Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברכב דייהו רייסר כנראה שחומר בידוד הרעש בין המנוע לתא הנוסעים יבש/פגום ואני מאוד

הייתי רוצה לעשות עם זה משהו...

1. באיזה חומר משתמשים??

2. האם ניתן לעשות זאת לבד??

3. זה פנימי או חיצוני?? (הכוונה שצריך לפרק את כל הדש בורד הגה וכו או שעושים את זה מהמנוע)

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

החומר המבודד הזה שנמצא על קיר האש -מפנים האוטו הוא לא אמור לבודד רעשים אלא חום !

לעולם לא תצליח לבודד את רעשי המנוע ע"י חומר כלשהו ,מה שכן אפשר לתקן זה את המנוע שיעבוד בצורה שקטה כמו שהוא אמור לעבוד !

JDM :twisted:

פורסם

כן מאוד יכול להיות שזה מזה.

צריך לשמוע את הרעש שאתה מדבר עליו בשביל לדעת בוודאות אם זה מזה.

בכול מקרה דוד עמעם פגום זה לאו דווקא אומר שהוא הרוס לגמרי, אצלי גם אמרו את זה בבדיקה והעליתי את האוטו על ליפט ובאמת יש שם חור, לא חושב שצרך להחליף כבר סידרתי חורים יותר גדולים מזה באגזוז של הטרקטורון והתוצאה הייתה טובה מאוד !! והמחיר 100 שקל .. :)

אני גם יתקן את העמעם שלי באוטו באותה דרך, מקסימום אם הבעיה לא תיפתר, מה שאני לא חושב שיקרה אז אני יחיליף עמעם.

בכול מקרה אם אתה מתפלא אם גם אצלי יש רעש, אז ככה - אצלי יש אגזוז פרי פלואו בבניה עצמית (מותאם אישית) וצנרת (לא מלאה) והוא מפיק רעש עצום .. ( חצי דראגון) אז אני לא שם לב (ברעש) לחור בעמעם.

** זה DKILLER ממחשב אחר.

פורסם

באם אחד מהדודים שלך פגומים אז כנראה שזה מקור הרעש ,אך יתכן שלא רק .רעש מהמנוע יכול לנבוע מכל מיני סיבות .

כדי לקבל רכב שקט ,דבר ראשון זה לסדר את הדודים ,ואם סידרת ועדיין יש רעש אז הבעיה היא כבר יותר מורכבת .

לכן דבר ראשון לך ותחליף את הדודים הרקובים שיש לך באוטו ,תבדוק שאין דליפה מהצנרת /סעפת ותחזור לעדכן אותנו !

פורסם
החומר המבודד הזה שנמצא על קיר האש -מפנים האוטו הוא לא אמור לבודד רעשים אלא חום !

לעולם לא תצליח לבודד את רעשי המנוע ע"י חומר כלשהו ,מה שכן אפשר לתקן זה את המנוע שיעבוד בצורה שקטה כמו שהוא אמור לעבוד !

ניתן לבודד את רעש המנוע ע"י יריעות דיינמט, אבל הסיפור לא זול ממה שאני ביררתי... כדי לכסות את כל קיר האש חומרי הגלם יעלו כ-1000ש"ח, והעבודה היא כ-3 שעות, כך שתוסיף עוד כמה מאות שקלים. לא בטוח ששווה את זה, זה בערך 20% מערך הרכב...

לדעתי רד מזה, וקשה לי להאמין שאת המנוע אפשר להשתיק, אלא אם כן פשוט תכבה אותו:wink:

הכי טוב FSI!

פורסם

אם המנוע מרעיש עד כדי הפרעה לנהג ,אז בוודאי שאפשר להשתיק אותו !! אני לא מדבר על שקט ,אחרי הכל זה לא רכב חדש ,אבל עדיין רעש נסבל עד שקט !

• תוכן חדש...