Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר מתרחש כאשר קר בחוץ והרכב עמד הרבה זמן כשאני מניעה יוצא עשן לבן ולא מפסיק עד שהמנוע לא מתחמם ומגיע לטמפ' עבודה.

ועוד דבר שגיליתי ארכב מאבד שמן מנוע ושמן גיר , אין נזילות נראות לעין , וממש לא מזמן הוחלפו כל המחזירי שמן בגיר כולל זה שנמצא בפנים והמחזיר האחורי של המנוע .

הוספתי קרוב לשלוש וחצי כוסות לגיר, ובערך חצי ליטר שמן מנוע .

האם לדעתכם שני הדברים קשורים אחד לשני?

עוד דבר שלא הזכרתי המנוע הוחלף בינואר השנה (מנוע מיבוא), אין סימני שמן בנוזל הקירור.

פורסם

העשן זה לא, קשור כי אם העשן, היה קשור הוא היה אמור, להיות בצבע אפור כחול, וזה מעיד על צירכת שמן אבל, איצלך זה לא זה כי מנוע, שצורך שמן גם שהוא מתחמם, הוא עדיין יעשן גם כשהמנוע, חם. לדעתי תחפש טוב, מאוד אולי יש לך נזילה של שמן, ואם אין אז תחזור למוסך ותסביר לי, שישנה בעיה זו היא דעתי, אבל לא מדובר במנוע, וחוץ מזה אולי מכלתחילה, היה חסר לך שמן גם בגיר, וגם במנוע אולי לא בדקת, נכון תנסה שוב לבדוק בעוד, שבוע ותראה ייתכן מאוד שהמוסכניק, חאפר :twisted: ו

***ההודעה נערכה, נוספו פסיקים במקומות המתאימים***

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

אני חושב זה פשוט נאספת לחות באזוז(אני לא מבין בקטע הזה) ואז כשאתה מפעיל את המנוע זה יוצא.

אם זה זה , אס אין לך מה לדאוג ,כנראה שזה זה כי אמרת שזה קורה במג אויר קר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני חושב זה פשוט נאספת לחות באזוז(אני לא מבין בקטע הזה) ואז כשאתה מפעיל את המנוע זה יוצא.

אם זה זה , אס אין לך מה לדאוג ,כנראה שזה זה כי אמרת שזה קורה במג אויר קר

בבוקר תמיד יראה כאילו יש לך עשן לבן זו הלחות ואפילו יוצאים קצת מים מלחות בבוקר

בקשר לשמנים זה מצריך בדיקה לאורך זמן-תעקוב. לא הגיוני שהאוטו צורך שמן אם החלפת מנוע

אולי הרכיבו את המחזירים לא נכון והשמן נוזל

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

מה אם כיוון הצתה, יכול להיות שהדלק לא נשרף כראוי , אני זוכר שבצבא כשאתה מנסה להניע האמר כשקר בחוץ אז עד שהוא היה מניע היה יוצא המון עשן לבן והחברה אמרו שזה בגלל שהסולר לא נשרף כמו שצריך כלומר הבעירה לא שלימה, יכול לעיות שכאן המצב דומה כי זה לא עדים זה ממש עשן סמיך כמו בדיסקוטק.

פורסם

כנראה מדובר בגומיות שסתומים כיוון שכאשר הגומיה קרה רמת האטימות שלה נמוכה לעומת זאת כאשר היא מתחממת רמת האטימות שלה עולה ויש את עניין הרינגים שכאשר המנוע קר הגריפה של רינג השמן אינו יעיל כי כאשר החום מנוע עולה לאופטימלי אז הוא גורם לרינג להתפשט עצם התחממותו

פורסם
הדבר מתרחש כאשר קר בחוץ והרכב עמד הרבה זמן כשאני מניעה יוצא עשן לבן ולא מפסיק עד שהמנוע לא מתחמם ומגיע לטמפ' עבודה.

ועוד דבר שגיליתי ארכב מאבד שמן מנוע ושמן גיר , אין נזילות נראות לעין , וממש לא מזמן הוחלפו כל המחזירי שמן בגיר כולל זה שנמצא בפנים והמחזיר האחורי של המנוע .

הוספתי קרוב לשלוש וחצי כוסות לגיר, ובערך חצי ליטר שמן מנוע .

האם לדעתכם שני הדברים קשורים אחד לשני?

עוד דבר שלא הזכרתי המנוע הוחלף בינואר השנה (מנוע מיבוא), אין סימני שמן בנוזל הקירור.

ניסן שלום רב!

בניגוד לרוב רואי השחורות , שכתבו לפני, אני יכול להרגיע אותך,העשן הוא בגדר הסביר, בחורף בעת התנעת מנוע קר, נוצר עיבוי בצינור הפליטה, בגלל הבדל הטמפרטורות של צינורפליטהקר,

וגזי פליטה חמים, העבוי הנל יוצר טפטוף מים קל מקצה צינור הפליטה, אשר עם עלייה,

בטמפרטורת צינור הפליטה, טיפות המים הופכות לאדים בצבע לבן , כמו האדים מהקומקום החשמלי,

בעת הרתיחה!

בקשר לתצרוכת השמן במנוע היא נשמעת סבירה בהחלט, יש להמשיך במעקב, ובמקרה הצורך

בלבד ,יש לשקול החלפת גומיות שסתומים,ו/או החלפת צמיגות השמן הנוכחי!

קח את המפתחות וסע לשלום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
ניסן שלום רב!

בניגוד לרוב רואי השחורות , שכתבו לפני, אני יכול להרגיע אותך,העשן הוא בגדר הסביר, בחורף בעת התנעת מנוע קר, נוצר עיבוי בצינור הפליטה, בגלל הבדל הטמפרטורות של צינורפליטהקר,

וגזי פליטה חמים, העבוי הנל יוצר טפטוף מים קל מקצה צינור הפליטה, אשר עם עליה,

בטמפרטורת צינור הפליטה, טיפות המים הופכות לאדים בצבע לבן , כמו האדים מהקומקום החשמלי,

בעת הרתיחה!

בקשר לתצרוכת השמן במנוע היא נשמעת סבירה בהחלט, יש להמשיך במעקב, ובמרה הצורך

בלבד יש לשקול החלפת גומיות שסתומים,ואו החלפת צמיגות השמן הנוכחי!

קח את המפתחות וסע לשלום!

בברכה

צביקה

:mm_yeah:

כאמור אני מסכים לחלוטין עם צביקה ידידי-כל מילה בסלע-אין מה להוסיף.

ניצן

• תוכן חדש...