Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYO\FALKEN מספר שאלות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בינתיים אלו התוצאות...

קיבלתי הצעות לקומהו 712 ECSTA ב1600 ש"ח

ודנלופ SP8000 ב1500 ש"ח.

חייב להודות שאני ממש לא מכיר את הדגמים האלו,אם למשהו יש חשק לכתוב עליהם ועל המחיר שלהם הוא מוזמן.

אגב ,

מה בדבר UNIROYAL?:|

או "ורדסטיין" ?

מישהו מכיר? יכול לרשום משהו עליהם?

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון חם!!!

להלן רשימת סוגי הצמיגים שאני מתלבט לגביהם[וצריך את המלצת חבריי הפורום להחלטה]:

קומהו 712 [1600-1700 ש"ח]

טויו [FZ4 [1800-1900

קומהו אקסטה MX [?]

יוקוהמה 539 [?]

דנלופ SP9000 [?] [סביב ה2100]

גודייר F1 GFD3 [שיקר משמעותית מהשאר לכן לא רלוונטי]

הצמיג במידה 195\50\15

תודה לכולם מראש.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

!Great news

And the winner is....

.......Kumho MX

Definitely the best tire in the bunch you mentioned, excluding the Goodyear which you mentioned is too expensive, but isn't that much better than the MX anyways

Kumho 712 - do not touch, looks okay, grip isn't very good

Toyo FZ4 - made for show, not for go

Yokohama 539 - not too bad, but very stiff sidewall is going to make the ride quality bad

Dunlop SP9000 - nice tire, I prefer the MX though

Buy the MX and have fun with it, it's a great tire for the money, I was just driving a BMW M3 that had those on the race track last month, enjoyed them very much

.Don't forget to set up the optimal tire pressure when you get them so you know when they grip best

מה זאת אומרת??:???:

צמיג יכול להתקלקל?

אני הבנתי מאנשים גדולים ממני, שאם שומרים על צמיג בתנאים נכונים,

הוא יכול להחזיק שנים.... אז הם הטעו אותי?? :neutral:

The rubber loses it's grip after a while, even if the tread looks okay the tire does not offer the original grip as if the rubber was fresh

Always make sure about the manufacturing date when you buy tires, never buy a tire more than a year old, better if you get it a few months old,

especially if you are buying a sport tire

.Moti

פורסם

א ת ה ל א מ א מ י ן ! ! !

נכנסתי כרגע לאתר של "צמיגי נעמן"היבואן הרשמי של קומהו בארץ הקודש...ואין את הקומהו אקסטה MX במידה שלי!!!

די! נשבר כבר. כולה צמיגים! מה הבעיה שלהם לייצר\לייבא במידה הזאת?

בסוףאני אתייאש ואקנה רביעיה של HANKOOK VENTUS 104

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

הגוד ייר יקר!

מה שנשאר כרגע זה להחליט בין פירלי P6000

לFALKEN ZE326

דנלופ? רק אם אקבל מחיר סביר...

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

סתם שאלה לדודו ולשאר..

מישהו ניסה את הצמיגים של ברידג'סטון מסדרת פוטנזה? או טורנזה?

ה-6 שלי נועלת אותם מקוריים מהחברה (205/55/16) והם עושים רושם לא רע בכלל...

דודו, יש סיבה למה אתה מסתייג מהברידג'סטון?

ואני מתעלק ומבקש המלצה (אני גם צריך בקרוב 4 צמיגים לרכב עם התנהגות ספורטיבית:wink: )

בואו נעשה סדר: ערכתי מספר שאלות לפי שמועות ודעות שרצות בפורום בכמה ת'רדים:

1)האם הפירלי מתייבשים מהר מאוד יחסית ולא מתאימים להאקלים בארץ??

2)מהם הדעות לגבי הקומו אקסטה ?

3)מהם הדעות לגבי הפאלקן המקבילים?

4)מהם הרשמים מצמיגי יוקוהומה (לא מדברים עליהם הרבה משום מה)?

5)איפה היום אפשר לדרג את ה-TOYO (בעיקר הפרוקססT1) מבין כל הרשימה שנתתי פה?

שכל אחד ירשום איזה צמיג עבר תחתיו ומה ההתרשמות מטיב הצמיג.

ככה נצליב תשובות ויהיו תשובות ברורות לנושא הצמיגים.

(אם שכחתי/לא ציינתי שם של חברה לצמיגים אז תוסיפו ותרשמו דעה)

אמיר.

פורסם
הגוד ייר יקר!

מה שנשאר כרגע זה להחליט בין פירלי P6000

לFALKEN ZE326

דנלופ? רק אם אקבל מחיר סביר...

Dudu, I'm sorry man, I don't know what to tell you... we were talking about sports tires and all of a sudden you're asking here about tires that aren't even made of rubber... P6000 is about as grippy as charcoal, bad tires, the ZE isn't much better

What happened withthe tires that you originally asked about? the Falken 451 is not a bad tire at all, it's actually a pretty good one

BMW, have you read the previous posts? most of the answers to your questions are already there

.Moti

פורסם

לצערי נשארתי עם מבחר קטן..

קומהו 712

ZE-326

SP-9000

גוד ייר F1

כרגע נראה לי שאלך על הקומהו וזהו... התייאשתי!

גם הציון שלא לא כזה גרוע...

ובטוח שהוא טוב יותר מהפאלקן 326 והטויו FZ4!

אז בטווח מחירים הזה,אין ברירה .

אולי מפירלי תבוא הישועה גיליתי שיש קצת קשרים ומחר נבדוק,השאלה היא איזה דגם של פירלי [שמיובא לארץ] יכול להוות פיתרון בשבילי?

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

.I would definitely go for the Dunlops SP9000 between the tires you're listing, much better than the the 712's

.The few good tires that Pirelli makes are very expensive and I have a hard time to justify the quality vs. price ratio

.If money was less of an object than the number one choice would be the Goodyear F1 GS-D3 but said they are too expensive

.Moti

פורסם

מוטי - אתה נראה כמו מישהו שמבין בצמיגים. אולי אתה יכול להמליץ על צמיגים טובים גם במידות פחות גדולות? אצלי יש 185/55R14 על האוטו, ולצערי רוב הצמיגים שהמלצת (כמו הקומהו MX) לא מגיעים במידה הזאת. יש לי כרגע A539 שהם מצוינים (ובכלל לא פוגעים בנוחות הנסיעה בצורה משמעותית, בניגוד למה שכתבת), אבל כשאחליף אולי ארצה לנסות משהו חדש. הבעיה היא מה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי בדיקות שעשיתי לאחר ההמלצות של מוטי, עולה שהצמיגים שהם ברמת ה"MAX PREFORMANCE" שזו הרמה הגבוהה ביותר, לא ממש מיוצרים במידות קטנות כאלה של R14 וR15, ולרוב גם רק ברוחב של 195 או 205 ומעלה, דוגמא קטנה להמחשה, Bridgestone Potenza RE50/RE50A/RE40/RE40A שבאים OEM עם האיוו ודומיה, מתחילים רק במידה 205/40R17.

פורסם
לפי בדיקות שעשיתי לאחר ההמלצות של מוטי, עולה שהצמיגים שהם ברמת ה"MAX PREFORMANCE" שזו הרמה הגבוהה ביותר, לא ממש מיוצרים במידות קטנות כאלה של R14 וR15, ולרוב גם רק ברוחב של 195 או 205 ומעלה, דוגמא קטנה להמחשה, Bridgestone Potenza RE50/RE50A/RE40/RE40A שבאים OEM עם האיוו ודומיה, מתחילים רק במידה 205/40R17.

מן הסתם אני לא מדבר על MAX, אין לי אשליות שמישהו יטרח ליצור צמיגים ברמה כזאת למידה הפתטית למדי של יבחושים צרפתיים כדוגמת הסקסו שלי. אני "אסתפק" ב-ULTRA HIGH (אם אני לא טועה, ה-A539 הם ULTRA HIGH)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מן הסתם אני לא מדבר על MAX, אין לי אשליות שמישהו יטרח ליצור צמיגים ברמה כזאת למידה הפתטית למדי של יבחושים צרפתיים כדוגמת הסקסו שלי. אני "אסתפק" ב-ULTRA HIGH (אם אני לא טועה, ה-A539 הם ULTRA HIGH)

רוני

אתה טועה, הם לא, הם נמצאים בקטגורית HIGH .

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...