Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחילה לי לפני כמה שבועות נזילת שמן , חשבתי שזה בא מכיוון הקרטר ולכן החלפתי את האטמים בקרטר...

אני מגלה עכשיו שהנזילה לא פסקה וחזרתי למוסך , הם זיהו לאחר הרבה עבודה ( ניקוי כל האזור עם לחץ מים וכו' ) שזה בא ממקום מאד מוזר :

יש בצד שמאל ( מתחת לטיימינג ולמשאבת מים ) מעין חור קטן שממנו הנזילה באה , זה חור מקורי שבא עם הרכב , הסבירו לי במוסך שזה איזשהו נשם שמיועד להוציא אדים של שמן .

האם זה הגיוני ? , האם זה באמת נשם ? , בכל מקרה התיקון של זה הוא יקר כי צריך לפתוח המון חלקים מהמנוע ...

האם מישהו שמע על הבעיה הנ"ל ויש לו פרטים ?

פורסם
שלום לכולם

התחילה לי לפני כמה שבועות נזילת שמן , חשבתי שזה בא מכיוון הקרטר ולכן החלפתי את האטמים בקרטר...

אני מגלה עכשיו שהנזילה לא פסקה וחזרתי למוסך , הם זיהו לאחר הרבה עבודה ( ניקוי כל האזור עם לחץ מים וכו' ) שזה בא ממקום מאד מוזר :

יש בצד שמאל ( מתחת לטיימינג ולמשאבת מים ) מעין חור קטן שממנו הנזילה באה , זה חור מקורי שבא עם הרכב , הסבירו לי במוסך שזה איזשהו נשם שמיועד להוציא אדים של שמן .

האם זה הגיוני ? , האם זה באמת נשם ? , בכל מקרה התיקון של זה הוא יקר כי צריך לפתוח המון חלקים מהמנוע ...

האם מישהו שמע על הבעיה הנ"ל ויש לו פרטים ?

בג'אסטי מתחת לטיימינג יש 2 חורים:

1. [בצד הטיימינג] חיבור למדיד שמן

2. חור בפלסטיק שמטרתו לנקז שמן במידה ויש מחזיר שמן דולף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בדקתי את הנושא ,

זה כנראה המחזיר שמן הצדדי.

המוסכניק אמר לי שזה ממש סיפור וממש הוצאה לתקן ובגלל שהנזילה לא חמורה עדיף לחיות עם זה .

נ,ב : החור הזה לא בפלסטיק של הטיימינג , זה בבלוק , קצת מתחת למשאבת מים .

פורסם
בדקתי את הנושא ,

זה כנראה המחזיר שמן הצדדי.

המוסכניק אמר לי שזה ממש סיפור וממש הוצאה לתקן ובגלל שהנזילה לא חמורה עדיף לחיות עם זה .

נ,ב : החור הזה לא בפלסטיק של הטיימינג , זה בבלוק , קצת מתחת למשאבת מים .

עשיתי טיימינג בג'אסטי, אין שום חור בבלוק. יש חור בכיסוי של הטיימינג שמאפשר לשמן לצאת החוצה במידה ויש נזילה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...