טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם היום הרגשתי שידית ההילוכים אינה כיתמול שילשום,היא מטיילת ואינה חוזרת למרכז בניוטרל. בדקתי וראיתי שהחופש אינו נובע מחיבור הידית לשטנגה אלא מחיבור השטנגה לגיר. לא מזמן החלפתי לשמן גיר סינטטי של BG. כמו כן איבחנתי הזעה ממחזיר השמן והכיסוי של השטנגה בחיבור לגיר,אגב הזעה זו קיימת מזמן ,אך לדברי המוסכניק שלי זה מינורי, ואינו דורש החלפת מחזיר שמן,כמו כן שמתי לב שאין טיפטופים כלל. קראתי בהיינס מעט על מנגנון שילוב ההילוכים אך אם זה סיפור של לפרק גיר כדי לתקן, אז אחיה עם החופש עד ש.... אשמח לשמוע תגובות,עצות. תודה ניצן
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעת סיבוב ההגה, במצב עמידה עולות חריקות מכוון הגלגלים/מתלה קדמי. האם מדובר בתיבת הגה או בציריות/פעמונים?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
רכב מיצובישי סופר לנסר אוטומט היום ראיתי שיש הזעת שמן ניכרת באיזור שבן תיבת ההילוכים למנוע, על אף שבדיקת מפלסי שמן המנוע ושמן ההילוכים לא מראה חוסר. השאלה האם יש להתייחס לכך בכלל, ומה עושים לטיפול במצב כזה תודה
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה קניתי סוף סוף רנו טוינגו94 שאלתי היא האם יש יתרון לביצוע "ישור קו" במוסך המרכזי של רנו או שניתן באותו ביטחון לטפל בכל מוסך. למנהלים: אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז אם צריך תעברו את הת'רד תודה
הודעה אחרונה מאת elia888, -
היום הייתי במוסך (נו, חשבתם שהודעה בפורום הטכני תתחיל אחרת? ) ושוחחתי מעט עם מנהל המוסך שלי. הוא סיפר לי משהו מעניין - יש ברשותם מסמך חתום מהיצרן (PSA) שמפרט רמות תקינות של צריכת שמן ברכבים חדשים (וכמובן גם ישנים מן הסתם). במסמך כתוב כי צריכת שמן של עד לחצי ליטר ל-1000 (!!) ק"מ היא תקינה. כלומר נניח ורכב חדש יוצא מהמפעל, נוסע 4000 ק"מ והמדיד מראה כ-2 ליטר פחות שמן - זה תקין!! מה דעתכם? נראה לכם הגיוני? מן הסתם ברוב הרכבים זה לא קורה ממילא וצריכת השמן אפסית, אבל מה שמוזר לי הוא שאפילו כמות כזאת רצינית נחשבת נורמלית. ולמי שמתעניין למה הייתי במוסך - כרגיל, החלפת מנוע, גיר, ציריות... סתם. הוציאו לי שמן מכיוון ששמו לי יותר מדי בטיפול וכן החליפו לי נורות קדמיות. את…
הודעה אחרונה מאת tori, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביום שישי בדקתי רכב סגרנו מחיר וביום שני אנחנו מבצעים העברת בעלות. אני יודע שהשאלות שלי כבר נשאלו בעבר, ביצעתי חיפוש לכולן אבל הייתי רוצה לקבל כמה תשובות בצורה ישירה מהמבינים בכל אופן. אני יודע שרצוי\מומלץ לתדלק 98 אבל רציתי לשאול מה עדיף - 98 או 99? קיים הבדל בכלל? ואיפה מומלץ לתדלק באיזור השרון\רעננה? אני מתכנן להחליף את הצמיגים באוטו. מישהו יכול להמליץ על צמיג מסויים? אני חשבתי פשוט להשאר עם הצמיגים המקוריים. ז"א CONTINENTAL 195/45/R16. שאלה אחרונה, מישהו יכול להמליץ על מוסך טוב לרכב? תודה מראש לכל העונים טל
הודעה אחרונה מאת טל172, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הורדתי את צינור הנשם שמחובר ממכסה השסתומים לפילטר אויר {סקודה פיווריט 94} הרכבתי צינור ארוך שמוביל את אדיי השמן החוצה למתחת הרכב . עכשיו נשאר לי חור בפילטר אויר .... השאלה היא לסגור אותו או לא??? אני חושב שכן מישום שהוא ממוקם אחרי הפילטר ולכן שואב אויר לא נקי ישירות לקרבורטור??? אני גם מטפל ב פג"ו 205 gr 1400 שנת 89 שם ביצעתי את אותה פעולה האם גם שם לסגור את החור בפילטר אויר??
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פיאט אונו 96 1.4 זו כבר פעם שלישית מזל שזה לא בא כאשר אני ממהר ומזל שיש לי את הרכב המשפחתי שאני מתניע דרכו במצב כזה פעם ראשונה חשבתי ששכחתי את הרדיו, פעם שנית יום אחרי חשבתי שלא נתתי מספיק זמן למצבר כיביתי את האוטו אחרי 10 דקות אבל עכשיו זהו אני בטוח שאין סיבה יותר הכב בסדר חוץ מדבר אחד שאני לא בטוח אני משאיר את האורות דולקים כי לא צריך לכבות הם נכבים לבד שאני מכבה את האוטו אז לא יודע אם זה קשור או שזה משהו אחר אחרי שאני משאיר את האוטו בחנייה למשך יומיים רצופים או יותר ללא התנעה אני מגלה שהמצבר ריק והאוטו לא מתניע!
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. זו הפעם הראשונה שלי כאן.הגעתי לאתר השבוע במקרה וקראתי לא מעט תכתובות והחלטתי לנסות. אני מחזיק רכב מסוג קוראדו.את הטיפולים אני מבצע במוסך מורשה אך לא של פולסוואגן לאחר ש ב סניף המרכזי של צ'מפיון מוטורס החליטו שהרכב זקן מדי ל טיפולים אצלם לצערי.עם הגיל מטבע הדברים עולים עוד ועוד בעיות.רציתי לשאול אם ידוע כאן למישהוא על מוסך או מוסכניק שעוסק במכוניות הללו. תודה
הודעה אחרונה מאת טורבינה קטנה, -
חשמלאי רכב
מאת danyu- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו כול להמליץ על חשמלאי רכב אמין וזול באיזור ירושלים? לטיפול בבעית התחממות של המנוע ועבודה שלו על טמפרטורה של בערך 100 מעלות. הרכב הוא רנו טווינגו 94. תודה
הודעה אחרונה מאת danyu, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! שוב אני עם השטויות שלי החלטתי שהשטיח של ה205 שלי לא יפה ולכן כמו ילד טוב נסעתי לחנות לקנות שטיחים לקנות לבד פירקתי חצי אוטו, הוצאתי את השטיח הישן , ואז התברר שאני בחיים לא יגיע לאותה רמה של הדבקה כלומר אי אפשר להגיע לצורה של הישן . לכן חשבתי שאולי אני ידביק על הישן את החדש. מרחתי דבק מגע על חצי שטיח ישן אבל החדש לא נדבק או התקפל ..... בקיצור על הפנים. עכשיו החזרתי את הישן אבל חצי ממנו מלא דבק מגע. מישהו יודע איך מורידים את הדבק מגע מהשטיח(לבד) הישן? אשמח מאוד לשמוע
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
בתחילת נסיעה יש רעש חריקה מכיוון הרצועה והיא באמת צריכה מתיחה השאלה איזה בורג לפתוח עלמנת למתוח ואיפה הוא ממוקם???
הודעה אחרונה מאת mush, -
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ככה... היום התחילה לי בעיה הזויה: המתג של החלון החשמלי השמאלי לא סוגר את החלון. לפתוח הוא פותח אבל סגירה לא עובדת. יש לציין שלא מזמן הפסיקה התאורה במתג זה לפעול (התאורה של מתג ימין כן פועלת) ע"מ לסגור את החלון אני צריך לנעול את הרכב דרך האזעקה - יש לי מרים חלונות. מאין יכולה להיות הבעיה? מגעים? וכיצד אני מפרק את האיזור שם ע"מ לאבחן אותה? (Damn, איזה בעסה שההיינס לא אצלי!)
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברצוני לדעת מה הלחץ הצומלץ ללחץ צמיגים ב106 האם לחץ גבוה תורם לצריכת דלק פחותה מאשר בלחץ נמוך והאם יש לזה השלכות שליליות על חיי הצמיג או הבולמים.....? אני רוצה כיסויים למושבים מיוחדים או מקום בו יש מגוון ענק של זה! ומקום בו אפשר להזמין בקשה פרטית מיוחדת ? תודה
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם הצמיגים שלי כבר צריכים החלפה כרגע הגיע הזמן לבחור בתור ג'יפון... מה כדאי לי להרכיב לפי דעתכם? צמיגי כביש, או שמא צמיגי שטח/כביש? בהנחה שאני נוסע ברכב רק בסופי שבוע... ומדי פעם (נגיד פעם/פעמיים בחודש) אוהב גם לרדת לשטח הקל (HONDA CR-V) מישהו מכיר את הרכב עם צמיג מסויים ויכול לתת חוות דעת? מישהו נוסע על רכבי שטח למיניהם ויכול לשתף אותנו עם חוות דעתו ועם בחירתו כאשר החליף צמיגים? (עם עדיפות לבעלי ג'יפונים) המלצה לצמיג מסוים? בפורומי CR-V בחו"ל משבחים את ה YOKOHAMA AVID TOURING כבעל אחיזה מעולה בכביש ובעל נוחות ושקט מצוינים ועדיפים בהרבה על פני ה BRIDGESTONE DUELLER H/T 684 שכרגע מורכבים על הרכב ומגיעים מהחברה, אחיזה לא משהו, ומרעישים מאוד! אבל,…
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
1 : פורד מונדאו 2 : הונדה אקורד 3 : הונדה סיווק לדעתי לוח שעונים של הונדה סיווק מושלמת עכשיו אני רוצה לשנות את הלוח למראה ספורטיבי מישהו יודע איפה ומה העלות ?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני בן 18 בקרוב נוהג על הרכב של אבא , לצערי הרב זוהי המפלצת מרובת הסוסים ששמה דייהו לנוס . אמנם אני צעיר עם שנה רשיון אך נהגתי על מס' רב יחסית של מכוניות , ובוא נגיד שאני בד"כ מעדיף את האוטובוס לביצפר . בכל אופן הרגשתי על בשרי (לשון ציורית חבר'ה) את הברקסים של האוטו לאחר שכמעט ולא נשארו כאלה בירידות מדניה . בכל אופן , בבקשה , אל תכתבו לי למכור , כי האוטו לא שלי , אל תכתבו לי לזרוק , כי אבא יזרוק אותי אני באתי לבקש עזרה , זה המצב הנתון לצערי הרב מאד. כמה אמור לעלות שינוי קליל במערכת הבלמים ושאני אוכל לנסוע ולהרגיש שאני נוסע ביותר בטחה . תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בכל צמיג יש את הסימן w כלומר: יש צמיגים שרשום 80W וישנם 70W וכן הלאה רציתי לדעת מה זה אומר ? ..תודה
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ברשותי 206 XS ואני מרגיש שקצת חסר לה בבלימות האם ניתן להחליף לרפידות שיבלמו יותר חזק, האם זה יעיל או שהדבר האפקטיבי היחיד הוא להחליף את הדיסקים עצמם
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אז כך,לא מזמן בדקתי פילטר אויר במזגן כשראיתי אותו כולו היה שחור.אחרי שניסיתי לשטוף אני זרקתי אותו.ועכשיו כשביררתי כמה עולה חדש(150שייח)אני צריך עזרה במציאת תחליף או אם יש למישהו מידות שלו,כי יש חנויות שאפשר למצוא רק בעזרת השוות מידות. אגב האוטו פורד דינמיק תודה
הודעה אחרונה מאת andreyla, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתמול נסעתי לירושלים עם הרכב המשפחתי (סוזוקי בלאנו 01),במהלך העליות לירושלים שמתי לב שהמנוע רועש יותר מבדרך כלל,במאמץ (קיק-דאון,או שביטול הילוך היתר בעלייה) המנוע השמיע רעש כמו של נקישות (כמו אבנים שמכניסים לתוך סיר ומנערים). יש לציין שלא נדלקה אף נורת אזהרה,המכונית נסעה כרגיל ללא תקלות ודרמות מיותרות,פשוט הרעישה הרבה יותר מהמקובל. אציין שהרכב עבר 97K (לא מעט לרכב סוף שנת 2001,הדגמים האחרונים). למישהו יש השערות לגבי הבעייה האפשרית ? אבי טען שאולי מדובר ברצועת טיימינג שסיימה את חייה (לא מהתבוננות במנוע,אלא פשוט ממה שתיארתי לו),אני די בספק כיוון שלדעתי אם היה אכן מדובר ברצועת טיימינג,אזי הרכב בוודאי כבר היה צריך מנוע חדש היום.... (בכל זאת נסיעה בת ים-ירו…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
פונטו - נזילה.
מאת RS-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
צהריים טובים , האוטו עומד כבר שבוע , והיום שמנו לב שיש נזילה.. נוזל מכיוון ברגי הפגוש. מה הבעיה , לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טעות שלי זה אמור להיות בפורום אופנועיים אני ירשום שוב בפורום השני ואבקש למחוק את ההודעה הזאת. תודה...
הודעה אחרונה מאת Road Master 1, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יוצא למילואים ל-10 ימים. עד כמה ינזק המצבר (הותקן לפני חצי שנה) אם לא יתניע בכלל בזמן הזה? ואיפה יש מקום בטוח באיזור המרכז שבו אפשר להשאיר את האוטו?
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
שלום לכולם, עד כמה שאני יודע ומודע, לחיצה על דוושת הברקס תפעיל את הברקסים האחוריים והקדמיים גם יחד. השאלה היא האם יש הבדל בין האחוריים לקדמיים מבחינת הכוח שהם מופעלים? שמעתי ש80% הולך לקדמיים ו20% לאחוריים... זה נכון? אולי זה מסביר את התופעה שבמכוניות עם הנעה אחורית ניתן ללחוץ על הברקס ובו זמנית על הגז, ואז האוטו עומד במקום (בגלל שהברקסים מחזיקים את הקדמיים..) אבל מפרפר עם האחוריים... תודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת roysol, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי בשבוע שעבר בטסט ומצאו ברכב את הליקויים הבאים: 1. חופש בבולמים. 2. רמת זיהום אויר גבוהה. 3. מערכת פליטה. 4. מים בפנסים. הרכב הוא מיצובישי לנסר סטיישן 92' 12V קרבורטור. הייתי יום לפני במוסך ומצאו שיש חופש בהגה והחליפו תפוחים + זרוע, והחליפו גומייה במשולש ימני. הייתי גם במכון פרונט שם נאמר לי שיש צורך לעשות מתיחה לאחד הגלגלים כנראה בגלל מכה שקיבל ( לא שמעתי אף פעם על דבר כזה מישהו יכול להסביר?) לגבי מערכת הפליטה יש לי סעפת סדוקה, מחלה ידועה בדגם זה. והקרבורטור אמור לעבור שיפוץ בימים הקרובים. אימרו לי בבקשה איך ואצל אילו בעלי מקצוע אני אמור לטפל בבעיות אלה. תודה.
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם מישהו יודע איזה גיר מתאים לפיאט טיפו נפח 2000 GT אני רוצה להחליף מאוטומט לגיר רגיל.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לצור מסיכות לאוטו שלי , העסק טיפה יקר לי בקניה של משהו מוכן מראש הייתי רוצה לראות כמה יעלה לי ללכת למישהו ושהוא יצור לי את המסיכה באופן ידני מפיברגלאס . האם אתם מכירים מישהו כזה באזור חיפה והקריות ? ואם כן , אשמח לקבל פרטים עליו , ואם יש מחיר פחות או יותר אז גם אותו אשמח לשמוע . תודה רבה
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברים: שתי בעיות רכבי פיג'ו, ואשמח לשמוע את דעותכים בעניין: סיפור א': ידידה שלי, בעלת פיז'ו 307 2 ליטר אוט' שנת 2001 יד ראשונה 60,000 ק"מ. בעלייה הרכב מדרדר אחורה. בתחילת נסיעה הרכב מגמגם. מה יכולה להיות הבעייה? שום נורה לא נדלקה... דלק לאחרונה תודלק מהתחנה הקבועה שלהם. סיפור ב': חבר שלי, פיז'ו 206 1.4 אוט' שנת 2004 יד ראשונה ליסינג, חדשה ניילונים, 28,000 ק"מ. הרכב שמור מאוד, נוהגים עליו 2 אנשים רגועים לחלוטין... הפיז'ו הייתה כבר 4 פעמים במוסך על כל מיני בעיות שונות ומשונות. הפעם, אמא שלו הניעה את הרכב בבוקר, נסעה עד סוף הרחוב (100 מטרים) ולפתע הרכב כבה. נגרר למוסך, ובמוסך אמרו לה: הרכב חנה בתוך שלולית גדולה או נכנס לים, נכנסו מים למנוע וצריך עכשיו …
הודעה אחרונה מאת eyalzo, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נתחיל מזה שאני לא יודע עם מקמתי את השאלה במקום הנכון.....אז..... בכל מקרה,אני לקראת טיימינג לאוטו(205,למרות שאני לא בטוח שאני צריך כי כשקניתי את האוטו,לפני קצת יותר מחצי שנה לא שאלתי את הבעלים מתי עשה טיימינג בפעם האחרונה,אבל מעדיף לא לקחת את הסיכון) עכשיו בדקתי בכמה מקומות,חלק ממליצים להחליף גם משאבת מים בדרך,חלק לא. כדי להחליף כבר הכל,גם הטיימינג עצמו גם 2 מחזירי שמן,גם מיסב וגם משאבת מים או שאפשר לוותר על חלק מהדברים? ואיזה מוסך אמין וזול יש באיזור המרכז?רוב ההצעות שקיבלתי עד עכשיו נעות בין 550-650 שקל.
הודעה אחרונה מאת kitt,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 905 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- malcishua
- David32
- amosbmw
- אברהם א
- DareDevil
- daniel.asu
- eladts
- zaf
- Tal7
- YULI1
- Mega