Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

motor up

smerte
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם שלושה מוצרים מהחברה הזאת שנמכרים בחנויות:

motor up שאמור להאריך את חיי המנוע

prep up שמנקה את המנוע

fule up שמנקה את מערכת הדלק

רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלה, ואם הם עושים את העבודה שלהם כמו שצריך?

דרך אגב, אם מישהו זוכר הייתה לי בעיה במערכת הקירור באיביזה 92, יוצא שהמיכל אידוי החדש התרוקן עוד פעמיים ועכשיו הוא בסדר, כמעט מלא רוב הזמן, האוטו לא מתחמם יותר... פשוט נסעתי לי כמה מאות קילומטרים והבעיה איכשהו נפתרה... מוזר...

פורסם

היה פה כבר דיון על התוסף שמן ואחד המנהלים המליץ שלא להשתמש בו.

בקשר לתוסף דלק שלהם אני בטוח שעדיף להישאר עם ה K44 מאשר לנסות את התוסף שלהם.

תעשה חיפוש אני בטוח שתמצא את התשובות לשאלות שלך.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...