Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת דוד סגור ..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מחליף את הדוד שלי לדוד של אוטו אחר בעל מנוע יותר גדול (הרי הדוד שלו אמור להיות יותר פתוח משלי בגלל שהמנוע שלו פולט יותר גזים) האם זה אפשרי ?? יפריע לזרימה ?? זה רעיון טוב ??

תודה מראש לעוזרים !

JDM :twisted:

פורסם

תלוי איזה דוד ומי בונה לך אותו,ותאמין לי שיש דודים פתוחים שהם ניראים מבחוץ ממש כמו דוד רגיל,ובנוסף אם בונים לך אותו טוב,הוא גם יהיה שקט כמו המקורי,הצליל ישתנה לך בלחיצה בריאה על הגז אבל מבחינת הרעש -הוא יהיה שקט אף יותר מהמקורי.

פורסם

M&T בא נגיד ככה , אם הדוד לא מתוכנן באמצעות מחשב לפי נתוני פליטה ומנוע זה הכל ניחושים.

בתאוריה דודים הולכים לפי קוטר ולפי כ"ס של הרכב ( KWT זה המרה מסוימת לצורך העינין אז אני לא אתייחס לזה ) אז כל עוד הוא מתאים גם בפרמטרים האילו הוא אמור לעשות את העבודה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

דוד פתוח כשמו הוא-פתוח,אני לא אכנס לוויכוחים,רק אומר לך שאין שום קשר להספקים או להתנגדויות כל עוד מדובר ברכב אטמוספרי בלי סופרצרגר או טורבו,רכב רגיל,כל עוד הדוד נכנס מבחינת גודל - זה עושה את העבודה שלו, לגבי רכבים משופרים, ההבדל הוא שהדוד גדול יותר והצינור הפנימי הוא בקוטר גדול יותר גם כן כדיי שיתאפשר מעבר גזי פליטה יותר בחופשיות.

אין דבר כזה דוד יעודי לפגו או דוד ייעודי לסיטרואן או כל דבר אחר,זה סתאם שטויות.

ולהוכחה, כנס לסדנת שיפורים,תרים כמה דודים פתוחים (למעט אילו שהצינור בפנים מפותל)באויר ותראה שהצינור הפנימי פשוט צינור משוחרר וכל הדוד מסביב בעצם זה להפחית את הרעש.

אז על אילו לחצים אתה מדבר?

פורסם

או קיי M&T , בא נתחיל שוב.

א. הבחור לא שאל בקשר לדוד פתוח , הבחור שאל בקשר לדוד רגיל , דוד רגיל עם מחיצות וכו.

ב. אם איו קשר להספקים והתנגדויות אז למה צנרות פליטה של רכבים אטמוספרים באים בעובי שונה בין רכב לרכב? ולמה כל חברה מקצועית מקטלגת את הדודים שלה לפי קוטר וחלקן גם לפי הספק הרכב שעליו הוא אמור ליהיות ? ( שזה ומיקום התושבות הוא רוב המשמעות של דוד יעודי ד"א , לדוגמא כנס לסופרספרינט לאתר ותראה שלכל רכב ולכל מנוע לפי נפח כ"ס וכו הם מציעים דודים אחרים , רמז ל106 1400 ולאוטו שלי 306 2000 זה לא אותם דודים , לא אותם קטרים וכו.... )

ג. דודים פתוחים שוב שהם לא נושא השאלה נבדלים בעיקר בקוטרם , סוג חומר האיטום מסביב ( הצינור מוקף בחומר מיוחד ש"בולע" חלק מהרעש) , החומר מהם הם עשויים ( לדוגמא פח או נירוסטה * והחיצוניות שלהם , או היופי בעיני המרכיב.

זה שהרבה מקומות בארץ הולכים על גישת ה"זה יראה מגניב על האוטו ולא משנה שום דבר אחר גם אם זה דוד שמיועד ל100 כ"ס לרכב עם 200 או ל300 כ"ס לרכב עם 100 לא אומר שהם צודקים ב100%, להם יש אינטרס למכור ורעש כמעט כל דוד יעשה והאוטו יניע ויסע.

M&T , תעשה לי ולשאר החברים בפורום טובה , ותקרא לעומק את מה ששואלים ובנושא שאתה לא חקרת או יודע 100% אל תענה כאילו זה אמת לאמיתה וחוקי הפיזיקה בידיך

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...