טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,345 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 974 צפיות
שלום , יש ברשותי אזעקה MVP .. עכשיו איבדתי את החוברת .. למישהו פה יש את האזעקה ויודע אך להעביר ממצב רגיש .. לפחות רגיש .. ? מופיע בחוברת .. רשום שם "שאתה בקרבת רכבת .." או משהו כזה .. 2) אני רוצה לחבר צופר נוסף לאזעקה .. אז הלכתי למתקין .. ושאלתי אותו אם אני יכול לחבר צופר נוסף מהצופר הרגיל .. כאילו לחבר מינוס .. ופלוס מהצופר .. אז הוא אמר לי שלא .. זה יהרוס את האזעקה .. וצריך לשים RELAY .. מה זה RELAY ? והאם אפשר לחבר באמת צופר לבד (עם פלוס ומינוס מהצופר הרגיל) ..? ואיפה אפשר לקנות את הRELAY הזה .. ?
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי סוזוקי סוויפט 96, האם ניתן להחליף את ארבעת הבולמים לבולמים קשיחים יותר? האם יש צורך בהחלפת הקפיצים מקדימה בנוסף? מה העלות המשוערת? תודה.
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ואם לא,כמה יעלה לי לעשות? תודה.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה אני יכול לקנות מנורות בצבע אחר ללוח מכוונים? יש לי פיאט בראבו
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לפגו 206 כמובן
הודעה אחרונה מאת asher, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי אופל קדט מודל 87 ויש לי לוח שעוניים מסוים ומחוג הדלק לא עובד אצלי. הוצע לי לקנות במחיר זול מאוד לוח שעונים של אופל קדט אבל שונה משלי. שאלתי היא האם אני יוכל לפרק מהלוח ה'חדש' את אותו רכיב שחסר ולהרכיב אותו בלוח שלי והאם זה יתאים. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
שלום רב ברשותי יש 205 דגם GR שנת 94 יש לרכב נעילה מרכזית שמופעלת עם האזעקה וככה מספר שאלות אליכם 1. האם הנעילה מרכזית הזאת היא אכן מקורית שהגיעה מהחברה?? מה שלא נראה לי לאחר שפתחתי את הדלת היום 2. לרכב יש בעיה שלא כול פעם הוא נועל לי את כול הדלתות, מדי פעם הוא נועל את כול הדלתות ומדי פעם רק את דלת הנהג. מהמצב הזה הבנתי שכנראה יש חוט משוחרר במערכת הנעילה המרכזית. אז מה שרציתי לדעת איפה נמצאת יחידת השליטה המרכזית של הנעילה המרכזית? אני לא מתכוון למה שנמצא בכול דלת אני מתכוון ליחידה שנותנת את הפקודה לכול הדלתות להיסגר. ואנא ממכם אל תשלחו אותי לבעלי מקצוע. אני משתדל לחסוך בעליות באופן חסר תקדים (אני חייל) ויש לי את הידים הרצון …
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני צריך עזרה במציאת חומר לגבי תזמון שסתומים או כל דבר שיכול לעזור לי בעניין הזה . כל חומר יתקבל בברכה אם זה באנגלית או בעברית . מקווה שזה הפורום הנכון כי זה טכני פאדי
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אז ככה- בתחילת השבוע נקרעו\נתלשו מספר שינים מרצועת הטימינג במהלך נסיעה. המנוע כבה. האוטו נגרר למוסך ושם החליפו רצועת טיימינג ומחזיר שמן שהיה תקול. המנוע מניע והאוטו נוסע יפה. מה שכן המנוע רועד קצת ועושה המון המון רעש (במיוחד בהתחשב בעובדה שקודם הוא היה שקט במיוחד) הקומפרסיה היא 140 באחד ו 120 בשאר (אני יודע שזה נמוך אבל האוטו ישן ועבר על המנוע הרבה ואני דיי משוכנע שגם פעם האוטו היה כך) עוד בעיה שמופיעה זה שהטורים מדי פעם עולים בלי סיבה- במיוחד כשמדליקים את המזגן בעמידה במקום.- בדיקה של מחשב הראתה שמנוע הצעדים תקול (הוא יוחלף בהמשך) (הבעיה הזו הופיעה גם פעם אם כי בתדירות נמוכה מאוד) אבל מה שבאמת מטריד אותי זה מה מקור הרעש האיום שבא מהמנוע (הרעש…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחר שהייתה לי ירידת לחץ אויר באופן קבוע האחד הגלגלים הקדמיים , נכנסתי לפנצ'ריה ושם אמרו לי שהצמיגים שלי בלויים ושהאויר בורח בגלל שהגעתי כבר לרשת (למרות שזה לא נראה ככה). המחירים שנתנו לי (חתך 195/45R16) הם: פירלי - 670 לצמיג מישלין - 970 לצמיג האם יש לכם מקום מומלץ לקנות ממנו צמיגים איכותיים במחיר סביר ? תודה מראש.....רון.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- 1 תגובות
- 906 צפיות
בבדיקה שעשיתי לרכב לפני כשנה רשמו לי " חופש בתותבים בציר אחורי " . משום שאני בשלב תיקון כל הדפקתים שיצאו לי בבדיקה אני לא יודע מה לעשות בקשר לתותבים , כי אני לא יודע מה הם בדיוק... הרכב הוא סיוויק 95 קופה. אז אם מישהו יודע על מה מדובר ומה הסיפור הכלכלי של העניין ןהעבודה , זה יעזור לי המון ! בני550.
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם משהו יודע מה המחיר לסטרטר של ג'אסטי 91' ???
- 19 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
האם באמת יכולה להיות בעיה עקב אי התאמה בין שני רכבים בהתנעה ע"י חיבור כבלים? הבנתי שזה יכול לגרום בלגן במחשב של האוטו (המתנדב) או נגיד אם מחברים מנוע בנזין 1.4 למנוע דיזל 3K .. אני אישית לאחרונה הנעתי את האונו 96 1.4 ע"י חיבור ליונדאי 2001 1.6 ולא היו שום בעיות אבל שמעתי על מקרים שזה עשה בעיה באחד הרכבים או בשניהם
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי פגו 106 xsi עכשיו יוצא לי ריח מסריח מהאגזוז באוטו הורד הממיר ויש לי שם כזה דוד במקום הממיר רציתי לדעת אם זה קשור ומה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת maorsioni, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
תידלקתי באיזה שהיא תחנת דלק מעפנית (אנרגיה2000 על יד קרית גת). ולא הצלחתי להניע בבוקר למחרת התדלוק (כנראה הם מערבבים סולר עם מים). ומרוב הסטארטים גמרתי את המצבר, אבל יש מספיק לחימום ראשוני של הצילינדר. אז השאלה היא: איך מניעים דיזל בדחיפה? נ.ב. גיר ידני
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
אז ככה - יש לי חופש קטן בהגה, כלומר שטח ממש מת של איזה ס"מ שזה דיי קריטי שזה מגיע להגה שבכלל לא אמור להיות חופש בהגה. ומעל 100 קמ"ש ההגה מתחיל ממש לרעוד ולעשות רעשים של רעידות. אני יודעה שזה מסוכן בטיחותית ולכן יום ראשון אני במוסך, אבל עד אז מענייין אותי לדעת מה יכול לגרום לזה. מישהו בדק ושלל את האפשרות של תפוח ימני ותפוח שמאלי .. אז מה זה יכול להיות ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת dkiller, -
צמיגים רדיאלים
מאת יניב_ה- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ידוע לי שע"פ חוק יש איסור מוחלט על נסיעה ברכב שמורכבים בו צמיגים שאינם רדיאלים.. מישהו יכול לומר מה הכוונה בצמיגים שאינם רדיאלים ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב לפני כמה חודשים נקרע\התקלקל כבל הספידומטר. (הסיפדומטר לא עבד) הלכתי לחנות חלקי חילוף וקניתי כבל ספידומטר חדש שאמור להתאים לרכב שלי (על פי מה שכתוב עליו) הרכבתי אותו והספידומטר התחיל לעבוד שוב- אלא שיש רעשים שבאים בערך מהחיבור של הכבל אל הצג של הספידומטר (ככל שהאוטו נוסע יותר מהר הרעש יותר חזק. למישהו יש רעיון מה הבעיה? אולי אני צריך לקצר (לחתוך) טיפה את הכבל ולהרכיבו מחדש? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם יש מניעה כל שהיא להשתמש בשמן סינטטי מלא בפיאט פונטו? בספר הרכב, השמן המומלץ הוא מינרלי ויש גם אפשרות לחצי סינטטי לפי הספר. אין איזכור לסינטטי מלא. האם יש אטמי שמן רגישים לסינטטי מלא במנוע, או שפשוט לא חושבים שמישהו ישים סינטטי מלא בפונטו. הדגם הוא 60 2000 כמו כן מומלץ לשים גריז על ההברגה של הפלג לפני שמבריגים אותו. גריז פשוט יעמוד בחום או שיתיבש ויתקע את הפלג? גריז נחושת טוב למשימה? יש סוגי גריז אחרים שטובים למשימה?
הודעה אחרונה מאת nko, -
- 7 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
ההיינס לא אצלי, ומחר אני מעוניין לפרק את התופסנים (אלו שעושים קליק) של החגורות בטיחות. למה? את זה אני אשאיר כהפתעה... בכל אופן - מה הפרוצדורה לפירוק? עבור הקדמיים ועבור האחוריים?
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
היום לראשונה נכנסו לי מים לרכב לאחר שהשארתי את האוטו בחוץ בגשם החזק שהיה, נכנסתי ושמתי לב שמטפטפים מים מזור הפנס הראשי (זה שמורכב על תקרת הרכב). מדובר על יחסית מעט מים, אך לא ברור לי איך הגיעו לשם - הגג אינו חלוד ואין בו חורים. גם כאשר היה גשם בזמן הנסיעה, ונסעתי מספר פעמים עם גשם, לא נתקלתי בדליפה הזו. כנראה שמדובר על הצטברות של מים שחדרו במהלך הגשם הכבד משך כמה שעות אל איזור יחידת התאורה. כמו כן, נגעתי בבד שעל התקרה ואף אחד מחלקיו לא היה רטוב. זה רק איזור הפנס שדרכו חדרו המים (הוא לא מורכב אצלי טוב). מהיכן יכולים לחדור המים לאיזור הפנס, וכיצד אני פותר בעיה זו?
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום , יש לי דייהו נובירה שזקוקה נואשות ל 4 צמיגים חדשים . הומלץ לי על KUMHO או על אליאנס במחיר קרוב האחד לשני. המידות הן 185/14 ה KUMHO במחיר של 280 ש"ח לאחד אנא המליצו לי על חברה מסוימת שתתאים לי לזמן סביר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכלום חברה אני צריך דחוף את המרווח ברגים בסובארו לאונה מספר הברגים הוא 4 ועוד שאלה האם אתם יודעם מזה הגנטים האלו והאם הם יכולים להתאים לרכב אשמח לקבל תגובה מכל המבינים ביפניות תודה שגיא
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הצילו! תקוע כנראה עם מים בתוך סולר. יומיים של עמידת רכב בחנייה (אחרי תידלוק בתחנת דלק מעפנית) רכב שלי לא התניע בבוקר. ירושלים -> שכונת רמת בית הכרם. עם אתם יודעים מישהו שיודע לעשות את זה אנא תנו לי לדעת בבקשה. תצילו בבקשה נפש של סטודנט עני.
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום , רכשתי אולטרה לרכב (העגולות האלה מי שמכיר) משהו נחמד לפנים הרכב, עם פנס (אולטרה עצמה, ו 2 לדים כחולים , אפשרות בחירה, ) יש צורך בתמונה? עכשיו יש 3 חוטים 1. שחור 2. אדום 3. חום אני רוצה לחבר אותו לרכב מתחת לרדיו או למושב, ושלא ייראו תחוטים.. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 0 תגובות
- 882 צפיות
שלום רב אני מחפש אתר להשוואת צמיגים שיש בו את הדגמים שמוכרים בארץ. יש אתר מצויין tirerack שראיתי שהמליצו עליו בפורום אבל אין שם דגמים שמוכרים בארץ אלא בארה"ב. נתנו לי מחירים לדגמים בפנצריות ואני לא מוצא עליהם שום מידע באתרים וגם לא של היצרנים. הדגמים הם למידה 175/70/14 : bridgestone B700 מישלין XT1 ו dunlop sp9 sp70 sp200 בנוסף אשמח אם תמליצו לי מה מהם מומלץ (אני לא מעוניין באיזה צמיג חסכוני בדלק שכל סיבוב יחרוק אלא שיתן אחיזה גבוהה ושלא ייגמר מהר) רוב תודות
הודעה אחרונה מאת נפוליאון, -
- 7 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
שלום לכולם אתחיל בכך שאני מקווה שפירסמתי את ההודעה במקום נכון אם לא אנא תעבירו אותה לפורום הנכון (התנצלותי הכנה מראש) עכשיו לעניין דבר יש ברשותי 205 שהיתה לה בעיה של נזילת שמן והשמן נזל על משטח שנקא גרנוליט (סיוט חיים לנקות מזה שמן) שזה תערובת של בטון ואבנים לי שלא יודע עכשיו האם אתם מכירים איזה חומר שיוריד את הכתמים מהגרנוליט ואל תגידו לי נפט כי שיפשפתי כמו חמור וזה בקושי ירד תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4508230279&category=6467 וזאת בכלל ב 20$: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4508231766&category=6467 ויש גם מגנזיום ב 10$: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7938671775&category=43954 וזה השיא, לאונה שנת 92 ב 50$: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7938022234&category=6783 מדהים כמה שזה זול, זה כמו מסטיק,קונים וכשנגמר (מתקלקל) פשוט זורקים וקונים עוד אחד.
הודעה אחרונה מאת רק_יפני, -
-
- 1 תגובות
- 950 צפיות
האם התקנת כזה דבר במקום המקורי זה חוקי? או שאפשר להתעלק גם על זה: http://www.andale.com/store?sid=226101&cid=12996316&mode=1&catId=1356777&pnum=1&tpages=&psize=10&lid=92455037&storeLayout=techno&storeTheme=techno_yellow&view=CAT_HOME&newStore=&parentCatId=1356776 http://www.andale.com/stores/sf_itemHome.jsp?foo=bar&sid=226101&cid=12996316&lid=92455037&mode=1&catId=1356777&parentCatId=1356776
הודעה אחרונה מאת Suppressor, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
אני יודע שזה לא מומלץ ולא הכי בריא.. אבל בכול זאת יש עצות למינהם? איך לשמור עליו ולתחזק אותו בהתאם? תוסף מסוים? טיפולים כלשהם כל חודש? כמה שפחות לשחק עם הגיר? וכאלה שהאוטו יחזיק מעמד... הבנתי שיש שחיקה ובלאי וכאלה אבל מה אפשר לעשות כדי למזער ת'נזקים? הרכב המדובר הוא סובארו ג'אסטי 93 אוטומטית... נ"מ 1200 תודה למייעצים...
הודעה אחרונה מאת aviti, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 911 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ctzvi
- SlowRide
- גולדן191
- לב טוב
- avizaz
- snir
- Pavlik
- Avia
- WideFocus
- BioS
- Igalz
- הדיין