Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

1) הלוחית רישוי הקדמית שלי קצת עקומה ועם פס שחור ממכה שהבעלים הקודמים העניק לה, יש אפשרות להחליף לוחית אחת? באיזה עלות? יש עדיין לוחיות בלי הדגל בצד?

2) אנחנו היד השלישית של ה 156, יד הגורל ומסתבר שאני מכיר את הבעלים הראשון, שאלתי אותו בקשר לבעיה באוטו והוא אמר שגם אצלו זה היה והוא טיפל בזה כמה פעמים. התקשרתי למוסך על מנת לקבל פרטים בקשר לאיזה טיפולים הרכב עבר והופתעתי לגלות שהם מסרבים למסור מידע על כל מה שנעשה לפני שרכשנו את הרכב.

מובן שיש כאן עניין של פרטיות ושלא כל אחד יוכל לברר על האוטו, אבל לבעלים הנוכחיים של האוטו?? נאמר לי שמה שאני צריך לעשות זה להשיג את הבעלים הקודמים ורק הוא יוכל לברר פרטים, אין אפשרות אפילו שהוא יתן "ייפוי כוח" שאני אוכל לראות בעצמי מה נעשה.

האם ככה זה נהוג בכל המוסכים?

פורסם

1. 20 שניות פלוס: מטביעים את הספרות הדרושות במכונת הטבעה (Press)

ואז מעבירים את הלוחית דרך שתי גלגלות עם צבע שחור.

2.

המוסך המרכזי של סמל"ת.

דבר עם u know who בה"פ.

MCS 2008

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סלחו לי על ההקפצה ב-4 חודשים איחור:

גם אני מעוניין להחליף לוחית רישוי קדמית.

האם כל מכון טסטים יכול לעשות זאת? אני יודע שיש כמה מכוני טסטים בקרבת הבית שלי (הרצליה, רעננה וכו').

ומהו הציוד הדרוש ע"מ לפרק\להרכיב לוחית רישוי חדשה?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

האם כל מכון טסטים יכול לעשות זאת? אני יודע שיש כמה מכוני טסטים בקרבת הבית שלי (הרצליה, רעננה וכו').

ומהו הציוד הדרוש ע"מ לפרק\להרכיב לוחית רישוי חדשה?

ציוד לפירוק ולהרכיב לוחית? זה 2 ברגים לא צריך מנוף או משהו בסגנון. אתה יכול לפרק לבד בבית ולהרכיב לבד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לוחית רישוי ללא דגל ניתן לעשות גם כן, אך אני רוצה להזהיר אותך שיכול מאוד להיות שבטסט הבא יעשו לך בעיות עם זה, מפני שזה לא חוקי...אז אני לא כלכך ממליץ לך, מה שכן אתה יכול לקחת לוחית קטנה במקום גדולה, השאלה אם זה יתאים לך לרכב...אם אתה לא יודע מה זה לוחית קטנה, זה מה שיש לכל ערס על ההונדה האדומה/לבנה שלו, בתוספת שם קצר כמו MOSHE...בד"כ עם שגיית כתיב.

לגביי השאלה השניה שלך, טופס העברת בעלות מספיק לפי החוק, אני אישית חושב שלא רצו לפקסס לך את ההסטוריה של הרכב כי פשוט לא היה להם כח, מבחינת החוק, ברגע שהרכב עובר לבעל אחר, כלומר העברת בעלות זו הוכחה מספקת, והמוסך חייב לתת לבעל הרכב הנוכחי את הסטוריית הרכב, לי אישית יש רובר 200 וכשקניתי אותה היא היתה מטופלת במוסך המרכזי, התקשרתי אליהם, ביקשתי יפה, ואמרו לי לפקסס טופס העברת בעלות שהרכב שלי עכשיו פקססתי, והם שלחו לי פקס חזרה עם כל הסטוריית הרכב, אם הם עושים לך בעיות יש לי עצה בשבילך, לך אליהם ותגיד שאתה מבקש הצעת מחיר לטיפול גדול נניח 100,000 ק"מ זה דבר יקר והמוסך ישמח לעשות אותו, ולפני שהם מדפיסים לך הצעת מחיר, שאגב גם לצורך מתן הצעת מחיר דרוש רשיון ומס' רכב לפי החוק, תגיד להם שהרכב היה מטופל אצלם בעבר וברצונך לדעת מה החליפו בתקופה זו ברכב...

אני בטוח שתקבל את מבוקשך...:)

אשמח שתעדכן אותנו בנעשה..

:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
לוחית רישוי ללא דגל ניתן לעשות גם כן, אך אני רוצה להזהיר אותך שיכול מאוד להיות שבטסט הבא יעשו לך בעיות עם זה, מפני שזה לא חוקי...
לוחית זיהוי ללא דגל חוקית/תיקנית לחלוטין, אין כל סיבה שבטסט יפסלו את הלוחית רק בשל אי המצאות הדגל.

לגביי השאלה השניה שלך, טופס העברת בעלות מספיק לפי החוק, אני אישית חושב שלא רצו לפקסס לך את ההסטוריה של הרכב כי פשוט לא היה להם כח, מבחינת החוק, ברגע שהרכב עובר לבעל אחר, כלומר העברת בעלות זו הוכחה מספקת, והמוסך חייב לתת לבעל הרכב הנוכחי את הסטוריית הרכב,
נהפוך הוא - אסור למוסך לספק הסטוריית טיפולים ללא אישור בנוכחותו של הבעל הקודם.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בהחלט אסור. אני זוכר שמרום צמרת הקפידו להחביא היסטוריית טיפולים שאחד הבעלים הקודמים עשה על האוטו שלי (אפילו את השם הם לא אמרו).

ולשאלתי שוב - האם כל מכון טסטים יודע לייצר לוחית רישוי?

פורסם

עקרונית - כן.

יש לך ספק? תרים טלפון הכי פשוט.

בהצרליה קפוץ למבדק, הגיוני שהם ידעו להכין לוחית ללא בעיה, אם אתה רוצה להיות בטוח ב100% תתקשר תשאל אותם - 099559159.

תתחדש על הלוחית.

גיא

פורסם
עקרונית - כן.

יש לך ספק? תרים טלפון הכי פשוט.

בהצרליה קפוץ למבדק, הגיוני שהם ידעו להכין לוחית ללא בעיה, אם אתה רוצה להיות בטוח ב100% תתקשר תשאל אותם - 099559159.

תתחדש על הלוחית.

גיא

"מבדק" עושים לוחיות רישוי, בדוק!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

KOMPY, אני בדקתי את זה אישית אצל מישהו שמורשה בכל אזור השרון לעשות לוחיות, הוא גם עושה בשביל משטרת ישראל במחוז השרון וגם בשביל מע"צ, אני אומר לך ב100% שזה לא תקני, מלפני כמה שנים יצא חוק וחובה שיהיה לוחית עם דגלון מכוער.

היה לי אופנוע עד לפני 3 חודשים והמספר כמובן היה מוסתר, זה היה אופנוע 500 סמ"ק, עד שתפס אותי שוטר, לא משנה בקיצור הלכתי לעשות לוחית אצלו ואמרתי שאני רוצה ללא דגלון, הוא אמר לי שלפי החוק זה אסור, למרות שאולי כן תעבור טסט, זה כמו חלונות שחורים בעקרון אסור, ועם חלון שחור אתה לא עובר טסט, אבל חבר שלי כן עבר, וכנ"ל אגזוז לחץ, אני מכיר בן אדם אשר כן עבר טסט עם אגזוז לחץ!, תתפלא יש כמה כאלה, אבל אם אתה מסתכל על החוק, אז אני אומר לך ב100% ואתה יכול לבדוק את זה שאסור ללא דגלון.

לגביי תגובתך השנייה, אני פשוט נתתי דוגמא שהייתה לי, ולפי מה שנאמר לי ממוסך רובר מורשה, המוסך הראשי העברת בעלות מספיקה לקבלת הסטוריית רכב, אולי זה טעות אך הטעות היא שלהם, צר לי אם הטעתי מישהו פשוט זה מה שהוסבר לי.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
KOMPY, אני בדקתי את זה אישית אצל מישהו שמורשה בכל אזור השרון לעשות לוחיות, הוא גם עושה בשביל משטרת ישראל במחוז השרון וגם בשביל מע"צ, אני אומר לך ב100% שזה לא תקני, מלפני כמה שנים יצא חוק וחובה שיהיה לוחית עם דגלון מכוער.

היה לי אופנוע עד לפני 3 חודשים והמספר כמובן היה מוסתר, זה היה אופנוע 500 סמ"ק, עד שתפס אותי שוטר, לא משנה בקיצור הלכתי לעשות לוחית אצלו ואמרתי שאני רוצה ללא דגלון, הוא אמר לי שלפי החוק זה אסור, למרות שאולי כן תעבור טסט, זה כמו חלונות שחורים בעקרון אסור, ועם חלון שחור אתה לא עובר טסט, אבל חבר שלי כן עבר, וכנ"ל אגזוז לחץ, אני מכיר בן אדם אשר כן עבר טסט עם אגזוז לחץ!, תתפלא יש כמה כאלה, אבל אם אתה מסתכל על החוק, אז אני אומר לך ב100% ואתה יכול לבדוק את זה שאסור ללא דגלון.

לגביי תגובתך השנייה, אני פשוט נתתי דוגמא שהייתה לי, ולפי מה שנאמר לי ממוסך רובר מורשה, המוסך הראשי העברת בעלות מספיקה לקבלת הסטוריית רכב, אולי זה טעות אך הטעות היא שלהם, צר לי אם הטעתי מישהו פשוט זה מה שהוסבר לי.

KOMPY הוא בוחן במכון טסטים אם אתה לא יודע.

כל מילה שלו בנושא טסטים ורישוי היא המילה הסופית בעניין.

לדעתי לא הגיוני בעליל גם פתאום לחייב את כל הרכבים במדינה להחליף לוחית רישוי לכזו עם דגל , רק בגלל גחמה כלשהי של משרד ממשלתי. מילא אם צריך להחליף אז להנפיק חדשות רק עם דגל אבל סתם כך בכלל לא הגיוני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ציוד לפירוק ולהרכיב לוחית? זה 2 ברגים לא צריך מנוף או משהו בסגנון. אתה יכול לפרק לבד בבית ולהרכיב לבד.

דווקא משהו מאוד לא תקני. יש לי 2 ברגים\נעצים\whatever עם חור מעוגל באמצע. זה לא משושה, וזה לא כוכב, אלא פשוט חור מעוגל... אין לי שמץ איך שולפים את ה"ברגים" האלו...

הלפ?

פורסם
דווקא משהו מאוד לא תקני. יש לי 2 ברגים\נעצים\whatever עם חור מעוגל באמצע. זה לא משושה, וזה לא כוכב, אלא פשוט חור מעוגל... אין לי שמץ איך שולפים את ה"ברגים" האלו...

הלפ?

קוראים לזה "ניטים".

מוציאים אותם ע"י קדיחת מרכז הניט ומחזירים עם ניט אחר ואקדח מיוחד לניטים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...