טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,323 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע כל כמה זמן\קילומט צריך להחליף רצועת טיימינג לפיז'ו 205 פוראווב(הזרקה עם זה משנה...)?
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום , הבאתי את הרכב למוסך עקב בעיות מתח ואכן התברר שאלטרנטור עשה את שלו .... ( מתח לא קבוע ונפילו מתח חזקות ) ... מנורת מצבר כל הזמן נדלקת וכו' ... בכל מקרה אמרו לי ששיפוץ זה "900 ש"ח " ... כן 9.0.0 ש"ח לפני עבודה .... !!!! אני אמרתי אין מצב וביקשתי שיפרקו את הלאטרנטור ( אני יכול בעצמי אבל פשוט אין לי זמן לזה ) , בכל מקרה הם פירקו אותו ולקחתי אותו ל ד.ש פ"ת , שם הם אמרו לי ששיפוץ עולה 550 ש"ח + מע"מ ... שהגעתי לשם התברר שיש להם כזה אלטרנטור חדש לגמרי במלאי , וקניתי אותו באותו מחיר ( אבל הם לקחו את הישן ואותו הם משפצים ) .... בקיצור , קניתי ב - 640 ש"ח ( כולל מע"מ ) אלטרנטור חדש לגמרי של BOSCH ... תלמדו את הלקח ... כל עבודה חיצונית עדיף לעשות ל…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מיצובישי לנסר, אוטומט. והן ידועות כאוכלות דלק. אבל רציתי לשאול האם יש איזה תוסף או איזו דרך אחרת להוריד קצת את צריכת הדלק. או אולי טיפול מסוים שיעיל עבור אוטו זה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
יש לי ברכב זמש בצבע לבן (התקרה, הדיפונים בדלתות, המושבים) וזה מאוד מלוכלך ושחור ומגעיל.. איך אני מנקה את זה ?!!? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
אהלן, 1) הלוחית רישוי הקדמית שלי קצת עקומה ועם פס שחור ממכה שהבעלים הקודמים העניק לה, יש אפשרות להחליף לוחית אחת? באיזה עלות? יש עדיין לוחיות בלי הדגל בצד? 2) אנחנו היד השלישית של ה 156, יד הגורל ומסתבר שאני מכיר את הבעלים הראשון, שאלתי אותו בקשר לבעיה באוטו והוא אמר שגם אצלו זה היה והוא טיפל בזה כמה פעמים. התקשרתי למוסך על מנת לקבל פרטים בקשר לאיזה טיפולים הרכב עבר והופתעתי לגלות שהם מסרבים למסור מידע על כל מה שנעשה לפני שרכשנו את הרכב. מובן שיש כאן עניין של פרטיות ושלא כל אחד יוכל לברר על האוטו, אבל לבעלים הנוכחיים של האוטו?? נאמר לי שמה שאני צריך לעשות זה להשיג את הבעלים הקודמים ורק הוא יוכל לברר פרטים, אין אפשרות אפילו שהוא יתן "ייפוי כוח" שאני אוכל לראות …
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן חברים, הנה אחי עשה טיפול לרכב, טיימינג+משאבת מים, (קליאו 97) נראה סביר או לא להכנס אליו יותר? "מוסך רייך-מורשה רנו וניסאן בני ברק" **מצורפת אסמכתא של הטיפול הכולל. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
יש לי 106 xsi אבל אין לה ממיר קטליתי (שנת 96) הורידו את הממיר עכשיו רציתי לשאול יש לי כול מיני בק פירים וניצוצות של אש וריח רציתי לדעת אם זה קשור?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 1 תגובות
- 813 צפיות
שלום, ברשותי הונדה סיוויק ואני מעוניין לדעת היכן ניתן לרכוש פנסים שקופים (בקליות אחוריות), מראות חשמל ספורט עם איתותים, חצאיות, טמבונים מיוחדים וכו'???!!! נא להשאיר לי הודעה פרטית עם שמות של חברות או פרטיים, חנויות, טלפונים או כתובות, קישורים לאתרים בארץ, וכו'.. תודה יוסי
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
צרפתיות מצלצלות
מאת שי-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במסגרת חיפושי אחר רכב, כמפורט כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=45123, נתקלתי ב-405 1.6 וב-ZX 1.8 שחולקות מנוע דומה (לא זוכר את שמו, זה עם הסעפות ההפוכות מהמקובל) ובעיה דומה: צילצולים חזקים. בעל ה-ZX אמר שהצילצולים קיימים מאז שהרכב אצלו ושום דבר שעשה, כולל מילוי דלק באוקטן 98, לא סייע. האם צילצולים הם תופעה טבעית במנועים אלו, ואם לא (מה שנראה לי הגיוני), מה הגורם הנפוץ לבעייה? שי
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום ההורים שלי החליפו צמיגים (שני צמיגים חדשים מאחור), כאשר הם חזרו לבית שמתי לב כי הצמיגים שונים קצת, כלומר שניהם תוצרת DUNLOP, אותו גודל, אותה מהירות מקסימלית וכדומה, גם תאריך הייצור שלהם דומה (הבדל של כמה שבועות), אבל צמיג אחד הוא DUNLOP SP SPORT 490 (כמו הקדמיים) והצמיג השני הוא DUNLOP SP 10, האם זה משנה? כלומר מלבד השמות השונים לא מצאתי שום הבדל (דרך אגב אני לא יודע למה הרכיבו צמיגים שונים, בדרך כלל בעל הפנצ'ריה אמין), גם במשך הנסיעה לא הרגשתי שום הבדל בין הצמיגים.. תודה...
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
סולר להסקה ידוע לי כי הוא באיכות ירודה ואינו מתאים לרכב דיזל, האם סולר שמשתמשים לגנרטורים מתאים לרכב דיזל? בתודה, אלי.
הודעה אחרונה מאת elimalka, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשרשור הקודם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47073 המליצו לי להחליף צינורות וואקום. לאחר בדיקת ואקום הצינורות נמצאו תקינים אך החלפתי בכל זאת. הבעיה עדיין קיימת. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 1 תגובות
- 780 צפיות
אני מעוניין בעזרה כיצד אני מפרק ציריה של דייטסו שרייד 98 מהצד המחובר לגיר.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב, ברכב שלי, ההגה מורכב באמצעות בורג אחד במרכז, שנסגר באמצעות אום. על ההגה יש שיניים אשר ננעלות על שיניים משלימות בבסיס הבורג. ראיתי כל מיני הגאים למכירה - לאו דווקא הגאים מצועצעים של מומו/ספארקו סטייל מהיר ועצבני, אלא הגאים יותר עדינים, מצופים עור ונעימים למגע. רוב ההגאים הללו מורכבים באמצעות 6 ברגים במעגל מסביב לציר המרכזי של ההגה. לדוגמא: (זו רק דוגמא, ולא ההגה שאני רוצה לקנות, אז תחסכו הערות ) כיצד ניתן להתאים הגאים כללו להרכב שלי? אני חושב על השקעה מסוג זו, משום שההגה זה הנקודת מגע הראשית של הנהג ברכב, ולדעתי זו השקעה שתשתלם ותוסיף לנוחות/הנאה מהנהיגה ומהשהות בכלל מאחורי מושב הנהג.
הודעה אחרונה מאת dkiller, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה התחלתי לשים לב שאני שומע את רעש המנוע בתוך האוטו זה בא מהאזור איפה שיושב המחשב, איפה שהנוסע ליד הנהג אומר לשים רגלים הרעש גובר כשנוסעים עם חלונות סגורים (מן הסתם). מה אני אמור לעשות עם זה??
הודעה אחרונה מאת shainin, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
96 1.4 אציתי לדעת אם ככה זה באונו או שיש בעיה לרוב זה באמצע על 100 אבל הרבה פעמים זה עולה לכמה שניות עד דקה ואפילו יותר ל 110 ואפילו 120 גם. כנראה שהמאוורר שוכח לפעול אף פעם זה הגיע לאדום (130) אבל בכל זאת נראה לי מוזר שהרבה זמן זה נשאר על 110 וגם 120 חום המנוע רותח! ניקיתי את המים ושמתי מים חדשים גם את הרדיאטור ניקיתי המאוורר בדרך כלל מתחיל לעבוד בחום 100 שוב, השאלה מעניין אם ככה זה באונו או שיש אצלי באונו בעיה ובנוסף אני מעוניין לדעת אם זה בסדר ככה או שזה עושה בעיות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
התחממות בפיגו 306
מאת Guest RANI- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי פיגו 306 מודל 98 מסוג GTI, לאחרונה כאשר אני מאמץ את המנוע חום המים עולה,תוך דקה של מאמץ בלבד. ברגע שאני חוזר לנסוע בסל"ד של 3000 ממוצע הטמפרטורה חוזרת להיות סביב ה 90 מעלות. לאוטו יש עוד זמן לטיימינג ,לא חסרים מים, הפקק בסדר,חלק מהמוסכים אומרים שייתכן שהתרמוסטט לא נפתח לחלוטין ואולי יש צוואר בקבוק וחלק אומרים שהרדיאטור סתום,הקטע שעשיתי בדיקה על רגל אחת של חיפוש שינויי טמפרטורה על גבי הרדיאטור [עדות לסתימה],אולם הטמפרטורה זהה על כל פניו. אבקש למי שיודע עצות,המלצות וכיוצא בזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת roy_tong_tong, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 810 צפיות
בסופ"ש הקרוב אני רוצה להחליף שמן גיר (ידני) בשרייד של חברה שלי. מאחר ואני לא מצליח למצוא שום חומר טכני על הרכב הזה אני פונה אליכם לעזרה. איזה שמן גיר מומלץ? כמות? תודה. דני.
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 1 תגובות
- 995 צפיות
דולקת לי הנורה של "בעיה במערכת החשמל של האוטו" אפשר להמשיך לנסוע או שזה יעשה לי בלגן ממה זה יכול להיגרם התקלה תודה מראש
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב ככה הרכב דייהו רייסר 94 1500 אוטומטית אחרי נסיעה ממושכת שהמנוע מגיע לטמפרטורה יציבה של עבודה (לא חם מידי בכלל ...), יחד עם המנוע אני מרגיש גלים של חום ברגלים (דוושות) לא רציניים אבל מורגשים יחסית.. וכמובן ידית ההילוכים מתחממת גם... הידית עשוייה מברזל מן הסתם ואין לה שום ציפוי או משהו כזה חוץ מהראש שלה והכפתור שחרור... יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע???
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום.. חיפשתי בכל מקום (גם בהיינס) ולא מצאתי ספר עבור דייהטסו שרייד (4 צילינדרים 92'). מצאתי אמנם באימיול איזשהו PDF אך זה לא מכסה את הדייהטסו הנ"ל. מישהו מכיר / יודע איפה ניתן להשיג כזה PDF , או אפילו ספר(בתשלום) בארץ ?
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם , הגיע הזמן להחלפת בולמים ברכבי ( 130,000 ק"מ ) . הנסיעה הפכה לקשה יותר אם הזמן , דבר שלא אהוב עליי במיוחד.... אז ככה : הרכב הוא סיווק קופה 95 ( תתפלאו , אבל אני לא ערס...) , ורציתי לדעת איזה סוג בולמים באים אם הרכב מהחברה ( גז או שמן ) ? מה המחירים של בולמים מקוריים לרכב שלי ? והכי חשוב אני רוצה לשקול את האופציה של בולמים תחלפיים משיקולים כספיים , אז חוות דעת בנושא ומחירים יעזרו מאד !!! מה עדיף יותר תחליפי או ללכת על בטוח ולקחת מקורי ? ומה ההבדלים בינהם ?!?!? תודה לכל העונים !!!
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם למישהו יש המלצה היכן לעשות את טיפול ה15000 של המיאטה החדשה שלי באזור תל אביב ... ושלא יהיו גנבים? תודה שון
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בחיפושית האיתות מבחוץ תקין אבל בלוח שעונים האיתות ימינה מהבהב תקין והאיתות שמאלה מהבהב פעם אחת ומפסיק האם זה אומר שהאוטומט של האיתות הלך וצריך להחליף? מה בערך העלות? תודה.
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 906 צפיות
שמתי לב שבבלנו יש 2 רדיאטורים (בטח זה קיים גם בעוד רכבים), כשפתח המילוי הוא אחד ויחיד מן הסתם (ברדיאטור הימני) שאלתי היא איך זה עובד, האם הם מחוברים בינהם בעזרת צינור? והאם לשניהם יש פתחי ריקון בתחתית?
-
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
צהריים טובים שמעתי על מן מים לשפריצים עם אלכוהול. מה זה עוזר ? בשביל מה זה טוב ? ואם ככה למה לקנות כזה? לא עדיף לערבב לבד כוהל עם מים ולהכניס למיכל של המים לשפריצרים?
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 953 צפיות
אנשים אני מחפש בנרות מאיפה לקנות בולמים ללגאסי GL1990 אין איפה לא חיפשתי הייתי בחנות "ישראל יפן" מי שמכיר אין להם הייתי בפירוקיות גם אין להם במדביק עוד צריכים להחזיר לי תשובה בבקשה אנשים אני חייב בולמים תעזרו
-
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם! בעקבות כמה שריטות מגעילות שעשו ילדים על הרכב של חבר שלי הוא מעונין לשים כמה מדבקות עם טעם על הרכב. עכשיו הלכנו לבדוק את הנושא ויש אפשרות לקנות בזול מאוד מדבקות הבעיה שהבן אדם שדיברנו איתו אמר שהמדפסת שלו יודעת רק לחתוך, זאת אומרת שאנחנו צריכים להשיג מין שבלונות. כמו שיש במשחק need for speed undergraund את הציורים בצד של הרכב ועל המכסה מנוע כל מי שהבין למה אני מתכוון ויש לו רעיון יפה או שבלונה אני ישמח לקבל כל הצעה. העלתי כמה דוגמאות כדי שתבינו על מה אני מדבר.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
ערב טוב .... יש לי פג'ו 205 1.4 הזרקה רציתי לדעת אם זה אפשרי להשתיל באוטו מנוע 1600 או 1900 של ג'י טי איי 205 אם זה אפשרי איך עושים את זה מבחינת רישוי איזה חלקים צריך להחליף באוטו בשביל שזה יעבור את כל הדרישות תודה מראש
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
שלום לכולם לא מיזמן ניתקלתי במצב, שניראה כמו איבוד מים ירוקים מאיזור פקק המילוי . מישום מה נוצר לחץ במערכת ,מיתאפין בכך שלאחר סיום פעולת האיורור ,ישנו רעש קל של בריחת אויר מאיזור פקק המילוי-(פסססססס......) . בקשר לראש מנוע וכל הפיצוצים העזים בבוכנות, לא ניראה לי, כי אין טחינה וגם לא סימנים המעידים על מים בשמן (בפקק מילוי השמן). פורק הטרמוסטט ,שניראה לי הגורם לכל הצרות,הקפיץ בו קוצר והורכב בחזרה ברכב, עדיין - לחץ במערכת, אבל בעית עלית החום ניפתרה(המדיד עלה מעל ל- 3/4 ב פחות ממילימטר-בדרך כלל מיתחת ל3/4 ב מילימטר). נכון לעכשיו אין טרמוסטט בכלל-ו... עדין לא נסעתי ברכב . במידה וה"יוניט" חום בסדר,אז אמורה להיפתר הבעיה(נכון יהיה קשה להתניע בחורף)אבל אם לא???. על …
הודעה אחרונה מאת roy_tong_tong, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,004 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- גולדן191
- amirtoar
- נהג מופרע
- א.ד.מ.
- McV
- ראובי
- m.s.n
- Mike Lowrey
- rafi_vk
- אריה שאג
- Ron Poh