Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווקס לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג לשטוף היטב את האוטו שלי פעם בשבועיים בממוצע. אני פשוט לא בוטח במכונות השטיפה האוטומטיות (שורטות!!!).יש לי נוזל שטיפה וסמרטוט טוב לנקיון מבחוץ, ואני גם נהנה מזה. הייתי אבל רוצה לדעת האם שווה לעשות ווקס לאוטו, האם זה באמת מגן על הצבע? האם ואיך אני יכול לעשות את זה לבד?

guyg

פורסם

כשאני שוטף את האוטו, אני שוטף אותו קודם כל בעזרת סבון גוף נוזלי (ברמת חומציות ניטרלית - מה שטוב לעור טוב גם לרכב).

לאחר שאני שוטף במים את הסבון מהרכב, אני ממלא שוב דלי מים ושופך לתוכו קצת וקס נוזלי. עובר שוב על האוטו (עם ספוג, כמובן), שוטף שוב ע"י שפיכת דלי מים ולסיום מנגב עם ג'ילדה את הפח ואת החלונות עם נייר עיתון (אין כמו השיטות של פעם...).

בתוך הרכב, אני מורח על כל חלקי הפלסטיק והסקאי (מלבד ההגה ותפוח ידית ההילוכים) ספריי סקאי בניחוח "אוויר צח" (של טרטל ווקס, אם אני לא טועה).

אוהד.

פורסם
כשאני שוטף את האוטו, אני שוטף אותו קודם כל בעזרת סבון גוף נוזלי (ברמת חומציות ניטרלית - מה שטוב לעור טוב גם לרכב).

לאחר שאני שוטף במים את הסבון מהרכב, אני ממלא שוב דלי מים ושופך לתוכו קצת וקס נוזלי. עובר שוב על האוטו (עם ספוג, כמובן), שוטף שוב ע"י שפיכת דלי מים ולסיום מנגב עם ג'ילדה את הפח ואת החלונות עם נייר עיתון (אין כמו השיטות של פעם...).

בתוך הרכב, אני מורח על כל חלקי הפלסטיק והסקאי (מלבד ההגה ותפוח ידית ההילוכים) ספריי סקאי בניחוח "אוויר צח" (של טרטל ווקס, אם אני לא טועה).

אוהד.

ולאחר שאתה שוטף את הרכב עם ווקס ומים לא נשארת לך שיכבה של ווקס על הפח ?

ואם לא, איך אתה יודע שזה עוזר במשהו בכלל ?

הרי ווקס צריך להתייבש מעט על הפח ורק לאחר מכן יש להסירו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...