Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההודעה הבאה תהיה קצת ארוכה ובה אני ינסה להסביר בידיוק מה יש ומה קרה באוטו שהפך אותו לחלש מאוד בנסיעות האחרונות

או קיי אז ככה קודם כל מדובר באאודי איי 3 , 1800 טורבו 180 כ"ס סטנדרטיים + צ'יפ שמעלה בערך את הכ"ס ל-205-210 (*יש באוטו צ'יפ שנעשה אצל פרילינג לפני חודשיים בידיוק*)

אז ככה:

שלשום התחלתי בנסיעה לכיוון חיפה בדרך לשם האמת האוטו הגיב מצויין כרגיל מכל הבחינות ואז באמצע הכביש האוטו כאילו העביר הילוך(האוטו גיר טיפטרוניק) וכאילו הייתה מין "מכה" כשנכנס ההילוך (אולי בגלל הכוח של הרכב)

המשכתי לסוע ולא יחסתי לזה חשיבות , אחרי איזה 20 דקות בערך אני מרגיש שהתגובה הרגישה שהייתה לאוטו בדרך כלל נעלמה . האוטו עדיין מגיב מצויין ומפתח מהירות אבל לא כמו שהיה מקודם , פתאום הוא לא הגיב בדוושת גז כמו מקודם , הוא נהייה עייף כזה ואז ניסיתי אחרי שניסיתי לתת לאותו מנוחה של שעה בערך הנעתי אותו וניסיתי לפתוח איתו מ-0 ל-100 והתאוצה הייתה איטית מאוד ביחס לפעמים קודמות

האוטו יצא מהמקום בצורה שונה מאוד לא הרגשתי כ"כ את הפתיחה שלו .

הוא גם מעביר הילוכים בצורה מוזרה

אתמול הגעתי איתו למוסך מורשה ושם חיברו תאוטו למחשב והוא זיהה תקלה משהו בזרימת האוויר , בעל המוסך שמכיר אותי טוב אמר לי שהלך מד זרימת אוויר , החלפתי תחלק חיברו עוד פעם תמחשב והוא לא זיהה תקלות , אבל עדיין האוטו נראה לי עייף יותר ממקודם

מישהו אולי יכול לשער מה קרה באוטו ??

מחכה לתגובות ממכם ומקווה שהרבה כדי להיות מודע פחות או יותר למצב.

תודה

פורסם

אז ככה:

צ'יפ בדר"כ שוחק את הטורבו, כי היחס של זרימת האוויר משתנה... אבל זה משפיע בדר"כ אחרי זמן..

יכול להיות שזה זה :wink: (לא בטוח)

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

עדיין נראה לי שאם איזה צינור היה קרוע או מנותק זה היה מופיע במחשב שבודק את הרכב דרך שקע הדיאגנוזה לא ? .

ואין סיכוי שהוא מנותק כי הטורבו עדיין פועל ונכנס לפעולה בזמן

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה.

אבל יש מספר חוטים שיוצאים מאיזה חלק אלקטרוני ששיך לטורבו

אחד החוטים מתחבר לפילטר אויר .. ? הייתכן ? והוא יוצר מין וואקום שבמהירות מסויימת גורם לזרימת אויר גדולה יותר... בכל אופן משהו כזה.

יש לי את זה ברכב, והחלק הלך (נשבר) וזקוק לתיקון

האפשרי שזה ייקרה גם אצלו ?

אגב לא עלו על זה במחשב רכב.

בדקו לי ידנית ואז גילו

פורסם
עדיין נראה לי שאם איזה צינור היה קרוע או מנותק זה היה מופיע במחשב שבודק את הרכב דרך שקע הדיאגנוזה לא ? .

ואין סיכוי שהוא מנותק כי הטורבו עדיין פועל ונכנס לפעולה בזמן

לא נראה לי....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

דבר דומה קרה לחבר עם קורדו שהיה לה טורבו במקום הצרגר

תיבדוק צינורות וואקום בכל המנוע....תחליף הכל (זה גם עולה גרושים)

רועי

פורסם

בחברת צ'מפיון הם לא שמעו על דבר כזה "גרושים" המחירים של החלקים שלהם (במיוחד של אאודי) יקרים מאוד אפילו אם זה צינור , מניסיון .

פורסם

שמע חבובי

לא כל דבר צריך לרוץ למוסך המרכזי...

צינורות וואקום לא קונים בחברה -אלא לפי מטר רץ

להחליף לבד-קל ופשוט

עולה בערך 4-6 שקלים למטר

רועי

• תוכן חדש...