כ כולל 892 ש"ח עוד שבוע שבועיים אחליף שמן מנוע+פילטר שמן+פילטר אויר(פלגים אין צורך) באוטו דיפו(40 ש"ח עבודה בערך 33 ש"ח פילטר שמן+40 ש"ח פילטר אויר) לא לפני שנרוקן …
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
תוספים לדלק . 1 2
מאת CivicNos- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ברכבים לא חדשים שבהם הפיח בעצם מגן על סדקים בצילינדר ועל השסתומים ,האם כדאי להוסיף חומרים לניקוי פיח או מתאנול ??
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי פלאג באוטו שנרטב כל הזמן... שמתי הגבהה לפלאג והחלפתי לפלאג חדש.... עכשיו האוטו עובד טוב אבל הוא מוציא פי 5 עשן לבן.... למה זה? מה ניתן לעשות נגד..?
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1. ברכב שלי מותקנים עכשיו חלונות פרקספקס (בעל הרכב בעבר היה גר בשומרון). כשקניתי את האוטו, הוא הביא לי גם את חלונות הזכוכית שלו. עכשיו אני רוצה לבצע את ההחלפה בין החלונות. מישהו יודע מה השיטה להכניס את חלונות הזכוכית במקומם הטבעי ? (הם לכאורה נראים גדולים על הדלת). מדובר ברכב פיאט פונטו. 2. מישהו יודע איך אני מוציא את הדיפון הפנימי של הדלתות האחרויות ? קידימיות זה לא בעיה, כי יש חלונות חשמל. האחוריות בעייתיות בגלל הידית של המנוף של החלון - איך אני מפרק את הידית הזה ?! אשמח על תשובות, אריאל.
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 7 אלף צפיות
מצאתי פיג'ו 205 1998 יד ראשונה 60.000 ק"מ שאני מעוניין לקנות. כאשר הוצאתי היסטוריית טיפולים מהמוסך המטפל גיליתי שהרכב עבר לפני כחודש תיקון ראש מנוע כתוצאה מהתחממות (יש לציין שהמוכרת לא הסתירה כל מידע ,היא רק אמרה שהרכב התחמם והיא לא יודעת מה בדיוק עשו ) בחשבונית התיקון חייבו אותה על פירוק והרכבת מנוע + אבזור נלווה +כל החלקים הדרושים לטיפול. האם יש צורך בפירוק המנוע כולו? אולי כדי להחליף פקקים או אטמים? אשמח לדעת אם יש איזו משמעות מבחינה מסחרית לתיקון הנ"ל ואם בכלל צריך להרתע מרכב כזה... המוכרת די עקשנית ואני לא רואה סיכוי גבוה במיוחד להוריד את המחיר בהרבה... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת M1963, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום , שאני עומד על המקום ומשחק עם ההגה שמאלה וימינה אני שומע רעשים , כמו שמשהו משוחרר קצת , מעיין קלאקים כאלו .. . מה אתם חושבים שהבעיה ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת redman, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
למנהלים לא יודע אם אני צריך לרשום כאן אם טעיתי סליחה מראש! טוב הכל היתחיל כך, הלך המנוע באונו 1.4שלי קרנק דופק. לאחר שפתחתי את אגן השמן להמיסבים התברר שמצב בילתי הפיך עקב מצבגרוע של הקרנק. חיפשתי בפרוקיות שנות מנוע טוב וזול היתקשרתי לאחים יזדי בראשון לציון קיבלתי הצעת מחיר על 1000 1170 פלוס מע"מ. שילמתי על החשבון ואמרו לי לבוא לקחת אותו למחרת כי צריך לפרק את המנוע, מקובל עלי. מכיון שאני עובד על מאוחר שלחי את אבי לקחת את המנוע אני חוזר מהעבודה נירגש ליקראת המנוע החדש ומה אני רואה למול עיני??? מנוע 1.1!!! היתחלתי ליתלוש את השערות מעצבים. ששאלתי את אבי מה זה ואיפה השטר מכר הוא אמר לי שאמרו שזה המנוע ואת השטר מכר ישלחו לו למחרת כי לא מוצאים את המיספר רכב שמימנו …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום מעשה שהיה כך היה ברשותינו מיצובישי פג'רו קינג שנתון 2004 לפני כ 3 ימים בוצעה נסיעה שיגרתית בת 20-30 ק"מ, הכל היה בסדר. חום המנוע היה בטמפ' עבודה ללא כל חשש. לפתע המזגן החל להראות סימנים כאילו משהו לא בסדר. אני ישר בדרכי לבדוק האם הבעיה בוונטה של המזגן או שמה בעיה אלקטרונית אחרת? המזגן נמצא תקין. הכל בסדר. ממשיעים לנסוע. באותו יום בערב, ללא כל התראה, חום המנוע עלה למקסימום . למשך כשתי שניות עד העצירה. עצרתי, ולהפתעתי לא היו מים במיכל העיבוי , משמע גם ברדיאטור כנראה שחסרים מים. הקפצתי חבר , לקנות מים ירוקים לרדיאטור , מילאנו את הרדיאטור וגם את מיכל העיבוי המתנתי כחצי שעה , הנעתי את האוטו לא בנסיעה על מנת לחפש נזילות \ תופעות מוזרות. וכמובן מ…
הודעה אחרונה מאת shainin, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשעה טובה קניתי היום איביזה טורבו 01. הבוחן שבדק את האוטו אמר שהאוטו נפל קורבן לאחת מתחנות הדלק המוהלות (כנראה) והציע כטיפול להוסיף K44 ולתדלק לפחות 4 פעמים בדלק 98 כדי להעלות את האוקטן במנוע. האם הטיפול הזה נכון ? כיצד יש להוסיף את ה K44 ? האם יש עצות לפני המעבר בין שני הדלקים ? תודה...
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 3 תגובות
- 985 צפיות
יש לי פיג'ו 406 שנת 97 הרכב לא נסע מספר חודשים כשאני נוסע בו ההרגשה היא מוזרה לפעמים אני לוחץ על הגז יותר חזק אבל אין שום שינוי (כביש מהיר מישור) לפעמים אני לוחץ ורק אחרי מספר שניות פתאום מגיע הכח לפעמים הטורים מטפסים עד למעלה ולא יורדים לבד הנסיעה אינה חלקה והאוטו בלתי צפוי בקיצור נראה לי שהמחשב נדפק מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Tzabary, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי אופל קדט מודל 87, קניתי את הרכב לפני כחודש וכשקניתי אותו הובהר לי שמד הדלק לא עובד. לאחר בדיקות שעשיתי במוסך התברר שהבעיה היא לא במצוף ולא בפיוזים אלא בלוח השעונים עצמו, התברר לי שישנו מעיין סליל כזה שניתן להחליפו. אבקש לדעת ממי שיודע בבקשה כמה צריך לעלות אותו חלק (גם משומש יכול לבוא בחשבון) והאם זה בעיה להרכיבו. (לי אישית היה 205 ואני וחברים החלפנו בעצמנו את כל הלוח קומפלט, זה לא היה קשה אבל יש מכוניות שהעניין קצת יותר מורכב...) תודה מראש לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת bmw123,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 838 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- mitsugli
- אליה
- sperial
- ידית
- zaf
- winner
- אורון שנער
- Haim_gds
- Camaro 92
- Night Driver
- גולדן191