טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,352 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
פיג'ו 106 GTI, מה הנתון המדוייק של המים הירוקים? כמה ליטרים אני צריך למלא? במוסך לא יודעים לענות לי משום מה ונתנו לי רק מחיר לגלון (הגלון מגיע 5 ליטר?)
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכם כבר כואב לי הראש מהחיפושים איפה אני יכול לקנות ארבעה בולמי זעזועים טובים שיתאימו לי לרכב? אז המליצו לי על חברת monroe היא מייצרת בולמי זעזועים ספורטיביים אבל גם תחלופיים למכוניות פרטיות! אז מצאתי שתיי דגמים שהם לא הכי ספורטיבים אבל אחד מאלה מתאים לי! ואני מתלבט איזה לשים! אז חברה בבקשה עם מישהו יכול להביא לי את ההסבר הכי מדוייק איזה מהם כדי לשים ברכב?! דרך אגב המחיר הכי זול שמצאתי ליחידה זה 400 ש"ח בדיוק ללא התקנה! הרכב הוא טויוטה קורולה שנת 95 ואני לא נהג מירוצים והכי חשוב שלא תיפגע נוחות הנהיגה (שלא יהיה קשיחים וכדומה) אז מחכה לתשובות שלכם בקוצר רוח!!
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה האוטו הוא אוטומט ושאני מדליק אז זה על P והבעיה היא שהאוטו לא מניע אז העברתי לN וזה הניע,מה הסיבה יכולה להיות שלא מניע בP, מגעים,או משהו כזה?
הודעה אחרונה מאת FreeRider, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש למישהו פה מספר של סוכן של OMP????
הודעה אחרונה מאת SUPER, -
- 2 תגובות
- 961 צפיות
מישהו יודע אם טמבונים של גולף MK3 מתאימים לגולף MK2????
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן לפני כמה דקות רוקנתי את שמן הגיר מהאגן,ודקה לפני המילוי חשבתי אם זה מצריך פעולה מסויימת ? כמו למשל למלות חלק להתניע או משהו דומה.. ..מחכה לתשובה
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- 1 תגובות
- 906 צפיות
את הצמיגים אני מחליף את כולם לחדשים אז הם לא הבעיה...השאלה היא אם יש חשיבות כלשהי שג'נט ישאר במקום שהיה...?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
הרכב עבר 300.000 ק"מ, מנוע 2000, לאחרונה צריכת הדלק עלתה השתמשתי ב - 44 K , דרך מיכל הדלק ללא הועיל, ברצוני לנסות פלאשינג ( שטיפת מנוע) אשמח לקבל המלצות.
הודעה אחרונה מאת ariel-s, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום וחג שמח !!רציתי לדעת אם זה נורמלי שבGTI 1900 אורגינלית,במהירות של 105 קמ"ש מד הטורים בסביבות ה3100 -3200 סל"ד בהילוך חמישי??
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
איפה אפשר לקנות ספר הרכב (לא זה שמסופק עם הרכב) לסוזוקי באלנו 99 (אוטומטי). באתרים שמופיעים בפורום לא מצאתי.תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת radioy, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי בעיה ..צריכת הדלק שלי עלתה לאחרונה, זה אומר, שאם פעם הייתי נוסע 350-360ק"מ לטנק דלק מלא, אז היום אני מגרד את ה300 ק"מ עשיתי לפני כמה זמן טיפול 10,000 ואמרו לי שם שאין צורך להחליף את הפילטר דלק כל טיפול 10K האם זה בגלל זה או שאני צריך לבדוק משהו אחר? מקווה שתעזרו בהקדם!
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב אנשים.. יש לי פיאט אונו שנת 93' 1400 קרבורטור(עבר ניקוי). אז ככה..לפני חודשיים בערך או יותר נדבק לי חתיכת שרינג(ניילון לעטיפת משטחים גדולים) עצבני על כל צינור הפליטת גזים,מה שגורם לריח גועל נפש.. העליתי את האוטו על ליפט וגירדתי עם סכין יפני את כל השרינג מהצינור.המוסכניק אמר שתוך כמה ימים זה יורד. עבר כבר יותר מחודש וחצי ועכשיו יש לי ריח חזקקקק של דלק..פשוט משגע אותי. ואני בטוח שזה לא קשור לזה..אני לא יודע מה זה..יש מוסכניק שאומר שזאת המשאבת דלק ויש אומרים שלא.יש אחד שאמר לי שזה בגלל שהספוג שבמכסה המנוע(צמוד לדופן מול הדשבורד) נספג בדלק וזאת הסיבה. אין לי מושג למי להקשיב..אנא עזרו לי זה הורג אותי.! אשמח לקבל תשובות ועזרות..תודה רבה.!
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 0 תגובות
- 999 צפיות
שלום רב היום בערב נסעתי בתוך העיר כאשר לפתע באמצע הנסיעה (לאחר נסיעה על פס האטה) פנס שמאל התכבה ולא נדלק. מדובר על אור גבוה+ נמוך. הפנס נשאר עובד על אור חנייה בעוד פנס ימין נשאר עובד כרגיל. נורת הדרך האחורית האדומה גם לא עבדה באותו צד ולא עזר דפיקות על הפלסטיק. פתחתי מכסה מנוע, וראיתי מפצל שחור שמתחברים אליו 3 חוטים שפשוט יצא מהמקום! החזרתי אותו, עשיתי בדיקה, הכל עובד כנדרש. מעניין אותי מה הייתי עושה אם החוט היה מתנתק בעת נסיעה מהירה בכביש מהיר בחושך.. ועכשיו לשאלה: למה החוט התנתק? מה שם לא בסדר? והאם יש איזה חומר או משהו כזה שאפשר לשים שם כדי שהמפצל לא יתנתק שוב? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, שמתי לב שנורת לחץ השמן אצלי כבית תוך 2.5-3 שניות בבוקר בהתנעה קרה. האם זה תקין? מה דעתכם? תודה ניצן
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- 7 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
המוצר הוא: STP - ENGINE OIL STOP LEAK היצרן מצהיר שהמוצר הנ"ל גורם למנוע להפסיק להזיע שמן ולהפסיק אפילו טיפוף קטן של שמן רציתי לדעת האם המוצר הנ"ל שווה משהו איך הוא עובד? האם זה מה שנקרא שמן דבש? והאם הוא דופק את המנוע? לטווח הקצר והארוך? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת unosl70, -
- 0 תגובות
- 847 צפיות
שבוע טוב וחג שמח לכולם. טוב אז ככה,רציתי לשתף את כולכם בניקוי קרבורטור שעשיתי אצל צביקה קרבורטורים בנתניה. ההחלטה לבצע ניקוי נבעה מכך שהרכב שלי (פג'ו 305 סלקט1.6 )צרך דלק בצורה מוגזמת. אומנם מד הספידומטר אצלי כרגע אינו עובד,אבל לפי בדיקה שעשיתי ביחס לתידלוק+מס' קילומטרים שעשיתי הצריכה היתה משהו כמו 1 ל 7 . כמו כן התנעה מאוד קשה בבוקר(צ'וק אוטומטי)+פיח שחור וקרבורטור חנוק גם כשהרכב התחמם ומוכן לנסיעה. ובכן הגעתי לצביקה,קיבלתי שירות(וגם כוס קפה)מיקצועי,אמין ויחס מעולה. נכון לעכשיו ,עבר אומנם רק שבוע אבל כבר מהרגע שעליתי לרכב ,הרגשתי את השינוי. הנסיעה יותר חלקה.הרכב מאיץ ממצב עמידה לנסיעה ללא שום קירטועים.צריכת הדלק קטנה. קיקדאון ניכנס בזמן. בקיצור מ …
הודעה אחרונה מאת פגו, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הדוושה של הקלאץ' חורקת, כנראה אחד המפרקים שם לא משומן כראוי. עם מה אני יכול לשמן את האזור בשביל להעביר את החריקות ? דניאל.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך מפרט טכני הכי מפורט שיש למגדש הזה. תודה מראש, איציק
הודעה אחרונה מאת itzikpapo, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבוע טוב. בסובארו שלי הגיר(אוטומט)רועד בזמן עמידה וגם קצת בנסיעה..זה נורמלי? איך פותרים את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במהלך השבוע החולף התחלתי להרגיש שתדר הרעד מההגה כשמסובבים אותו השתנה, והוא די מרעיש. חשבתי בהתחלה שזה מהקור, בכל זאת חורף ראשון שלה, אבל זה המשיך גם כשהאוטו התחמם. ביום שישי קפצתי למוסך, ובפתיחה של מכסה המנוע הסתבר שמכסה שמן הגיר חסר, וכל השמן מושפרץ החוצה. כמו כן, מכסה פילטר האויר היה משוחרר. בחיים לא נתתי למתדלקים לפתוח מכסה מנוע, והפתיחה האחרונה שלו הייתה בביקורת במוסך. מנהל המוסך טען שיכול להיות שזה קרה מהזעזועים של הנהיגה המתקדמת שעשיתי. למישהו יש הסבר נוסף למשהו שיכל לגרום למכסה להיעלם? ליעד
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
שלום לכם ממש בימים אלה קיבלנו מהמוסך לנסר 2004 כאוטו חלופי מכיוון שהרכב שלנו (כריזמה 98 ) נכנסה למוסך מקודם יצא לנו לנהוג בלילה בכבישים בין עירוניים ומאוד התרשמנו מהתאורה של הלנסר, שאין להשוותה בכלל לתאורה של הכריזמה ומכאן עלתה בראשי השאלה, האם תאורה כמו של הלנסר יכולה להתאים גם לכריזמה? בספר רכב רשום שסוג המנורה הוא H4 5 55\60 W האם זה הסוג? והאם ניתן להשיג את זה בכל מקום כגון אוטו דיפו? ושוב, האם זה ניתן בכלל להרכבה על הכריזמה? אה.. ומה העלות פחות או יותר של זה? תודה... שגיא ישראל
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לפורום! יש לי סוזוקי בלנו 97 בצבע מטלי . עשיתי פוליש ווקס לפני כחצי שנה. אחרי חודש התחיל צבע על גג הרכב לרדת. הוא לא נסדק הוא פשוט התחיל לקבל גוון לבן ולהתפשט על גג בקיפולים קטנים. אמרו לי שעשיתי שטות כשביקשתי לעשות פוליש על צבע מטלי, אך לצערי אין לי מושג בדברים האלו. תמליצו לי בבקשה מה עלי לעשות כדי לעצור את התפשתות הקילוף ? האם קיים ספריי טפלון שיגן על החלק החשוף. או שאני חייב לגשת לצבעי. תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! זה עתה רכשתי 205 FOREVER מודל 99: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=435042#post435042 אין לי רקע טכני עמוק בענייני רכב (יודע את הבדיקות הסטנדרטיות בלבד), וזה רכב ראשון שבבעלותי. לפני הקנייה לקחתי את הרכב לבדיקה במוסך שבבעלותו של דוד שלי, שבאמת בדק לעומק ואמר שאולי לא משתלם ללכת לבדיקה במכון ממוחשב, כי הכל נראה לו מצויין (שסי נקי, מכני מצויין למרות קילומטראז' גבוה - 140K). אז הקשבתי לו ולא הלכתי לבדיקה ממוחשבת לפני קנייה. עכשיו המצפון שלי לא שלם ואני לא בטוח שמה שעשיתי היה חכם (הפחד מנפילה?), למרות שאני סומך על הבדיקה שהוא עשה בעניים עצומות. השאלה עד כמה בדיקה בעין בלבד שווה? יש דברים שלא רואים (ברור לי שיש)? מה בדיוק? איפה אני יכול "…
הודעה אחרונה מאת fandigo, -
- 2 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
עד היום ידעתי שיש מקום אחד עיקרי שמתקין גגות נפתחים לרכב והוא ש.א סביר במושב גנות משק 22 http://www.sunroof.co.il/ המחירים שהוא רוצה להתקנת גג נפתח לרכב הם מאוד גבוהים החל מ - 5,500 ש"ח לגג מאוד בסיסי. אני יודע שגם דרימס קאר בכפ"ס מתקינים גג נפתח אולם אינני יודע את טיב עבודתם. לפני כמה ימים הופיע שחקן חדש בזירה "נץ אודיו" הממוקמים במושב גנות משק 22 א' כלומר מאחורי סביר. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1334420 גג לכל רכב ב - 5,000 ש"ח ...נשמע מעניין - התקשרתי לסביר לשאול אותם אם על אותה כלה מדובר והם ענו לי שנץ אודיו זה לא סביר אלא חברה חדשה שפתחה חנות דווקא בצמוד אליהם. המעניין הוא ששניהם נותנים את אותה אחריות ושניהם משתמשים …
הודעה אחרונה מאת kenny4, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
שלום אנשים אני רוצה להעלות נושא שיעזור לכולם בנוגע למציאת ספרים שאפשר להוריד באינטרנט או באמיול הכוונה לספרים טכניים למכניות שיעזרו לכלנו. ישנם 3 חברות עקריות והם: היינז הבריטיים קליימר ועוד חברה אחת (שלצערי שכחתי את שמה) האם משיהו מכיר או יודע חברות אחרות שבהם יש חומר וכני עזר לרכב הכוונה לכול סוגי המכניות שכל אחת חכתוב את מה שיש לו ואת מה הוא יודע וכך יאסף כול המידע לגבי כול המכניות?
הודעה אחרונה מאת gabisas1, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מידת הצמיגים אצלי היא 185/60 ומשום מה הרזרבי הוא גלגל מוזר כזה (מקורי) במידה של 110/70. יש עליו כיתובים של החברה (סיאט) וכיתוב של "זמני בלבד" עם הגבלת מהירות 80 קמ"ש. רציתי לדעת האם זה תקין לנסוע עם גלגל כזה במידה שונה לגמריי משלושת הגלגלים האחרים (במקרה של פנצ'ר) ואם כן, איפה עדיף להרכיב אותו - מקדימה או מאחורה ?
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
שלום, כל כמה זמן מחליפים כבלי הצתה? ואיך יודעים שהם בלויים וצריכים ללכת אצלי החוטים הם אורגינליים (איפרזה 95 205000 ק"מ) פשוט עשיתי טיפול לא מזמן ואני חושב על הכבלים תודה
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניתי לפני שבוע 106 ראלי במצב נדיר אבל אני רוצה להחזיר אותה למצב מקור מהחברה לכן דרושות לי המדבקות המקוריות של האוטו.......אני צריך כתובת של מקום שיש לו או שיכול להכין ברמת המקור את המדבקות......אפשרי גם של דור ראשון וגם של שני זה ממש לא משנה ואם יש למישהו מושג מה העלויות של זה אני גם אודה לו תודה מראש
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים שלום, בעבר פתחתי תרד בפורום בעקבות דטונציות ("צלצולים") ששמעתי מהמנוע (מגאן 2, 1.6, 2004), שאינם אופייניים לרכב חדש. התחנה הקבועה שתדלקתי בה דאז: "סונול" אזור. מהתייעצות עם מספר חברים בפורום הבנתי שאינני המקרה היחידי, לגבי תחנה זו, וכי מספר חברים אכן חוו דטונציות עקב תדלוק באותה התחנה. בהמלצות שקיבלתי כאן עלה שמה של תחנת הדלק טן, שבאיזור התעשיה בחולון, כתחנה המוכרת דלק באיכות טובה. פעלתי כך ומאז תדלקתי אך ורק בתחנה זו. הדטונציות אכן פסקו לתקופה של כחצי שנה. בשבועות האחרונים הדטונציות חזרו ובצורה מוגברת יותר. בהתאם לזאת ניגשתי למוסך המרכזי של רנו, שם ביצעו דיאגנוסטיקה מלאה לרכב, שיצאה תקינה לחלוטין. בבדיקה הוחלט לפרק פלגים. התוצאה: כל 4 האלקטרודות בפלג…
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 0 תגובות
- 801 צפיות
התחלתי לפרק את לוח המחוונים בראלי שלי ע"מ לבצע כמה בדיקות. כעת אני בשלב 28.9 ע"פ היינס (בעמוד 11/20 - Bodywork and fittings) נאמר: Wroking through the radio/cassete player house aperture, unscrew the two ventilation nozzle/switch trim panel securing nuts, then withdraw the panel... ע"פ הציור שלהם אמורים להיות מעל פתחי האוורר 2 ברגים או משהו דומה, וצריך לנתקם כדי לשלוף את פתחי האוורר. עם זאת, המצלמה שלי גילתה אחרת (ראו תמונה, היא מצולמת מתוך התא של הרדיו כלפי חוץ). מה זה התפסים האלו (זוג המתכות המלופפות)? האם הם ברי-ניתוק? ניסיתי שעה לפרק אותם ולא הצלחתי...
הודעה אחרונה מאת Fireball,