Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברה?

אני צריך עזרה קטנה שלכם

בשבוע האחרון שאני עובר את המהירות של 110 אפילו בקצת יש רעידות באוטו לא ממש נעים לנסוע בו

ב 120 זה כבר ממש מגעיל לפעמים אני נוסע בכביש החוף רוצה לעקוף רכב נוסע "רק" על 120 וזה פשוט מרגיז אני לא רוצה להגיד מה קורה במצב שאני על 130 יש לי פשוט מסאג חינם כול האוטו רועד

מה הסיבה ?

הרכב זה פיגו 206 שנת 2002 עם 90 אלף קילומטר

מקווה מאוד שתעזרו לי אם אני צריך לתת עוד פרטים בשמחה

תודה רבה ושבת שלום

מתן

נ.ב

אני מציין שבנסיעות רגילות של מהירות של פחות מ 100

הסיעה חלקה כמו תמיד

פורסם
מה קורה חברה?

אני צריך עזרה קטנה שלכם

בשבוע האחרון שאני עובר את המהירות של 110 אפילו בקצת יש רעידות באוטו לא ממש נעים לנסוע בו

ב 120 זה כבר ממש מגעיל לפעמים אני נוסע בכביש החוף רוצה לעקוף רכב נוסע "רק" על 120 וזה פשוט מרגיז אני לא רוצה להגיד מה קורה במצב שאני על 130 יש לי פשוט מסאג חינם כול האוטו רועד

מה הסיבה ?

הרכב זה פיגו 206 שנת 2002 עם 90 אלף קילומטר

מקווה מאוד שתעזרו לי אם אני צריך לתת עוד פרטים בשמחה

תודה רבה ושבת שלום

מתן

נ.ב

אני מציין שבנסיעות רגילות של מהירות של פחות מ 100

הסיעה חלקה כמו תמיד[/quote

לך בצע איזון גלגלים , ואיזון צמיגים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה נקרא כיוון פרונט ?

בבדיקה שעשיתי לפני שקניתי את האוטו אמרו שצריך לעשות כיוון פרונט

והשבוע האוטו היה בטיפול 90 אלף ומוסכניק אמר שלא צריך שום איזון !

פורסם

[/quote

בברכה

צביקהצביקה

לדעתי יש כיוון גלגלים שזה דבר אחד.

ויש איזון גלגלים שזה דבר אחר(שעושים בפנצ'ריות ואח"כ האוטו מפסיק לרעוד).

לא שמעתי על "איזון צמיגים"

בברכה

ניצן

פורסם

אני אומר תעשה את כל החבילה בלי להתקמצן.

לך למקום שבו עושים כיווני פרונט תתחיל מהדבר שעולה הכי מעט ואז תבדוק אם עדיין יש רעידות אם עדיין יש תתקדם לתעשה איזון צמיגים תבדוק שאין עיוותים בצמיגים קיצר תעשה את כל האיזונים אם עדיין יש לך תנסה להבין מאיפה באות הרעידות אם הן מגיעות מכוון ידית ההילוכים כלומר שבהתחלה הידית רועדת ואז כל האוטו אולי זו ציריה עקומה.

בקיצור אל תתקמצן על כלום למה זה באמת כל הדברים האלה גרושים.

תעשה ותחזור אלינו.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
[/quote

בברכה

צביקה

צביקה

לדעתי יש כיוון גלגלים שזה דבר אחד.

ויש איזון גלגלים שזה דבר אחר(שעושים בפנצ'ריות ואח"כ האוטו מפסיק לרעוד).

לא שמעתי על "איזון צמיגים"

בברכה

ניצן תיקון טעות: איזון גלגלים אצל מתקן תקרים!

ובמידה אם לא יחול שינוי לטובה, פנה למכון פרונטים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איזון גלגלים כ15-20 ש"ח לגלגל

כיוון פרונט 150-250 ש"ח

יתכן גם שאחד הצמיגים או יותר במצב ירוד.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם
איזון גלגלים כ15-20 ש"ח לגלגל

כיוון פרונט 150-250 ש"ח

יתכן גם שאחד הצמיגים או יותר במצב ירוד.

החלפתי 2 צמיגים חדשים 2 המציגים השנים בסדר גמור

הבעיה שלי היא כזאת אבא שלי מאוד סומך על המוסכניק הזה ואם הוא אמר לו שלא צריך כיוון פרונט ולא אישון גלגלים אז אבא שלי לא רוצה לעשות הבעיה שהוא לא נוהג על האוטו הזה

אז הוא לא יכול להרגיש וכמובן שאני לא רוצה לעשות משהו בלי שהוא ידע

איך אני יכול להיות בטוח או יותר נכון להוכיח לאבא שלי שכן צריך כיוון פרונט

איך אני יכול לבדוק אם באמת צריך או לא ..?( חוץ מלעשות ולראות אם זה בסדר)

תודה רבה

מתן

פורסם

שלום לבחור עם הפיג'ו ולשאר החברים שבסביבה...

אני עם הדייהו רייסר שלי כולה שנת 94 הייתי נוסע על 120 ההגה היה זז לי ימין שמאל ימין שמאל בצורה מאוד מוזרה אם העלתי מהירות לאיזור 140 150 האוטו ממש רעד, לא מזמן החלפתי 4 צמיגים שמתי יוקוהומה והבחור שהחליף לי עשה לי --איזון גלגלים-- זה ממש לא סיפור מכניסים למכונה עם צג שמסוססת את הגלגל ורואים אם הוא ישר

(גלגל לא נשאר ישר מה לעשות... מדרכות בורות בכביש אבנים ומה לא...- הכבישים של הארץ בקיצור)

מגלים איפה יש עיקומים ושמים כמו קליפס קטן 3-4 ס"מ שזה משקולת .. במהירות מהכוח הצנטרפוגלי של הסיבוב גלגל זה מה שמונע את הרעידות של האוטו ...

בקיצור ולעניין אחרי הפירוט המעמיק לך לפנצ'ריה תעשה כיוון גלגלים ותסגור עניין האוטו יסע לך ממש יפה ואני מדבר מ-נ-ס-י-ו-ן...

**בוא נגיד שהגעתי לסוף (מספרים אחרונים) ואני יכול להבטיח ולחתום לך שחוץ מרעש מנוע לא היית חושב שהגענו לסוף... האוטו יושב ממש טוב ואין בכלל בכלל בכלל רעידות..

דעתי בעניין שלך זה שפשוט קח את האוטו, עצמך, אנוכך ואתה סעו ביחד לפנצ'ריה תעשה את האיזון גלגלים ותסגור את העניין בלי דיבורים מיותרים עם האחראיים.. אני מאמין שזה יפתוור לך את הבעיה..

בהצלחה ותעדכן אותנו

ד"א זה שהחליפו לך צמיגים קדמיים ואולי עשו לך כיוון גלגלים בנוסף זה לא אומר שהאחוריים ישרים ואם לא פירקו ובדקו את האחוריים במכונה לא ניתן לראות בעיין אם הגלגל ישר..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...