טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,345 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
האם למישהו יש מושג לגבי פליטת CO ופליטת HC של קורולה 1998? זה כבר טסט שני שהרכב נכשל על פליטות גבוהות של פרמטרים אלו, ובכל פעם המוסך (המורשה) מודיע לי שאחד הסנסורים היה סתום. האם זו בעיה נפוצה בקורולה? האם זוהי באמת הבעיה או רק הסימפטום?
הודעה אחרונה מאת imachol, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
יש לי גולף 92 MK2 הרדיאטור חימום בתוך האוטו. הוא לא מחמם. אמרו לי שהוא סתום. ניתקתי את שני הצינורות שנכנסים לתוך האוטו לרדיאטור. כנסתי צינור בכניסה. וביציאה יצא בלי בעיה. זה אומר שהוא לא סתום. בדקתי יש מפצל מהרדיאוטור הגדול. 2 צינורות למנוע לכניסה וכניסה לרדיאטור חימום. גם זה לא סתום. הוא מוציא מים חמים. בדקתי את היציאה.....גם שמה לא סתום מים נכנסים בקלות. בדקתי הרכב היה על חום גבוה. המים עוברים דרך הרדיאטור חימום אני כמעט בטוח שעוברים אבל לא יוצא חום. אני משתגע. מה עושים?. ובקשר לוונטה של האוטו. נכנס אליה 3 חוטים אני חושב אדומים. לא סמתי לב לצבעים. אני רוצה לעשות שהוא יעבוד רגיל.. (במקרה של חום שידלק לבד). וגם ידנית שאני רוצה שהוא יפעל הוא יד…
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
-
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חברה. 1. האם תוסף דלק הוא מומלץ לרכב עם הזרקה ? 2. האם יש השלכות שליליות בהכנסת תוסף ? 3. יש את K44 ב 100 ש"ח, ו STP ב 20 ש"ח, יש למישהו המלצה חמה לאחד מהם ? אשמח על מתן עזרה, אריאל
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 901 צפיות
ה-205 אוטוטו מתקרבת ל10,000 ק"מ ואני מעוניין לטפל בה. הטיפולים כוללים: 1. טיפול 10,000 (זנחתי את רעיון "טיפול עצמי", נשאיר זאת למומחים) 2. ציריה ימנית מתקתקת. 3. גומיות שסתומים (אוטו שורף שמן בערך חצי קילו ל-1000 ק"מ. בגדול אני יכול לחיות עם זה אבל אני מתכוון להשאיר את האוטו אצלי לכמה שנים טובות) 4. כיוון שסתומים (בשבועיים האחרונים האוטו קצת מצלצל, בעיקר בעליות..) 5. בדיקת תקינות בלמים. זהו בערך. דרך אגב, כמה כסף לדעתכם עולים סך כל הטיפולים? שמעתי שמוסך אבו דאוד ביפו מטפל בצרפתיות. מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו? יש המלצות למוסכים אחרים, אמינים וזולים? (לא מעוניין במוסך מורשה) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם התחילה לי לפני כמה שבועות נזילת שמן , חשבתי שזה בא מכיוון הקרטר ולכן החלפתי את האטמים בקרטר... אני מגלה עכשיו שהנזילה לא פסקה וחזרתי למוסך , הם זיהו לאחר הרבה עבודה ( ניקוי כל האזור עם לחץ מים וכו' ) שזה בא ממקום מאד מוזר : יש בצד שמאל ( מתחת לטיימינג ולמשאבת מים ) מעין חור קטן שממנו הנזילה באה , זה חור מקורי שבא עם הרכב , הסבירו לי במוסך שזה איזשהו נשם שמיועד להוציא אדים של שמן . האם זה הגיוני ? , האם זה באמת נשם ? , בכל מקרה התיקון של זה הוא יקר כי צריך לפתוח המון חלקים מהמנוע ... האם מישהו שמע על הבעיה הנ"ל ויש לו פרטים ?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חשבתי לעצמי...... מה הרבה אומרים לי הם הוא נסתם זהו לפח ולקנות חדש....... למה לא לתקן ?! למה? מה אי אפשר? כולה אבנית.....משקעים.... אפשר לנקות הכול. חשבתי לעצמי....לשפוך איזה מלח לימון או ממיס אבנית לרדיאטור.....לתת לו לעבוד. ואז להכניס חומר שמנקה רדיאטורים....... לתת לו לעבוד.... ואז הגיוני שזה אמור להיפתח...ומים צריכים לעבור שמה באופן חלק... ואז החימום שוב יעבוד. לא ככה?. שתפו אותי בכול מה שעובר לכם בראש בנוגע לנושא הזה. תמיר
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
פעם ראיתי שאפשר לעשות וקס בעזרת מכשיר דיסק ע"י התקנת ראש מיוחד. איפה אפשר לקנות ראש כזה? אם יש למשהו רעיונות איך להכין כזה אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
קפיצים צבעוניים
מאת ToMeR-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום התקשרתי לפיג'ו לברר איזה קפיצים אני צריך לפיג'ו 106 GTI לבולמים מקדימה, אמרו לי לכל סוג קפיץ יש נקודת צבע עליו, אם לא תגיד איזה צבע יש לך לא נדע מה לתת לך וגם לא לתת לך מחיר. אז שאלתי ואיך מגלים מה הצבע? אמרו לי לפרק את הקפיצים! השאלה הראשונה היא, מישהו פה יודע מה הצבע שיש לפיג'ו 106 GTI? השאלה השניה היא, אם לא יודעים, אז איפה על הקפיץ זה אמור להיות? בצד החיצוני? הפנימי? אני חושב לנקות את הקפיץ ואז לראות איזה צבע יש לי, רק שאני אדע איפה לנקות.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קראתי פה שיש אפשרות שעם הזמן הוא נסתם כיצד ניתן לבדוק??? האם זה עבודה לאגזוזן ?? אם כן, האם יש לכם המלצה? הרכב הוא סמוראי עם הזרקה
הודעה אחרונה מאת yossivarman, -
- 1 תגובות
- 792 צפיות
מגבים בטנדר "סובארו "93 אינם פועלים במצב "interval " (מופעל \ מפסיק ) מה הסיבה לתקלה ? תודה לבעלי הידע המשיבים . שלום
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 1 תגובות
- 957 צפיות
שלום, ראיתי בכמה הודעות איזכורים על כך שאחרי התקנת בולמים מוקשחים, צריך להמתין במשך כמה ימים עד שהבולמים "יתיישבו". האם יש סכנה בנסיעה ספורטיבית (סטייל נס הרים), זמן קצר אחרי ההתקנה ? האם "תקופת הצינון" מומלצת והכרחית אחרי כל החלפת בולמים, או שזה משהו מיוחד לקוני, בילשטיין וקרוביהם ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת מה הצריכת דלק של דיהטסו טיריוס 1300 סמ"ק (קילומטרים לליטר) כי שמעתי שהצריכה גבוהה בגלל הנעת 4 על 4 תמידית. תודה מראש למי שיכול לענות לי.
הודעה אחרונה מאת *ALFAman*, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
משהו יודע על מקום שבו ניתן להתקין צ'יפים לרכבים? תודה, נתנאל.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה צצה בעייה שממש מפריעה לי ברכבי. כאשר אני עוצר ברמזור אחרי נסיעה רצופה האוטו נכבה לי. שמתי לב גם שאחרי שאני נותן גז רצוף גם בניוטרל הרכב מוריד טורים כמעט נכבה ומעלה חזרה. הייתי רוצה לדעת האם יש למישהו כיוון כלשהו מהיכן הבעיה . עשיתי טיפול בהזרקת דלק לאחרונה ולקחתי לבדיקה ממוחשבת. אף אחד לא עזר הבדיקה היתה תקינה. האם יכול להיות כיוון טימינג ?? אשמח לקבל עזרה. בברכה,
הודעה אחרונה מאת X-Kent, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קצת מאוחר לשאול כעת משעבר זמן רב מאז התקנת הצמיגים והג'אנטים אבל.. מהו לחץ האוויר המומלץ לי אם עברתי מ185/55/15 ל195/45/16 או יותר נכון, האם עליי לשנות לחץ האוויר ובכמה? תודות
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב רכשתי לא מזמן פג'ו 205 שנת 94 דגם GR עכשיו יש לי מספר שאלות שעדיין לא מצאתי עליהם תשובה. אשמח מאוד עם תעזרו לי 1. האם יש איזה שהי צורה שאפשר לכבות את האיוור ברכב, שאני שם את העוצמה באמצע זה עדיין עובד לי הוונטה. איך אפשר לגרום לה לשתוק?? 2. מה גודל מיכל הדלק שלי? ובבקשה מיכל דלק בנפרד ומיכל דלק רזרבי (אם יש בכלל) בנפרד. 3. מה לחץ צמיגים ממולץ לקידמי ולאחורי? 4.מהי הדרך הטובה ביותר להדביק חתיכות דש בורד שנשברו?? 5. כמה כוח סוס הרכב עצמו? מה שהיצרן היצהר עליו וזהו כמובן שיעלו עוד שאלות אבל אין מה לעשות גם אני אוהב את הצרפתיה שלי וכול שאלה זה כדי לגרום לה להרגיש יותר טוב תודה לכולכם
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. מישהו מכיר אתרים בחו"ל שמתמחים בשיפורי יונדאי למינהם??? רכב נוסף הצטרף למשפ' - יונדאי גטס.... עכשיו אני מעוניין להעניק לו מעט טאצ' אישי
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. האוטו הוא ZX 1600 וכמו שכתוב בכותרת הבעיה היא השחקות לא אחידה של בלמי הדיסק הקדמיים. חשוב לציין שבפעם הראשונה שזה קרה החלפתי את הדיסקים לחדשים אך הבעיה חוזרת על עצמה. הבעיה הזאת ממש מציקה במיוחד בבלימה ממהירויות גבוהות שאז ממש מורגשות רעידות. השאלה היא מה יכול לגרום לזה? תודה מראש לכל העונים. סאשה.
הודעה אחרונה מאת zigi, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי בבקשה מה מידת כיוון השסתומים בפז'ו 106 XSI מנוע 1400 וגם 1600 ומידת כיוון שסתומים בפיאסטה 1100 (שנות ה 80) תודה יפתח.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
מצבר בעייתי
מאת Triple-H-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 967 צפיות
עם בוא החורף והגשם, מבתחילים לנסוע עם חלון סגור כדי שלא יכנס גשם ולא יהיה קר. אבל המכה - כל השמשה הקדמית מתמלאת באדים. אז כמו שצריך, פתחתי חימום והאדים נעלמו... אבל שמתי לב שאני מדליק חימום אז המנורה של המצבר נדלקת ממש ממש חלש.. בקושי אפשר לראות שהיא דולקת.. ממש חלש. המצבר עצמו בן שנה וחצי בערך, מלא במים ולא עשה לי בכלל בעיות.. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני רוצה לעשות החלקה של הסמלים המגב והכפתור של הפתיחת תא המטען מאחורה.. האם צריכה להיות עם זה בעיה מפחינת חוק..? חייב שיהיה מגב מאחורה לפי החוק היבש? האם כל פחח יכול לעשות את העבודה? כמה בערך זה אמור לעלות? הנה תמונה שערכתי בפוטופוש אחת תמונה רגילה ותמונה אחרי ההחלקה.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם היום הרגשתי שידית ההילוכים אינה כיתמול שילשום,היא מטיילת ואינה חוזרת למרכז בניוטרל. בדקתי וראיתי שהחופש אינו נובע מחיבור הידית לשטנגה אלא מחיבור השטנגה לגיר. לא מזמן החלפתי לשמן גיר סינטטי של BG. כמו כן איבחנתי הזעה ממחזיר השמן והכיסוי של השטנגה בחיבור לגיר,אגב הזעה זו קיימת מזמן ,אך לדברי המוסכניק שלי זה מינורי, ואינו דורש החלפת מחזיר שמן,כמו כן שמתי לב שאין טיפטופים כלל. קראתי בהיינס מעט על מנגנון שילוב ההילוכים אך אם זה סיפור של לפרק גיר כדי לתקן, אז אחיה עם החופש עד ש.... אשמח לשמוע תגובות,עצות. תודה ניצן
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעת סיבוב ההגה, במצב עמידה עולות חריקות מכוון הגלגלים/מתלה קדמי. האם מדובר בתיבת הגה או בציריות/פעמונים?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
רכב מיצובישי סופר לנסר אוטומט היום ראיתי שיש הזעת שמן ניכרת באיזור שבן תיבת ההילוכים למנוע, על אף שבדיקת מפלסי שמן המנוע ושמן ההילוכים לא מראה חוסר. השאלה האם יש להתייחס לכך בכלל, ומה עושים לטיפול במצב כזה תודה
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה קניתי סוף סוף רנו טוינגו94 שאלתי היא האם יש יתרון לביצוע "ישור קו" במוסך המרכזי של רנו או שניתן באותו ביטחון לטפל בכל מוסך. למנהלים: אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז אם צריך תעברו את הת'רד תודה
הודעה אחרונה מאת elia888, -
היום הייתי במוסך (נו, חשבתם שהודעה בפורום הטכני תתחיל אחרת? ) ושוחחתי מעט עם מנהל המוסך שלי. הוא סיפר לי משהו מעניין - יש ברשותם מסמך חתום מהיצרן (PSA) שמפרט רמות תקינות של צריכת שמן ברכבים חדשים (וכמובן גם ישנים מן הסתם). במסמך כתוב כי צריכת שמן של עד לחצי ליטר ל-1000 (!!) ק"מ היא תקינה. כלומר נניח ורכב חדש יוצא מהמפעל, נוסע 4000 ק"מ והמדיד מראה כ-2 ליטר פחות שמן - זה תקין!! מה דעתכם? נראה לכם הגיוני? מן הסתם ברוב הרכבים זה לא קורה ממילא וצריכת השמן אפסית, אבל מה שמוזר לי הוא שאפילו כמות כזאת רצינית נחשבת נורמלית. ולמי שמתעניין למה הייתי במוסך - כרגיל, החלפת מנוע, גיר, ציריות... סתם. הוציאו לי שמן מכיוון ששמו לי יותר מדי בטיפול וכן החליפו לי נורות קדמיות. את…
הודעה אחרונה מאת tori, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביום שישי בדקתי רכב סגרנו מחיר וביום שני אנחנו מבצעים העברת בעלות. אני יודע שהשאלות שלי כבר נשאלו בעבר, ביצעתי חיפוש לכולן אבל הייתי רוצה לקבל כמה תשובות בצורה ישירה מהמבינים בכל אופן. אני יודע שרצוי\מומלץ לתדלק 98 אבל רציתי לשאול מה עדיף - 98 או 99? קיים הבדל בכלל? ואיפה מומלץ לתדלק באיזור השרון\רעננה? אני מתכנן להחליף את הצמיגים באוטו. מישהו יכול להמליץ על צמיג מסויים? אני חשבתי פשוט להשאר עם הצמיגים המקוריים. ז"א CONTINENTAL 195/45/R16. שאלה אחרונה, מישהו יכול להמליץ על מוסך טוב לרכב? תודה מראש לכל העונים טל
הודעה אחרונה מאת טל172, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הורדתי את צינור הנשם שמחובר ממכסה השסתומים לפילטר אויר {סקודה פיווריט 94} הרכבתי צינור ארוך שמוביל את אדיי השמן החוצה למתחת הרכב . עכשיו נשאר לי חור בפילטר אויר .... השאלה היא לסגור אותו או לא??? אני חושב שכן מישום שהוא ממוקם אחרי הפילטר ולכן שואב אויר לא נקי ישירות לקרבורטור??? אני גם מטפל ב פג"ו 205 gr 1400 שנת 89 שם ביצעתי את אותה פעולה האם גם שם לסגור את החור בפילטר אויר??
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פיאט אונו 96 1.4 זו כבר פעם שלישית מזל שזה לא בא כאשר אני ממהר ומזל שיש לי את הרכב המשפחתי שאני מתניע דרכו במצב כזה פעם ראשונה חשבתי ששכחתי את הרדיו, פעם שנית יום אחרי חשבתי שלא נתתי מספיק זמן למצבר כיביתי את האוטו אחרי 10 דקות אבל עכשיו זהו אני בטוח שאין סיבה יותר הכב בסדר חוץ מדבר אחד שאני לא בטוח אני משאיר את האורות דולקים כי לא צריך לכבות הם נכבים לבד שאני מכבה את האוטו אז לא יודע אם זה קשור או שזה משהו אחר אחרי שאני משאיר את האוטו בחנייה למשך יומיים רצופים או יותר ללא התנעה אני מגלה שהמצבר ריק והאוטו לא מתניע!
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. זו הפעם הראשונה שלי כאן.הגעתי לאתר השבוע במקרה וקראתי לא מעט תכתובות והחלטתי לנסות. אני מחזיק רכב מסוג קוראדו.את הטיפולים אני מבצע במוסך מורשה אך לא של פולסוואגן לאחר ש ב סניף המרכזי של צ'מפיון מוטורס החליטו שהרכב זקן מדי ל טיפולים אצלם לצערי.עם הגיל מטבע הדברים עולים עוד ועוד בעיות.רציתי לשאול אם ידוע כאן למישהוא על מוסך או מוסכניק שעוסק במכוניות הללו. תודה
הודעה אחרונה מאת טורבינה קטנה,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 900 אורחים (הצג רשימה מלאה)