Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק גבוהה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה ..צריכת הדלק שלי עלתה לאחרונה,

זה אומר, שאם פעם הייתי נוסע 350-360ק"מ לטנק דלק מלא, אז היום אני מגרד את ה300 ק"מ

עשיתי לפני כמה זמן טיפול 10,000 ואמרו לי שם שאין צורך להחליף את הפילטר דלק כל טיפול 10K האם זה בגלל זה או שאני צריך לבדוק משהו אחר?

מקווה שתעזרו בהקדם!

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

פורסם
שלום לכולם,

יש לי בעיה ..צריכת הדלק שלי עלתה לאחרונה,

זה אומר, שאם פעם הייתי נוסע 350-360ק"מ לטנק דלק מלא, אז היום אני מגרד את ה300 ק"מ

עשיתי לפני כמה זמן טיפול 10,000 ואמרו לי שם שאין צורך להחליף את הפילטר דלק כל טיפול 10K האם זה בגלל זה או שאני צריך לבדוק משהו אחר?

מקווה שתעזרו בהקדם!

אבי שלום רב!

בקשה צנועה, לפני שאני עונה... כלכך קשה לתת פרטים , כמו סוג הרכב , שנת יצור מוזרק/ קרבורטור ,

וגודל מנוע אוטומט,י ידני??

ולשאלתך אין קשר לאי החלפת מסנן דלק , ולתצרוכת הדלק!

ברגע שתוסיף פרטים נוספים נוכל לעזור לך, בקשר לתצרוכת הדלק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אבי שלום רב!

בקשה צנועה, לפני שאני עונה... כלכך קשה לתת פרטים , כמו סוג הרכב , שנת יצור מוזרק/ קרבורטור ,

וגודל מנוע אוטומט,י ידני??

ולשאלתך אין קשר לאי החלפת מסנן דלק , ולתצרוכת הדלק!

ברגע שתוסיף פרטים נוספים נוכל לעזור לך, בקשר לתצרוכת הדלק!

בברכה

צביקה

מזל שעשיתי תחקיר עליך , וגיליתי שיש לך פורד פיאסטה שחורה, 16 שסתומים, ואתה בן 24, ואתה חבר באוף טופיק, ואתה הולך , מחר לבדוק חיישן חמצן /למדה, וחיישן טמפרטורה, ובדיקת ממיר קטליטי סתום, לאחר הבדיקה , במחשב , תוכל לדעת בוודאות , מה הסיבה לעליה בתצרוכת הדלק!

בברכה

צביקה

פורסם

היי צביקה תודה על התשובה

איפה בדיוק עושים בדיקה כזו?

ומה בדיוק היא אמורה לבדוק?

תודה

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

פורסם
מזל שעשיתי תחקיר עליך , וגיליתי שיש לך פורד פיאסטה שחורה, 16 שסתומים, ואתה בן 24, ואתה חבר באוף טופיק, ואתה הולך , מחר לבדוק חיישן חמצן /למדה, וחיישן טמפרטורה, ובדיקת ממיר קטליטי סתום, לאחר הבדיקה , במחשב , תוכל לדעת בוודאות , מה הסיבה לעליה בתצרוכת הדלק!

בברכה

צביקה

את הבדיקה אתה אמור לעשות במכון להזרקת דלק, ואו במוסך מרכזי של פורד,

באזור מגוריך,ושם תוכל לקבל אבחנה על ידי חיבור למחשב יעודי, מה הסיבות , לעלייה בתצרוכת הדלק!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...