Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המנוע הקודם עשה 240 אלף קילומטר,החלטתי להחליף אחרי שהוא שרף לי שמן כבר כמה חודשים ,ויום אחד בהנעה של הבוקר הקראנק נשבר ,והמנוע התחיל להשמיע קולות של נקישות מתכת חזקות ולא לעבור את 2500 סל"ד,ואז שבוע שעבר באמצע הנסיעה הוא נכבה ואחרי המון נסיונות הוא הניע מיד לקחתי אותו למוסך והשארתי שמה.

את המנוע הזמנתי דרך המוסכניק שאני מטפל תמיד אצלו,הוא מארגן לי את המנוע מיבוא ולוקח ממני כולל עבודה 4500 ש"ח כולל מע"מ אחרי הנחה,ביקשתי גם להחליף את כל מערכת המיזוג לחדשה אז הוא עיגל לי ל5000 ש"ח כולל מע"מ.

כשעשיתי קצת טלפונים כדי אולי לקנות בעצמי ,המנוע הכי זול שמצאתי היה ב3000 ש"ח כולל מע"מ לא כולל התקנה והובלה.

המחיר הממוצע למנוע כזה כולל הרכבה הוא 5200 ש"ח כולל מע"מ,ואתה מקבל אחריות ל3 חודשים.

את המנוע אתה לא מזמין לבד מחו"ל (אתה יכול אבל זה כאב ראש רציני),אתה הולך ליבואן מנועים ומבקש ממנו הוא לוקח כסף ממך ומביא לך מנוע מחו"ל.

מקווה שעזרתי.

איציק.

תודה. לא ניסית לטפל באכילת השמן?

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

• תוכן חדש...