טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,346 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 989 צפיות
באיביזה שלי, הוצאתי את הקונסולה המרכזית (החלק עם כפתורי המזגן) על מנת להחליף נורות, משלא הצלחתי להוציא את הפאנל הזה, הסרתי את הרדיודיסק כדי לקבל גישה יותר טובה. לאחר שגם זה לא עזר החזרתי הכל ואמרתי שאני אשאל פה. הבעיה היא שלאחר שהחזרתי את הרדיודיסק + הפאנל של הקונסולה לא הצלחתי להפעיל את הרדיו ובקונסולה המרכזית אין תאורה (המזגן עובד והכל עובד אבל אין תאורה), כמו כן שמתי לב שהדיבורית שלי לא עובדת. כנראה התנתק שם איזה חיבור, השאלה איזה חיבור מחבר את כל השלושה ביחד ? לגבי פיוזים, עברתי עם העין, לא ראיתי שום דבר שרוף, וגם קשה לי להאמין שזה שרף פיוז. יש לציין שמתחת לפאנל של המזגן קיימים כפתורים להרמת חלונות, התאורה בהם דולקת ללא שינוי, כנ"ל לגבי הכפתורים של המ…
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
להזכירכם לפני למעלה משבוע הצגתי את בעיית ההנעה שיש לי בסוברו שלי (1600 שנת 87). בעקבות תשובתו של צביקה קרבורטור מהפורום, יצרתי איתו קשר טלפוני והתברר שיש לי בעית קרבורטור ובעיה עם הצ'וק האוטומטי (אני לתומי חשבתי שאם אין ידית צ'וק בתוך האוטו אזי שאין צ'וק אבל במקרה שלי מסתברר שהצ'וק מתוכנת לעבוד לבד רק שאצלי הוא פשוט לא עבד). השתכנעתי , לאור אדיבותו הטלפונית של צביקה וגם בעקבות כמה המלצות של חברי הפורום, לנסוע למוסך שלו בנתניה. קבלת הפנים הייתה ממש חוויה, כנראה שיש לצביקה חיבה עזה לחברי פורום, אחרת אין הסבר לקבלת פנים זו. צביקה הכין לי קפה והושיב אותי על כסא, הפשיל שרוולים והתחיל לעבוד. פירק את הקרבורטור לגורמים ניקה כיוון שיפץ. ולאחר 3.5 שעות !!! סיים את העבודה. ש…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם משרד התחבורה מאשר החלפת מנוע בסוזוקי אלטו מ- 800 סמ"ק למנוע של סוזוקי סוויפט 1000 סמ"ק סמ"ק ? אם כן, האם המנוע של הסויפט "יכנס" במקום המנוע המקורי של האלטו ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 1 תגובות
- 954 צפיות
המאורר של המנוע עובד הרבה זמן אחרי נסיעה יכול ליהיות שזה טרמוסטט?????
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, ביום ראשון עברה המכונית שלי החלפת אטם מנוע, עקב נזילת שמן. היום בבוקר שמתי לב שיש נזילה, ומלמטה יכולתי לראות שיש "נטיפים" של טיפות על מיכל נוזל ההגה וכשהקשתי עליו, הבנתי שהוא ריק ! עכשיו, ראיתי את המוסכניק בודק את המיכל נוזל הגה, אבל עכשיו כשאני חושב על זה, חלק מהנזילה היתה באמת מהאיזור של מיכל נוזל ההגה כך שיכול להיות שהוא פספס את הנזילה שם. ניסיתי להתניע את האוטו ויש רק את הרעש של הסטרטר אבל אין הענות של המנוע, האוטו לא מתניע, האם יכול להיות שיש קשר בין נוזל ההגה לבין זה ? נ"ב : המכונית היא 306 שנת 94
הודעה אחרונה מאת akurtser, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רכב מסוג הונדה סיווק שנת 92 עם מנוע הזרקה רב נקודתית. השאלה שלי אם יש למישהו מושג איפה אני יכול להתקין לה מערכת גז???? בקריות אמרו לי שהם מתקינים לרכבים משנת 95 ומעלה. (פשוט אבא שלי קנה סוברו אמפרזה לפני פחות מחודש עם מערכת של גז וזה משתלם כלכלית). ואם אפשר גם מספרי טלפון של המתקינים. תודה רבה למשיבים ירין אלקיים
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הדבר מתרחש כאשר קר בחוץ והרכב עמד הרבה זמן כשאני מניעה יוצא עשן לבן ולא מפסיק עד שהמנוע לא מתחמם ומגיע לטמפ' עבודה. ועוד דבר שגיליתי ארכב מאבד שמן מנוע ושמן גיר , אין נזילות נראות לעין , וממש לא מזמן הוחלפו כל המחזירי שמן בגיר כולל זה שנמצא בפנים והמחזיר האחורי של המנוע . הוספתי קרוב לשלוש וחצי כוסות לגיר, ובערך חצי ליטר שמן מנוע . האם לדעתכם שני הדברים קשורים אחד לשני? עוד דבר שלא הזכרתי המנוע הוחלף בינואר השנה (מנוע מיבוא), אין סימני שמן בנוזל הקירור.
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב המדובר - לאנטיס 99 עם 115,000 ק"מ. סל"ד הסרק, רק כאשר הילוך משולב, נמוך, סביב ה500 סל"ד, ולעיתים לא יציב. יש לציין שעד לפני זמן קצר בניוטרל הסל"ד היה יציב וגבוה כנדרש, 900 בערך, אבל עכשיו גם הוא ירד, לאזור ה700-800 והפך לא יציב. הירידה בסל"ד מלווה ברעידות חזקות, בעיקר כשהתיבה משולבת. בנוסף לכך, דוושת הגז קשה וקשה למנן את הלחיצה. חיפוש בפורום מצא כאשמים את חיישן החמצן ובית המצערת, זה נכון או שיש עוד אפשרויות? ולסיום, כאשר מתבצעת עצירה אחרי נסיעה ובתנאי שהתיבה לא בהילוך ראשון, מרגישים דפיקה קלה וקפיצה של הסל"ד כאשר התיבה משלבת לראשון. גם כנוסעים במהירות נמוכה, 10-20 קמ"ש, ולוחצים בנדיבות על הגז, יש השהייה ארוכה ומרגישים מכה מכיוון התיבה לפני שהרכב מתחיל להאיץ, יכול ל…
הודעה אחרונה מאת lmnop, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצטער שאני שוב מעלה את הנושא אבל אתמול שירד גשם הרגשתי שיש טיפה טיפה מים בגומיה של הסאן רוף מדימה ואני חושב שזאת בעיה שהמים לא יורדים ממנו אן מישו יכול להסביר לי מיקומם המדוייק של חורי הניקוז אשמח מאוד..!
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
תקלה בסאן רוף
מאת player1- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב... יש לי קליאו rsi ויש לי איתה איזה תקלה קטנה עם הסאן רוף {כרגיל המחלה של האוטו} הייתי רוצה לדעת מי יודע איפה מתקנים את הסאן רוף הזה בעבודה מקצועית ולדעת כמה זה יעלה בערך בתודה נתי
הודעה אחרונה מאת dkiller, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי אימפרזה 95 וברמזורים לאחרונה בהילוך D האוטו קצת רועד. אני חושב שזה בגלל שהטורים מעט נמוכים (500-600 סל"ד) איפה אני משחק עם הטורים באוטו או שזה קשור לחיישן מסויים או שטעיתי באבחנה שהאוטו רועד מסיבה אחרת. תודה.
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 0 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכל חבריי הפורום, לאחרונה רכשתי סיטרואן ברלינגו משנת 2002. אני מחפש גגון לרכב , הבנתי שאני צריך גגון מיוחד בגלל ההכנה שיש בגג. לדאבוני ברשתות שיווק גדולות (הום סנטר, אוטו דיפו ) המחירים בשמיים 350-450 שקל עבור 2 מוטות . לא הצלחתי להבין מדוע גגון פשוט עולה 170 שקלים וגגון שאני מחפש שדי דומה לפשוט זקוק לתוספת של 200 שקל בשביל 4 אוזניים שונות. אשמח אם למשהו יש פתרון זול יותר עבורי תודה Peretz_m
הודעה אחרונה מאת peretz_m, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה עולה טמבון קדמי חדש פנס פנסי ערפל אורגינל מגנזיום מתאים צביעה פסים שחורים צמיגים חדשים אני יודע שהכל תלוי ו.... אבל בערך
הודעה אחרונה מאת r_106, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה הדרך הנכונה לעשות תיקון צבע מקומי? 1. האם חובה לצבוע את כל החלק? 2. האם הם צריכים לפרק את החלק מהאוטו? 3. אם הם לא מפרקים אז הם יצבעו רק מבחוץ ואז יווצר מין פס קילוף כזה... איך למנוע? 4. אם זה חלק לא בר פירוק? 5. האם הם צריכים להוריד את שכבת הצבע הקודמת כדי לא ליצור גוש מגעיל? 6. באיזה תוצרת צבע לדרוש שישתמשו? בקיצור מה גורם לתיקון להיות מושלם ואיכותי. 7. ואיך ניתן לבדוק שאכן הוא כך? אני יודע שבבדיקות רכב לקניה הם עוברים עם מכשיר כזה על הצבע שבודק את העובי שלו או משהו... זו דרך טובה? תודה
הודעה אחרונה מאת levil, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן ! הסיאט איביזה שלי (98 אוטומט 1.6) , שותה דלק כאילו אין מחר . משהו בסביבות ה-8.6 ק"מ לליטר .... יש למישהו רעיון מה יכול לשפר במעט את צריכת הדלק ?
ג'נטים לראלי שלי 1 2 3
מאת Fireball-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
טוב. קודם כל תירגעו לא בטוח בכלל שאני מחליף, רק אם אני אמצא ג'נטים במחיר טוב, ואמצא קונה לג'נטים שלי! א. אני לא מחליף לג'נטים המקוריים! עזבו את העובדה שמכרתי אותם, אני גם לא אוהב את הלוק שלהם על הראלי שלי. ב. בעיה אחת היא שהרבה ג'נטים יפים מגיעים ב-15, ואני מעוניין להישאר ב-14 אינץ'! ג. בעיה שניה היא שמאוד קשה להשיג ג'נטים יפים בארץ התמונה הימנית מראה את הג'נטים הנוכחיים על הראלי שלי. בנתיים מצאתי 2 ג'נטים שנראים לי יפים: Speedline Chrono - באמצע 306 GTI6 - מצד שמאל אשמח לשמוע את דעתכם על הג'נטים, ולקבל הצעות לג'נטים נוספים שיתאימו לראלי הכחולה שלי!
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעקבות התאונה וניסיון לקמבן משהו עם המוסך, אבקש את עזרתכם במחירים של כמה חלקים ברכב.. הרכב טויוטה קורולה 94 אם אוכל לדעת את מחירם של: בולם זעזועים (אחד, לא זוג), פנס איתות טמבון קדמי כנף צדדי (מעל הגלגל...) תודה רבה רבה רבה, אם תענו תעזרו לי מאוד... בברכה, השובב.
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברה , נדבקה לי שקית ניילון לצינור פליטה מתחת לאוטו , השקית נמסה והאוטו מסריח גם מבחוץ וגם קצת מבפנים איך אני יכול להעלים את הריח? חומר מסויים שיוריד את השקית? תודה מראש תומר.
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
תגידו מה דעתכם, האם ניתן לתקן חור קטן או התחלת קרע, בגומיה לציריה, עם מדבקת תיקון פנצ'רים של אופנים??
הודעה אחרונה מאת yonatanl, -
-
רעשים בפוקוס
מאת elad1299- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מתי שאני בהתחלת נסיעה בפוקוס אני שומע רעשים מוזרים. במושב שלי יש פסי האטה וכל פעם שאני עולה על אחד כזה אני שומע מכיוון הצמיגים רעש באס כזה. "וווווווווווווווווווווו" לפעמים גם בפניות חזקות, אבל פחות, הרבה פחות. יכול להיות שזה קשור בצמיגים קרים? כי אחרי כמה זמן הרעש נעלם. בתודה מראש שלד
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי קודן ברכב דייהו רייסר אוטומט הזרקה הקודן אמור לסגור מעבר דלק כנראה מהמיכל למנוע אם אני לא מקיש קוד ומניע פשוט ככה הוא מניע על סל"ד של 700 ואז הוא מתחיל להחנק ל 400 אבל הוא נשאר וכל האוטו מגמגם ועומד כאילו להיכבות אבל הוא לא, הוא נשאר ככה על איזור 300 400 סל"ד... אם אני מוסיף לו גז אז הוא מעט נחנק בחצי שניה הראשונה ואז הוא מעלה סל"ד 3 אלף 4 אלף רק חסר להכניס דרייב ולקחת את האוטו ... למישהו יש מושג איפה הבעיה ???
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 722 צפיות
אני חושב על לוותר(עקב ייאוש) על הטויוטה קורולה ואימפרזה ולעבור לשנתונים יותר גבוהים מ95-96 ל99-2000. לכן רציתי לדעת את אמינותם של הסוזוקי בלנו ויונדאי לנטרה. ודבר החשוב מכל עלות החלפים המתבלאים. עד עכשיו הייתי עם סובארו dl 93 (זיכרונה לברכה) וכאשר הרכב היה זקוק לתיקון פעם ב.. עלות החלפים הייתה ממש נמוכה, אז במידה ואני ירכוש רכב מסוג הבאנו/לנטרה האם עלי לצפות למחירים בסיגנון? שוב דגש על מחירים בסיגנון (לא זהים). ותודה רבה לכם. **העברתי בעצמי את ההודעה מפורום" יעוץ" משום שלא מצאתי אותו ממש רלוונטי לשם.**
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 888 צפיות
היכן יש חנות זולה לאביזרי רכב באיזור ירושלים?
הודעה אחרונה מאת danyu, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום החלפתי מייסב לגלגל הקדמי במכוניתי, "על הדרך" כבר החלפתי רפידות לברקסים הקדמיים. רציתי לשאול, איזה מחיר נחשב נורמלי לעבודה + חלקים ? דניאל. *כמובן 4 רפידות.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חבר שלי שכח את האורות דלוקים באוטו וע"י כך גמר את המצבר ניסינו ע"י דחיפה להתניע את האוטו (ידני) בהילוך שני ואח"כ גם בראשון ואחרי שני סיבובים בחניון התעייפנו, וגילינו שיש לו אימובילייזר לאחר מכן התניעו לנו ע"י כבל והכול עבד האם זה אפשרי להתניע אוטו עם אימובלייזר ע"י דחיפה? וחבר אחר שלי טוען בכלל שאם המצבר הלך אז אין אפשרות להתניע אותו ע"י דחיפה, ושזה אפשרי רק במקרה ויש בעיה עם הסטרטר? תודה מראש לכול העונים.
הודעה אחרונה מאת danyu, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הכנסתי היום את האוטו למוסך (אבו דאוד,מורשה פיז'ו סיטרואן ביפו) לטיימינג. על הדרך החלפתי גם משאבת מים מחזיר שמן .1. רצועת אלטרנטור ומחזיר שמן גיר (כמובן ששמן הגיר הוחלף) כמו כן עבר מתיחת האנדברקס.המחיר היה ממש מפתיע....על כל החלקים+עבודה 800 ש"ח. שאלתי על בעיית הנקישות,אמרו לי שמדובר ברפידות של הבולמים מקדימה ושזה סיפור דיי יקר להחליף,בסביבות ה600 ש"ח. כמה עולות הרפידות האלה +- בחנויות חלפים? והאם עבודת ההחלפה שלהן כל כך מסובכת?
הודעה אחרונה מאת 2fast4ever, -
- 2 תגובות
- 920 צפיות
בעיקר חישוקים(מבחר) ופנסים שקופים באיזור ת"א עם מחירים סבירים תודה
הודעה אחרונה מאת nati, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע מה סדר הצתה במנוע של range rover v8 4.0 ?
הודעה אחרונה מאת David205Rallye, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 905 צפיות
חזרתי מקודם הביתה ופתאום שמעתי רעש של חריקה/שפשוף מכיוון גלגל שמאל קדמי... הרעש התחזק יותר ויותר כשההגה הלך שמאלה.. ז"א שכשההגה הלך הלך ימינה לא היה רעש בכלל,] שההגה היה ישר היה קצת רעש, ושהוא הסתובב שמאלה הרעש גבר יותר ויותר... מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת Triple-H, -
-
מי יודע מאיפה אפשר להשיג שעון למדה באיזור ת"א וממי ועלויות פלוס מינוס תודה
הודעה אחרונה מאת boost71,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 413 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ArikB
- shlomiko
- לב טוב
- teyal
- David32
- itaysamurai
- אליה
- Be roo
- joelsnet
- tan tan
- אריה שאג
- eliordadon