טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. יש לי גולף 92 1300 ידנית קרבורטור........36KW בחוברת שלי רשום צריכת דלק ל100 ק"מ 7 ליטר במהירות 120 קמ"ש. זה אומר 1:14.3 ובחוברת גם רשום. צריכת דלק ל100 ק"מ 5.2 ליטר. במהירות 90 ק"מש. זה אומר 1:19 ובחוברת כתוב בפירוש בעברית. המדידה בוצעה בתנאי שטח אמיתיים. עכשיו אני עם מכל של 55 ליטר. ואני נוסע 100 קמ"ש ממוצע כול יום במרחק של 70 ק"מ כול יום. ובחיים אבל בחיים לא סגרתי עם תנק מלא יותר מ550 ק"מ. איך זה ?! במצב ראשון מכיל מלא צריך לסגור קרוב ל 750 ק"מ ובמצב שני המיכל צריך לסגור קרוב ל1000 ק"מ זה אולי כיוון קרבורטור ?! ואל תגידו לי שהמנוע שוטה. זה מנוע שלא נוגע בדלק. מנוע קטן וחלש 50HP האוטו היום גג גג 130 קמ"ש הוא מגיע. ל…
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי כמה שאלות בנוגע לבעיות שהתחילו לצוץ בזמן האחרון בלאנטיס שלנו.. פירסמתי כאן תקציר מצולם של הטיפול האחרון, שנערך לפני כארבעה חודשים ב135K ק"מ, כעת האוטו ב144K בערך, והגיע הזמן להחליף שמן. (אני יודע שרצוי יותר מוקדם, אבל אבא שלי איבד את הטלפון של המכונאי ואמר שזה לא נורא.) לפני כשלושה שבועות החלו השסתומים לתקתק, כהרגלם כשהשמן מתיישן, ולפני כשבוע המנוע התחיל לצלצל בצורה רצינית! לגבי התקתוקים, אני יודע שהבעיה נובעת מהמרימים ההידראולים. האם מתי שהם מתחילים לתקתק זה כבר אומר שזמנם חלף? האם חייבים להחליף אותם? והאם נגרם נזק למנוע במצב כזה? מה שהרבה יותר מטריד אותי הוא כמובן בעיית הצלצולים. הבנתי שהם דטונציות לא רצוניות. מה הגורמים להם? (את הגורמים הכ…
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מחפש המלצה על מומחה לסיטרואן xm, עדיף באזור ירושלים אך לא חובה. תודה
הודעה אחרונה מאת feel, -
-
נזק לדאש בורד
מאת asaf41- 4 תגובות
- 950 צפיות
שלחתי את אחי לאילן ספידומטרים כדי לסדר את המד דלק בלוח שעונים בפיאסטה שנת 84. כאשר הוא ניסה לסדר להוציא את הדאש בורד הוא משך אותו והדאש בורד נשבר,הוא ניסה להדביק את זה בצורה חפרית ואמר לאחי אל תשלם על התיקון בסך 150 ש"ח בטענה שלא ניתן להשיג חלק כזה וזה אוטו ישן והדאש בורד נשבר מהשמש. יש לציין שהדאש בורד היה במצב חדש. מה ניתן לעשות? האם חובתו להחליף את החלק?
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer, -
- 1 תגובות
- 913 צפיות
שלום רב. לאחר שנעלו לי את התראד עקב טימטום מבחינתי החלטתי לפתוח תראד נוסף שבו אני מקווה לקבל מעט עזרה מכם. אז ככה: בבעלותי פיאט פטנטו שנת 95 1250. רכב חביב ביותר שועשה את העבודה כנדרש. בחודשים האחרונים אני עשית מעקב אחר צריכת הדלק, וגילתי שהרכב זולל המון ממש המון דלק. התוצאה שהגעתי אליה היא: טנק דלק 45 ל' בערך (מילוי עד האטומט). נסעתי בערך 430 ק"מ. ל' ל9 ק"מ מטורף!!! (יותר מהסובארו אטומט 1.6 2001 שלנו) הייתי במסוך שאני מטופל, והא עשה לי דיאגנוסטיקה (רמת זיהום וכל זה כמו בטסט אני לא כולכך מבין בזה) כך שהבנתי שהמנוע שורף דלק בכמות נכונה. האם זה יתכן אז מהיכן הביזבוז הרב? חובה לציין שרוב הנהיגה היא בעיר הררית מאוד משיכות עד 3000 סל"ד לא יותר וגם מעט בכבי…
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
- 3 תגובות
- 978 צפיות
שלום לכולם מבקש המלצה למוסך רובר מקצועי וישר באזור המרכז(עבור ידידה) תודה גורג
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום היום ניסיתי להחליף כבל מד מהירות הכל הלך יפה וטוב,החיבור עצמו במד מהירות תקין אבל אני לא מצליח להכניס את הכבל כמו שצריך למקום בגיר,מדובר בפז'ו 306 שנת 94,כל פעם שאני מנסה להכניס את הכבל הוא כאילו נכנס בסדר אבל הוא לא,הכבל עצמו נכנס לתוך המעטפת החיצונית ולא נכנס כמו שצריך לחיישן... מישהו יודע אוליי איך להכניס את זה?
הודעה אחרונה מאת Lucky-Strike, -
טיפול 10000
מאת DRIVEN- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי יכול להמליץ לי על טיפול 10,000 במוסך טוב באזור המרכז?והאם הם מתעסקים גם בחשמל?
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברה ! מזמן לא כתבתי כאן ..אבל מוטב מאוחר מאשר.. שאלה שמציקה לי וגורמת לי פשוט לשנוא את האוטו וליסוע כמו זקנה(בלי להעליב) באוטו מותקנת בקרת אחיזה (או משיכה לא קריטי) שניתנת לביטול , כאשר היא פעילה היא מסרסת לחלוטין כל נסיון מינימלי להנאה (כן כן אני יודע מה אתם הולכים להגיד, מודע לזה.) אכ הבעיה המרגיזה היא שגם כאשר היא מנותקת כל נסיון קטנטן כזה ממש אבל ממש לא ברוטלי נתקל בהבהובים של נורית אדומה עם סימן קריאה(!) כאילו האוטו אומר לך "חביבי תרגע" אבל זה מילא , מה שמציק זה שההבהוב מלווה בצפצוף תואם . מוכר למישהו? האם זה לא חסר כל טעם ברכב שלפחות מגדיר עצמו כספורטיבי? האם ניתן לבטל צפצוף / הבהוב זה? אולי ישנה בעיה במערכת אצלי ברכב? שוב אני רוצה להדגיש שלא מדובר פה …
הודעה אחרונה מאת ozzy, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המים לקירור עובר שבוע עובר חודש ועובר שנה באמצע ימים מאוד חמים ונסיעות ארוכות והמים אולי רק קצת יורדים מה MAX זה מעניין אותי איך זה? הרי המים נועדו לקירור המנוע בשיתוף עם המאוורר אז מה זאת אומרת שאין שימוש במים האם זה אומר שהמנוע אף פעם לא הגיע לחום שמצריך שימוש בקירור מים!
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 3 תגובות
- 731 צפיות
אני רוצה מחר לנסוע למוסך המרכזי של פולקסווגן בר"ג, מול קניון איילון. שאלתי היא, אני צריך חלק מהם שהוא ממש חלק קטן מפלסטיק שאני דורש PHD במכונאות על מנת להרכיבו. האם ניתן לקנות את החלק שם ולנסוע בלי לחכות יותר מידי זמן? או שאני טועה והמוסך הזה הוא איננו המוסך המרכזי לכן לא סביר שימצא החלק שם, אך כך, תפנו אותי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- 8 תגובות
- 13.9 אלף צפיות
שלום אני מיתעניין בקשר לצביעת אוטו אני רוצה לדעת כמה יעלה לי (בערך) לצבוע את כל הרכב לצבע המקור+פחחות קלה לרכב סיטרואן ZX נפח מנוע: 1400 שנה:94 5 דל' צבע:כחול כהה תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת The Red, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החלפתי פלגים ואני רוצה לדעת "לקרוא" את הסימנים על הישנים. הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו אם תמונות. אם מישהו מכיר נשמח כולנו לדעת .
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אנשים, יש לי שאלה קטנה. בואו נגיד שצבע הרכב שלי הוא כסוף, ואני מעונין לצבוע אותו בצבע שחור, מה הם השלבים שאני צריך לעבור? לא מתכוון מבחינת הצביעה, אלא הקטע הטכני יותר, כמו לשנות את צבע הרכב ברשיון וכדומה. כמה כל הדברים הללו יעלו, ואיפה אני עושה אותם. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- 1 תגובות
- 924 צפיות
יש לי סקודה פיווריט שנת 94 1300 החלפתי פלגים ל NGK bkr6e-11 האם אלו הפלגים הנכונים .. המוכר אמר שכן . אבל לא נראה לי שהוא מבין יותר ממני .
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה (כן כן אני יודע שאני מציף אותם בשאלות אז פשוט תתמודדו עם זה) במקרה שההברגה של הבורג שאחרי על ניקוז השמן המנוע נשחקת וכבר אינה טובה האם אפשר פשוט לעשות עליה הרגה גדולה יותר ולשים בורג חדש או שצריך להחליף את כל הקרטר?
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
תא מטען 146
מאת shaishai- 0 תגובות
- 865 צפיות
באלפא 146 אי אפשר לפתוח את תא המטען בעזרת הכפתור שקונסולה הראשית כל עוד הרכב מונע...יש אפשרות לעקוף את זה? אם כן אז איך?
הודעה אחרונה מאת shaishai, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 939 צפיות
אני מעוניין לחבר נורת לד ,אני רוצה לחבר אותה בצורה כזאת שברגע שהמאוורר החשמלי(מאוורר רדיאטור) יעבוד ברכב, הנורה תידלק לי ויהיה לי מין חיווי,ברגע שהמאוורר נכבה, הלד,יכבה גם כן. באיזו צורה עליי לחבר את הלד? יש לי את היוניט חום עם שני חיבורים...האם אני לוקח חוט אדמה וחוט מהיוניט? באיזו צורה אני מחבר את הלד?
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי גולף 1300 ידני משנת 1992. עכשיו אמרו לי שיש בורג משהו בשביל השמן גיר.... מה אין מדיד או משהו?!?! איזה מעצבן זה..... או שיש ואני לא יודע.....מאיפה אני אמור לדעת מתי צריך להחליף\להוסיף מה זה זה?.... תאירו לי את הדרך בבקשה. אהה ועוד דבר יש לנו שברולט אסטרו 94 זה מקביל לגי אמ סי ספארי. יש מדיד של שמן גיר אוטומט.. וגם זה מרגיז אותי ! יש שמה קוקים של HOT ולמטה כוכוים של COLD יעני הם לא קשורים אחד לשני. והמדיד מראה שהשמן בכלל לא בחם ולא בקר....איזה עצבים..איך צריך למדוד בשביל אינדיקציה טובה..? שהאוטו אחרי נסיעה??? או שחסר המון המון שמן?!?!. תודה. תמיר
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מנוע SOHV מנוע DOHC VTEC
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היום בשעה טובה ומוצלחת, הראלי זכתה ברביעיית בולמים דנדשה. ארבעה Koni Sport צהבהבים הותקנו לאחר כבוד והחליפו את הבולמים המקוריים ( ). ההתקנה הייתה אמורה להתבצע Long ago אבל מסיבות שאינן תלויות בי (עבודה, ורטהיימר וכד') היא נדחתה פעם לאחר פעם. אתמול צג הטלפון שלי מציג "מספר חסוי". "דניאל, הבולמים שלך הגיעו". חיש קל ומהר הגעתי היום בארבע וחצי אחה"צ למוסך יוסה בירקון 36 בב"ב (הרחוב של אוטוספרינט, קרמן, אוטופיקס וכד') ותוך שעתיים וחצי ברוטו (טיונינג, סיגריות. לא היה קפה ) יצאתי לדרכי על הבולמים. לסיכומו של עניין, הסיבה לה התאספנו היא עבור המוסך. הגעתי אליו עקב המלצות מחברים ולא התאכזבתי. הם מטפלים בכל המכוניות ועושים הכל, כולל השתלות, עניינים …
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום! להלן אוסף של כמה תמונות מטיפול 135K שערכנו בלאנטיס 96' שלנו! הטיפול נערך באמצע הרחוב של דודה שלי בת"א () וע"י מכונאי שהוא חבר של דוד שלי (למרות התנגדותיי הרבות לטיפול אצל מכונאי פרטי ולא ע"י מוסך מאזדה..). הטיפול כלל: - החלפת שמן מנוע (דההההה! ועוד במיוחד בלאנטיס שזה מאוד חשוב כדי שהשסתומים לא יתחילו שוב לתקתק..). - החלפת פילטרים: אויר, שמן, ודלק. - החלפת רפידות בלמים קדמיים. - חריטת הדיסקים מקדימה (ההגה רעד בבלימות). - החלפת פלאגים. - העברת האוטו בדיקת רישוי שנתית. למרות שבהתחלה די התנגדתי לטיפול הזה, בסוף מאוד התלהבתי! התברר שהבן אדם מאוד נחמד, שמח שצילמתי וגם לימד אותי כמה דברים חדשים.. נתחיל במבט כללי על תא המנוע: (שלצערי נרא…
הודעה אחרונה מאת ari 66, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עשתי בדיקה כאשר דוחפים את הדבד הזה לאגזוז ויצא שהעבודה של המנוע תקינה. מה יכולה להיות הבעייה? עריכה: אופסס סליחה 47 ל' תודה L.A
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 832 צפיות
אתמול בערב, בשעה טובה, הבייבי השמיע את הורוום ורוום המיוחל! (שקלנו לנפץ בקבוק שמפניה על המכסה מנוע אבל ויתרנו על הרעיון- במקום זה נעלתי את היום עם כוס בירה צוננת) אחרי מס' כיוונונים לקחתי אותה לנסיעת מבחן במושב- תענוג עילאי! עדיין מוקדם מידי לדווח על שינוי כלשהו מאחר ואני מבצע הרצה של כ-1000 ק"מ, אז אני לא רוצה לנהוג חזק מידי. היום ביצעתי כיוון פרונט ביהוד- "פרונט קליין". חברה נחמדים מאוד, ועושה רושם שהם מבינים עיניין. אני ממליץ בחום! אמנם היא נוסעת מצויין אבל יש עוד מה לעשות- הטורים סרק קצת לא יציבים דבר שאני מייחס לכך שהבנזין ברכב כנראה רווי לחות+ כנראה שצריך לעשות כיוון לתערובת, נראה אחרי מס' תדלוקים אם המצב משתפר. אני אפרסם בקרוב תמונות נוספות של השיפוץ מהחו…
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
ברשותי סיטראויןAX 92 הרכב הוחלפו צמגים וארבעה בולמים השאלה הראשונה היא דבר שהתחיל לי לפני כשבוע במהירות 90-110 הרכב רועד וכשאני בולם הדושה עולה ויורדת במהירות נמכות כמעט ולא מורגש אלא אחרי ניסעה ארוכה יחסית הצמגים והבולמים הוחלפו לפני חודש בלגל האחורי הפנצרמכר אמר שאחד מהברגים (הגוזנים)ההברגה דפוקה ויש צורך לתקן בנתיים זה תופס האם הלכו לי הדראמים או הנובה מאחור או שאין קשר בין כולם בשאלה השניה היא כשאני משווה את הרכ לעומת רכב זהה כל החלק האחורי שקוע ברכב אחר יש רווח בין הגלגל לבין הכנף אצלי הכנף מכסה את החלק העליון של הגלגל סטייל BXהבולמים הוחלפו ובמוסך לא ראו בעיה ממה זה יכול להיות הרכב יציב לא מושך וכו... קצת ארוך אך תודה למשבים
הודעה אחרונה מאת ברקי, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת כמה אמור לעלות סט קלאצ' לפיאט אונו 1.4 S70 שנת 1992. וגם כמה אמור לעלות סט +עבודה. תודה. וכמובן איפה אפשר להשיג בהכי זול . ואם למישהו בהחלפת קלאצ' לרכב הנ"ל באופן עצמאי אשמח לשמוע עצות .
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 973 צפיות
התחושה שלי אומרת שמדובר בבעיה בקרבורטור, אך לפני שאשלח את שכני למכון הקרוב הייתי רוצה לקבל חוות דעת מה עוד כדאי לבדוק לפני זה. (לו הרכב היה שלי הייתי הולך למכון קרבורטורים בכל מקרה, אולם מכוניתו של שכני מטופלת בשיטת "אם זה לא שבור או בטיחותי לא מתקנים" עקב בעיית חסרון כיס קשה ביותר)
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
יש לי דליפה בין שני חלקי האגזוז (אופנוע - סליפ און) איך אני יכול לאטום אותה - האם יש איזה שהוא חומר קודם היה לי חומר דמוי עופרת רק שהוא נשחק.
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בטיפול 10K שעשיתי אתמול שמתי בפעם הראשונה שמן 20W50 של ACDelco יש הרגשה שהמנוע עובד יותר טוב, והוא גם קצת יותר שקט (עד כמה שמנוע שעבר יותר מ 200K יכול להיות שקט) אבל יש כמה תופעות שאני לא יודע עם זה טוב או לא א. בהעברת הילוכים אפילו כאשר משחררים מהר את הקלאטץ, המעבר נראה יותר חלק וזה כאילו לוקח לו איזה זמן לתת את כול הכח של ההילוך. ו ב. בלימת המנוע הרבה יותר חלשה משום מה. (למשל אתמול בירידה במהירות של 80 קמ"ש הורדתי להילוך שלישי אבל במקום לבלום הטורים עלו והמהירות נשארה וכמאת ולא ירדה)
הודעה אחרונה מאת M1963, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום. יש לי סובארו ליאונה (DL) , בכל מקום שבדקתי הנותונים מראים שיש למיכל 60 ליטר. עכשיו מה שמוזר שכשהמיכל כמעט ריק (בערך שמינית ממנו נשאר) אני ממלא דלק ונכנס בסביבות ה 35 ליטר לא יותר... עכשיו זה מוזר כי אמור להיכנס בערך 50 ליטר, האם מד הדלק מזייף או שהמיכל פשוט קטן יותר?
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 905 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- malcishua
- David32
- amosbmw
- אברהם א
- DareDevil
- daniel.asu
- eladts
- zaf
- Tal7
- YULI1
- Mega