טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,346 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
OK - תזכורת: לפני שבועיים-שלושה העלתי בעיה שבה נתקלתי ברכבי (סיאט מלגה 1.5) - המנוע התחיל להשמיע רעשים מוזרים, והתאוצה לא הייתה לינארית וחלקה בליווי של ריח חזק של בנזין. החלפה של פלאגים גילתה לי שאחד מהפלאגים כוסה בשמן - דבר שמנע ניצוץ מספק ובעירה מלאה באחד הצילינדרים. החלפת הפלאג פתרה את הבעייה, המנוע שב להיות מלא חיים והחיים חזרו למסלולם. כ-500 ק"מ אחרי - הבעייה שוב חזרה - דבר שמאשש את העובדה כי לא הייתה זו בעייה נקודתית וצירוף מקרים קוסמי, אלא תקלה ממשית בטבעות הבוכנה של אותו הצילינדר, ש(כנראה) גורם לחדירת שמן לצילינדר ו"לכלוך" ראש הפלאג. having said that... מה עושים עכשיו? 1. האם כל כמה מאות ק"מ לבצע ניקוי של האלקטרודה ולהמשיך לנסוע כרגיל? …
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 1 תגובות
- 988 צפיות
היי אניי מחפש חנות שמוכרת כלי הקשה לפח (איך אפשר לקרוא לDolly ולפטישי פחחים?) באזור המרכז, מיספרי פח וכו'... אם מישהו מכיר (ניסיון אישי, עדיף) אשמח לשמוע על כך... תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
מגנזיום xsi
מאת יניב921- 3 תגובות
- 845 צפיות
מבחינה טכנית זה מתאים ל106 רגילה שנת 2000 מה ההשלכות לגבי כח צריכת דלק....?
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 2 תגובות
- 979 צפיות
שלום , אני מבחין לאחרונה שבעת נסיעה במהירות נמוכה, הרכב נוטה לגמגם בעת לחיצה על דוושת הגז ובעת הרפייה ממנה (מדובר ממש במהירות גלישה). מה יכולות להיות הסיבות לגימגום זה (פעם דווקא דיבר שוטף). 1.האם זה מצדיק ניקוי בית המצערת? הדרכה כיצד? 2.האם בעייה בתיבת ההילוכים? (בכלל מהם הסימנים לבלאי ההילוכים?) 3.כל דבר נוסף שלדעת המומחים עלול לגרום לאוטו שלי לגמגם? (ועוד רציתי שילמד לשיר). תודה
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר אותה? אני חושב שמספקים שם לפיז'ו-סיטרואן. המלצות? כתובת בבקשה? תודה.
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
מים ירוקים לרדיאטור 1 2
מאת tori- 15 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכם החליפו לי את המיים ברדיאטור למים ירוקים המיועדים לכך לפני כשנה. שמתי לב היום שהמים נהיו חומים..... האם אכן זה אמור לקרות למים אחרי שנה, או שפשוט יש לי בעייה והמערכת החלידה? מה לדעתכם כדאי לעשות? המלצת היצרן להחליך את המים כל 4 שנים.
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האם יש לבצע את העבודה כאשר המנוע קר ? כלומר, לאחר שהאוטו עמד מספר שעות והתקרר? (כל הלילה למשל?) האם יש להקפיד לעבוד עם מפתח מומנט? או שסגירה עם רגש מספיקה? האם יש איזשהו סיכוי שהברגים "יגזרו" לי בעת הפתיחה בעקבות ההתחממות/התקררות שהם עוברים מידי יום ? - ובמידה וכן, יש עצות איך למנוע דבר שכזה ? אגב, הטרמוסטט מגיע עם אטם "קרטון" שכזה וראיתי כי הטרמוסטט הנוכחי מוצמד עם כמות נכבדה של RTV, היש צורך להכין RTV טרם ההתקנה ולהשתמש בו ולא באטם ?
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
קניתי לפי ההמלצות של האנשים פה-תוסף 44K ותוסף ניקוי מזרקים LM-בקרוב יהיו רשמים-אני מחכה שהמיכל דלק יתרוקן לרבע-ואפילו פחות ממנו ואז אני אוסיף בהתחלה את ה44K. ועוד שבועיים ככה אני יכניס את הניקוי מזרקים. רקע-הרכב שלנו נקנה מהחברה בשנת 95-משנת 95-2000 אמא שלי נסעה איתו לעבודה מרחק 2 ק"מ כל צד כל יום כמה פעמים ביום בלי לחמם את המנוע והיא מדליקה מזגן ישר אחרי שהיא מניעה אותו{-תחשבו על ימי החורף הקרים מה זה עושה למנוע}. ובסופי שבוע ולפעמים באמצע השבוע לנסיעות מחוץ לעיר. מאז הקנייה אולי פעמיים-שלוש פעמים הוכנס לרכב תוסף שנקנה בזמנו מחברת פיג'ו-אבא שלי לא זוכר את השם מפני שנדלקה בזמנו הנורה של הממיר הקטליטי. ק"מ נוכחי 160,000. אני יעדכן אותכם בהתפתחויות. יש לצי…
הודעה אחרונה מאת levil, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת אם משאבת מים של 205 GTI היא משאבה מיוחדת לאוטו הספציפי הזה או שאפשר גם להתקין משאבה של 205 רגילה?
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 928 צפיות
אודה לכם אם תוכלו לפרט מהם הטיפולים הנדרשים לרכב כל 15 אלף, כל 100 אלף וכו'. אני מתקרב מאוד לקו ה-100 אלף ולדעתי חלק גדול מהטיפול אעשה בעצמי! מה צריך להחליף? מה צריך לבדוק וכו'? אשמח מאוד אם התשובות יהיו ממקור מהימן, נגיד ספר שירות של פג'ו, ולא מ"מה שאתם זוכרים" תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת יניב921, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי רנו טווינגו 94. כאשר הרכב בהילוך סרק הוא רועד (מעט- לא באגרסיביות). בנסיעה לא מרגישים את זה בכלל והוא נוסע חלק. בעייה נוספת שכנראה קשורה: כאשר המנוע קר (אחרי לילה לדוגמא) ואני מניע את הרכב, אז בדקות הראשונות אני לא יכול להדליק מזגן או אוורור כי אז הרכב נכבה, יש לי הרגשה שהטורים יורדים יותר מידי ברגע שאני מפעיל אוורוור\חימום\מזגן. 1) האם הבעיות קשורות אחת לשניה? 2) מה לדעתכם הבעיה\בעיות? 3) כיצד אוכל לפתור את הבעיה וכמה זה אמור לעלות? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
משום מה בתא הנוסעים שלי יש ריח של דלק כבר כמה ימים. יש לציין שלא מצאתי סימני רטיבות מתחת לרכב והרכב נוסע כרגיל. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת scorpion23, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אשמח אם תוכלו לעיין בשרשור הנ"ל: http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=70587&lb=0 ולהוסיף כאן את דעתכם בתודה מראש נדב
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קלאץ שמתחיל לגעת באמצע מהלך הדוושה ורק בסופו משתלב, זו התחושה שאני מקבל בכל שילוב לראשון, במוסך אומרים שאולי הקלאץ שחוק רק למחצה ובעצם איבד את אחידות העובי שלו (מדובר בבראבו ידנית, קלאץ הידראולי) רעיונות מישהו?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 13 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בשעה טובה התחדשתי באימפלה (כמעט חדשה) שמשמחת אותי מזה שבועיים כל יום מחדש. במסגרת "יישור קו" וסידורים שונים חשבתי גם להחליף את רבעיית הצמיגים המקורית. האימפלה (שנת 2000, 34,000 ק"מ מנכה, יד ראשונה) מגיעה עם UNIROYAL TIGER PAW 225/60-16. התקשרתי לאנטון בנושא זה היום והבחור שענה לי טען בתוקף ש"רכב אמריקאי עדיף להתקין לו צמיגים אמריקאיים!". לא עזרו הסבריי שצמיג הוא צמיג ושאני יותר בכיוון של פירלי P6000 או איזה ברידג'סטון - הבחור מתעקש. אני שואל את עצמי האם אכן יש צדק בדבריו שמבוססים על האקסיומה: "הצמיגים האמריקאים הם רכים יותר בדפנות ומתאימים לרכב האמריקאי שתוכנן במחשבה על כאלו"? האם הלך לו חלומי שכלל גם החלפה לרבעייה אירופאית/יפנית למופת? האם יהיה עלי להכנע …
הודעה אחרונה מאת eladdl, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, שוב אני עם שאלות הקידבג שלי, אבל אני חייב לדעת, אז ככה הרכב שלי הוא רובר 200 מודל 99 עשיתי לו טיפול 100K כשהיו לו 92K קיצר, עכשיו אני מחכה לעשות את הטיפול 10K הבא, אבל אני לא עושה אותו ב102K אלא ב110K, כי אני רוצה לעשות טיפול מקיף....להחליף שמן גיר, ופילטרים וכו'... קיצר בדקתי ויש לי קצת יותר מחצי מכמות השמן, אז רציתי להוסיף שיהיה פול, כל מה שאני יודע זה שבטיפול הקודם שמו לי שמן 10-40 יותר מזה אני לא יודע, עכשיו לשאלה , האם אני יכול להוסיף שמן 10-40 של חברה אחרת ממה ששמו לי בטיפול???? והאם עדיף של חברה טובה או לא??? גם ככה לא מוחלף שום פילטר ולא בטיח....אז חשבתי לקנות שמן של דלק 10-40 או משהו בסגנון...לסחוב עד 110K ואז לפנק את הרכב בK44 לפני הטיפול ובטי…
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- 3 תגובות
- 896 צפיות
לאחרונה נאלצתי למלא כמויות גדולות של נוזל קרור במצנן (רדיאטור) . ברור קצר העלה שהמצנן נוזל ומאבד לחץ ושיש לשפצו. לאחר שחיסלתי את כל אספקת נוזל הקירור באוטודיפו התחלתי למלא מי ברז מפאת הקמצנות. ידוע לי שהדבר פוגע ברכב עקב קורוזיה .במוסך של פיז'ו שיפוץ כזה יעלה 700 ש"ח לא כולל מע"מ. האם המחיר הגיוני? אם לא, אני מעוניין בהמלצה על מישהו שמשפץ רדיאטורים . תודה ולהתראות בסיבוב.
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
כאשר אני מפעלי את האורות - במצב רגיל האורות האחוריים פועלים. כאשר אני לוחץ על הברקס אורות הבלימה המרכזי והשמאלי נדלקים, אבל בצד ימין - לא רק שאין אורות בלימה אלא גם הנורה הרגילה נכבית. כשאני משחרר את הברקס הנורה הרגילה שוב מאירה. האם זו סתם נורה שרופה, או בעיה חשמל אחרת? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת AlexVR6, -
זמזם אורות 1 2
מאת fz1- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מישהו כאן יכול לתת לי תרשים, או הדרכה,איך לחבר זמזם ,כדי לא לשכוח את האורות הראשיים דולקים,כשאני מכבה את הרכב? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתנצל שאני שוב מציק בעניין הצמיגים אבל זו הוצאה גדולה להחליף 4 ואני לא רוצה לזרוק סתם... בקיצור צמצמתי את האפשרויות לשני צמיגים: Dunlop SP sport 200 Yokohama a539 מי מהם טוב יותר ברטוב? ביבש? מי מהם נוטה להתייבש מהר? האם צריך לוודא את ארץ הייצור? המחיר שלהם דיי דומה, הדנלופ טיפה יותר. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפני יומיים יצא לי לעבור ליד רכב מסוג פאסאט, הרכב היה מותנע אבל זה היה פשוט מדהים בקושי שמעו משהו מהאיזור של המכסה מנוע. דברתי עם הבחור והוא אמר לי שהוא שם כיסוי מסויום מתחת למכסה המנוע. אבל הממזר הזה לא רצה להגיד לי איזה סוג של בד. אז אם יש כאן מישהו מהתותחים שמכיר או יודע משהו , אז הוא מוזמן ליידע אותי. זה היה פשוט מדהים . תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת arm123, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יודע באיזה נוזל בלמים (חברה ודוט) מומלץ להשתמש בפיג'ו 106 GTI? והאם צריך משאבה מיוחד למלא או שפשוט שופכים כמו שמן מנוע? אני שואל כי אני רוצה להחליף נוזל בלמים לא במוסך מורשה ולכן אני רוצה לדעת אם נדרש ציוד למילוי הנוזל, והכי חשוב איזה נוזל מומלץ? בנוסף אמרו לי שבהחלפת טרמוסטט אצלי יש את הטרמוסטט עצמו ויש עוד איזה אלומניום שלפעמים צריך להחליף, מישהו יודע מה זה החלק האלומניום הזה שמחליפים לפעמים?
הודעה אחרונה מאת levil, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי לילה גשום מצאתי שכל השטיח באזור רגלי הנהג רטוב. האים למישהו יש מושג איך נכנסו המים? כמובן שכל החלונות (והדלתות) היו סגורים. יום נעים שגיא
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אמרו לי שבקורולה החדשה יש שרשרת והיא לכל חיי הרכב? זה נכון ? תודה
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- 3 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב, הייתם משמנים/מגרזים את המסילות של הסאנרוף? אם כן במה? ובואתו עניין איך אני רואה או היכן את חורי הניקוז של המים בסאנרוף?
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! יש ברשותי דייטסו שרייד מודל 93 עם צמיגים במידות 80\155 R13. אתמול במהלך נסיעה בכביש מהיר במהירות של 110 קמ"ש נעלצתי לבצע בלימת חרום עד למהירות 0 בעקבות רכב שהחליט לעצור באמצע הכביש בלי איתות ובלי שום סימנים מקדימים. !!! התמזל מזלי ולא קרתה תאונה מפני שהספקתי לבלום את הרכב ברגע האחרון. אחרי המקרה המשכתי לנסוע והרגשתי שהופיעו דפיקות מכיוון הצמיגים. ויש רעידות קלות בתוך הרכב. הרעידות הם מין נקישות מכיוון הצמיגים בקצב אחיד. מבקש הסבר לתופעה וכמובן אשמח לשמוע על פתרון. הגירסה שלי היא שבעקבות בלימת החרום הארוכה הצמיגים נשחקו יתר על המידה ואיבדו את האיזון ,מה שדורש החלפה לצמיגים חדשים, האם אני צודק?
הודעה אחרונה מאת DOHC, -
-
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
לראשונה ראיתי פנסים אחוריים שקופים לפיאט פונטו דור 1 ו"ספייס" אצל "שוני קאר חלפים" שבהרצליה פיתוח (טל' 09-9566610). יש גם לרכבים אחרים כמובן. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 4 תגובות
- 853 צפיות
אחרי חיפוש כמובן....לא נמצאו תשובות חד משמעיות לכן אני שואל. אני צריך שמות של חומר לפוליש,ואם אפשר דרוג של כמה מהם לפי רמת גסות.אני צריך חומר שיהיה כמה שיותר גס.ומחירים פחות או יותר. ואם אפשר גם המלצות לווקס(שמות) ומחירים. ושאלה נוספת, מה ניתן לעשות עם צבע שדאה משמש? ומה עושים במקרה של חוסר אחידות בן רמת הדאיה של אזורי הרכב השונים?
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
- 1 תגובות
- 839 צפיות
יש כמה נתונים שאני צריך בשביל להשוות אותם לנתונים שיש לי כרגע (1.9T) פשוט ברב חכמתי התחלתי לבנות את האוטו בלי למדוד את הנתונים האלה. אני מחפש נתונים כמו: ואקום בסעפת יניקה (אם יש בסרק ובסל"ד בינוני) טמפ' אוויר בסעפת יניקה ספיקת האוויר (אם יש בסרק ובסל"ד בינוני) לחץ דלק בחליל הזרקה (אם יש בסרק ובסל"ד בינוני) טמפ' גזי פליטה (אם יש בסרק ובסל"ד בינוני) לחץ שמן (אם יש בסרק ובסל"ד בינוני),אני יודע שיש שעון,אצלי הוא "פצוע קשה" בקיצור כל נתון שתוכלו לתת לי אני יסתפק גם בנתונים של ה2.0 אם יחסרו לי נתונים ואני אשמח גם אם מישהו מוכן לתרום את הוולקן שלו לחצי שעה,שאני יוכל למדוד את הנתונים על האוטו שלו (אני מחיפה) תודה מראש, איציק.
הודעה אחרונה מאת אלי 23, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
באופן כללי איך המחירים של אוטו דיפו?
הודעה אחרונה מאת arm123,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,141 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- tan tan
- baer
- Pavlik
- לב טוב
- malcishua
- Aviady001
- PYA
- Avia
- gadik6
- מיץ פטל
- flytomars
- EvGriga