Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי היום איביזה טורבו 01.

הבוחן שבדק את האוטו אמר שהאוטו נפל קורבן לאחת מתחנות הדלק המוהלות (כנראה) והציע כטיפול להוסיף K44 ולתדלק לפחות 4 פעמים בדלק 98 כדי להעלות את האוקטן במנוע.

האם הטיפול הזה נכון ? כיצד יש להוסיף את ה K44 ? האם יש עצות לפני המעבר בין שני הדלקים ?

תודה...

פורסם
בשעה טובה קניתי היום איביזה טורבו 01.

הבוחן שבדק את האוטו אמר שהאוטו נפל קורבן לאחת מתחנות הדלק המוהלות (כנראה) והציע כטיפול להוסיף K44 ולתדלק לפחות 4 פעמים בדלק 98 כדי להעלות את האוקטן במנוע.

האם הטיפול הזה נכון ? כיצד יש להוסיף את ה K44 ? האם יש עצות לפני המעבר בין שני הדלקים ?

תודה...

קודם כל מזל טוב, תתחדש!

להוסיף את ה-44K על-ידי מזיגה לתוך טנק הדלק.

לגבי מעבר בין הדלקים זה דיי מסובך:

1. תגיע לתחנת דלק מאושרת כדי ודת בארצנו

2. פתח את מכסה טנק הדלק שלך

3. השתמש בשירותיו של מדלק מוססך ובעל תואר בתידלוקציה או בעזרת שירות עצמי ופעל לפי ההוראות על גבי המשאבה

4. תדלק!

5. סגור פתח טנק דלק וסע לשלום.

חוץ מזה, לגבי העלאת האוקטן ברכב, יש אפשרות להוסיף מתאנול בכדי לעלות את האוקטן (ע"י מהילה של 5% של הדלק עם מתאנול)

לגבי אם זה נכון, אני חושב שאני אשתוק ואחכה לבעלי תואר בקארזפורמזציה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...