Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז ככה- בתחילת השבוע נקרעו\נתלשו מספר שינים מרצועת הטימינג במהלך נסיעה. המנוע כבה. האוטו נגרר למוסך ושם החליפו רצועת טיימינג ומחזיר שמן שהיה תקול.

המנוע מניע והאוטו נוסע יפה. מה שכן המנוע רועד קצת ועושה המון המון רעש (במיוחד בהתחשב בעובדה שקודם הוא היה שקט במיוחד)

הקומפרסיה היא 140 באחד ו 120 בשאר (אני יודע שזה נמוך אבל האוטו ישן ועבר על המנוע הרבה ואני דיי משוכנע שגם פעם האוטו היה כך)

עוד בעיה שמופיעה זה שהטורים מדי פעם עולים בלי סיבה- במיוחד כשמדליקים את המזגן בעמידה במקום.- בדיקה של מחשב הראתה שמנוע הצעדים תקול (הוא יוחלף בהמשך) (הבעיה הזו הופיעה גם פעם אם כי בתדירות נמוכה מאוד)

אבל מה שבאמת מטריד אותי זה מה מקור הרעש האיום שבא מהמנוע (הרעש הוא בערך כמו של סובארו DL 92). אומנם לא מריגישים שום הבדל בביצועים אבל הרעש הוא איום. למישהו יש רעיון? יכול להיות שהרכיבו משהו לא בסדר שם?

אודה על כל רעיון.

פורסם

היי ערב טוב.

הרעש שאתה מתאר יכול להיות שסתום עקום כמו שרפי כתב,

ויכול להיות מהרכבה לא נכונה של המותחן של הרצועה,

רעש מאחת הכוסיות של שייבות כיוון השסתומים, ומגל הזיזים

יכול להיפגע אם המנוע עבד פרק זמן ללא לחץ שמן.

בכול זאת מי שמכיר את המנועים של הטמפרה/טיפו

יוכל על פי רוב לפי רעש עבודת המנוע לזהות את הבעיה.

בהצלחה ושבת שלום NKO:roll:

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
יתכן שעקב תקלת רצועת התזמון נוצר מפגש אלים של אחד השסתומים (או יותר) עם בוכנה והשסתום התכופף ודופק. המוסכניק ישמע ויקבע האם זאת הבעיה.

בברכה - רפי לין :-)

תודה לכולכם

השאלה היא האם בינתים אפשר לנסוע עם האוטו למוסך או לא להניע בכלל ולגרור?

יש דבר כזה שנקרא כיון שסתומים? אולי הם לא מכוונים?,

יכול להיות שרצועת התזמון לא הורכבה נכון? הרכבה לא נכונה כזאת יכולה לגרום לרעשים המדוברים?

תודה.

פורסם

היי

האחריות של העבודה הנ"ל היא של המוסך, אם בצעת את

התיקון במוסך? תתיעץ עם המוסך שלך איך לנהוג,לגבי השאלות

ששאלת את חברי הפורום.

NKO

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
היי

ששאלת את חברי הפורום.

NKO

לנסוע למוסך? לגרור את האוטו?

תודה

ובקשר לשאלות- אולי בכל זאת? יש לי הרגשה שהמוסכניק מתלמד לא מקצועי

פורסם
היי

ששאלת את חברי הפורום.

NKO

שלום.

אתה קשקשן.

איזה אחריות מהמוסך אתה רוצה ?

התעקמו לבחור שסטומים וצריך לפרק ראש ולשפץ.

המוסך בטוח אמר לבחור בו נרכיב רצועה חדשה וניראה מה יהיה הבנתה.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לבני ל שלום.

אתה מתפרץ לדלת פתוחה,תיקרא את השירשור מתאריך 2/12/04

את התשובות מס18-19 ורק לאחר שתיקרא תגיב.

אגב לא יזיק לך לשפר במידה את העברית.ברברן.

by nko:-P

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
שלום,

אז ככה- בתחילת השבוע נקרעו\נתלשו מספר שינים מרצועת הטימינג במהלך נסיעה. המנוע כבה. האוטו נגרר למוסך ושם החליפו רצועת טיימינג ומחזיר שמן שהיה תקול.

המנוע מניע והאוטו נוסע יפה. מה שכן המנוע רועד קצת ועושה המון המון רעש (במיוחד בהתחשב בעובדה שקודם הוא היה שקט במיוחד)

הקומפרסיה היא 140 באחד ו 120 בשאר (אני יודע שזה נמוך אבל האוטו ישן ועבר על המנוע הרבה ואני דיי משוכנע שגם פעם האוטו היה כך)

עוד בעיה שמופיעה זה שהטורים מדי פעם עולים בלי סיבה- במיוחד כשמדליקים את המזגן בעמידה במקום.- בדיקה של מחשב הראתה שמנוע הצעדים תקול (הוא יוחלף בהמשך) (הבעיה הזו הופיעה גם פעם אם כי בתדירות נמוכה מאוד)

אבל מה שבאמת מטריד אותי זה מה מקור הרעש האיום שבא מהמנוע (הרעש הוא בערך כמו של סובארו DL 92). אומנם לא מריגישים שום הבדל בביצועים אבל הרעש הוא איום. למישהו יש רעיון? יכול להיות שהרכיבו משהו לא בסדר שם?

אודה על כל רעיון.

במידה ויש רעש תיקתוקים חזק והמנוע מתקשה לשמור על סרק, התעקם לך שסתום.

עיקום השסתום גורם לנקישה חזקה מאחר והוא לא נסגר עד הסוף ונוצר חופש גדול בין הקמשפט לשסתום עצמו, ומעבר לכך אתה אמור להרגיש שינוי לרעה (אפילו טיפה) בסחיבה. יכול להיות שמדובר רק בשסתום אחד או שניים, אבל בכל מקרה הכסף הולך רק על העבודה, השסתומים לא עולים הרבה (לכן מחליפים בד"כ את כולם).

מאחר ואתה אומר שהרכב נוסע בסדר, סבירות נמוכה שהרצועה הורכבה בצורה לקויה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...