Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי את צינור הנשם שמחובר ממכסה השסתומים לפילטר אויר {סקודה פיווריט 94}

הרכבתי צינור ארוך שמוביל את אדיי השמן החוצה למתחת הרכב . עכשיו נשאר לי חור בפילטר אויר ....

השאלה היא לסגור אותו או לא???

אני חושב שכן מישום שהוא ממוקם אחרי הפילטר ולכן שואב אויר לא נקי ישירות לקרבורטור???

אני גם מטפל ב פג"ו 205 gr 1400 שנת 89 שם ביצעתי את אותה פעולה האם גם שם לסגור את החור בפילטר אויר??

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

החור בפילטר זה באמת חור או נקודת התחברות\מעין זכר לצינור שאמור להתחבר ?

לפי דברייך אם האדים מפונים מחוץ למנוע כמערכת פתוחה סתום את היציאה ועשה זאת באמצעות פקק שיותר גדול מהיציאה כדי למנוע מצב שיוכל להישאב לסעפת.

היזהר מביקורות משטרה מדוקדקות ניתן להוריד לך את הרכב על כך,תקנות זיהום סביבה...

לפני טסט תחזיר את המצב לקדמותו.

פורסם

ההגיון אומר שאויר יברח לך משם ולא יכנס.

בכל אופן, לי הפעולה גרמה לצריכת דלק מוגברת,לא ברור לי למה.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

הרכבתי צינור ארוך שמוביל את אדיי השמן החוצה למתחת הרכב . עכשיו נשאר לי חור בפילטר אויר ....

אני חושב שכן מישום שהוא ממוקם אחרי הפילטר ולכן שואב אויר לא נקי ישירות לקרבורטור???

אני גם מטפל ב פג"ו 205 gr 1400 שנת 89 שם ביצעתי את אותה פעולה האם גם שם לסגור את החור בפילטר אויר??

אין צורך לסתום!

האוויר שיחדור מפתח הכניסה, הוא האוויר שאתה נושם,ומכיוון שאתה לא מסתובב, עם אף סתום,

ולעומת זאת למנוע חודר אוויר אטמוספרי, שמסונן על ידי מסנן האוויר, לכן אין צורך לסתום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני חושב שכן מישום שהוא ממוקם אחרי הפילטר ולכן שואב אויר לא נקי ישירות לקרבורטור???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תיסתום מייד!!!!!,האויר שחודר משם אינו מסונן!!!

אל הקרבורטור חודר אבק,חול, ליכלוך, פיח ממכוניות שנוסעות לפניך.

משם זה חודר לסעפת היניקה לראשי הבוכנה השסתומים והצילינדרים.

אתה מאיץ מאד את בלאי המנוע גורם לזיהומו ולזיהום השמן .

בטווח הארוך החלקיקים(אבק ובעיקר חול) יחרצו חריצים בדפנות הצילינדרים ויגרמו לאיבודי לחץ ואכילת שמן.

ואז....

.....bye bye engine

ניצן

פורסם

עכשיו זה מתחיל להיות באמת מבלבל :shock:

מישהו יכול להגיד בוודאות האם האוויר שמגיע אל הפילטר דרך הכניסה של הנשם - מסונן \ לא מסונן?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

מישהו יכול להגיד בוודאות האם האוויר שמגיע אל הפילטר דרך הכניסה של הנשם - מסונן \ לא מסונן?

בניגוד לעצתו של ידידי ניצן, הייתי מסתפק בכריכת רשת דקה בכניסה,והדק בבנד/אזיקון בלבד!

האוויר שחודר משם, הוא אותו אוויר שאתה, נושם ביום יום,בלכתך ברחוב, יחד עם הפיח, של כלי הרכב,

ועשן הסיגריות, והאבק, ובכל זאת לא רואה, אותך סותם ,את האף משום שברירת המחדל שלך,

היא לנשום אווירמזוהם, או למות!

וזה לא סותר, את אבחנתו של ניצן שאבק, מקצר את חיי המנוע לטווח הארוך!

לכן הקפד להחליף מסנן אוויר בזמן, כדי להגביר את יעילות סינון האוויר למנוע, ובכך

תאריך את חייו, וגם תחסוך בדלק!!

וכך הרווחת פעמיים!

בברכה

צביקה

ויסלח לי ידידי, ניצן!

פורסם

האויר שמגיע לפתח הנשם בבית המסנן אויר עוקף את המסנן וניכנס ישירות למנוע.

תסתום אותו עם פקק.

פורסם

מישהו שם לב לשיפור כלשהו בתפקוד המנוע לאחר הורדת צינור הנשם?

האם הורדת צינור נשם יכולה לגרום לבעיות כלשהם במנוע? האם צריך לכוון את המנוע לאחר הורדת הנשם על ממנת לכוונו לפעולה שונה (האוויר הנכנס יהיה שונה מבחינת אחוז החמצן ושאר הגאזים)?

בגדול, האם זה בכלל מומלץ או שמא לוותר?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
מישהו שם לב לשיפור כלשהו בתפקוד המנוע לאחר הורדת צינור הנשם?

האם הורדת צינור נשם יכולה לגרום לבעיות כלשהם במנוע? האם צריך לכוון את המנוע לאחר הורדת הנשם על ממנת לכוונו לפעולה שונה (האוויר הנכנס יהיה שונה מבחינת אחוז החמצן ושאר הגאזים)?

בגדול, האם זה בכלל מומלץ או שמא לוותר?

רמי

שיפור בתפקוד המנוע לא יורגש,והורדתו לא תגרום לבעיות כלשהם במנוע,ואין צורך לכוון אתהמנוע,

לאחר הורדת הנשם!

במידה והמנוע תקין, ואין עשן סמיך, אשר חונק את המנוע, מומלץ להשאירו,ביטולו ללא צורך , יכול להשפיע על חימצון השמן!

בברכה

צביקה

פורסם

לי כמו שכתבתי למעלה זה גרם רק נזק ! צריכת דלק גבוהה ובועות קטנות בשמן - עכשיו אני מבין מה זה היה-תודות לצביקה.

אני לא ממליץ !

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

Tzvika, I have to join Nitzan here and to recommend blocking the hole, he's talking about a hole in the intake piping between the air filter and the carburator, it's not only dirty but in case you're driving like that you can have sand flying into your carb and that really can't be any good... definitely block it

.Moti

פורסם
נראה לי שאני יסתום את החור ... תודה.
יופי ! עכשוו סוף סוף השרשור יגמר!

• תוכן חדש...