Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמלאי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו כול להמליץ על חשמלאי רכב אמין וזול באיזור ירושלים? לטיפול בבעית התחממות של המנוע ועבודה שלו על טמפרטורה של בערך 100 מעלות.

הרכב הוא רנו טווינגו 94.

תודה

פורסם

כבר יש לך טווינגו ? בשעה טובה !

איך אתה יודע סביב איזה טמפ' המנוע עובד, הרי אין שעון חום בטווינגו ! רק נורה וזמזם התרעה...

או שאחד הבעלים הקודמים התקין שעון חום ??

בעיות התחממות הן לא תחום של חשמלאי עד כמה שאני יודע, זה נראה לי יותר בכיוון של מכונאי או מומחה רדיאטורים בהנחה שעדיין לא נגרם נזק למנוע כתוצאה מההתחממות...

פורסם

נשמע שהרדיאטור דורש ניקוי .

בכל אופן, לך למוסך שאתה סומך עליו.

מומחה ברנו,מומלץ (ולא מורשה):

מוסך מומו בא"ת תלפיות.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

תודה. קניתי אותו לפני יומיים :)

איך אתה יודע סביב איזה טמפ' המנוע עובד, הרי אין שעון חום בטווינגו ! רק נורה וזמזם התרעה...

או שאחד הבעלים הקודמים התקין שעון חום ??

אכן התקינו שעון חום. לדעתי הבעייה היא או בכיול השעון או ביוניט חום של הטרמוסטט. מכיוון שהמנוע עובד בטמפרטורות קבועות בין 65-100 וכשהוא מגיע למאה אז הוא תמיד יורד חזרה ל70-80. ההגעה למאה מעלות היא רק בדרך עירונית עד כמה שיצא לי לראות.

בעבר הרכב התחמם לבעלים הקודמים (לפני שנתיים וחצי) ואז הוחלף ראש מנוע

• תוכן חדש...