Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט לא נשמע לי הגיוני.

אני חושב 40 ליטר

גם אני חושב כך, לא בעיה לשאול כל מכונאי שאי פעם בדק או תיקן לאונה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שים לב ,

שהמחוג בתחתית ואין לך דלק "בכביכול" - במיכל אמורים להיות 10 ליטרים נוספים למקרה חירום.

זה נכון לכל הסובארו למינהן,

המידע מהימן מהמוסך המרכזי, אם יש בעית זיוף.

זה כבר סיפור אחר

B a r a k

פורסם

בסובארו שלי ניכנס 60 ליטר בלי בעייה אפילו קצת יותר

ולגבי מד הדלק גם אצלי הוא לא ממש מדויק כי אצלי הוא יורד מתחת לאפס אצלי כאשר זה מראה אפס בידוק ניתן לנסוע בערך עוד 100 קילומטר אם הנסיעה רגועה

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
תקראו פה כתוב שיש 60 ליטר..

http://www.drive.com.au/used/search/detail.aspx?id=1706783&pg=1&pp=0&d=0&mode=Specs

דרך אגב האם גם לכם יש בליטה כזאת פנימה למיכל הדלק?

המידע הזה יהיה כנראה נכון לבעלי לאונה סטיישן 4X4 1800 ולא בהכרח לכל די.אל פשוטה בעלת מנוע 1300\1600 בארץ.

פורסם
בסובארו שלי ניכנס 60 ליטר בלי בעייה אפילו קצת יותר

ולגבי מד הדלק גם אצלי הוא לא ממש מדויק כי אצלי הוא יורד מתחת לאפס אצלי כאשר זה מראה אפס בידוק ניתן לנסוע בערך עוד 100 קילומטר אם הנסיעה רגועה

לקחת את הסיכון לבדוק את זה?

פורסם
יש לי בעיה דומה (אימפרזה גיטי 99)

כשהמיכל עומד מממממש טיפה לפני שהמנורה נדלקת, אני ממלא כ 45 ליטר בלחץ ! אולי ליטר אחד שתיים לפה או לשם

בספר כתוב 60 ליטר הטנק ולא היתה תאונה, לאחרונה הרכבתי משאבת דלק ככה שגם החיישן בטנק דלק נראה בסדר גמור.

אולי זה בעיה סדרתית של מכוניות סובארו

המד דלק באימפרזה אכן מתעתע - בעיקר בתחום שבין ה 3/4 ל 1/4. באימפרזות הרגילות יש מיכל של 55 ליטר - ושם זה הרבה יותר מורגש. באופן כללי ברבע העליון וברבע האחרון יש יותר דלק ולכן שם המחוג מגיב באיטיות - כמו שצריך.

חשוב לזכור שמיקומו של המצוף דלק הוא בצד ימין של האוטו (לצורך המחשה: צד נוסע) בחלקו האחורי של המיכל ולכן בכל סיבוב חזק ימינה (הדלק "נזרק" שמאלה במיכל) המחוג של הדלק יורד כמו גם בכל עצירה חזקה מאוד (דלק "נזרק" קדימה).

כמה דברים לסיכום:

בלאונה הטווח ה"אדום" (קצת אחרי 1/4 מיכל לכוון מטה) הוא טווח שמיש. אם תמלא אחרי האדום (קרי: שהמחוג כבר על ה 0) יכנס בערך 50 ליטר - וככה צריך להיות.

באימפרזה GT (מיכל 60 ליטר) כמו גם בלגאסי (60 ליטר) ישארו 10 ליטר רק כאשר הנורה דולקת באופן רצוף/קבוע וחזק.

באיזור ה 45-48 ליטר היא יכולה להידלק חלש או לסרוגין בגלל תזוזות של הדלק אך כאשר המחוג "שוכב" לגמרי על ה E, יכנסו 50 ליטרים של דלק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
המד דלק באימפרזה אכן מתעתע - בעיקר בתחום שבין ה 3/4 ל 1/4. באימפרזות הרגילות יש מיכל של 55 ליטר - ושם זה הרבה יותר מורגש. באופן כללי ברבע העליון וברבע האחרון יש יותר דלק ולכן שם המחוג מגיב באיטיות - כמו שצריך.

חשוב לזכור שמיקומו של המצוף דלק הוא בצד ימין של האוטו (לצורך המחשה: צד נוסע) בחלקו האחורי של המיכל ולכן בכל סיבוב חזק ימינה (הדלק "נזרק" שמאלה במיכל) המחוג של הדלק יורד כמו גם בכל עצירה חזקה מאוד (דלק "נזרק" קדימה).

כמה דברים לסיכום:

בלאונה הטווח ה"אדום" (קצת אחרי 1/4 מיכל לכוון מטה) הוא טווח שמיש. אם תמלא אחרי האדום (קרי: שהמחוג כבר על ה 0) יכנס בערך 50 ליטר - וככה צריך להיות.

באימפרזה GT (מיכל 60 ליטר) כמו גם בלגאסי (60 ליטר) ישארו 10 ליטר רק כאשר הנורה דולקת באופן רצוף/קבוע וחזק.

באיזור ה 45-48 ליטר היא יכולה להידלק חלש או לסרוגין בגלל תזוזות של הדלק אך כאשר המחוג "שוכב" לגמרי על ה E, יכנסו 50 ליטרים של דלק.

איציק

לדעתי (בתור בעל לאונה) לא כדאי להגיע וממש לנסוע על הקטע האדום במחוג של מד הדלק.

במקרה והמחוג מזייף ולא מדויק אתה עלול למצוא את עצמך זרוק בשוליים ללא דלק.

תמיד טוב שהמחוג נמצא בסביבות אמצע המיכל..

פורסם
לקחת את הסיכון לבדוק את זה?

פעם ניגמר לי הדלק 50 מטר מתחנה האוטו התחבה מכיוון שהיתה ירידה הצלחתי להגיע מילאתי פול טנק ניכנס 60 ליטר

האוטו אצלי אוכל 1:10 לכן כשאר מילאתי 60 ליטר שזה 600 קילומטר כאשר הגעתי ל אפס של מד הדלק . הספידומטר הראה שעברתי 500 קילומטר אז ברור זה יש עוד 100 קילומטר לנסוע בדקתי וזה אכן כך

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
פעם ניגמר לי הדלק 50 מטר מתחנה האוטו התחבה מכיוון שהיתה ירידה הצלחתי להגיע מילאתי פול טנק ניכנס 60 ליטר

האוטו אצלי אוכל 1:10 לכן כשאר מילאתי 60 ליטר שזה 600 קילומטר כאשר הגעתי ל אפס של מד הדלק . הספידומטר הראה שעברתי 500 קילומטר אז ברור זה יש עוד 100 קילומטר לנסוע בדקתי וזה אכן כך

לא כדאי לעשות את זה לעיתים תקופות, כשאתה נוסע עם מעט דלק במיכל אז אתה נוסע עם דלק מלוכלך שלא בריא למנוע.

עדיף להמנע מזה.

יוסי.

• תוכן חדש...