Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושד שיש לי בעיה במזרקים, לא חשוב למה ואיך, השאלה שלי היא פשוטה ואשמח אם מישהו יענה.

איך אני יכול לבדוק שהמזרק אכן נפתח, איך אני יכול לדעת בוודאות שאין לי בעיה במערכת ההזרקה.

האם יש דרך לתת פולס למזרק ולראות שהוא נפתח? האם אפשר לפרק משהו ולראות ?

אשמח לכל עזרה אפשרית.

פורסם

הדרך הפשוטה ביותר היא להצמיד דבר מה ממתכת מברג לדוגמה אל המזרק הרלוונטי ולהצמיד את האוזן לצד השני כאשר המזרק אמור לעבוד.

אתה כבר תזהה את הצליל של של התקתוק.

אם אתה מחפש דרך יותר מקצועית רצוי פולסר ושעון לחץ דלק לאחר פתיחת מתג ההצתה (מנוע כבוי) אתה מחבר את הפולסר למזרק וקורא את נתוני הלחץ כאשר המזרק יופעל הלחץ ירד

* בחלק ממערכות הזרקת הדלק החד נקודתיות לא ניתן לבצע את הבדיקה מכיוון שהווסת אינו שומר על לחץ כאשר משאבת הדלק אינה עובדת.

פורסם

בדיקה ברבארית:

במערכת הזרקה רב נקודתית אתה יכול לנתק את הזרם שמגיע למזרק.

אם לא תשמע שום שינוי - כנראה שהרכב עבד כל הזמן בלי יעילות של הצילנדר שאליו הוא מחובר.

אם תשמע גמגום קטן - כנראה שהפעולה שלו גם קודם היתה חלשה.

אם תראה שינוי משמעותי, וגמגום רציני - תבין שהוא עבד טוב.

תבדוק את כל המזרקים - במצב תקין - בכולם אמור להיות גמגום רציני של המנוע בניתוק מזרק.

בדיקה רצינית ואמיתית:

רק במחשב דיאגנוסטיקה כשהמזרקים מנותקים מהרכב.

חפש הודעה של DAVID (עם הראלי). הוא פרסם די מזמן הודעה עם הסבר מצולם לבדיקת האינג'קטורים.

אני לא יודע איזו בעיה אתה חושב שאולי יש לך, אבל תבדוק גם את חוטי ההצתה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הדרך הקלה ביותר לאבחן הם המזרקים עובדים יש להשתמש במכשיר רב מודד

ולמדוד איותו את התנגדות של המזרק בדרך כלל התנגדיות ברוב הרכבים הם בין 13- 15 אום

אם זה לא בין 13-15 אום המזרק לא תקין.

• תוכן חדש...