Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYO\FALKEN מספר שאלות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה טועה, הם לא, הם נמצאים בקטגורית HIGH .

נו, עוד סיבה לכך שאני שואף גבוה יותר :wink:

דרך אגב - נראה לי שהופסק ייצורם. באתר של יוקוהמה לא מצאתי אותם, וגם לא בטייראק. הנה הלינק:

http://www.tirerack.com/tires/yokohama/yokohama.jsp

נראה לי שה-AVID החליפו אותם, אם כי זה לא מוצהר בפירוש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוטי - אתה נראה כמו מישהו שמבין בצמיגים. אולי אתה יכול להמליץ על צמיגים טובים גם במידות פחות גדולות? אצלי יש 185/55R14 על האוטו, ולצערי רוב הצמיגים שהמלצת (כמו הקומהו MX) לא מגיעים במידה הזאת. יש לי כרגע A539 שהם מצוינים (ובכלל לא פוגעים בנוחות הנסיעה בצורה משמעותית, בניגוד למה שכתבת), אבל כשאחליף אולי ארצה לנסות משהו חדש. הבעיה היא מה...

רוני

Roni - I didn't say the Yokos are hurting the ride quality, they are just nowhere near as good as tire like the Toyo T1-S for example which has more grip than them.. the Yokos have better turn-in than the Toyos but for a street car I think the Toyos offer much better combination - they have superb ride quality, great grip and traction and quiet operation, you really can't hear them on the freeway

.What more, if you can somehow get the Toyos, I think they ARE in fact made for small sizes too

.A lot of miata guys here in the US run those, miatas have small wheels too

.

:wink: You'll probably need to start working on bringing them ahead of time... I've seen posts of someone on Mx-tuning that has them, find out how

.Moti

פורסם
מן הסתם אני לא מדבר על MAX, אין לי אשליות שמישהו יטרח ליצור צמיגים ברמה כזאת למידה הפתטית למדי של יבחושים צרפתיים כדוגמת הסקסו שלי. אני "אסתפק" ב-ULTRA HIGH (אם אני לא טועה, ה-A539 הם ULTRA HIGH)

רוני

ברכבי הקודם ,נסעתי על פירלי P6000.

לדעתי צמיג מדהים גם ברטוב.

להפתעתי גם הוא בקטגוריית ULTRA HIGE!

אין לי מושג איך אבל מחיר לצמיג עומד על 370ש"חל-195\50\15

כשברכב הקודם 185\55\15 משהו כמו 600ש"ח לצמיג [וזה עדיין כך..]

אני מודה.אין נסיון עם יותר מידי סוגי צמיגים...אבל הפירלי עשה את העבודה.

מה גם שה-UTAG שלו עומד על 180AA

ושל ה712 340AA

יוצא מכך שהפירלי דביק יותר![תקנו אותי אם אני טועה.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...