Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי אופל קדט מודל 87 ושמתי לב בזמן האחרון שהיא נוטה לזלול כמות גדולה יחסית של נוזל קירור

מה יכולה להיות הסיבה לכך?

פורסם
שלום.

ברשותי אופל קדט מודל 87 ושמתי לב בזמן האחרון שהיא נוטה לזלול כמות גדולה יחסית של נוזל קירור

מה יכולה להיות הסיבה לכך?

ל BMW 123 שלום רב! מכיוון שאני מודע להסטוריה של הרכב הנ"ל, ומכיוון שאופל מערכת הקרור היא מערכת סגורה, הכולל מיכל עבוי, אין שום הצדקה לחוסר של אפילו, גרם אחד של מים,

לכן ההסבר היחידי ,לחוסר המים היא נזילה בלבד.

מכיוון שהרכב אחרי שפוץ ראש , כידוע לי, יש להתמקד בחיפוש אחרי נזילת מים,

באזור ,משאבת המים, וצנרת חימום,יש לבצע בדיקה בלחץ, במכון רדיאטורים!

בדוק סדר ודווח בפורום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יכול להיות שהמים רותחים ,הרכב מתחמם והמים מתאדים לך , האם חום המנוע הוא רגיל או קצת מעל? אפילו שהמערכת סגורה,עדיין שיש חימום ייתר של המים, הם מתאדים,אין מה לעשות.

פורסם
יכול להיות שהמים רותחים ,הרכב מתחמם והמים מתאדים לך , האם חום המנוע הוא רגיל או קצת מעל? אפילו שהמערכת סגורה,עדיין שיש חימום ייתר של המים, הם מתאדים,אין מה לעשות.
מים אינם מתאדים!

מים נעלמים בגלל נזילה, או באטם ראש שרוף/פרוץ, כשהמים מתאדים דרך חדירה לסעפת פליטה לצנרת הפליטה, ומשם לאטמוספרה בצורת עשן לבן וסמיך(לא במקרה הזה) .

בברכה

צביקה

פורסם

תתפלא, אני קיבלתי את המידע הנ"ל ממקום שמתמחה ברדיאטורים ונאמר לי מפורשות,אם הרכב רותח, המים רותחים ונוצר אידוי ,גם המערכות מים סגורות,עדיין הרכב ייאבד מים.

פורסם
מים אינם מתאדים!

מים נעלמים בגלל נזילה, או באטם ראש שרוף/פרוץ, כשהמים מתאדים דרך חדירה לסעפת פליטה לצנרת הפליטה, ומשם לאטמוספרה בצורת עשן לבן וסמיך(לא במקרה הזה) .

בברכה

צביקה

התחממות מנוע תגרום לאידוי נוזל קרור, גם במערכות סגורות.

ראשית לבדוק את פקק הלחץ של הרדיאטור (או של מיכל העיבוי), יתכן ואינו מחזיק לחץ.

פורסם

ביינתים זה לא כלכך קריטי, זה סביל....

אבל בהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני אלך למכון רדיאטורים...

יקרה משהו אם אני יוסיף מים על הנוזל קירור?

פורסם
ביינתים זה לא כלכך קריטי, זה סביל....

אבל בהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני אלך למכון רדיאטורים...

יקרה משהו אם אני יוסיף מים על הנוזל קירור?

...רצוי מי קרור, או מים מזוקקים /מי מזגן!

בברכה

צביקה

פורסם

למה לחסוך כמה שקלים ולגרום לנזק בלתי הפיך למנוע?!

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...