טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,346 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
האם ניתן לשים ספייסרים רק מאחור או רק מקדימה או שתמיד עדיף על כל ה4 גלגלים? האם ספייסר של 3 מ"מ מחייב החלפת ברגים? האם פשוט מזמינם מאתר בחו"ל כגון זה: http://www.performancecenter.com/products/?searchtype=d&sortorder=A&productcategory=Wheel+Spacers&category=Wheels+%26+Tires&maincategory=Wheel+Accessories&mode=change&sf4=Universal+Fit+Applications&sf5=4-lug מפרקים כל גלגל ,שמים את הספייסר ומבריגים בחזרה, האם בזה נגמר הסיפור? מהן ההשלכות של הרכבת ספייסרים רק מקדימה או רק מאחורה? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת רק_יפני, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכב בו מידת הגלגלים 185/60R14 , שינוי למידת גלגלים 195/45R16 ישפיע לרעה על המומנט ?
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
- 2 תגובות
- 942 צפיות
שברולט אלרו. החל מ-80 קמ"ש ומעלה יש רעש שריקות שנשמע לי מכיוון החלון הקדמי. ככל שהמהירות גוברת הרעש חזק יותר. יש מצב שהרעש מהמגבים? היה לי באוטו אחר רעש דומה מהאנטנה של הפלאפון שהיה מפסיק כשהייתי מפרק אותה. אבל עכשיו הדבר היחידי שבולט מהאוטו זה המגבים. אם כן האם יש פתרון? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אלו הטורבויים שלי: http://www.cardomain.com/memberpage/657283/10 מי יכול לעזור לי לזהות איזה מגדשים אלו...? בברכה מושיק גלימידי. אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל להעלות את התמונות...
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שמי עמית ובבעלותי פונטו s 1100 סמ"ק אני אוהב מאוד את הרכב שלי.. אני רוצה לחזק מעט את המנוע מבדיקה שערכתי יש חברות שמרכיבות קיטים טורבו לרכב שלי בחו"ל בעלות של 2000 יורו.. שזה המון .. אבל זה דורש המון שדרוגים והתקנות וגם רוצח ת'מנוע... ( מ55 כוח סוס ל101 כוח ) ראיתי שקיימים אופציות שונות להוסיף כוח כגון מגדש חשמלי או מגדש עם רצועה.. אני מחפש עצה או רעיון פרקטי על מנת לסייע לי בחיזוק הביצועים ובלי להחליף מנוע..
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי במוסך והחלפתי קלא'צ בפונטו שלי ומאז המד מהירות רועד על ל60 קמ"ש מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת quantum, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 881 צפיות
GMC סונומה 96. השעון לא עולה מ50 מעלות.עם מזגן פועל מגרד את ה 60. כמו כן בהתנעה כשהמנוע קר לחלוטין(בבוקר) המאוורר נכנס לפעולה מיידית. האם זה מעיד על בעיית טרמוסטט?
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. ביצעתי חיפוש לגבי הנושא ולא מצאתי תשובה קולעת.. ובלינק שאיציק נתן לא הבנתי כלום. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=314&highlight=%E7%F6%E9+%F1%F0%E8%E8%E9 הרכב שלי הוא 306, מנוע 1.8 ליטר. הרכב נקנה לפני כמעט חודש, והמוסך מורשה שטיפל בו ב-10 שנים האחרונות אמר לי לקנות שמן חצי-סנטטי 10W-40. היום אבא שלי קנה לי שמן של דלקול שהוא סנטטי מלא.. לכן אני שואל בטרם אני מחזיר אותו לחנות. רציתי לשאול מה ההבדל בין חצי-סנטטי לסנטטי? מהו הסוג המומלץ? (כמו שהמליצו לי או שיש יותר טוב?) המטרה היא להחליף את כל השמן ברכב כחלק מיישור קו שאני מבצע.. מצטער אם היה כבר שרשור בנושא. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
פחחים
מאת ההילוך השישי- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב אנשיםם ... אני מחפש פחח טוב ובמחיר טוב שיתקן לי תילדה תודה....
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. -בולמי זעזועים קדמיים. אילו חברות מייצרות את המקוריים ואילו את התחליפיים? מה עדיף ומה המחירים בחנות חלפים של היבואן או בחנות חלפים רגילה? -תושבות גיר ותושבות מנוע. אותן השאלות בדיוק. -כיוון פרונט ותיקון זווית גלגול. צריך המלצה למכון פרונטים (עדיף שעושה כיוון פסיבי) באיזור חיפה והמפרץ. -ניקוי מערכת קירור/חימום פנימית. איך מתבצע ואיפה? (אני מאמין שאוכל לעשות לבד, אם אשיג את הכלים, הסבר על אופן העשיה יעזור -נזילות מתיבת ההילוכים. נאמר לי במכון הבדיקה שבקסארה הגיר האוטומתי זו מערכת סגורה ורק במוסך יוכלו לבדוק זאת. בכל אופן, אשמח לקבל המלצה על שמן גיר לגיר האוט' של הקסארה. זה כל מה שאני זוכר לבנתיים מן תוך הבדיקה,…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אתמול, אחרי 5 חודשים של חיפושים סוף סוף קניתי האצ'בק ידנית... הרכב שנת 93 מנוע 1.5 ידני עבר 172 אלף ק"מ אני מצרף טופס בדיקה בשביל שתעזרו לי לבנות תוכנית ליישור קו לאוטו... כמו כן, בעיה שדיי מעצבנת אותי זה שהאוטו קופץ כאשר עוזבים או נותנים גז בהילוך ראשון ושני, אומנם אני לא התרגלתי לידני עדיין, אבל התופעה נראת לי קצת מוגזמת... תודה
הודעה אחרונה מאת problema, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7936105262&category=33742 רק הפילטר שווה את המחיר לא?
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, ערכתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי.. לכן אבקש זאת בעצמי האם אתם מכירים מוסך אשר מטפל באהבה באמריקאיות, ועם זאת גם הגון במחיר? באזור ראש העין-פ"ת והסביבה... תודה מראש, מור
הודעה אחרונה מאת unplugged, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו פעם נתקל בקיט הזה שגורם למכסה באג'ז להיפתח ככה? נראה מוזר.... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7936398506&category=33656
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול, הרכב עמד במקום והיה מונע למשהו כמו 15-20 דק'...ופתאום ראיתי אדים לבנים מהמכסה מנוע, אני רוצה לציין שהטמפ' היתה בסדר גמור באמצע, והאדים היו לבנים, כיביתי את האוטו ופתחתי מכסה מנוע האדים הגיעו מהמיכל של מי הרדיאטור ולא מהרדיאטור עצמו. המתנתי שהכל יתקרר, ותוך 5 דק' כל המים יצאו מלמטה...אני כמעט בטוח שלא מהרדיאטור, בגלל שהיה לילה ואני מנתניה והיתי בכ"ס החלטתי למלא מים ולבדוק כל 10 דק' של נסיעה, ואם ירד אני עוצר. מילאתי מים וראיתי שלא נשפך כלום...התנעתי ונסעתי הבייתה והכל היה בסדר, הסתכלתי והמים ירדו רק במיכל, קמתי היום בבוקר נסעתי למוסך, הוא בדק 40 דק', והמים חזרו אגב מעצמם לMAX, קיצר לא נשפך כלום והוא שם מד לחץ כזה...כלום כלום כלום... למישהו יש מושג מה קרה????? …
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי פיאט אונו 70S שנת 93, למאורר (של המזגן) יש כמה מצבים- 0, 1, 2 ו-3 (0 כבוי -3 עוצמה חזקה), הבעיה שלי היא שהמצבים 1 ו-2 לא עובדים ז"א או שהאיורור כבוי או שהוא על העוצמה החזקה ביותר(3). פרקתי את הכפתור (בורר העוצמה) ובדקתי האם הרמות 1 ו-2 סוגרים מעגל והבורר נמצא תקין.. איפה הבעיה, האם זה איזשהו פיוז (אם כן איפה הוא נמצא, עברתי על כל הפיוזים האפשריים בתוך הרכב, מתחת להגה...) מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה.
הודעה אחרונה מאת gilgil, -
-
האוטו נחנק במהירות גבוהה 1 2
מאת sl-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי סובארו DL 1600 . אתמול נסעתי הביתה ולפני כן תידלקתי בתחנת דלק דור מול קניון איילון.בדרך כלל אני לא מתדלק בתחנה זו. כשנסעתי הביתה האוטו נחנק במהירות 100 פלוס .בתוך העיר האוטו נוסע טוב אבל כיצאתי לכוון בייתי האוטו נחנק בכל עליה וירד ל 60 קמ"ש .היום נסעתי למוסך קרבורטורים וניקיתי את הקרבורטור. אמרו לי כי משאבת ההאצה לא תקינה ואז החליפו לי .האוטו אכן הגיב יותר טוב עד לעליות ושוב נחנק לי בעליות ובמהירות 100 פלוס . יש למישהו עיצה מה לעשות? מחר אני חוזר למכון קרבורטורים.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
לפני כחודש עשית י טפול ראש מנוע (גם הוחלפה רצועת טיימינג) וכן טופלה מערכת הקירור(הוחלף רדיאטור וכל צנורות מערכת הקירור. בשבועיים האחרונים מופיעה תופעה מוזרה.יש נוזל קירור אך כשהרכב עומד ברמזור מכוון הטמפרטורה מתקרב לתחום האדום.כמובן אני עוצר והמנוע בנגיעה חמים ולא חם מאוד כפי שהייתי מצפה.אגב גם המאווררים לא פועלים מה קורה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בתחילת שבוע הבא, אני מתכנן להחליף 4 צמיגים ברכב שלי ומיד לאחר מכן לבצע כיוון פרונט. אז כך, מידת הצמיגים ברכב שלי היא: 205\45\16 נוסף על כך ישנו כיתוב ZR על הצמיג. לפני כחודש ביררתי על צמיגים לרכב זה והומלץ לי לרכוש צמיגי Falken, נאמר לי שהם טובים מאוד ומומלצים ביותר. נוסף על כך הם יחסית זולים, כ650 ש"ח לצמיג. מדובר על צמיגים בתצורת V כמו שיש לי עכשיו בערך (godyear שבאים עם 206 CC שני ליטר). הייתי רוצה לדעת עם למשהו יש נסיון עם הצמיגים האלו והאם הם טובים. בנוגע לחברה, הבנתי שזו חברה טובה מאוד שנותנת ערך טוב מאוד לכסף. נוסף על כך הייתי שמח לקבל המלצות נוספות לצמיגים טובים (אך זולים יחסית) לא נראה לי שאוכל להוציא יותר מ750 ש"ח על צמיג (!). נוסף על כך היי…
הודעה אחרונה מאת NadavRally, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה: דיאטסו אפלאוס 96 אוטומט 1. בזמן נסיעה אחורה ולאחר מכן לחיצה על דוושת הבלמים יש דפיקה באוטו מאין בום כזה שבה נראה לי מלמטה משהו כזה הקטע שזה קורא רק בזמן נסיעה אחורה ולחיצה על הדוושת הבלימה גם עם האוטו עדיין לא עצר פשוט בזמן הבלימה זה קורה מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה? 2. יש מצב גם שזה קורא גם בזמן נסיעה אחורה ללא קשר ללחיצה על הבלם אבל עוד לא הספקתי לבדוק אז מה יכולה להיות הבעיה עם המקרה כזה? מה יכול להיות במצב 1 ומה במצב 2 נראה לי 2יכול ליהיות יותר גרוע מבקש חוות דעת שלכם + עלויות והמון תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
החלפתי מסרק הגה בפיסטה שלי +4צמיגים מטעמי טסט וההגה לא ישר שאלתי היא צריך לבצע כיוון פרונט? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איביזה. מישהו יודע איפה אפשר למצוא חלקי חילוף לקרבורטור? פירוקיות באזור השרון(עברתי על כולן אבל בכל זאת..) או כל דבר אחר.. תודה.. פלויד.
הודעה אחרונה מאת floyd69, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום רב, היום בבוקר לאחר ההתנעה, נדלקה ברכב (הונדה סיויק 1991) נורת התראה אדומה של הבלמים. הנורה נדלקה ונכבתה לסירוגין במשך כמה דקות, בכל פעם כאשר לחצתי על הדוושה. לאחר כמה דקו הנורה כבתה לחלוטין ולא נדלקה עוד. זו הפעם הראשונה שאני רואה שהנורה הזו נדלקת. כמו כן, שמתי לב שהיום הרכב כולו (מנוע, גיר) היה קר במשך כמה דקות לאחר התנעה, עד לחימום ופעולה נורמלית, עקב מזג האויר כמובן. בדקתי נוזל בלמים ולא היתה שום בעיה. האם ייתכן שיש קשר לקור (נוזל בלמים קפוא?), או אולי כתוצאה מכניסה לשלולית מייד עם תחילת הנסיעה? תודה.
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר מעוניין לבנות מוט מייצב עליון,הרכב הוא פגו 205, השאלה היא האם ניתן לבנות לבד? האם בורק אחד מכל צד זה מספיק? האם חייבים למקם אותו על בית הבולם? והאם התקנת מוט כזה חוקית מבחינת טסטים וכאלה..... תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב... לאחרונה אם בואם של הימים הקרים שמתי לב שטמפ' המים לא עוברת את ה1/4 אפילו אחרי נסיע ממושכת ב3000 סל"ד. עד כמה שידוע לי כאשר המנוע קר מידיי ולא מגיע לטמפ' עבודה אופטימלית אז ניצול ושרפת דלק לא מלאה אשר לבסוף את העניין מרגישים בכיס (הסבר בצורה מאוד מאוד גסה. יש כמובן עוד התוצאות לעניין לא עקרוני). ברכבי הוחלף רדיאטור לפני כ5 חודשים. תודה מראש L.A
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
עם (סוף סוף) בוא החורף אלינו לטובה,הגיע הזמן לבצע"טיפול מגבים" : זרוע(מול הנהג) משוחררת וחופשיה. (שב 100-110 קמ"ש היתה מנופפת לי לשלום, והקשר בינה ובין החלון היה מקרי בהחלט. ) ומגבים שידעו ימים יפים יותר. קפצתי היום לבקר את הפרסי,הגעתי אליו עם הזרוע הישנה,לא היה לו במלאי ועל הדרך החלטתי לקחת זוג בוש 18 אינץ עם ספוילר(אולי זה מה שיחזק את הקשר בין המגב לחלון). לאחר הרכבתם הצליח הפרסי להשיג זרוע קצרה (כך שפעולת הפירוק וההרכבה על עצמה חזרה). והתוצאה:ב 140 -150 קמ"ש (לפני שירד גשם-בישורת) המגבים לא זזו וכשהתחיל לרדת פעולת הניגוב היתה מושלמת וללא רעשים. וכל זה ב100 ש"ח מזומן ושבת שלום. ניצן
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קניתי רכב לפני חודש הרכב עבר טיפול פעם אחרונה לפני שנה 11 אלף ק"מ אני רוצה לקנות את כל הרכבים שצריך להחליף בטיפול וללכת למכונאי שיעשה את הטיפול איזה רכבים צריך להחליף? פילטר דלק,שמן,אויר,מזגן שמן מנוע, פלהגים. בדיקות שמנים ובולמים משהו חוץ מזה? מכונאי שאני אולך עליו לא מקצועי במכוניות ספורט בגלל זה הוא לא יכול להמליץ לי איזה רכבים לקנות שמן שרשום בחוברת הוא 10-40\5-40 אני הולך על 5-40 מה מחיר סביר של 5-40 esso ? איפה תמליצו לקנות(איזור נתניה)? האם מומץ לשים פלגים split fire? של איזה חברה? פלגים שכרגע באוטו Spark plug. האם זה רעיון טוב לעשות ככה את הטיפול או פשוט ללכת למוסך audi ולישפוך ימבה כסף כל עצות אחרות יתקבלו בשמחה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת X-Kent, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם כשמחליפים או משפצים גיר אוטומטי בלאונה, האם גם מפרקים\מורידים\משפצים, את הדיפרנציאל או שאין קשר?
הודעה אחרונה מאת רק_יפני, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
פיאט אונו 96 מנוע 1.4 זה קורה בזמן האחרון ללא קשר למזג האוויר אחרי מנוחה של יותר מ 4 שעות שאני מתניע האוטו קצת מגמגם כאילו הטורים נמוכים והמנוע הולך להכבות גם אחרי כמה דקות זה נמשך וגם בנסיעה אם נוסע מאוד לאט (10 קמ"ש בפקק או שמאט לפני מכשול בדרך) אז האוטו מתחיל לקפוץ קצת גם אחרי שהמנוע מתחמם ואחרי יותר מ 10 דקות זה ממשיך ככה * זה לא קורה תמיד * זה מפסיק רק במקרה אחד אפשר לסדר את זה תוך דקה אחת אחרי נסיעה עם טורים גבוהים אחרי דקה אחת, לדוגמה בשני בעלייה במהירות 45-60 אחרי זה המנוע חוזר להיות פיקס ואפשר לסוע בפקק על 5 קמ"ש ללא גז וללא שום קפיצות או גמגום מה זה יכול להיות האם זה תקלה/ליקוי שצריך לסדר ? אני חושב על סתימה קטנה במערכת ההצתה/הזרקה…
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 980 צפיות
אודה אם מישהו יוכל לעזור לי לאתר את מקור הבעיה: אחרי שהקלאץ' נלחץ, לא משנה אם מעבירים הילוך או לא, הוא חוזר רק כעבור כמה שניות ועושה רעש מוזר. ההילוכים עצמם מועברים בסדר. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת shlomub,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 400 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אריה שאג
- eliordadon
- teyal
- llaavvii
- nechmya
- mottis
- SlowRide
- hans
- Coresh
- danbr
- tomerR
- falou