Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים לפי'גו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חשמלאי רכב הציע לי מגבים של VISION (או משהו כזה...) שהם תחליפיים ב135 ש"ח! הוא טוען שמגבים מקוריים ל307 עולים בחברה 240 ש"ח! הוא דיבר משהו על עם סנפיר או בלי , בקיצור הוא האכיל אותי קש? או שיש צדק בדבריו?

אגב אח"כ הלכתי לבקר בחנות חלפים בתחנת דלק סמוכה, המוכרת (שניראת לא ממש מבינה ) הציעה לי את אותם מגבים ב50 ש"ח!

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם
היום חשמלאי רכב הציע לי מגבים של VISION (או משהו כזה...) שהם תחליפיים ב135 ש"ח! הוא טוען שמגבים מקוריים ל307 עולים בחברה 240 ש"ח! הוא דיבר משהו על עם סנפיר או בלי , בקיצור הוא האכיל אותי קש? או שיש צדק בדבריו?

אגב אח"כ הלכתי לבקר בחנות חלפים בתחנת דלק סמוכה, המוכרת (שניראת לא ממש מבינה ) הציעה לי את אותם מגבים ב50 ש"ח!

לא סנפיר , אלא ספויילר.

מגב עם ספויילר..

הכי פשוט לצלצל לחברה ולשאול.

המלצה שלי - קנה מגבים של בוש!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוקיי הבנתי, אני אתקשר לחברה ביום ראשון.

1. האם הספולייר הנ"ל הוא באמת כלכך עוזר או שניתן לוותר עליו?

2. האם יכול להיות שעל מגבים ירצו 240 ש"ח? האם כדי להשקיע או לקנות מגבים זולים ב50 ש"ח?

תודה

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם
אוקיי הבנתי, אני אתקשר לחברה ביום ראשון.

1. האם הספולייר הנ"ל הוא באמת כלכך עוזר או שניתן לוותר עליו?

2. האם יכול להיות שעל מגבים ירצו 240 ש"ח? האם כדי להשקיע או לקנות מגבים זולים ב50 ש"ח?

תודה

1. לדעתי , אפשר לוותר.

2. יכול מאוד להיות.

אני מעדיף להשקיע 90 ש"ח בבוש ולהחליפם כל שנתיים , מאשר לקנות מגב ג'אנק ב-50 ש"ח.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1. לא צריך ספויילר ולא צריך נעליים. זה לא עושה כלום, זה לא תורם כלום - סתם מיותר (מטרתו להדביק את המגב לשמשה - אני עוד לא שמעתי על מגב שהתעופף).

2. אני מעדיף לקנות כל שנה "ג'אנק" ב-50 ש"ח וככה אני יודע שיש לי גומי טרי וצעיר לכל החורף ואז חורף הבא אני מחליף מאשר שיהיה לי "בוש" שיתייבש בקיץ ואז שנה הבא אני ממילא יחליף. (ד"א אני לא מבין מה זה "ג'אנק" במגבים זה סה"כ גומי, והמגבים הזולים עושים את עבודתם).

3. לכותב ההודעה - שלא תעיז לקנות מגבים ב-240 ש"ח - זה פשוט שוד לאור יום! :mad2:

זה מה שתעשה - סע מחר לאוטו-דיפו/ACE/הום סנטר. תקנה מגבים חדשים, תן למוכר להסביר לך מה ההבדלים בין הסוגים, במידה וכן תקנה "בוש" אל תשלם יותר מכפול מאשר מגב זול - זה לא שווה את זה.

4. אפרופו מגב מקורי - אין כזו חיה. פז'ו לא מייצרת מגבים, כמו שהיא לא מייצרת צמיגים וכמו שהיא לא מייצרת מצברים וכמו שהיא לא מייצרת נורות. שאתה צריך להחליף צמיג אתה קונה מקורי? פז'ו קונה מגבים בכמויות מאחת החברות הנפוצות שמה (כמו VALVOLINE), בארץ אין ואלבו-ליין ואם יש אז זה יקר מדיי, אז פשוט קונים מה שיש - גומי זה גומי והכי חשוב שלא ייקרע (ובמקרה הזה אם הוא נקרע אז פשוט הולכים לקנות חדש, יש מקרים שאם הוא נקרע אז.... :crazyeyes

פורסם

השיטה הטובה ביותר והחסכונית עם הגומי של המגב אינו גמור (כלומר לא התיבש לחלוטין ואין עליו סדקים)

שטוף את המגב היטב במיים שפשף את הגומי שלו קצת עם סקוצ'ברייט והנה זה פלא המגבים פועלים כמו חדשים.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

אני עובד במוסך ומגבים של פיז'ו הם יקרים לדעתי כדאי לך לקנות מגבים של בוש או חברה מוכרת אחרת תלוי מה יש בחנות אבל לא ב 50 שקל .

אבל אל תיזרוק את הישנים, אם הם לא גמורים שמור אותם לקיץ כי המגבים מתיבשים בשמש וכך תישמור את החדשים גם לשנה הבא.

פורסם

יש מבצע בתחנת דלק ליד הבית שלי

זוג מגבים סינים ב 20 שקל! במחיר כזה אפשר להחליף אותם כמה פעמים בשנה. האמת כשהם חדשים הם מנגבים טוב, הבעיה היא כמובן בקיץ כמו כל המגבים, לכן קונים בקיץ סיני ב 20 שקל ובחורף שמים את הבוש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הערה לגבי ספיילר:

נהיגה מהירה בגשם מחייבת ספויילר שיצמיד את המגב לשמשה אחרת המגב יעבור על השמשה ולא יגרוף את המים.

מנסיון עם ה 206 אני משתש רק באוריגינליים.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

טיפול קומפלט למגבים (זוג קדמי א-סימטרי, אחורי ומילוי מיכל) עולה כ-600 ש"ח אצל

מושך מורשה עבור ה-307. זה החשבון אותו קיבלה אישה מבוגרת כשעמדתי לידה.

התאפקתי לא להגיד כלום. :?

MCS 2008

פורסם
טיפול קומפלט למגבים (זוג קדמי א-סימטרי, אחורי ומילוי מיכל) עולה כ-600 ש"ח אצל

מושך מורשה עבור ה-307. זה החשבון אותו קיבלה אישה מבוגרת כשעמדתי לידה.

התאפקתי לא להגיד כלום. :?

דניאל , יש לך במקרה מושג כמה "טיפול קומפלט למגבים" עולה בסקודה?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אפרופו מגבים ,המלצה חמה שלי לכו על אמריקן איגל (עם הנשר) אני יודע שהיא חברה מסריחה שלא שווה שקל ,אבל המגבים שלה זה יוצא מן הכלל - ממש נהדרים מנגבים בלי להשאיר שום סימן לאורך זמן !!

JDM :twisted:

פורסם
דניאל , יש לך במקרה מושג כמה "טיפול קומפלט למגבים" עולה בסקודה?
:lol: צ'מפיון יגבו פי 2.

100 ש"ח לזוג בוש למגבים הקדמיים, אמריקן-איגל בודד למגב האחורי (20 ש"ח)

ו-9.90 עבור 3 ליטר נוזל כחול למגבים.

MCS 2008

פורסם
:lol: צ'מפיון יגבו פי 2.

100 ש"ח לזוג בוש למגבים הקדמיים, אמריקן-איגל בודד למגב האחורי (20 ש"ח)

ו-9.90 עבור 3 ליטר נוזל כחול למגבים.

תודה.

מגב אחורי של אמריקאן איגל? לא תודה , רק בוש בשבילי..

נוזל מגבים? אף פעם לא דחפו לנו.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...