Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי לירושלים עם הרכב המשפחתי (סוזוקי בלאנו 01),במהלך העליות לירושלים שמתי לב שהמנוע רועש יותר מבדרך כלל,במאמץ (קיק-דאון,או שביטול הילוך היתר בעלייה) המנוע השמיע רעש כמו של נקישות (כמו אבנים שמכניסים לתוך סיר ומנערים).

יש לציין שלא נדלקה אף נורת אזהרה,המכונית נסעה כרגיל ללא תקלות ודרמות מיותרות,פשוט הרעישה הרבה יותר מהמקובל.

אציין שהרכב עבר 97K (לא מעט לרכב סוף שנת 2001,הדגמים האחרונים).

למישהו יש השערות לגבי הבעייה האפשרית ?

אבי טען שאולי מדובר ברצועת טיימינג שסיימה את חייה (לא מהתבוננות במנוע,אלא פשוט ממה שתיארתי לו),אני די בספק כיוון שלדעתי אם היה אכן מדובר ברצועת טיימינג,אזי הרכב בוודאי כבר היה צריך מנוע חדש היום.... (בכל זאת נסיעה בת ים-ירושלים-בת ים).

תודה לעוזרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ערב טוב!

הרעש שאתה שומע ומתאר,יתכן ואחד המייסבים רועש

למשל מייסבי האלטרנטור או מאחד מהמותחנים של

הרצועות.אגב רצועת הטיימיג עצמה אינה מרעישה

המותחן שלה מרעיש,גש למוסך יזהו את הבעיה.

by nko:wink:

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

שלום.

האם האוטו משמיע את הרעש כל הזמן ומתגבר עם כל נגיעה בגז?

אני לא יודע בדיוק איזה רעש האוטו שלך משמיע אבל זה נשמע דומה למה שהיה אצלנו באוטו (סוזוקי בלנו 97) יכול להיות שהממיר הקטליטי הולך למות. תבדוק מה התקלה אם אכן זה הממיר שלח לי הודעה אני יגיד לך מאיפה אנחנו קנינו חדש בזול יחסית (500 שקל במוסך רצו 1200)

פורסם

אכן הרעש מתגבר עם הלחיצה על דוושת הגז (יש לציין שמתחת ל-3000 סל"ד כמעט ואין רעש,הרעש מתחיל באיזור ה-2800 סל"ד ומתגבר משמעותית מאיזור ה-3500 סל"ד).

-עריכה-

hofti,אמרתי לאבי לגבי מה שהצעת (ממיר קטליטי שמסיים את חייב),והוא גם אמר לי שלדעתו מדובר בבעייה מכיוון מערכת הפליטה,כך שייתכן מאוד שמדובר באמת בממיר הקטליטי.

בימים הקרובים נבדוק את העניין,במידה וזו אכן הבעייה אני אצור איתך קשר בפרטי.

תודה מראש !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...