טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,344 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 5 אלף צפיות
אני רואה יותר ויותר סיוויקים כמו שלי שמחליפים את בלמי התוף האחוריים בבלמי דיסק. רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה דיסקים מתאימים לסיוויק שלי ( קופה 95 ) ? ההתקנה היא החלק הקל משום שאני עובד במוסך ויש לי את הידע הדרוש , אני פשוט צריך לדעת בביטחון מה להזמין ( צלחות של איזה רכב , כולל קליפירים ). בתודה ,בני . נ.ב : אם יש פה מישהו שכבר התקין מערכת כזאת ויש לו טיפים לתת , אני אף פעם לא יתנגד להצעה טובה....
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
טיפול גדול לרכב
מאת ultra- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פיאט אונו 93' 155.000 ק"מ מנוע 1400 סוף סוף נושם לרווחה טיפול גדול לרכב : 1 . החלפת כל הרצועות 2 . תיקון גיר משוחרר : בוקסה + עוד חלק ששכחתי את שמו 3 . החלפת שמן מנוע 4 . החלפת פלגים 5 . החלפת בלמים קידמיים + צלחות 6 . שמן גיר 7 . החלפת רצועת טיימינג 8 . החלפת פילטר דלק , שמן , אוויר 9 . בדיקת צינורות בלמים 10 . ניקוי מצבר + הוספת מים מזוקקים 11 . שטיפת מנוע 12 . החלפת גומיות צירייה 13 . החלפת גומיית אטם 14 . חיזוק בלם יד סה"כ : 950 ש"ח כולל עבודה !!! בוצע ע"י חבר מוסכניק
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצוני לדעת כמה הספק יש ל306 XSI שנת 99 והאם המנוע הוא 16 שסתומים? והאם יש הבדל בינה לבין השנים של 95-97???
הודעה אחרונה מאת Moshe_P, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. עכשיו כשיש גשם חזק התחילו להיכנס מיים לתוך הבגז', ובכמויות די גדולות.. המיים מתרכזים בעיקר בתאים האלה לכלי עבודה. בדקתי את הגומיה של הבגאז' והיא נראית בסדר, השאלה שלי זה האם מישהו יודע על עוד מקומות פוטנציאלים בסובארו לנזילה? תודה.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משיטויטים באינטרנט ראיתי שיש דבר כזה ,במקום כונס אויר על מכסה המנוע, עושים מין כונס אויר מתחתית הרכב או מקידמת הרכב,כך שגם לא רואים את זה וגם מבחינת יעילות זה אותו הדבר. אם אפשר לינקים או כל חומר עזר בנושא. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
{פונטו ספייס אוטומטית 2001. ברקסים קדמיים הוחלפו לפני 19K ק"מ ואחוריים לפני כ- 10K ק"מ}. שיצאתי מהחניה היה חשוך יחסית וראיתי שלאחר הורדת ההנדברקס הנורה שלו (סימן קריאה אדום) נשארת דולקת חלש מאוד. ניסיתי להרים ולהוריד כמה פעמים את ההנדברקס אבל זה לא שינה (עם או בלי לחיצה על דוושת הבלמים). בלי קשר לתופעה בדקתי רגע לפני את גובה נוזל הבלמים והכל תקין וכמעט ואין בו שום שינוי לעומת בדיקות קודמות (קרוב ל- MAX). הנורה דלקה חלש מאוד כל הדרך הביתה וליד הבית בדקתי מספר בלימות חזקות מאוד ולא נדלקה שום נורה נוספת גם בזמן הפעלת ה- ABS. בפונטו שלי נורת בלם יד דולקת מעידה על גובה נוזל בלמים נמוך או בשילוב עם ה- ABS דולק על בעיה במע' ה- EBD. אבל אין בהם בעיה והאוטו עוצר מצוין.…
הודעה אחרונה מאת אוהד מ., -
-
- 3 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=35227&item=4507297099&rd=1 עוד חייה מוזרה: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4506054228&indexURL=0&photoDisplayType=2#ebayphotohosting
הודעה אחרונה מאת רק_יפני, -
הגה נמוך מדי
מאת nissan-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
דבר מוזר יש לי באוטו,ההגה אצלי נמוך במיוחד, ברווח בין הדשבורד והפלסטיק שמכסה את מנגנוני הידיות(וינקר,מגבים) ישבערך 2 ס"מ ,ברכבים אחרים מהסוג הזה שמתי לב שההגה נמצא במצב הכי גבוה ואצלי לא. הרכב הוא ניסן סאני 93, ללא הגה כח, ללא כיוון גובה,ללא תאונות שקשורות להגה. 1. מה אפשר לעשות ? 2.כמה זה יעלה לי ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, מדובר בפיאסטה 2002 ידנית אשר עברה 80,000 ק"מ. הבעייה היא שהרבה פעמים כאשר אני מעביר להילוכים 2+3 מורגשת התנגדות מצד ידית ההילוכים להכנס להילוכים ולפעמים מלווה בוויברציה כאשר משלבים, כאילו אין הפרדה מושלמת. הרכב היה במוסך ושמן הגיר הוחלף, שיפור קטן, אבל הבעייה נשארה. אין שום חוקיות בתופעה, והיא יכולה להופיע בכל מהירות, בכל טמפ' מנוע ובכל סל"ד. במוסך אמרו שהגיר תקין וכמו כן גם הקלאץ'. אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון תודה גיא.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
אחרי כמעט חודש ZX שלי יצאה מהמוסך אבל הבעיה כמעט ולא נפתרה. גם אחרי שהחליפו משאבה ו 3 צינורות שמן שנשברו במהלך נסיעה, עדיין יש רעשים והרגשה כאילו הרצועה מחליקה כשמסובבים את ההגה במקום. בבקשה אני צריך עזרה. 1. איזו משאבה חשמלית צריך, של 106 או 306 ? 2. האם אפשר לפתור את הבעיה בלי משאבה חשמלית ואיפה ? 3. יש למישהו משאבה חשמלית ?
הודעה אחרונה מאת Spanky, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מאז שתיקנו לי הרכב מתאונה, כולל שיפוץ והחלפה של כל חלק כמעט באזור הסרן הקדמי, משולשים ציריות, גשר... יש עכשיו רעש כל הזמן מאחד הגלגלים בצד שמאל, לא סגור אם זה אחורי או קדמי, שומעים בעיקר בניוטרל, רעש שמתגבר עם מספר סיבובי הגלגל, מצטער שאין לי המחשה יותר נורמלית, אבל זה נשמע ככה: ווויייי יוווו, וייייי יווווו, וייייי יווווו, ויייי יוווווו ואז נגיד מתחילים לסוע יותר לאט ויייייייייייייי יייווווווווווווווו ויייייייייייייי יוווווווווווווווו ויייייייייייייייייייייי יווווווווווווווווווו..... מה זה יכול להיות? דרך אגב גם המיסבים הוחלפו. עוד שאלה- אם אני מתחיל קצת חזק מהמקום אז האוטו די מאבד שליטה וההגה מסתובב לצד ימין, למה זה?
אני מעוניין להחליף את השפריצרים המקוריים שהגיעו עם הרכב לשפריצרים כמו שיש בגולף או באיביזה שזורקים מים על כל החלון מישהו יודע איפה אפשר לקנות (באיזור השרון) ? האם זה מסובך להחליף?
הודעה אחרונה מאת MX-5, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת האם אפשר ללכת לרפד ולבקש ממנו להחליף ברכב כמו שברולט קמארו ופונטיאק פיירבירד משנת 1995 ומעלה את ה-4 מושבים ל5 מושבים: להלן המושבים הרגילים של פונטיאק פיירבירד: http://home.earthlink.net/~crtnc/MVC-025S.JPG האם זה חוקי בכלל?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
איפה ניתן לרכוש הידרומטר (עדיף ירושלים) ? ומה מחירו?
- 13 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
חברה אני באמת חייב עזרה דחוף כי אני צריך תשובה עד הבוקר נסעתי היום בערב ובמקרה עליתי על בור והתפוצץ לי הצמיג ( יש לי מגנזיום ) בכול מקרה רשום בבגאז ( מדבקה ) שאין להשתמש בברגים של המגנזיום לגלגל הרזרבי בגלגל הרזרבי לא היה ברגים ואבא שלי אמר שזה בסדר לחבר ( לפחות לנסיעה קצרה ) בכול מקרה נסעתי משהו כמו 15 קילומטר מאז והכול היה בסדר אני חייב לדעת אם לנסוע עם הרכב בבוקר לעבודה א באוטובוס זה באמת קריטי ? תודה רבה למי שיעזור זה באמת חשוב ( עניין של בטיחות ) מתן
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 11 תגובות
- 16.6 אלף צפיות
כשנסעתי בכביש המהיר, המגב הימני פתאום השתחרר ועף לו מהזרוע (איש לא נפגע,נסעתי כמעט לבד בכביש, סיפור מלא בפורום הכללי). הזרוע המשיכה לנגב לעוד כמה שניות, תוך צווחה קורעת אוזניים מהשמשה. הפסקתי את הניגוב ועצרתי בצד כשיכלתי וחבר יצא לשלוף את הזרוע כלפי חוץ. כשהגעתי הביתה העברתי אצבע על השריטה והיא לא ממש עמוקה אבל מעט מורגשת. כיצד ניתן לטשטש או להסתיר את השריטה מבלי להחליף את כל השמשה הקידמית?? תודה, יוסי.
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני שעה יצאתי עם הרכב שברשותי (אופל קדט מודל 87) ובאמצע הנסיעה הוישרים פתאום הפסיקו לעבוד. יצאתי החוצה וניסיתי ל 'לעזור' לוישר לעבוד אך הוא נשבר ונשאר לי ביד. אבחנתי הראשונית הייתה כי נשרף פיוז או לחילופין בעיה במנוע הוישר. לאחר שבדקתי את הפיוזים ומצאתי שהם תקינים התברר שהבעיה (לערכתי) היא במנוע הוישר. השאלות שלי: א. מה הסדר גודל מחיבת מחיר של מנוע כזה ב.האם זה בעיה להחליף את המנוע לבד תודה מראש לעוזרים! ההודעה נכתבה ע"י bmw123
הודעה אחרונה מאת bmw123, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
קראתי בקטלוג של SIMMOTA שמשאבת מים מכנית, מה שיש ברוב הרכבים,גורעת מהמנוע כ 20 כ"ס, אם מתקינים משאבת מים חשמלית אז גם מרוויחים את ה כ"ס בחזרה וגם מקבלים משאבה יותר חזקה, האם זה נכון? האם זה עד כדיי כך משמעותי? http://www.projecttransam.com/projects9.asp http://www.holley.com/HiOctn/TechServ/TechInfo/WPTech.html
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הערב עצרתי ברמזור ושמתי לב : א. האוטו רועד (בעיקר מורגש בדשבורד) ב. מן הרגשה של חופש/ טילטול בעצירה (כאילו בולמים תקולים ) השאלה- היכן לחפש תקלות ? תושבות מנוע? היכן הן?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום! להלן אוסף של כמה תמונות מטיפול 135K שערכנו בלאנטיס 96' שלנו! הטיפול נערך באמצע הרחוב של דודה שלי בת"א () וע"י מכונאי שהוא חבר של דוד שלי (למרות התנגדותיי הרבות לטיפול אצל מכונאי פרטי ולא ע"י מוסך מאזדה..). הטיפול כלל: - החלפת שמן מנוע. - החלפת פילטרים: אויר, שמן, ודלק. - החלפת רפידות בלמים קדמיים. - חריטת הדיסקים מקדימה (ההגה רעד בבלימות). - החלפת פלאגים. - העברת האוטו בדיקת רישוי שנתית. למרות שבהתחלה די התנגדתי לטיפול הזה, בסוף מאוד התלהבתי! התברר שהבן אדם מאוד נחמד, שמח שצילמתי וגם לימד אותי כמה דברים חדשים.. נפתח במבט כללי על תא המנוע: (שלצערי נראה מאוד מוזנח ומלוכלך..) התחלנו בהחלפת פילטר האויר, והנה הישן זרוק: מ…
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, ידוע לי שיש בריחה של CO למע' הקירור - לא רצינית מדי אבל הקומפרסיה במנוע גבולית. למנוע יש 215000km ואני שוקל לשפץ ראש מנוע ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני נכנס לזה: 1. האם אתם חושבים שעדיף לעשות אוברול קומפלט חוץ מהראש עבור מנוע עם כ"כ הרבה ק"מ? 2. איפה לעשות - עבודה מקצועית וכמה שיותר זולה? 3. בהנחה שראש יספיק - האם המנוע יתחיל לאכול שמן? תודה.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
צמיגי GT 1 2
מאת carbonfiber- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יום טוב לכולם! חברי בעל המיצובישי לנסר קיבל הצעה לקנות צמיגי GT בגודל 175*70 r13 במחיר של 180 ש"ח לצמיג.... האם למישהו יש ניסיון עם הצמיגים הללו?? האם הם סבירים ?והאם המחיר הגיוני?
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פירקתי את התרמוסטט ממזמן ,כרגע המערכת "פתוחה",אני לא בטוח שהוא באמת מקולקל. לקראת החורף אני מעוניין להחזיר אותו,אבל אני לא בטוח אם הוא באמת תקול. יש שיטה לבדוק אם הוא תקול? (אולי עם מצית או משהו) איציק.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
אופל אומגה
מאת ofersli1- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום ברצוני לקבל חוות דעת על אופל אומגה דגם 2.5L מצאתי כזה רכב למכירה שנת 97 שעשה כ-200 אלף קילומטר במחיר מצחיק הרכב יד 1 ונראה שמור מאד רציתי לקבל חוות דעת אם כדאי לקנות את הרכב ואם זה רכב אמין וכמה ק"מ אפשר לעשות אם מנוע שעבר ק"מ זה אודה לכם מאד
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בחיפושי לאחר בולמים טובים במחיר סביר לוולקן שלי נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בהצעה לרכוש בולמי CORVEN מסדרת הגז שלהם. יש לחברה אתר אינטרנט , קטלוג מסודר וכו' - מה שגם היבואן הוא היבואן של מונרו (אחד מהם). יש למישהו ניסיון עם החברה ?מישהו שמע משהו? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
חברה, מה יכולה להיות הסיבה ? הריח כמעט בלתי נסבל כמו כן, האוויר ככלל לא יוצא מפתחי האוורור הצידיים, אלא רק בקונסולה המרכזית מדובר בפונטו 96 HSD. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור בנושא (רפי, זה התחום שלך).
- 5 תגובות
- 14.7 אלף צפיות
היום צבעתי משהו שלא קשור לרכב בצבע יסוד אפור ,אבל בתרסיס, אני חייב לציין שהצבע הזה תופס מצויין על פלסטיק (צבעתי כופסת פלסטיק), הצבע יסוד הזה מגיע בתרסיס ועולה 30 ש"ח ברשת אייס, וניתן לצבוע איתו המון שטח יותר מתרסיס צבע רגיל, עכשיו חשבתי אולי אפשר לצבוע איתו חלקים חיצוניים ברכב כגון פסי גומי \פגושים\מראות. הצבע תופס מצויין וניראה מצויין וחלק ללא סימני נזילות. הצבע הינו מסוג פרימייר יסוד אפור בהיר של יעקובי,גוון שניראה קרוב מאוד ללבן. האם ניתן לצבוע איתו חלקים חיצונים ברכב ועליו להתיז שכבה של צבע לבן בתרסיס של יעקובי ? האם זה יתפוס?
- 0 תגובות
- 989 צפיות
שלום לכולם. לפני כשבועיים שבק מנוע הוולקן שלי, 1.9 בנזין, היום בשעה טובה הנחתי את ידי על מנוע מייבוא לדעתי במצב נדיר!!! וגם המחיר טוב... השאלה היא אם מישהו יודע האם אותו מנוע אבל של פ'גו GTI 205 תואם למחשב של ZXוולקן ??? מבחינה חשמלית כנראה כי כל השאר נראה זהה...
הודעה אחרונה מאת ליאורZX, -
- 2 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
האם ניתן לשים ספייסרים רק מאחור או רק מקדימה או שתמיד עדיף על כל ה4 גלגלים? האם ספייסר של 3 מ"מ מחייב החלפת ברגים? האם פשוט מזמינם מאתר בחו"ל כגון זה: http://www.performancecenter.com/products/?searchtype=d&sortorder=A&productcategory=Wheel+Spacers&category=Wheels+%26+Tires&maincategory=Wheel+Accessories&mode=change&sf4=Universal+Fit+Applications&sf5=4-lug מפרקים כל גלגל ,שמים את הספייסר ומבריגים בחזרה, האם בזה נגמר הסיפור? מהן ההשלכות של הרכבת ספייסרים רק מקדימה או רק מאחורה? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת רק_יפני, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכב בו מידת הגלגלים 185/60R14 , שינוי למידת גלגלים 195/45R16 ישפיע לרעה על המומנט ?
הודעה אחרונה מאת CivicNos,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 359 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- נירו72
- Supertigre
- yahaga
- stum
- דובצע
- Igalz
- Coresh
- גולדן191
- WideFocus
- Beacon
- sperial