Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע הרכב (סיוויק 92') נמצא במוסך לקראת החלפת מנוע,השאלה היא מה עושים עם המנוע הישן?

המצב של המנוע "גמור" עם רינגים שחוקים וקראנק שבור,האם כדאי לקחת את המנוע הישן מהמוסכניק?

או שאני ישאיר לו אותו.

לאן הוא עובר בדיוק למזבלה?

או שאפשר למכור אותו למכונים שמחדשים אותו ומוכרים אותו (כמו סטרטרים ואלטרנטורים).

מה דעתכם?

תודה מראש למגיבים.

איציק.

פורסם

תמסור לי אותו או שתמכור לי אותו אני מת לפרק מנוע מא' ועד ת' ולחקור בו כל פרט ופרט

איפה אתה גר והאם אתה מעוניין

ים long time no

פורסם

המנוע אמור להגיע בתחילת שבוע הבא מחו"ל,לא ויטק כמובן אבל כרגיל 16V 1.6 והפעם יהיו 127 סוסנים באורווה.

אני גר בירושלים,אני פתוח להצעות.

ורייספק אתה בטוח שהחלפת מנוע כוללת סעפת יניקה? ומה עוד?

פורסם

אל תמהר למכור חלקים או לפרק, עד שתקבל את המנוע החדש.

לפעמים המנוע מגיע עם סעפות, ולפעמים בלי (עניין של עצלנות של המפרקים).

כנ"ל גם לגבי חיישנים, שלפעמים עדיף לפרק מהמנוע שלך כי אתה יודע שהם תקינים בוודאות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אל תמהר למכור חלקים או לפרק, עד שתקבל את המנוע החדש.

לפעמים המנוע מגיע עם סעפות, ולפעמים בלי (עניין של עצלנות של המפרקים).

כנ"ל גם לגבי חיישנים, שלפעמים עדיף לפרק מהמנוע שלך כי אתה יודע שהם תקינים בוודאות.

רמזל צודק...

קודם תקבל את המנוע החדש. ורק אחרי זה תמכור לי את הסעפת...:idea:

ד.א. תבדוק ה"פ

קו---------------------------------------

פורסם
כרגע הרכב (סיוויק 92') נמצא במוסך לקראת החלפת מנוע,השאלה היא מה עושים עם המנוע הישן?

איציק שלום. לי יש הונדה סיויק 1991.

אתה מוכן לתת יותר פרטים לגבי החלפת המנוע?

למה החלטת להחליף, אחרי כמה ק"מ, כמה עלה המנוע החדש עם/בלי עבודה, מה התהליך של יבוא מנוע מחו"ל.

תודה רבה.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם
המנוע אמור להגיע בתחילת שבוע הבא מחו"ל,לא ויטק כמובן אבל כרגיל 16V 1.6 והפעם יהיו 127 סוסנים באורווה.

אני גר בירושלים,אני פתוח להצעות.

ורייספק אתה בטוח שהחלפת מנוע כוללת סעפת יניקה? ומה עוד?

איך בדיוק יכנסו 127 סוסים למנוע 1.6 לא ויטק ?? שויטק אגב הוא 125 ??

JDM :twisted:

פורסם

לשתי אלה שלמעלה שמזלזלים בתחכום של הונדה,יש לי ציטוט מ CARFOLIO.COM :

SOHC

16 valves total

4 valves per cylinder

Main bearings 5

Construction

Bore × stroke 75.00mm × 90.00mm

2.95 in × 3.54 in

Bore/Stroke ratio 0.83

Displacement 1590 cc

(97.028 cu in)

Unitary capacity 397.5 cc/cylinder

Compression ratio

Fuel system Ho PGM-Fi fuel inj.

Aspiration Normal

Compressor type N/A

Intercooler None

Catalytic Converter Y

Max. output

(DIN) 124.7 PS (123.0 bhp) (91.7 kW)

@6500 rpm

Max. torque

(DIN) 149.0 Nm (110 lbft) (15.2 kgm)

@5200 rpm

סליחה טעיתי ב4 סוסים יהיו 123 כוחות סוס.

ו"סיוויק נוס" (סחתיין על הניק) מנועי ויטק לא בהכרח אמורים להיות יותר חזקים,אלא יותר מתוחכמים וחסכוניים,קודם תעשה שיעורי בית אחרי זה תבוא להסתלבט עליי,וזה כולל אותך נקמישי.

פורסם

איציק שלום. לי יש הונדה סיויק 1991.

אתה מוכן לתת יותר פרטים לגבי החלפת המנוע?

למה החלטת להחליף, אחרי כמה ק"מ, כמה עלה המנוע החדש עם/בלי עבודה, מה התהליך של יבוא מנוע מחו"ל.

תודה רבה.

המנוע הקודם עשה 240 אלף קילומטר,החלטתי להחליף אחרי שהוא שרף לי שמן כבר כמה חודשים ,ויום אחד בהנעה של הבוקר הקראנק נשבר ,והמנוע התחיל להשמיע קולות של נקישות מתכת חזקות ולא לעבור את 2500 סל"ד,ואז שבוע שעבר באמצע הנסיעה הוא נכבה ואחרי המון נסיונות הוא הניע מיד לקחתי אותו למוסך והשארתי שמה.

את המנוע הזמנתי דרך המוסכניק שאני מטפל תמיד אצלו,הוא מארגן לי את המנוע מיבוא ולוקח ממני כולל עבודה 4500 ש"ח כולל מע"מ אחרי הנחה,ביקשתי גם להחליף את כל מערכת המיזוג לחדשה אז הוא עיגל לי ל5000 ש"ח כולל מע"מ.

כשעשיתי קצת טלפונים כדי אולי לקנות בעצמי ,המנוע הכי זול שמצאתי היה ב3000 ש"ח כולל מע"מ לא כולל התקנה והובלה.

המחיר הממוצע למנוע כזה כולל הרכבה הוא 5200 ש"ח כולל מע"מ,ואתה מקבל אחריות ל3 חודשים.

את המנוע אתה לא מזמין לבד מחו"ל (אתה יכול אבל זה כאב ראש רציני),אתה הולך ליבואן מנועים ומבקש ממנו הוא לוקח כסף ממך ומביא לך מנוע מחו"ל.

מקווה שעזרתי.

איציק.

פורסם
המנוע הקודם עשה 240 אלף קילומטר,החלטתי להחליף אחרי שהוא שרף לי שמן כבר כמה חודשים ,ויום אחד בהנעה של הבוקר הקראנק נשבר ,והמנוע התחיל להשמיע קולות של נקישות מתכת חזקות ולא לעבור את 2500 סל"ד,ואז שבוע שעבר באמצע הנסיעה הוא נכבה ואחרי המון נסיונות הוא הניע מיד לקחתי אותו למוסך והשארתי שמה.

את המנוע הזמנתי דרך המוסכניק שאני מטפל תמיד אצלו,הוא מארגן לי את המנוע מיבוא ולוקח ממני כולל עבודה 4500 ש"ח כולל מע"מ אחרי הנחה,ביקשתי גם להחליף את כל מערכת המיזוג לחדשה אז הוא עיגל לי ל5000 ש"ח כולל מע"מ.

כשעשיתי קצת טלפונים כדי אולי לקנות בעצמי ,המנוע הכי זול שמצאתי היה ב3000 ש"ח כולל מע"מ לא כולל התקנה והובלה.

המחיר הממוצע למנוע כזה כולל הרכבה הוא 5200 ש"ח כולל מע"מ,ואתה מקבל אחריות ל3 חודשים.

את המנוע אתה א מזמין לבד מחו"ל (אתה יכול אבל זה כאב ראש רציני),אתה הולך ליבואן מנועים ומבקש ממנו הוא לוקח כסף ממך ומביא לך מנוע מחו"ל.

מקווה שעזרתי.

איציק.

:)

הקאנק נשבר ועדיין המנוע הצליח להגיע ל2500 סל"ד ?

לדעתי אל תחליף את המנוע - תמכור אותו חזרה להונדה תמורת S2000.

מנוע שעם קראנק שבור מגיע ל2500 סל"ד (מענין על מה הבוכנות רוכבות אם ככה...) זה מנוע שבלתי אפשרי להרוס אותו עוד.

למעשה כל כך בלתי אפשרי להרוס אותו עוד, עד כי קראנק שבור זה כמו להתניע מנוע ללא ראש מנוע, ושוב, מנוע שיגיע ל2500 בלי ראש מנוע זה פיתוח חדשני ביותר... :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא יודע באיזה צורה הוא בדיוק נשבר,אבל מה שכן הוא המשיך לתפקד עוד יום עם רעש עצבני במיוחד ואז הוא שבק חיים.

יש לי שכן בשכונה שהמנוע שלו עושה גם קולות של נקישות מתכת,והמוסכניק אמר לו שהקראנק שבור ושפשוט ימשיך לנסוע עד שהמנוע ימות ואז שיחליף אותו.

הקראנק יכול להישבר במגוון צורות כמו כל דבר אחר.

איציק.

• תוכן חדש...