Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי את התרמוסטט ממזמן ,כרגע המערכת "פתוחה",אני לא בטוח שהוא באמת מקולקל.

לקראת החורף אני מעוניין להחזיר אותו,אבל אני לא בטוח אם הוא באמת תקול.

יש שיטה לבדוק אם הוא תקול? (אולי עם מצית או משהו)

איציק.

פורסם

הכנס הטרמוסטט לקופסת פח או סיר קטן/פינג'אן עם מיים וחמם המיים על הגז/אש.

הטרמוסטט צריך להפתח בסביבות 85 מעלות, כלומר לפני רתיחת המיים ואם יש לך טרמומטר למיים אז זאת תהיה בדיקה הכי מדויקת. יש לראות שפתיחת הטרמוסטט הנה מכסימלית כי לפעמים טרמוסטט פגום נפתח רק חלקית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי תודה,עשיתי מה שאמרת התרמוסטט נפתח ממש כמה שניות לפני הרחיחה,אני לא יודע מה זה נקרא עד הסוף,אבל הוא נפתח בערך עד חצי מהחלל,הוא אמור להיפתח ממש עד לבסיס של הקפיץ?

ד"א התרמוסטט אמור להיות מותקן בצורה כזאת שהחיישן (ה"אף" שלו) מכוון לכיוון המשאבה או לכיוון הרדיאטור?

איציק.

פורסם
רפי תודה,עשיתי מה שאמרת התרמוסטט נפתח ממש כמה שניות לפני הרחיחה,אני לא יודע מה זה נקרא עד הסוף,אבל הוא נפתח בערך עד חצי מהחלל,הוא אמור להיפתח ממש עד לבסיס של הקפיץ?

ד"א התרמוסטט אמור להיות מותקן בצורה כזאת שהחיישן (ה"אף" שלו) מכוון לכיוון המשאבה או לכיוון הרדיאטור?

איציק.

חשבתי שרק צרפתיות מתקלקלות :mm_tongue

התרמוסטט הוא ברז , והוא נפתח בערך עד אמצע המהלך של הבוכנה.

הבוכנה היא מה שאתה קורא חיישן , והיא מלאה בגז אתר. כאשר הגז מתחמם הוא פותח את הבוכנה

ואז היא דוחפת את המכסה ומאפשרת למים מהמנוע לעבור אל הרדיאטור .

thermostat.jpg

וכאן אפשר לראות איך התרמוסטט מותקן ביחס למשאבה

thermostat-old.jpg

פורסם

תודה ראדרג'די,אז בעצם לפי התמונה הבוכנה אמורה להיות מחוץ למשאבה ולתוך הצינור?

בניסוי היא אכן נפתחה בערך עד החצי,וד"א צרפתיות אכן מתקלקלות אני שואל על רנו 5 שברשותי לא על הסיוויק, :lol: אבל חפיף אצל היפניות הכל מתקלקל במכה אחרי כמה שנים ולא בהדרגה כמו הצרפתיות.

אם זה שאלה של כמה עשרות שקלים אני אקנה תרמוסטט חדש,אבל תמיד אני אוהב ללמוד על כל חלק הכי קטן ומסכן.

איציק.

פורסם

אגב אמור להיות מוטבע עליו הטמפרטורה שלו...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...