Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

1) כמה בערך עולה רק העבודה להחלפת בולמי זעזועים קדימה+אחורה?

2) לא כל כך רציתי, אבל בסוף אפשר להתפשר על Monroe? אני לא יודע למה בארץ כל כך אוהבים למכור אותם, אבל אני לא מוצא Boge / Sachs

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
שלום

1) כמה בערך עולה רק העבודה להחלפת בולמי זעזועים קדימה+אחורה?

בממוצע כ- 100 שח + מעמ לבולם. תלוי ברכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בין 200 ל 550 שח בממוצע ליחידה, תלוי ברכב.

איציק

אם נאמר אני ארצה זוג (אין לי מושג אם זה רלוונטי קדמיים או אחוריים) לאופל קדט, כמה יעלו לי בערך זוג בולמים ללא עבודה?
פורסם
אם נאמר אני ארצה זוג (אין לי מושג אם זה רלוונטי קדמיים או אחוריים) לאופל קדט, כמה יעלו לי בערך זוג בולמים ללא עבודה?

אני חושב שבאסטרה ובקדט יש אותם בולמים.

אני קבלתי הצעה במוסך 300 שקלים לבולם קדמי אחד.

250 לבולם אחורי אחד.

(לא כולל עבודה וכיוון פרונט)

פורסם

שמע אם יש לך גי'ק אתה יכול להחליף את 2 האחוריים בחצי שעה לבד אם יש לל יד אחת שמאלית ואחת ימנית ולא שניהם שמאלייות

בישביל הקידמיים צריך לוחץ קפיצים וגם 2 חברים חזקים ולום כדי לעקם את הסטראט ברייס למטה

וזה באמת הרבהיותר עבודה מהאחוריים

בכל מקרה יותר מ 600 שקל על הכל זה כבר גניבה אבל 500 זה מחיר ממש סביר

אל תישכח לעשות כיוון פרונט ובאותה היזדמנות שאתה מחליף בולמים אז שים עין אם צריך להחליף עוד גומיות ותושבות במיתלה..כי זה הזמן ליפני הכיוון פרונט..

כיוון פרונט עולה לרוב 200 שקל (אהה ומכון רציני מכוון את הפרונט עם האחוריים כמובן)

קפיצי מכסיקו ( או שזה ניקרא מוסך מכסיקו) באזור התעשיה הישן בנתניה יש לו מערכת כיוון פרוט אלקטרונית עם לייזרים ודברים כאלו..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שמע אם יש לך גי'ק אתה יכול להחליף את 2 האחוריים בחצי שעה לבד אם יש לל יד אחת שמאלית ואחת ימנית ולא שניהם שמאלייות

אפשר יותר מפורט?

אל תישכח לעשות כיוון פרונט ובאותה היזדמנות שאתה מחליף בולמים אז שים עין אם צריך להחליף עוד גומיות ותושבות במיתלה..כי זה הזמן ליפני הכיוון פרונט..

כיוון פרונט עולה לרוב 200 שקל (אהה ומכון רציני מכוון את הפרונט עם האחוריים כמובן)

כן, צריך לעשות כיוון פרונט וגם כיוון ציר אחורי, לא?

בכל מקרה מצאתי אחלה דרך לעשות כיוון פרונט בזול:

נכנסתי למכון הכיוון ונתתי את האוטו ל"בדיקה". איבחון: צריך לעשות כיוון פרונט. נתתי לעובד 20 ש''ח ובקשתי להגיד לבעל הבית (שהיה עסוק בדברים אחרים, זה גם פנצ'ריה) שאני צריך כיוון גלגלים. הוא עשה לי כיוון פרונט (עמדתי והסתכלתי, קיבלתי גם הדפס), שילמתי על כיוון גלגלים ונסעתי לשלום.

התוצאה: כיוון גלגלים 100 ש''ח+20 ש''ח לעובד ביד. במקום 200 ומשהו שקל על אותו הדבר.

חסכון: כמעת 50%. פעם הבאה (אחרי שאחליף בולמים) אני מתכוון לעשות אותו הדבר.

ככה כולם מרוצים: בעל העסק קיבל לקוח, העובד קיבל קצת טיפ, אני שילמתי פי 2 פחות. מה רע?

פורסם

אתה מרים את האוט מאחור בצד אחד על ג'ק ובצד שני מעמיד אותו על אבן או סטנד אחר שהגלגל יהיה גם באויר

מתחיל לפרק את שני הצדדים ואז כל הסרן נישאר תלוי כזה על האוטו

שם את הבולמים והקפיצים ומחבר בידיוק איך שפירקת

בקשר לכיוון פרונט..מקווה שלא עשו לך את הכיוון הזה שעושים עם 2 השעונים הגדולים שמראים סטייה בהיגוי...

פורסם

בקשר לכיוון פרונט..מקווה שלא עשו לך את הכיוון הזה שעושים עם 2 השעונים הגדולים שמראים סטייה בהיגוי...

וואלה, בהקשר הזה יש לי שתי שאלות:

1) פעם מכונאי אמר לי ש"אין כיוון פרונט באוטו הזה". ממה שהבנתי שהכיוון פרונט קיים לא בכל הרכבים. האם זה נכון?

2) לפני כמה זמן (כיוון פרונט לפני האחרון) אמרו לי: "היה לך מזל שהצלחנו לכוון כי אולי היית צריך להחליף את הבולמים". לקחתי את הדברים בע''מ כרגיל, אבל אולי יש משהו בדברים האלו?

פורסם
וואלה, בהקשר הזה יש לי שתי שאלות:

1) פעם מכונאי אמר לי ש"אין כיוון פרונט באוטו הזה". ממה שהבנתי שהכיוון פרונט קיים לא בכל הרכבים. האם זה נכון?

2) לפני כמה זמן (כיוון פרונט לפני האחרון) אמרו לי: "היה לך מזל שהצלחנו לכוון כי אולי היית צריך להחליף את הבולמים". לקחתי את הדברים בע''מ כרגיל, אבל אולי יש משהו בדברים האלו?

יש 2 מילים בעיברית שיש להם 2 משמעויות (ואת זה אמר לי אבשלום קור..)

1. לא (כשאת אומרת לא, למה את מיתכוונת...)

2.מכונאי - לרוב זה סנדלר פיקח שפתח מוסך כזה או אחר , ב 10% מהמיקרים יש לו תעודות אבל הם רלוונטיות לשנת 68..

בשאר המיקרים זה באמת אחד שהשם שלו הולך לפניו

זה שהיית אצלו זה אחד מהראשונים שהיזכרתי..

פורסם

יש ברשותי רנו קלאו 94 RT שעשתה 180K.

נראה לי שהגיע הזמן להחליף בולמים מה המחיר בערך?

ואיזה בולמים כדאי להתקין? מקורי או אחר?

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

• תוכן חדש...