Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 GTI - מס' שאלות לאחר קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים אחרי שבועיים שלא הייתי פה.

קניתי 205 GTI 1900 ויש לי מספר בעיות קטנות שאולי תהייה לכם תשובה עליהם:

1.יש לי בעייה של טורים גבוהים ברכב במצב סרק (2000 סל"ד),

2.יש לי כמה בעיות חשמל:פנס אחורי ימני לא פועל,אורות ברקס לא פועלים,המגבים לא פועלים בכלל,כלומר יש איזשהו קצר בין המגבים לחלונות חשמל שצריך לסדר.

3.הידית של המכסה מנוע שנועדה לפתוח אותו לא תקינה.

אם יש מישהו שיודע לסדר את הדברים או מישהו שמכיר אחד כזה,שיודיע לי ואם אפשר אז בערך מה המחירים פחות או יותר.

אני יודע שאלו לא בעיות רציניות חוץ מזה האוטו פגז!!

פורסם
שלום אנשים אחרי שבועיים שלא הייתי פה.

קניתי 205 GTI 1900 ויש לי מספר בעיות קטנות שאולי תהייה לכם תשובה עליהם:

1.יש לי בעייה של טורים גבוהים ברכב במצב סרק (2000 סל"ד),

2.יש לי כמה בעיות חשמל:פנס אחורי ימני לא פועל,אורות ברקס לא פועלים,המגבים לא פועלים בכלל,כלומר יש איזשהו קצר בין המגבים לחלונות חשמל שצריך לסדר.

3.הידית של המכסה מנוע שנועדה לפתוח אותו לא תקינה.

אם יש מישהו שיודע לסדר את הדברים או מישהו שמכיר אחד כזה,שיודיע לי ואם אפשר אז בערך מה המחירים פחות או יותר.

אני יודע שאלו לא בעיות רציניות חוץ מזה האוטו פגז!!

קודם כל מזל טוב.

1. טורים גבוהים צריך לכוון דרך בורג שיושב ליד חיבור המצערת - יש שם בורג נוסף קטן שלא מכירים בד"כ ולא נוגעים בו (אולי אצלך מישהו נגע בטעות). חוץ מזה גם ב AIRFLOWMETER יש בורג אלן שמשפיע על התערובת ועל הטורים. לרוב ה GTI יש בעיות בסרק (טורים לא יציבים) בגלל משיכת אוויר אחרי ה AFM ולכן רוב בעלי ה GTI החאפרים לא מתקנים אלא מעלים את הטורים. הרכב שורף יותר דלק ונוסע פחות טוב. הפתרון - גש למוסך של פז'ו שיכוונו לך (לא עולה הרבה כסף - אבל לא אוהבים להתעסק עם זה), יכול להיות שתגלה שיש בעייה עם צנרת שצריך להחליף, נשם, פילטר אויר, פילטר דלק וכו. אני בכל מקרה הייתי עושה יישור קו ומחליף את הדברים הללו - הם לא יקרים למעט פילטר הדלק - אבל יש תחליפי טוב.

2. מחלת החשמל של ה GTI ידועה לשמצה - כל חובב שרצה לחסוך כסף עשה מעקפים במקום לתקן. אני ממליץ לך - יעלה כמה שיעלה - לך לחשמלאי טוב וסדר הכל, כולל דברים שכאילו הם בסדר היום ומחר אתה תראה שהם לא. חידוש כולל של מערכת חשמל ב GTI לא אמור לעלות יותר מ 1000 ש"ח ויום יומיים עבודה וזה דבר שרצוי מאוד לעשות ב GTI ישנה - היום כולן ישנות. אם בכל זאת תבחר לתקן רק מה שהזכרת זה סביב ה 250 ש"ח - אצל רוב החשמלאים.

3. תקנה מכל 205 1.4 שבפירוקיה ב 50 עד 100 ש"ח ותחליף לבד - זה די פשוט.

תרצה עוד הכוונה - תשאל..

אלון

פורסם

יש למישהו אולי עוד תשובות בשבילי?

והאם הבעיות חשמל שציינתי הם עד כדי כך חשובות?מבחינה חוקית אני יודע שהם חשובות.

והאם מישהו יכול להמליץ לי על חשמלאי טוב שיעשה לי את זה כמו שצריך מאזור המרכז?

פורסם

כנראה שלשם שינוי, כולם מסכימים איתי.... חה...

(עכשיו תראה איך תהינה עוד תגובות...)

אלון

פורסם

זאת שאלה רטורית, אני מקווה...

אבל למקרה ולא, אז כן, אני בטוח שהם חשובות.

א. החורף מתקרב. אני לא רוצה להיות איתך ברכב שתגלה את חשיבות המגבים ביום גשום. כבר ישבתי בתוך רכב כשהנהג גילה, בדרך הקשה, למה כדאי לחכות עד שהאדים מהחלון יעלמו. זה לא נגמר נעים, וגרר היה מעורב :wink:

ב. אתה לא עובר טסט. אבל אם זה לא מעניין אותך, אז קח בחשבון שיש סיכוי סביר שאני יעבור דרכך עם הסאוונה הצבאית בפעם הבאה שתבלום בכביש מהיר.

ג. מהנסיון שלי עם האיביזה, בעיות חשמל "קטנות" מרמזות, בהרבה מהפעמים, על בעיות חשמל גדולות הרבה יותר שמסתתרות מתחת לפני השטח. תעשה חידוש למערכת החשמל ברכב. קצת יקר, אבל שווה כל שקל. חכה ליום בו תגלה שאורות הרכב הקדמיים מסרבים להכבות, ואז תבין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...